utandım bak şimdi kız sevinç karalahana beyaz lahana yaprak sarması kuru biber patlıcan kabak dolması yapsanda getirsen yesem çok istiyor canım hamile kaldım kalalı zor oldugu için kimseye diyemiyorum sana nazım geçiyor diye söylüyüm didim
Oyyyyyy oyyyyyy oyyyy guzum oyyyy yapmammii bidenemmmm
Cokmu canin isteyiii kaynosa solesene ne varkii
Resim yüklesende bizde görsek , canım daha önce bu haftalara gelmemişti hiç dimi ? Maşallah sürpriz yumurtanasevgili sevinç
seni rüyamda gördüm kızım olucekmişhaberin olsun sen bana dolmaları yapıp getirmedin emme ben diyeyim didim
günaydın kızlar burası güzel bıugün karnım acıktı bakalnım yok ehü ehü eşim yatıyor kahvaltıyı yapalım işe gidicek gene tek kalıcek paşanıznerdesiniz be yatıyormusunuz ben bu bebege hamil ekaldım kalaı uyuyamıyorum üstüne yatarım diye aklım çıkıyor dün farkettiğmde çpok şeker olmuşum be maşşallah bize ben bir merhaba diyeyim dedim kimseler yok
canım benimmmmm ne yapıyosunn efee nnasıl ay çok özledim seni beee
:26:niye kizzzz annenmi alir laptoopuim bilir dondurucuda beyaz lahanay deyimde sarsın kaynoş nasıl olduda düşünemedim acaba
kız tırtıl misali sürünüm yatagın ucuna geliyom şöyle bir bakıyombu günler iyi günlerim anam gelince giremem
sevgili sevinç
seni rüyamda gördüm kızım olucekmişhaberin olsun sen bana dolmaları yapıp getirmedin emme ben diyeyim didim
günaydın kızlar burası güzel bıugün karnım acıktı bakalnım yok ehü ehü eşim yatıyor kahvaltıyı yapalım işe gidicek gene tek kalıcek paşanıznerdesiniz be yatıyormusunuz ben bu bebege hamil ekaldım kalaı uyuyamıyorum üstüne yatarım diye aklım çıkıyor dün farkettiğmde çpok şeker olmuşum be maşşallah bize ben bir merhaba diyeyim dedim kimseler yok
kendimi şimdi süte vurucem he nerdesiniz be
Resim yüklesende bizde görsek , canım daha önce bu haftalara gelmemişti hiç dimi ? Maşallah sürpriz yumurtana
Beydağlı efeyi bi görsen balll balll mavi boncuğum benim, ayrıca kızımın nişanlısı olur kendileri
slm kızçeler naptınız bakimm bugün bensiz bensiz nasıldı topiközledinizmi beni ben evin altını üstüne getirdiğim için gelemiyorum sanırım bi kaç gün böle geçer burası normal yerler gibi olmadığı için maalesef kış girmeden ilaçlama temizleme dip bucak yapılacak ki kış rahat geçsin eşim annem ben sabahtan beri uğraştık halılarım yıkamacıya gitti kaşık çatala kadar bulaşık çamaşır makineler çalıştı pazartesi içinde temizlikçi ayarlandı 1 hafta temizlik var anlıcanız hayırlısıyla batıda feraha kavuşmayı nasip etsin Rabbim inşallah
kolay gelsim şekerm ya sorması ayıp ne ilaçlaması bu böcek felanmı var..
aynen canım böcük börtük ilaçlaması ıyyyyy
maaşalahResim yüklesende bizde görsek , canım daha önce bu haftalara gelmemişti hiç dimi ? Maşallah sürpriz yumurtana
Beydağlı efeyi bi görsen balll balll mavi boncuğum benim, ayrıca kızımın nişanlısı olur kendileri
:26:niye kizzzz annenmi alir laptoopu
kizimmi olcekmissss heeec farketmez saglikli sihhatli olsunda gerisi bos
biz temizlik yaptikta herifi calistirdim bide tursu yaptik
maaşalahgörmeyi isterdim ama görmedim maalesef....vay be kerttiniz demek çicukları,hayırlı olsun ne diyelim:))
ellerinize sağlık
tkbden haber varmı karının internet paketi varmış niye girmiyor,yazamıyormu son model tilifonundan
Oooooooo kiza nisan takmis bizim haberimiz yok
O elbisede nisan elbisesimiydi
Rizeye gittinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?