ışıgın yanmıyore kız napam aynı tırtıl misali yatagıın ucuna geldim az bakıyım kimler var diye yatarak yazmak zor oluyor gene boanum agrıdı sen ne alemdesin bakalım özledim gel öpem
halimi görsen çok seksiyim aynı bunun gibieski paşa gitti psaspal paşa geldi
bu sevinç karsıda çıktı bir merhabamımı bile almayı maymus
tamam canım git sen bebek iyi olsun yeter kigülüm ben çıkıyım korkuyorum sonra gene gelirim olurmu kaynanam pazara gitti başında görürse kızar:18:halen akıntım geliyor az kanla karışık bu arada hoş geldin aramıza ben kaçtim bebm k.i.b
ışığımın yanmadığına bakma sen şekerim ben burdayım her daim
kürküm varya benimondan yanmaz ışığım
iyiyim tatlım ne olsun boş boş takılıyom buralarda olsun sen her halinle güzelsindir bebiş oldumu süslenir püslenir gezersin
keşkem bende hamile olsaydım biyere çıkmasaydım
saol bidenem rapunzelim benimyalnız ben sonbahar depresyonuna girdim sanırım inşallah yüzünü kara çıkarmam ama inan belgeselde timsah tarafından kıçı ısırılan zebra gibi hissediyorum kaç gündür kendimi hüüüüüü neysem hayırlı cumalar ben okumaya gidiyorum dönüşte düzelmiş olurum inşallahhhh
Allahım gidiyor musunemanetine sahip çıkıcam demek o yüzden yazmıştın o mesajı bana yaralı zebran sen dönene kadar boğuşacak doğa şartlarıyla yolun açık olsun rapunzelim demokratlara ait olduğunu düşündüğüm içimi soğutan şehir angara mazim var benimde oralarda selamlar götür düu bi su dökem haydin yolun açık ola
umudunu yitirme bak bana 3 bebgim öldü 4 hamileyim dün okadar korktumki yolun sonuna geldin dedim inan diyorsunya evden çıkmıyım çok zor oluyor 45 gündür yatıyorum yatakta wc yasak altıma sürgü vuruyorum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin işşallah gülüm ben kaçtım ilaç saatim geliyor görüşelim sonradedim rabbim evlatlarım benim sınavım
Ben cikiyommmm
Yaziklar olsun yapikli kadin
Onun vinni vardiya o yuzden sordum
ikircikli nankor maymus
Gozun arkada kalmasin
Sen yokken gelipte arkandan atip tutmam
ikimize ankara dar gelir dedim bende bu gece rizeye doğru yola çıkıyorum
ben nerelere atsam kendimi acaba herkesçikler bi yerlere gidiyolar
Hayırlı yolculuklar canımmmmm dikkat et kendine çok iyi bakkk...öpüyorum egeyi ve seni
slm kızlarben geldim
hoşbuldum bebembir melek gibisin sankihoşgeldinnnnnnn:13:
Bir bakip cikmistim askimmmdumanım :18::18:sorma halimi görsen anlardın sende tırsardın benim gibi:18::18:
kızlar gözlerim yanıyor hasta olucem ben :2::2:
sevinç kız nepiyon
topiğimizin gülü sen olmasan buralar çöl olur
aşkımın bahar tomurcuğu nadide topiğimizin nadide yediveren i::127::127::127::127::127:
güle,güle git yolun açık olsunYAZ KIZIM!!!!
NADİDE TOPİĞİMİZN NADİDE SAYIN TKB Sİ BU GECE İTİBARİ İLE ANKARA YA YOLCULUK YAPACAKTIR
CEP TELEFONUNA İNTERNET PAKETİ ALMIŞ BULUNUP
TOPİKE YANIT YAZAMASA DA HER DAİM YAZILANLARI OKUYACAKTIR
BU NEDENLE ARKASINDAN NE ATIN NEDE TUTUN
ŞAR LAMAK ASLA YOK
TKB BURADA HER DAKKA HAZIR VE NAZIR OLACAKTIR
ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN HOPPİDİ TOPİĞİNE SAYGILARLA
binircikli karı ne olacak,hemde NANKÖRŞARBafs cım hayatım seni çok aktif girişimci istekli ve neşeli buluyorum
topiğe gelen hatunları hemen kapıyosun çokta atılgansın
bu yüzdeb gözüm arkada değil
sen topiğe gelen yeni hatunları güzelce ağırlarsın
sen iyiki geldin senden memnunum:13::13::13:
güle,güle canım yolun açık olsunikimize ankara dar gelir dedim bende bu gece rizeye doğru yola çıkıyorum
ohhh şükürler olsun paşacımmmmkızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim alıntı alamıyorum kusura bakmayın ne olur bugün birazdaha iyiyim bu bebgim önce rabimin sayesinde sonra dularınızla benlesonra görüşürüz
hoşgeldinnnnnn
renkli kişiliksin sen :130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?