çok zordur eminim,ama geçecek inşaallah hepsi geçecek RABBİM yardımcınız olsun inşaallahne zormuş prametüre annesi olmak kızlar yaokadar küçükki aanlatamam aklım çıkıyor brişey olucak diye aglamıyımd iyorum bebegin resmini videosunu görüyüm aglama krizleri tutyor beni allahım ne zormuş bu imtaan önceden buda yok dedim kendime amam olmuyor dün hastanesi degişti aklımda kaç tilki dolandı allah bilir uyuyamadım gece 3 geliordu zombi gibi kalktım uyku nafile saga dön sola dön uyku yok oglum ilk günü nasıl geçirid acaba deidm sabah yogun bakımı aradım doktoru çıktı yemesi iyi dedi bilgi verdi işşallah hep böyle gdier işin kötüsü sütüm çok az ban abol bol süt lazım nasıl yapsakta olsa doktor paşa hanım sizin bol bol sütünüzün vermesi laızm dedi ban bebegin çabuk çıkması toparlanması için dedi allahım bol süt nasip etsin 12 süt sagıcam 1 gibi çıkarım oglumu görmeye gidicem oda 10 dakika yok insanın oakadar agırına gdiyorki hadi çıkın artık diyorlar bebegini anlık görüyorsun dokunamıyorsun ne kadar isterdim kucagım aalıyım dokunuyum kokluyum her gece şapkasını çoraplarını koklayıp aglıyorum herkezin bebegi yanında benimki yok allahn takdiri ama inanın karnıda olaydı daha mutlu olurdum şimdi onu o maikanalar abaglı görünce allahım kötü oluyorum şimdi zamanı gelince hastaneden çıraınca korkuyourm bakamam zara veririm diye canını acıtırım diye brişey olsa hop hastanedeyim off bir relaks olabilsem bugün bebegimden ayrılalı 13 gün oldu o orda ben burda ne olucak benim bu halim lohusa sendurumuna giridm inanın aglayıp duruyorum
fıtıklarım tam gaz kudurduuuahhh yaa kıyamam ama olsun bu gnlere de şükür aslan gibi bi çocuk olacak inşallah..azıcık zaman ver annesi, olumlu düşün hep 1 aya yanına gelir inşallah bol bol uyumaya çalış bu arada sende
canımmmm noldu sana
Beydagli kuzum ayni şeyleri yazmisiz neredeyse
Dun çok yorulmustum bugün kimildamaya halim yok
Bir günüm bir gününe uymuyor bir gün iyiysem ikinci gün pilim bitiyor
Basakla konustuk yanlislik olmus :) ayrica tsk ederim bukadar sevildigimi biiyodum :) dedigim gibi facede surekli acigim ama siteye giremiyodum sorun cikiyodu.evet cok yogunum ama tatli yorgunluklar..3 aylik olduk.masallah hersey yolunda gidiyo..alinganim ben cok cabuk kirilirim2.ci mii Rabbim olmayanlara versin insallah hep duam bu..
ilgisizşarrrrkızlar pc bozuk uzn msj yazamıyorm yazdığm zaman hata veriyor
fuuuuuuuvvvvv mesajım gidiyor bu bana bir tokat olsa gerek
Bunca zaman düzgün yazmayınca naletlendim
bu yüzden kısa kısa yazcam
tokatdelisişarrrrsaçma saalk bi yerde gidersem pc tarafından tokat yemişim demektri
bu ara çok naletli günler ihtiraslı saatler afarozlu dakikalar yazşıyorum
gelipte buraya giremiyorum girsemde yazamıyorum yazsamda yollayamıyorum
kk resm boyutunu kabul etmediği için doğm günü resmlerimizi paylaşamıyorm
çokta istemştim paylaşmayı ama tek tek boyutlarını küçültmek uğraş veriyor
doğm günümüz çok güzel geçti annemde geldi
pastalar börekler havalarda uçuştu
hediyeler deseniz haddi hesabı yoktu
partiden sonra 5 gün boyunca hediye paketi açmak için belediyeden yardım istedik
sizn yazdklarınızı telefondan okumaya çalışıyorum neler olup bittiğini takip etmeye çalışıyorum
zira saygın bi tkb olarak bunu yapmam gerek
topik ahalisi zaten isyanın eşiğinde bide ben umarızlık yapmam istemm
ne kadarda doğru bir laf,cuk diye oturmuşAllahin sopasi yok tokati var
Basakla konustuk yanlislik olmus :) ayrica tsk ederim bukadar sevildigimi biiyodum :) dedigim gibi facede surekli acigim ama siteye giremiyodum sorun cikiyodu.evet cok yogunum ama tatli yorgunluklar..3 aylik olduk.masallah hersey yolunda gidiyo..alinganim ben cok cabuk kirilirim2.ci mii Rabbim olmayanlara versin insallah hep duam bu..
çok zordur eminim,ama geçecek inşaallah hepsi geçecek RABBİM yardımcınız olsun inşaallah
fıtıklarım tam gaz kudurduuu
ewet aynı şeyleri hissediyoruz demek
kız hemen gözünü açınca kendini mahvettin zaar,dikkat etsene birazzzzzzz
biz adam olmayız zaten
ilgisizşarrrr
tokatdelisişarrrr
umarsızşarrrr:117::117::117:
gelin beraber içelim
:125::125::125::125:
kizlaaaaarrrrr bu duman karisi hamile sanirimmmmm haril haril hastane Dr arastiriyor eysana kardeş geliyor sanirimmmm
kizlaaaaarrrrr bu duman karisi hamile sanirimmmmm haril haril hastane Dr arastiriyor eysana kardeş geliyor sanirimmmm
gunaydiiiinnn
bir kahvalti hazırlayan olsada cagirsa
canlarım merhba ınanılmaz adetım acayıp gelıyo şok ettı benı 4 ayın ıntıkamı gbı yemınle
annem carsamba sabahı amelıyat oluyo dualarnda onada yer verın nolur..
hastanede ben kalcam yanında
hastaneden cıkıncada bende kalıcak mıkrop efeksıyon kapmamsı ıcın cok komsusu gelır ona grıp ayı zaten dedm bende kal kımse gelemez burda.. annemın evıne baya uzak oldugum ıcın..
babamn da 2 beyın damarı tıkalı cıkmıs ama amlyt olamazmıs rıskı bolgeymıs sol gozu gorme kaybı o yuzdenmıs yakın gozlugu vermıs agrı sızı yapmadıgı ıcın ck sukur babam ıyı..
benı zor yorucu gunler beklıyo anlıycagınız rabbım hepımızı hastalıktan korusun yuvamızdan huzuru eksık etmesın
allahın gucune gtmesın hıc sewmedım su 2013 yılını
umarım 2014 guzel olur benım yılım olur hepımızı mutlu eden hayırlı seyler olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?