vayyy kimler gelmşşşşşşşşş
hatun sen geliyosun iki kelam yazıyosun senin o iki kelamına biz cvp yazıyoruz bilmem sonra okuyomusun ama bizim cevaplar boşa gidiyo gibime geliyo
Bu hatun beni tebrikmi etti yoksam ben yanlşmı görüyorum
Ege henüz tam olarak yürümeye başlamadı ve hiç emeklemeyen bir bebektir kendisi
ve asla tek başına oyalanmayan bir bebektir
ve yine ve devamlı elinden tutup yürütmemi isteyen bir bebektir
ege uyumadan ben yemek bulaşık çamaşır sil süpür hiç bir şey yapamıyorum kii face ve kk hakgetireeeeeeeeeee
Anca ege uyuyunca fırsat bulup hangi işi yapabilirsem onyuu yapmaya çalışıyorum
face e cepten girip belki bakıyorum
kkyada bu ara çok nadir giriyorum
baksana topik ahalisi isyanlarda gelmiyorum diye
ahmet büyüdü ama halamı fırsat vermiyor sana, büyüyünce rahat verir diye düşünüyorum bende:26:
Ağlama kızzzz
bugün oglumu görmeye gittim 10 gram vermiş canım acıdı dokunmak istedim izin gene izin vermeidler kedinin cigere baktıgı gibi baktım ve eve geldim
öhöööömmm öhööööömmm öhöööömmmm, açıklama yapmayı boynumun borcu bilirim, saklayacaktım ama sevinç ve kadriye hatunlar hastane arayışımdan hemen anladılar bir şeyler çevirdiğimi... 6 haftalık hamileyim,iğnelere başladım bile..... sizden bir şey kaçmıyor valla :26::26:
Sabret kuzum çok zor biliyorum ama bunada şükürbugün oglumu görmeye gittim 10 gram vermiş canım acıdı dokunmak istedim izin gene izin vermeidler kedinin cigere baktıgı gibi baktım ve eve geldim
öhöööömmm öhööööömmm öhöööömmmm, açıklama yapmayı boynumun borcu bilirim, saklayacaktım ama sevinç ve kadriye hatunlar hastane arayışımdan hemen anladılar bir şeyler çevirdiğimi... 6 haftalık hamileyim,iğnelere başladım bile..... sizden bir şey kaçmıyor valla :26::26:
tüh bebek yokmuş bende sevinmiştim diyordum bri çeyrek taraldım bebegeneyse canım şansını kaybettin zaar
canım ekmek parası ne yapıcaksın keyfe çalışmıyorsunki zamanla alışırsın inan rabbim dayanma gücü versin kim bakıyor sıpaya
bu arada kzılar oglum kusmaya başlamış canım sıkıldı neden kusarki zaten sütüm yok
baya baya yürüyo cnm ama peşinden koşuyoruz yine de düşüyor çünküege yürüyomuuuuuu
ayyyy duman yaa bu zamnalar bida gelmezkicanlarım nasılsınız..tahmin ettiğiniz gibi benim totomu kaşımaya vaktim yok, çok yorgunum 30 saat uyusam ancak kendime gelirim, sözde 2 saat süt iznim var ama koşturmacadan anlayamıyorum bir şey... sürekli şikayet ediyorum dime :) ama cidden çok zor işim zaten yoğun, eve geliyorum ev harman yeri gibi,yetişemiyorum...Ama en çok kızımı özlüyorum, doya doya vakit geçiremiyorum
sormADINMI CNM doktora bizemi soruyontüh bebek yokmuş bende sevinmiştim diyordum bri çeyrek taraldım bebegeneyse canım şansını kaybettin zaar
canım ekmek parası ne yapıcaksın keyfe çalışmıyorsunki zamanla alışırsın inan rabbim dayanma gücü versin kim bakıyor sıpaya
bu arada kzılar oglum kusmaya başlamış canım sıkıldı neden kusarki zaten sütüm yok
Kizzz çok gelmiştir minik midesine sütun korkma bebisler kusar bazen allaallaaaa kusar .icar boyle boyle buyur
ne gördünOğlumun ismini rüyamda gördüm bu derttende kurtuldum çok sukurrrr
geçmş olsn cnm Allah şifa versin
kızlar naslsnzz,
hepınızee coook tesekkur edermm allah razı olsunn
carsamba amelyt olck annm sabahh
bnde evde can sıkıntısndan cam boyma yapıyormm borcamlarımı boyuyorum,
gecen kısta atkı ormustum
stres atıyorum boyadıkca valla
sızler napıyosunuz
kızlar amma tembeleksinz haaa ben burdayım ayol gelin de laflıyalım
ayyyy akşama kadar burdayım bi Allahın kulu yok
sevinç karısı küçük adamın annesi geldi ses ver
nbr küçük prensin anasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?