Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ege yürüyomuuuuuu

bugün oglumu görmeye gittim 10 gram vermiş canım acıdı dokunmak istedim izin gene izin vermeidler kedinin cigere baktıgı gibi baktım ve eve geldim

paşam süt için moral ve uyku çok önemli, üzme kendini artık yaa bak doğdu oğlun iyi olacak inşallah azıcık zaman gerekli...

canlarım nasılsınız..tahmin ettiğiniz gibi benim totomu kaşımaya vaktim yok, çok yorgunum 30 saat uyusam ancak kendime gelirim, sözde 2 saat süt iznim var ama koşturmacadan anlayamıyorum bir şey... sürekli şikayet ediyorum dime :) ama cidden çok zor işim zaten yoğun, eve geliyorum ev harman yeri gibi,yetişemiyorum...Ama en çok kızımı özlüyorum, doya doya vakit geçiremiyorum

tüh bebek yokmuş bende sevinmiştim diyordum bri çeyrek taraldım bebegeneyse canım şansını kaybettin zaar

canım ekmek parası ne yapıcaksın keyfe çalışmıyorsunki zamanla alışırsın inan rabbim dayanma gücü versin kim bakıyor sıpaya

bu arada kzılar oglum kusmaya başlamış canım sıkıldı neden kusarki zaten sütüm yok

bugün oglumu görmeye gittim 10 gram vermiş canım acıdı dokunmak istedim izin gene izin vermeidler kedinin cigere baktıgı gibi baktım ve eve geldim
Sabret kuzum çok zor biliyorum ama bunada şükür

ne war hamile olaydin sewinirdik ne güzel

Kizzz çok gelmiştir minik midesine sütun korkma bebisler kusar bazen allaallaaaa kusar .icar boyle boyle buyur

kızlar naslsnzz,
hepınızee coook tesekkur edermm allah razı olsunn
carsamba amelyt olck annm sabahh
bnde evde can sıkıntısndan cam boyma yapıyormm borcamlarımı boyuyorum,
gecen kısta atkı ormustum
stres atıyorum boyadıkca valla
sızler napıyosunuz

ege yürüyomuuuuuu
baya baya yürüyo cnm ama peşinden koşuyoruz yine de düşüyor çünkü
ayyyy duman yaa bu zamnalar bida gelmezki
ben sana diyorum sizin yediğinzde ekmek bizim yediğimzde siz sofrada pastamı yiyonuz
çalşmayı verr. kariyerine ara ver nolur sanki
işe git koştur eve gel koştur hayat bööle bööle geçiyo işte
zaman su gibi akıyo sonra yaşlanıyosun emekli olursun çolk çocuk büyür evlenir kalırsın bir başına kocanla

sormADINMI CNM doktora bizemi soruyon
neden kusuyo acabaa üşütmüğşmüdür:26::26:
Kizzz çok gelmiştir minik midesine sütun korkma bebisler kusar bazen allaallaaaa kusar .icar boyle boyle buyur
zıçar evet genelde zıçıyolar
Oğlumun ismini rüyamda gördüm bu derttende kurtuldum çok sukurrrr
ne gördün
dur tahmin ediyim hakan mı

geçmş olsn cnm Allah şifa versin
borcamlarınımı boyuyosun kızzz abovv mahfetme tabak çanağı
inşallah bebekten donunu çekmeye fırst olmazda elllemezsin ev gereçlerine

kızlar amma tembeleksinz haaa ben burdayım ayol gelin de laflıyalım
ayyyy akşama kadar burdayım bi Allahın kulu yok

selam canlar nasilsiniz
ben geldim

dogru oyle cabuk cabuk gelmesemde arada geliyom

yaa basakim benim listede pko diye yaz

doktora gitmisdim sol tup kapali cikmisdi birde yumurtlama olayi biraz zor oluyor
catlamiyor
yuzumde bile sivilcelerim cikti

hepsi bu pko yuzunden

olmuyor bebegim
cok uzgunum
ama insallah bende listede bebegini kucagina aldi
diye yazilirim isteyen herkesde

günaydın hatunlarr
nasılsınızzz

çokkk hastayım bennnn hiç halim yok :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
belki tutunmuştur yada tutunuyordur bebişim bi ihtimal die ilaç içmeye korkuyorum
ilaç içsem bişi olurmu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…