Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gülüm ben çıkıyım korkuyorum sonra gene gelirim olurmu kaynanam pazara gitti başında görürse kızar:18:halen akıntım geliyor az kanla karışık bu arada hoş geldin aramıza ben kaçtim bebm k.i.b

ışığımın yanmadığına bakma sen şekerim ben burdayım her daim

kürküm varya benim ondan yanmaz ışığım
iyiyim tatlım ne olsun boş boş takılıyom buralarda olsun sen her halinle güzelsindir bebiş oldumu süslenir püslenir gezersin
keşkem bende hamile olsaydım biyere çıkmasaydım

gülüm ben çıkıyım korkuyorum sonra gene gelirim olurmu kaynanam pazara gitti başında görürse kızar:18:halen akıntım geliyor az kanla karışık bu arada hoş geldin aramıza ben kaçtim bebm k.i.b
tamam canım git sen bebek iyi olsun yeter ki
ALLAHA EMANET ol öptüm kocaman

umudunu yitirme bak bana 3 bebgim öldü 4 hamileyim dün okadar korktumki yolun sonuna geldin dedim inan diyorsunya evden çıkmıyım çok zor oluyor 45 gündür yatıyorum yatakta wc yasak altıma sürgü vuruyorum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin işşallah gülüm ben kaçtım ilaç saatim geliyor görüşelim sonradedim rabbim evlatlarım benim sınavım

Son düzenleme:

ay bu karı ben öldürecek

amin canım inş....git hadi bekleme daha fazla ALLAH sabır versin yatmak çok zor ama biraz daha katlan sonu güzel olucak inş

Hayırlı yolculuklar canımmmmm dikkat et kendine çok iyi bakkk...öpüyorum egeyi ve seni

sağol hayatım canım benm özliycem sizleri ama okuyor olcam yazdıklarınızı Allah şifa versn sanada
çokta ıhlamura bağlama aaz iç

güle,güle git yolun açık olsun
binircikli karı ne olacak,hemde NANKÖRŞAR
ikimize ankara dar gelir dedim bende bu gece rizeye doğru yola çıkıyorum
güle,güle canım yolun açık olsun
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim alıntı alamıyorum kusura bakmayın ne olur bugün birazdaha iyiyim bu bebgim önce rabimin sayesinde sonra dularınızla benlesonra görüşürüz
ohhh şükürler olsun paşacımmmm
hoşgeldinnnnnn
renkli kişiliksin sen :130:

YalakaŞARRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…