Bugun zorda olsa yemekimi yaptim
Ezogelin cirba
Pattisli tepsi boreki
Manti
slm fistiklar ben geldimmmmmm ne var ne yok insALLAH HERKESIN KEYFI SAGLIGI SIHHATI HERKESIN yrindedir
hoşgeldin canım nasılsın?? neler yapıyorsun??
gurbet güzelim,bebiş çalışmaları nasıl gidiyor canım....
:13: Sarrrrrr ki sarrrrrgüle,güle git yolun açık olsun
binircikli karı ne olacak,hemde NANKÖRŞAR
güle,güle canım yolun açık olsun
ohhh şükürler olsun paşacımmmm
YalakaŞARRR
Insallah canim ozlemisim kiz buralarda buz valladesene sahalara dönüyosun yavaş,yavaş...ellerine sağlık canım
kız mantı demiyeydin iyiydi
sevinç adana bugün çok soğukkk
Cok gecmis olsun cnm3, kayiptan sonra rahimde perde oldugu tespit edildi ve amaliyatla alindi 3 ay korunmam gerek cnm onun harici yaramazlik yok cok sukur sen nasilsin
kayıplarını biliyorum canım RABBİM bir daha yaşatmasın inşaallah...nasıl bunca zaman anlaşılamadı ki yaa.....3, kayiptan sonra rahimde perde oldugu tespit edildi ve amaliyatla alindi 3 ay korunmam gerek cnm onun harici yaramazlik yok cok sukur sen nasilsin
Beydagli ayagimda patik var su anda
Grip salgini varya odum kopuyo Allah korusun
Ilac felanda icemem bide benim cok agir gecer
Kaynos aradi yemek yapmis gelin dedi
Kadin feci grip olmus ben gitmedim
Esime dedim git al sonra yerik
Saol canim dikkat ediyom vallaSagol sewıncımm
Ancak yazabıldım
Ben hala yerleşmeye çalışıyorum
Malum bayagıdır uzakdaydım
Sen dikkat et canım hastalık grip vs sezonu açıldı biliyorsun. Kullanabilecegın ilaçda yok.
Ben sadece minoset kullanmıştım ama bol ballı limonlu çay içtim
Ben Aliş inşallah hasta grip olmaz bende onun îçîn korkuyorum.
alişim 3'ü bitirdi 4. Ayından gün aldı Rabbime binlerce şükürler olsun. Isteyen herkesede nasip etsin inşallah!
kayıplarını biliyorum canım RABBİM bir daha yaşatmasın inşaallah...nasıl bunca zaman anlaşılamadı ki yaa.....
aman dikkat et sevinç iyi yapıyorsun sıcak tut ayaklarını,bol limonlu şeyler tüket zaten kanıda sulandırıyor,pekmezide ihmal etme...
soğan,sarımsak ta antibiyotik görevini görür...gripli kimseyi misafir olarak bile kabul etme,kaynoşu bile
iyi yaptın kız hazır yemek,kaçarmı....hayret düşünüp çağırmış,buda birşey
kızlar hayırlı hafta sonları olsunn günaydınnn bugun esım ızınlı bıraz alısverıs yapcaz hem eve hemde ben ona hedıye alcam yıldonumu ıcın o almıs sanırım ses cıkarmıyo ama ben bugunde mutlaka 2 tane elbıse almak ıstıyorm bayramda gıyerım dıye
hava oyle sogudukı yazdan sonra bı sonbahar vardı bu sene onu atladık hemen kışa gectık yemınle.. merkezı sıstem burda dun actılar peteklerı hava 5 derece :18:
allah kımseyı bu sogukta dısarda ve ac bırakmasın kızlar.. benden bu kadar
Kizzz petekler mi acildi
Buralarda sogudu ama o kadar degil
suratini yerimm senin bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?