ben yazdımmı bilmiyorum ama anlatayım gecen hafta cuma sabah gittim kontrole tam net göremedik keseyi beta hcg istedi ilerlemesi düzgünse sağlıklı bir gebeliktir dedi...sonucum 10.000 cıktı farklı bir ultrasona çağırdı...tekrar gittim o gün baktılar ve gördüler kesemizi...ve iğnemize başladık iyi gidio Allah a şükür.13 aralıkta gidicem bakalım kalp atışını görecekmiyim...darısı tüm isteyenlere olsun...dualarımdasınız...sizde dualarınızdan eksik etmeyin bizi...
Beydaglim
doktira gittim yazmıştım buraya okudunmu
ilac verdi
1 ay kullanınız dedi
gecmesse gel filme gönderirim dedi
belim fena canım
resmen uyumak iskence oldu bana
Uyku arasinda donemiyorum
dun nasılolduysa sirt ustu yatmisim sabah yatakdan kalkamadim
senin belin nasil canım
çok zormuş
sen neler cekiyormussun başa gelmeyince insan tam anlamiyir
Allah hepimizin yardimci si olsub
nazom
sagol bitanem- tesekkur ederim
begumcum
insllah Rabbim tez zamanda sifa verir annenede babanada
Minnos nasil kiz? Hissediyonmu hareketlerini tekmelerini
cok hareketlimi
kaclik igne vuruluyor sun?
Aspirine devammi?
O gebelik takvimini kaldir artik gördükçe uzuluyoruz vallasende uzuluyon pasan öyle yada boyle doğdu artik eve getireceğin günlerin hayalini kur insallah cnm
canım ne yaptıyssam çizeglge kalmıyor bebem ya sinrilierm hatsaffada ne gzüel gece 12 sonra girer bakardım sevinirdim ah sevinç 16 gün oldu bebegimden ayrılalı bunada şükrü elhamdurillah öncden bud ayoktu ama kucagıma alamaıdm emziremedim hayllerim hep suya düştühelede okadar yolu yürüyorsun 10 dakika gösteriyorlar hayde yeter diyorlar süt sagma pompası kalkmamış ellerindre sanayı tibi ne gzüel sütüm olucaktı yaw ne yapıcez
canım mesajını görüp sana cevap yazmıştım ama,demek sen görmedin...ewet yaşamayan bilmez bel ağrısı ve hatta birde benim boynumdada var ağrılarıları çok zor ama umarım seninki ilaçla düzelirde fıtık değildir..Beydaglim
doktira gittim yazmıştım buraya okudunmu
ilac verdi
1 ay kullanınız dedi
gecmesse gel filme gönderirim dedi
belim fena canım
resmen uyumak iskence oldu bana
Uyku arasinda donemiyorum
dun nasılolduysa sirt ustu yatmisim sabah yatakdan kalkamadim
senin belin nasil canım
çok zormuş
sen neler cekiyormussun başa gelmeyince insan tam anlamiyir
Allah hepimizin yardimci si olsub
nazom
sagol bitanem- tesekkur ederim
begumcum
insllah Rabbim tez zamanda sifa verir annenede babanada
paşam canım benim sen yazdıkça ben bile nasıl etkileniyorum kimbilir sen neler yaşıyorsun ama geçecek inşaallah bugünleride unutacaksın ..kızlar hepinizden allah razsı olsun şnanın beni mutlu ettinizamam diyorumya keşkeler olmasysı
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Kuzum kocamda olmasa perişan olurdum
Dun aksam gorumceme gittik bende sadece sofrayi topladim geçtim oturdum
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaakız başaks karısı o magazin haberi sevinç tarafından açıklanıp duman tarafından yalanlandı du bakim sen kokusu çıkar kim doğru konuşıyı
erol köseyi geçtiniz heeeduman karısı kamuoyu açıklama bekliyorrr nerdesin sinyalllll
olurmu nazocum ben hiç formdan düşermiyimbu haber bayatladı sevinç duyurduduman yalanladı
sen formdan düşmüşün geç kaldın
başak geçen akşam mesajına karşılık çağrı atayım dedim kontürüm bitmiş çaldıramadım :102:
hadi neyse kk ya gireyim de oradan yazayım dedim net açılmadı bi türlü :126:
teknoliji bizim görüşmemizi istemedi zaar
ve aleyküm selam
seraycm cnm çok sevindm valla bi ohh dedimmben yazdımmı bilmiyorum ama anlatayım gecen hafta cuma sabah gittim kontrole tam net göremedik keseyi beta hcg istedi ilerlemesi düzgünse sağlıklı bir gebeliktir dedi...sonucum 10.000 cıktı farklı bir ultrasona çağırdı...tekrar gittim o gün baktılar ve gördüler kesemizi...ve iğnemize başladık iyi gidio Allah a şükür.13 aralıkta gidicem bakalım kalp atışını görecekmiyim...darısı tüm isteyenlere olsun...dualarımdasınız...sizde dualarınızdan eksik etmeyin bizi...
