Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli sogana devam cnm
Uzum sirkesini sulandir limon tuzuda koy tuz sarimsak

sende poliye döndün he hiç alıntı yapmıyon bakıyom artıkın

yosam tilifonun alıntı yapamıyormuyada yine uçuşa hazırlanıyon

tamam,öyle yapıcam kız geçen gün oktay ustada turşucu bir herif vardı tane karabiber ve defne yaprağı koydu turşuya ilginç..

soğana devam

Allah razı olsun valla kendi kızından çok seviyo saolsun bende onu seviyorum tabi

geçen hafta histereskopiye beraber gittik beni alıyolar içeriye başladı ağlamaya gören doğuma falan gidiyorum sanıcak

helal olsun öyle kaynoşa saygılarımı arz eder ellerinden öperim....

kendini bilen insan öyle olmalı zaten,ALLAH hiç bozmasım canım

Yooo alinti yapiyi usendem zaar carpildim geneeee

Allah razı olsun valla kendi kızından çok seviyo saolsun bende onu seviyorum tabi

geçen hafta histereskopiye beraber gittik beni alıyolar içeriye başladı ağlamaya gören doğuma falan gidiyorum sanıcak

ayyyy aynı benim kaynoşummm canım yaaaa...bende çok severim kendi annem gibi

bu soğan kürünü denesem mi bende acep kokmuyor mu kızlar çok ben normalde yemiyorum bile ya da incir kürü mü yapsam hep yapsam diorum ama bi türlü birine başlayamıyorum

bu soğan kürünü denesem mi bende acep kokmuyor mu kızlar çok ben normalde yemiyorum bile ya da incir kürü mü yapsam hep yapsam diorum ama bi türlü birine başlayamıyorum

bende sevmezdim soğan ama evlendim evleneli yiyorum azar azar...ve bence kürü o kadar kötü değil ılıyınca dik tepene gitsin...bende yaptım ama fazla yapamadım çalışınca düzenli olmuo yapamıom...

YAZ KIZIM!!!!

NADİDE TOPİĞİMİZN NADİDE SAYIN TKB Sİ BU GECE İTİBARİ İLE ANKARA YA YOLCULUK YAPACAKTIR

CEP TELEFONUNA İNTERNET PAKETİ ALMIŞ BULUNUP

TOPİKE YANIT YAZAMASA DA HER DAİM YAZILANLARI OKUYACAKTIR

BU NEDENLE ARKASINDAN NE ATIN NEDE TUTUN

ŞAR LAMAK ASLA YOK

TKB BURADA HER DAKKA HAZIR VE NAZIR OLACAKTIR

ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN HOPPİDİ TOPİĞİNE SAYGILARLA

hayatım dularım seninle

Bafs cım hayatım seni çok aktif girişimci istekli ve neşeli buluyorum
topiğe gelen hatunları hemen kapıyosun çokta atılgansın

bu yüzdeb gözüm arkada değil
sen topiğe gelen yeni hatunları güzelce ağırlarsın
sen iyiki geldin senden memnunum:13::13::13:

Ferhan napiyon gi sesin cikmiyi
Serayyyy

tünaydın canım hazırlanıcam şimdi okumaya gidicem cuma günleri okuma yapıyoruz ya biz dualarımdasınız herzamanki gibi sizde beni unutmayın bugüne çok gergin ve sinirli başladım umarım düzelirim oturup hüngür hüngür ağlayasım var ya ben 2 3 gündür böyleyim akıntımda çok sanırım adet yaklaşıyor adet öncesi sendromu çok şiddetli yaşayan bir tipim sizede oluyomuydu böyle

saol bidenem rapunzelim benim yalnız ben sonbahar depresyonuna girdim sanırım inşallah yüzünü kara çıkarmam ama inan belgeselde timsah tarafından kıçı ısırılan zebra gibi hissediyorum kaç gündür kendimi hüüüüüü neysem hayırlı cumalar ben okumaya gidiyorum dönüşte düzelmiş olurum inşallahhhh

Allahım gidiyor musun emanetine sahip çıkıcam demek o yüzden yazmıştın o mesajı bana yaralı zebran sen dönene kadar boğuşacak doğa şartlarıyla yolun açık olsun rapunzelim demokratlara ait olduğunu düşündüğüm içimi soğutan şehir angara mazim var benimde oralarda selamlar götür düu bi su dökem haydin yolun açık ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…