Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oyyyyyy oyyyyyy oyyyy guzum oyyyy yapmammii bidenemmmm
Cokmu canin isteyiii kaynosa solesene ne varkii

slm kızçeler naptınız bakimm bugün bensiz bensiz nasıldı topik özledinizmi beni ben evin altını üstüne getirdiğim için gelemiyorum sanırım bi kaç gün böle geçer burası normal yerler gibi olmadığı için maalesef kış girmeden ilaçlama temizleme dip bucak yapılacak ki kış rahat geçsin eşim annem ben sabahtan beri uğraştık halılarım yıkamacıya gitti kaşık çatala kadar bulaşık çamaşır makineler çalıştı pazartesi içinde temizlikçi ayarlandı 1 hafta temizlik var anlıcanız hayırlısıyla batıda feraha kavuşmayı nasip etsin Rabbim inşallah

Oyyyyyy oyyyyyy oyyyy guzum oyyyy yapmammii bidenemmmm
Cokmu canin isteyiii kaynosa solesene ne varkii

im bilir dondurucuda beyaz lahanay deyimde sarsın kaynoş nasıl olduda düşünemedim acaba

kız tırtıl misali sürünüm yatagın ucuna geliyom şöyle bir bakıyom bu günler iyi günlerim anam gelince giremem

sevgili sevinç

seni rüyamda gördüm kızım olucekmiş haberin olsun sen bana dolmaları yapıp getirmedin emme ben diyeyim didim

günaydın kızlar burası güzel bıugün karnım acıktı bakalnım yok ehü ehü eşim yatıyor kahvaltıyı yapalım işe gidicek gene tek kalıcek paşanıznerdesiniz be yatıyormusunuz ben bu bebege hamil ekaldım kalaı uyuyamıyorum üstüne yatarım diye aklım çıkıyor dün farkettiğmde çpok şeker olmuşum bemaşşallah bize ben bir merhaba diyeyim dedim kimseler yok

Resim yüklesende bizde görsek , canım daha önce bu haftalara gelmemişti hiç dimi ? Maşallah sürpriz yumurtana
canım benimmmmm ne yapıyosunn efee nnasıl ay çok özledim seni beee

Beydağlı efeyi bi görsen balll balll mavi boncuğum benim, ayrıca kızımın nişanlısı olur kendileri

:26:niye kizzzz annenmi alir laptoopu
kizimmi olcekmissss heeec farketmez saglikli sihhatli olsunda gerisi bos
kendimi şimdi süte vurucem he nerdesiniz be

biz temizlik yaptikta herifi calistirdim bide tursu yaptik

Oooooooo kiza nisan takmis bizim haberimiz yok
O elbisede nisan elbisesimiydi
Rizeye gittinizmi

kolay gelsim şekerm ya sorması ayıp ne ilaçlaması bu böcek felanmı var..

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli benim internetim bozuktu biraz okudum hasta olanlara Allah şifalar versin yola çıkanlara hayırlı yolculuklar olsun.yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.havalarda buz gibi valla sıcak çayda ne güzel gidiyor behhh.

maaşalah görmeyi isterdim ama görmedim maalesef....vay be kerttiniz demek çicukları,hayırlı olsun ne diyelim:))
:26:niye kizzzz annenmi alir laptoopu

kizimmi olcekmissss heeec farketmez saglikli sihhatli olsunda gerisi bos

biz temizlik yaptikta herifi calistirdim bide tursu yaptik

ellerinize sağlık

tkbden haber varmı karının internet paketi varmış niye girmiyor,yazamıyormu son model tilifonundan

kızlarr ıyı aksamlarrrr hava cokmu cook sogukkkk petekler olmasa geberırdım sanırım guya yarınndan ıtıbaren cok sıcak olcakmıs ama kım ınanır buna bılmıormmm nasılsnzz napıyosunzz

Sağol teyzesi doğduklarında kerttik bebeleri :)

İncinmesin diye sakındıklarım, kırılmasın diye uğruna canımı yaktıklarım bunu ne kadar umursadı? Şimdi burada durmuş kendime bir daha kimseye değer vermemek üzere telkinlerde bulunuyorum. Bunu kırık bir kalp, incinmiş bir ruhla ve bir daha kimseye güvenemeyecek olmanın üzüntüsüyle yapıyorum. Bunu bana nefret ettiklerim yapamadı, bunu bana beni sevmeyenler yapamadı. Kahrolası; en sevdiklerim, bunu bana hep en sevdiklerim yaptı, en çok sevdiklerim.. onları öldürmek isterdim ama..
canları yakar diye korkuyorum, göğüs kafeslerini kırıp kalplerini dışarı çıkartmak isterdim ama..
Bu onları incitir diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…