çok şükür canım,sen nasılsın
kocacım daha gelmedi bende topike bir bakayım dedim
birde aramızda kalsını izliyorum,bu diziyi izlerken iştahım açılıyor walla:)))
ben geldim kusara bakmayın anca geldim bugün mavişime gittim muayenemi oldum ameliyat parasını verdik 6 hafta sonra gene gel dedi dikişlerime baktı epey konuştuk mavişle oglum sag galim alıyım kucagıma gelicem dedim oda gülerek dediki emegim çok o bebekte ne bu dünyada nede öbür dünyada hakkımı helal etmem oglumu getir görücem dedi okadar emegi varki doktorumun allah ondan razı olsun sonra oglumun yanına gittik eşimle akşam ezanı okunuyordu hastaneye girdik yogun bakım bölümüne girdik üstümüzü giyindik ellerimizi yıkadık yavruma dokunmak için dokunamadım iizn vermedilerküvezde öle yatıyordu anca küvezini sevdim ogluma dokunamamak nede zor allahım eşim dedi yapma paşa desede gözelimdeki yaşları durduramadımöyle güzel uyuyorduki ne vardı 1 kere dokunsaydım ama olmadıeşim resimlerini çekti videosunu çekti muhammedim bak annen babam geldi dedim allahım çok güzel bri erkek küçük adamım benim kardeşleirmin bebeklenide seviyorum ama bu varya bambaşka nasıl anlatayım anlatılmaz yaşanır diyorlarya o hesaprabbim olmayanlarada tez zamanda versin 12 senelik özlemim dedim ne uzun yollardan geldin dedim ne agladım bebegimin iyiligi için orda biliyorum amam onu orda bırakmak varya adamı öldürürbugün baddaniyesi kirlenmiş kusmuş bana verdiler kirlilerini bebegimi boşa yatırdılar yüz havlsu koydular altına içim rahat etmedi eve dedim eşime uçalım hemen aldım baddaniyeleri yıkadım ütüledim ellerimle ölen ogluma mendil işlemiştim kardeşine nasip oldu işte gazlı bez koymuşlar kustugunda ona kussun diye allahım ne yıkadım o kıyafetleirni son ayar açtım kombiyi bir ütülemem varmış sormayın buzdolabı boşetleirne koydum yolladım sütü bitmiş kuuzumun onları aldı gitti eşim annelik böyle birşey galiba biz tam çıkarken hemşire bebegi kucagına aldı gögsüne yatırdı allahım ne canım acıdı kedinin cigere baktıgı gibi baktım keşke ben gögsüme alaydım diye iç çektim eşim kızdı yapma paşam dedi ne zor oluyor hergeçengün ondan ayrılması
okadar hasretimki kokusuna öyle böyle degil şapkasını çoraplarını her gece yastıgımın altına koyuyorum öpüyorum kokluyorum bebegimin kıyafetlerini nede güzel kokuyor evladım orda ben burda ah izin verseler ne yemek nede yatak isterim öyle onun oldugu odada ona bakıyım parada istemem eve bugün çok zor geldim eşime çabuk bebegin sütü yok baddaniyesi kirlenmiş dedim nasıl geliyorum eve görseniz gülersiniz adamı bir oturutmadım şunu yap bunu yap vs diye yarında işşallah gidicem sabah oglumu görmeye yarın annem gelicek artık hergün ordayım evladım iyi olsunda daha birşey istemiyorum inanın küçük adamla ayrıyız biliyorum ama onun iyiligi için işşallah 1 ay içinde kollarımda olucak onu pamuklara sarıp yatırıcam öyle aht ettim evladım adınla yaşa muhammet eminim olmayanlarada tez zamanda ver rabbim işşallah anneligi tatsınlar
Gunaydin hayirli cumalar dun yemekli misafirim vardi birde yemekten sonra misafir geldiçok Yoruldum
Hamile kadina eziyet gibi yaaa yardim eden de yok
