Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abim o benim
Döneli 6 ay oldu
Hey gidinin
Onun vinni vardiya o yuzden sordum

ikircikli nankor maymus
Gozun arkada kalmasin
Sen yokken gelipte arkandan atip tutmam

ikimize ankara dar gelir dedim bende bu gece rizeye doğru yola çıkıyorum

ben nerelere atsam kendimi acaba herkesçikler bi yerlere gidiyolar

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim alıntı alamıyorum kusura bakmayın ne olur bugün birazdaha iyiyim bu bebgim önce rabimin sayesinde sonra dularınızla benlesonra görüşürüz

ben nerelere atsam kendimi acaba herkesçikler bi yerlere gidiyolar

bana gel laflıyalım kıs odada tekim kaynanam oturma odasında:2:üstümde kırıklık var galiba hasta ve grip oluyorum
boynum gene agrıdı ben tırtıl misali yatakta sürünüyüm yatıyım karnım açıktı doyuruyum
kendinize iyi bakın

aman canım dikkat et hamile hamile bide üstüne grip yataktan kafanı çıkartamazsın valla

nasıl korkmuşsundur ama o akıntı zamanlarında neyse bak bunu da atlattın ayy valla ben doğurucam burda sıkıntıdan az kaldı dayannnn

bişi sorcammm ben şuna dikkat ettim adete 1 hafta kala şeffaf parlak bi akıntım oluyo bu adet olacağıma işaret diyorum...o kadar umsuruk oldumki artık birsürü neden arıom..bi ayda düşünmeim diom ama olmuo ...ne zaman unutacam ben yaaaa...çıkaramıom aklımdan....sinir hali bendede var...oluyo kuzucum ...

Hayırlı yolculuklar canımmmmm dikkat et kendine çok iyi bakkk...öpüyorum egeyi ve seni

kuzummm çok geçmiş olsun dualarım seninle bu sefer alacaksın bebeğini kucağına Allahın izniyle...ben inanıyorum...kendine çok iyi bak.Allah a emanet ol...

dumanım :18::18:sorma halimi görsen anlardın sende tırsardın benim gibi:18::18:
kızlar gözlerim yanıyor hasta olucem ben :2::2:
sevinç kız nepiyon

paşam nasılsın benide gör ama bende burdayım

ışıgın yanmıyore kız napam aynı tırtıl misali yatagıın ucuna geldim az bakıyım kimler var diye yatarak yazmak zor oluyor gene boanum agrıdı sen ne alemdesin bakalım özledim gel öpem
halimi görsen çok seksiyim aynı bunun gibieski paşa gitti psaspal paşa geldi
bu sevinç karsıda çıktı bir merhabamımı bile almayı maymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…