Seraycim biz zati watsap tan gorusuyoruz ama burada soyliyim barisimdi karilar cvp yazmadi derler
Gozunaydin canim Allahim tamamına erdirsin insallah hep güzel haberler alirsin
vayyy kimler gelmşşşşşşşşşöncelikle paşam hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla,mutlulukla,sizlerle beraber büyüsün inşallah oğlun,en kısa zamanda eve çıkarmanızı dilerim.
seraycım senin de hamişliğin hayırlı olsun,sonuna kadar ve kucağına alabildiğin bi gebelik geçir inşallah
başak seni tebrik ediyorum ne başarılı kadınsın,ya da çocuğun çok mu uslu yoksa kız,hem face,hem kk hem ev,hem çocuk yetişiyon maşallah.Ahmet çok yaramaz olmasa da çok hareketli bi çocuk,sürekli takip ve ilgi istiyo,pc başına mümkünatı yok oturamıyorum,otursamda bikaç dakika içinde kapatıyo,hoşuna gidiyo o düğmeye basmak,ya da beni gıcık etmek,o yüzden ancak telden face giriş yapabiliyorum,orda da sizle arkedeş değilim malesef,adınızı sanınızı bilseydim iyiydi.
neyse görüşmek dileğiyle der,saygıyla perdeyi kapatırım:))
ağlama kızzzzkızlar hepinizden allah razsı olsun şnanın beni mutlu ettinizamam diyorumya keşkeler olmasysı
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Duman karisi bu yaz bebek calismasina baslayacakmisne yalanci cikariyon beni
canlar nasılsınız sevincom seni yoranlarıkaç gel saklıyım anam hamile demiyolar yorulur demiyolar neyse minnoşumu yorma ona göre öle çeşit çeşit yapıp kokutup durusan millet doluşur işte öyle kır kıçını otur bakimm aaaaa
aaaaaaaaa dumanım hayırlısı olsun bakarsın beraber başlarız çalışmalara yazaysa Rabbim nasip ederse berabercek doğururuz ne güzel olurrrseninle mutasyonumuz aynı mıydı mthrf c677t tedavi konusundada fikir alışverişi yaparız kuzum
kızlar dumanın ikinci geliyomuş duydunuzmuuu hemde oğlanmış
kk dğünyası çalkalanıyor
doktor ikiz olma ihtimalide var demişşş
valla duman karısı umutsz ev karılarındaki elif gibi amma doğurgan çıktın he
doğur doğur at ohhhh hepsi bi arada büyür rahat edersin akıllı kadın senii
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaakız başaks karısı o magazin haberi sevinç tarafından açıklanıp duman tarafından yalanlandı du bakim sen kokusu çıkar kim doğru konuşıyı
erol köseyi geçtiniz heeeduman karısı kamuoyu açıklama bekliyorrr nerdesin sinyalllll
öhöööömmm öhööööömmm öhöööömmmm, açıklama yapmayı boynumun borcu bilirim, saklayacaktım ama sevinç ve kadriye hatunlar hastane arayışımdan hemen anladılar bir şeyler çevirdiğimi... 6 haftalık hamileyim,iğnelere başladım bile..... sizden bir şey kaçmıyor valla :26::26:Dumancim gercekden hamismisin?
Sen normal dogummu yapmistin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?