Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

myhosum gelmiş sefalar getirmiş hosgelmişş günaydınn tatlımmm.

myhoşum ben senden ümütliyim bak hala
memişlerin ucu ağrıyomu hala kuzum varmı başka bişiler
bak az kaldı batına anlat bana hadeee

canım benim göğüslerim çok şişti bi de ağrı var ama regl ağrısı gibi değil etim hassaslaştı sanki dokunamıyorum aşırı derecede de üşümem var başka da anormal bi durumum yok canım

ev ofis yanıyor ama ben donuyorum arkadaşlar havale giçercez diyo eşim de evde öyle kombiyi kısmaya çalışıyolar ama ben donuyorum

socak su torbası sürekli ayaklarımda kafam karışık regl belirtileri 15 gün öncesinden yaşanırmı ya geçen hafta komple böyle ağrı ve üşümeyle geçti bu hafta da böyleyim ellerim ayaklarım buz ki hiç üşüyen bi insan değilimdir ben grip olucam heralde dedim ama o da yok
:26::26::26:

adaşım kuzum hoşgeldinnn
noldu tatlım neden yoktun bakim

oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyy basakımmı gelmiş hoşgelmiş yawrum nerdesin be annem özlettin kendini bak sonuçta benim aklıma geldin her nasıl olursa olsun şükret nbrrr 4 günün kaldı 2012 de ben HÜRREM SULTAN sexy kabul et

akla gelmiyecek bütün kötü olayları yazmışın sana ne lazım?

hurr karusu ''günaydın kıslar''' dedim yahuuuuu ammmnnnn bizim başakkı unutmadık ta öyle görünüyoz süpriz yaptık sana

akla gelmiyecek bütün kötü olayları yazmışın sana ne lazım?

kına yak kınaaaaaaaaa

sexy olunmaz doğulur hatun

4 gün değil daha 24 yılım var sense yakında nene olcan
adaşım kuzum hoşgeldinnn
noldu tatlım neden yoktun bakim
iş güç anacım ne olsunsenin de şimdik geldik aklına

hürremim sana bişi sordum ama cvp vermedin bebişini ultrasonda ik ne zaman gördün ama karından

aklın neyse fikrin de o derler ben öyle yazmadım amma inşşşşşaaaallaahhhhhhhhhh olursun
ya aslında gebeş kötü bi kelime diye biliyom.

böyle rahat kro inanlara gebeş denirdi dimi. biz benim halamın kocasına deriz mesela

evet inanılmaz< ve çok yaratıcı bi sürpriz oldu ömrümde unutmam artıkın

kız başakk bir aktif topic var ben oraya da bakıyorum 20 aralık ta yorum yazmıştım bügün yine baktım 4 syf ilerlemiş bizim burda 4 sn bir sayfa atlıyor bir de gebesi var maşşallah topic sahibi de kaldı darısı başına tez vakitte bu ara da batımız aynı gün şu ebemiz gelsede 2 soru sorsak

günadın canım ne güzel yazmış arkadaşın
ya sen mersindeydin dimi havalar nasıl memleketimdeee özledimm ben
adet 15 gün önceden ben geliyom demez güzelim ya
gripte değilsin olmada zaten
sen en iyisi hamiş ol canım inşallah öyledir
günaydın kızlar selamlar nasılsınız bugün
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

Öncelikle günaydın demek lazım ben bodoslama daldım lafa.
Efendim şöyle ki:

deli karı Myhos'ummmmm

rakibem Hurrem'immmmm

açmamış gonca Nikolay'cımmm

nur yüzlü pamuk elli anamız Karacal'ımm

canım pınar'ımmm

adaşım yeşil gözlü yeşil'immm

aramıza fazla katılmayan ama yüreğimizde hep var olan hacer'ciiiiiiimmmmmmmm

iyi ki varsınız iyiki burda sınızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…