Beydagli sogana devam cnm
Uzum sirkesini sulandir limon tuzuda koy tuz sarimsak
Allah razı olsun valla kendi kızından çok seviyo saolsun bende onu seviyorum tabi
geçen hafta histereskopiye beraber gittik beni alıyolar içeriye başladı ağlamaya gören doğuma falan gidiyorum sanıcak
Ferhan napiyon gi sesin cikmiyi
Serayyyy
sende poliye döndün he hiç alıntı yapmıyon bakıyom artıkın
yosam tilifonun alıntı yapamıyormuyada yine uçuşa hazırlanıyon
tamam,öyle yapıcam kız geçen gün oktay ustada turşucu bir herif vardı tane karabiber ve defne yaprağı koydu turşuya ilginç..
soğana devam
Allah razı olsun valla kendi kızından çok seviyo saolsun bende onu seviyorum tabi
geçen hafta histereskopiye beraber gittik beni alıyolar içeriye başladı ağlamaya gören doğuma falan gidiyorum sanıcak
Yooo alinti yapiyi usendem zaar carpildim geneeee
ayyyy aynı benim kaynoşummm canım yaaaa...bende çok severim kendi annem gibi
bu soğan kürünü denesem mi bende acep kokmuyor mu kızlar çok ben normalde yemiyorum bileya da incir kürü mü yapsam hep yapsam diorum ama bi türlü birine başlayamıyorum
aşkım geç kalmışım ama tuzlu su ile gargara yapp iyi geliyorrrnapıyorsunuz nasılsınız bakalımm...bana akıl verin boğazım şişiyo ne yapimmmm?çok kötü ağrıo ilaç içmek istemiom...:2:
slm kızlar
bende gelebilir miyim aranıza
ben annemlerle aynı şehirdeyim hatta dipdibeyim ama güzelimbenimki ne şansıki olaaaa
basak yarin anasina gediyi
Biraz zor gelir
kiz senin kardesin askerden donmedimi daha
hayatım dularım seninleiyi olmaya çalışıyorum işşallah
dumanım beydaglım kısa özet geçeyim
Salı günü sarı akıntım gene gelmeye başladıeşime dedim antibiyotige gene başlıyalım dedi çarşamba oldu allahım daha çogaldı hastaneye yattıgım gibi aradım femikali yeşim hemşireyi verirmisin dedim not aldım dönücek size dedi bekler dönmedi akıntı çogaldı yeşimi aradım teli kapalı mesaj attım yok sonra arda beye mesaj attım kontrolüm salı günüydü aslında ama dün gitik yarın ara dedi arda yeşim hemşire aradı bende yalvardım ne olur beni araya sok gene akıntımçogaldı dedim bu sefer 10 gibi sabah gel bakalım dedi burun sümügü gibi sarı akıntıyla karışık gekmeye başladı sabah kalktık üstümü giyicem bir sıcaklık fos diye kanama zannettim sapsarı akıntı gelmiş vıcık vıcık allahım siliyorum gene geliyor taksiyi aradık taksi yok herzamanki gibi garip kocam tepeye çıktı taksi getirdi bindik gidiyos doktora oraya gittik tam taksiden indik forş diye muayenenin kapınıdan girdik tam ourdum bir sıcaklık forş diye eşime dedimki kanamamı geldi bu akıntı hayra aşamed degil rahim agzımmu yumuşuyor gene kaybedicem bebgimi dedim başladım aglamaya panik atagım azdı sonra muayene odasına girdik yeşim hemşire sagolsun ilgilendi terlik verdi örtü verdi altıma dedim çatala oturup çıkarıyım üstümü korkuyorum esime dedim kanmı ney bu baktıkkı eteklı bantolonuma iç çamaşırıma sarı akıntı boşalmış aynı yumurta pltesi bebk mamsı gibi dolmuş atım siliyorum gene geliyor arda bey geldi :18::18:altan bakalım dedi ısıgı tutunca allahım bu ney böyle dedi Kukuma birşeyler sıktırdı yeşim hanıma sonra dedi burayı boşaltmak lazım sevgi hemşireyide çagırdı 2 hemşire 1 doktor kukumla ugraştı Bebgim çok şükür iyi saglıklı suyu var 3 antibiyotik yazdı crp kn aldı 2 tüp rahimden 3 tüp pamuk çubugu gibi birşeyle akıntı aldı Odaya gittik konuştu bizde paşam bir 26 haftalık olsak korkma dedi bebjk küçük oldugundan yasamaz gibime getirdi sanki 25 ekimde 26 haftalık olucak dün dedim paşam yolun sonuna geldin gene gidicek dedim 10 yaş yaşlandım yeminle evde taksi beklerken ne agladım rabbim emeklerimi boşa çıkarma bana acımıyorsan esime acı çok istiyor bu bebgi dedim altımla ugraştı arda bey aleti ileri itti ondan kanamam var korma kan gelirse dedi dün epey geldi sildikçe peçeteye giremezsem kızmayın korkumdan banyo bile yapamadım yakında kokarca olup çıkmazsam iyi 24 ekime gün verdi şeker yüklemesine sabah 9.30 gidicem rabbim o günleri göstermeyi nasip etsin rabbime çok şükrettim dua ettim evladımı bana bagılşlasın diye herşey rabbimin elinde ol derse olur olma derse olmaz işşallah benimde amelimde paşaya evladını bagışlar amin eşimin dün stresten tansiyonu çıktı
Bu arada hepinize hayırlı cumalar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun işşallah
yatış 45 gün
doguma kalan süre 119
Ferhan napiyon gi sesin cikmiyi
Serayyyy
Bafs cım hayatım seni çok aktif girişimci istekli ve neşeli buluyorum
topiğe gelen hatunları hemen kapıyosun çokta atılgansın
bu yüzdeb gözüm arkada değil
sen topiğe gelen yeni hatunları güzelce ağırlarsın
sen iyiki geldin senden memnunum:13::13::13:
YAZ KIZIM!!!!
NADİDE TOPİĞİMİZN NADİDE SAYIN TKB Sİ BU GECE İTİBARİ İLE ANKARA YA YOLCULUK YAPACAKTIR
CEP TELEFONUNA İNTERNET PAKETİ ALMIŞ BULUNUP
TOPİKE YANIT YAZAMASA DA HER DAİM YAZILANLARI OKUYACAKTIR
BU NEDENLE ARKASINDAN NE ATIN NEDE TUTUN
ŞAR LAMAK ASLA YOK
TKB BURADA HER DAKKA HAZIR VE NAZIR OLACAKTIR
ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN HOPPİDİ TOPİĞİNE SAYGILARLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?