aaa nikolay sen baş köşeye kalk kız myhoş gebeş oturcak oraya nasıl mide bulanıyo mu ???leblebi, çubuk kraker ister misin
yok anam sen yalnış anlamışın adet olduğundan değil eronayla didiştiler :26: de ondan
myhosum gelmiş sefalar getirmiş hosgelmişş günaydınn tatlımmm.
myhoşum ben senden ümütliyim bak hala
memişlerin ucu ağrıyomu hala kuzum varmı başka bişiler
bak az kaldı batına anlat bana hadeee
ooooo bakıyorum da maaşallah sohbet koyu.
ben ilk defa sabahtan beri yokum bir kişi de merak edip
"aaaa bu basak nerde acaba? başına bi iş mi geldi, işe gelirken belediyenin açtığı çukura mı düştü,
zorla bağış yaptıran mafyalar kaçırıp böbrek bağışı mı yaptırdı,
dilenciler kaçırıp cami cami dilendirdi sonra da elindeki tüm para alınıp terk mi edildi,
yoksam kör kuyulara dipsiz uçurumlara mı yuvarlandı"
hiiiiiiiçççççç endişe yok siz de maaşallah.:99:
sadece hürrem hatunun aklına gelmişim. o da "ben mi sexyim başak mı diye" sormuş.karının aklı fikri halvette.
pınar sen de 2012 de k.çıma tekmeyi vurmuşun yani sağol 2011 mi kaldı be şurda 4gün daha sexy olsam neye yarar.
"aaaa bu basak nerde acaba? başına bi iş mi geldi, işe gelirken belediyenin açtığı çukura mı düştü,
dilenciler kaçırıp cami cami dilendirdi sonra da elindeki tüm para alınıp terk mi edildi,
sadece hürrem hatunun aklına gelmişim. o da "ben mi sexyim başak mı diye" sormuş.karının aklı fikri halvette.
pınar sen de 2012 de k.çıma tekmeyi vurmuşun yani sağol 2011 mi kaldı be şurda 4gün daha sexy olsam neye yarar.
yine kimse yazmıyo off
akla gelmiyecek bütün kötü olayları yazmışın sana ne lazım?
kına yak kınaaaaaaaaaoy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyy basakımmı gelmiş hoşgelmiş yawrum nerdesin be annem özlettin kendini bak sonuçta benim aklıma geldin her nasıl olursa olsun şükret nbrrr 4 günün kaldı 2012 de ben HÜRREM SULTAN sexy kabul et
iş güç anacım ne olsunadaşım kuzum hoşgeldinnn
noldu tatlım neden yoktun bakim
aaa nikolay sen baş köşeye kalk kız myhoş gebeş oturcak
evet inanılmaz< ve çok yaratıcı bi sürpriz oldu ömrümde unutmam artıkınhurr karusu ''günaydın kıslar''' dedim yahuuuuu ammmnnnn bizim başakkı unutmadık ta öyle görünüyoz süpriz yaptık sana
ben mi gebeşim allah allah
ya aslında gebeş kötü bi kelime diye biliyom.aklın neyse fikrin de o derler ben öyle yazmadım amma inşşşşşaaaallaahhhhhhhhhh olursun
evet inanılmaz< ve çok yaratıcı bi sürpriz oldu ömrümde unutmam artıkın
hürremim sana bişi sordum ama cvp vermedin bebişini ultrasonda ik ne zaman gördün ama karından
sexy olunmaz doğulur hatun
4 gün değil daha 24 yılım varsense yakında nene olcan
ya aslında gebeş kötü bi kelime diye biliyom.
böyle rahat kro inanlara gebeş denirdi dimi. biz benim halamın kocasına deriz mesela
günadın canım ne güzel yazmış arkadaşınkızlar günaydınlarrr nasılsınız bu günnn
bakın arkadaşım bir paylaşım yapmış çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedimm
ŞİMDİDEN SESLENİYORUM ! Eyy 2012 :)) Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git.. İstikrarlı ol, akıllı ol,sağlam ol.. 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git.. "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt.. yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben..sen 2012'sin göster farkını) akıllı ol...:))
adet 15 gün önceden ben geliyom demez güzelim yacanım benim göğüslerim çok şişti bi de ağrı var ama regl ağrısı gibi değil etim hassaslaştı sanki dokunamıyorum aşırı derecede de üşümem var başka da anormal bi durumum yok canım
ev ofis yanıyor ama ben donuyorum arkadaşlar havale giçercez diyo eşim de evde öyle kombiyi kısmaya çalışıyolar ama ben donuyorum
socak su torbası sürekli ayaklarımda kafam karışık regl belirtileri 15 gün öncesinden yaşanırmı ya geçen hafta komple böyle ağrı ve üşümeyle geçti bu hafta da böyleyim ellerim ayaklarım buz ki hiç üşüyen bi insan değilimdir ben grip olucam heralde dedim ama o da yok :26::26::26:
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?günaydın kızlar selamlar nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?