Allahin sopasi yok tokati var
öle bak dur sen aşadan başakss göslerin pörtledi iyicene pörtüğüm benim
şarlak karıilgisizşarrrr
tokatdelisişarrrr
umarsızşarrrr:117::117::117:
aaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar dumanın ikinci geliyomuş duydunuzmuuu hemde oğlanmış
kk dğünyası çalkalanıyor
doktor ikiz olma ihtimalide var demişşş
valla duman karısı umutsz ev karılarındaki elif gibi amma doğurgan çıktın he
doğur doğur at ohhhh hepsi bi arada büyür rahat edersin akıllı kadın senii
kızlar dumanın ikinci geliyomuş duydunuzmuuu hemde oğlanmış
kk dğünyası çalkalanıyor
doktor ikiz olma ihtimalide var demişşş
valla duman karısı umutsz ev karılarındaki elif gibi amma doğurgan çıktın he
doğur doğur at ohhhh hepsi bi arada büyür rahat edersin akıllı kadın senii
Selamun aleykummm
ben yazdımmı bilmiyorum ama anlatayım gecen hafta cuma sabah gittim kontrole tam net göremedik keseyi beta hcg istedi ilerlemesi düzgünse sağlıklı bir gebeliktir dedi...sonucum 10.000 cıktı farklı bir ultrasona çağırdı...tekrar gittim o gün baktılar ve gördüler kesemizi...ve iğnemize başladık iyi gidio Allah a şükür.13 aralıkta gidicem bakalım kalp atışını görecekmiyim...darısı tüm isteyenlere olsun...dualarımdasınız...sizde dualarınızdan eksik etmeyin bizi...
ben yazdımmı bilmiyorum ama anlatayım gecen hafta cuma sabah gittim kontrole tam net göremedik keseyi beta hcg istedi ilerlemesi düzgünse sağlıklı bir gebeliktir dedi...sonucum 10.000 cıktı farklı bir ultrasona çağırdı...tekrar gittim o gün baktılar ve gördüler kesemizi...ve iğnemize başladık iyi gidio Allah a şükür.13 aralıkta gidicem bakalım kalp atışını görecekmiyim...darısı tüm isteyenlere olsun...dualarımdasınız...sizde dualarınızdan eksik etmeyin bizi...
Amiiiinnnnnn.......ALLAH'IM SENİN MERHAMETİNE MUHTAÇ BİZ ACİZ KULLARININ DUALARINI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLATLAR NASİB ET.BİZ ACİZ KULLARINI SEVİNDİR.EVLAT HASRETİMİZİ MUTLULUKLA SONLANDIR. HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEMİZİ NASİB ET. BİZE O MUHTEŞEM ANNELİK DUYGUSUNU,SEVGİSİNİ,MUTLULUĞUNU YAŞAT.HANELERİMİZE HUZUR MUTLULUK NASİB ET. SEN BİZİM DUALARIMIZI KABUL EYLE YARABBİM. SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN İNŞALLAH... AMİN AMİN AMİİİİNNN .
iyi peki affettimheç böle yapmam bilirsin mecbur kaldım kuzumacil tel görüşmeleri ve parazitler türedi halledene kadan sen getmişin
niye yardım etmiyolar kız VİCDANSIZŞARLARGunaydin hayirli cumalar dun yemekli misafirim vardi birde yemekten sonra misafir geldiçok Yoruldum
Hamile kadina eziyet gibi yaaa yardim eden de yok
tamam kimseye demembizde bayılıyoruz o diziyesakın kimseye deme aramızda kalsın
canım inşallah kucağına alacaksın bol bol koklayıp seveceksin küçük adamını
bugünlerde geçecek ALLAH sabrını versin de çabucak kavuş yavruna sağlıkla
bafs ında dediği gibi güzel yemekler pastalar yaparsan kapınıda aşındırırlar
he şarladım ne varr57:şaplakşar
şarlak karı
amma şarlamışın he:
ve aleyküm selam canım,belin nasıl oldu??Selamun aleykummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?