Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda göreceksin şimdi tadını çıkar hamileleiğin

geçmiş olsun canım bel ağrısı çok fena bişey
insan başına gelince anlıyor gerçekten
bende yatacaktım az bi bakayım dedim kk ya başakla senin ışığın yanıyor bi selam vereyim dedim
çocuğu uyuttun şimdi net keyfimi yapıyorsun
bende büyük çocuğu uyuttum takılıyodum rahat rahat

ne zaman çıktınız ya bende sevinmiştim karşılaştık diye neyse bende yatayım bari
iyi geceler

öncelikle paşam hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla,mutlulukla,sizlerle beraber büyüsün inşallah oğlun,en kısa zamanda eve çıkarmanızı dilerim.
seraycım senin de hamişliğin hayırlı olsun,sonuna kadar ve kucağına alabildiğin bi gebelik geçir inşallah
başak seni tebrik ediyorum ne başarılı kadınsın,ya da çocuğun çok mu uslu yoksa kız,hem face,hem kk hem ev,hem çocuk yetişiyon maşallah.Ahmet çok yaramaz olmasa da çok hareketli bi çocuk,sürekli takip ve ilgi istiyo,pc başına mümkünatı yok oturamıyorum,otursamda bikaç dakika içinde kapatıyo,hoşuna gidiyo o düğmeye basmak,ya da beni gıcık etmek,o yüzden ancak telden face giriş yapabiliyorum,orda da sizle arkedeş değilim malesef,adınızı sanınızı bilseydim iyiydi.
neyse görüşmek dileğiyle der,saygıyla perdeyi kapatırım:))

sabah kalkınca okursunuz can topiğimin can kızçeleri sizleri çok seviyorum gece geç vakit haliyle duygusala bağlamışım klavyem dile geliyor ben çok zor günlerimde kimsenin beni anlamadığını düşündüğüm günlerimde tanıştım sizlerle siz hiç birşey yapmadan elimi tutmadan yüzüme bakmadan nitekim çoğunuzun nasıl biri olduğunu bile bilmiyorum 1 2 kişi haricinde sadece beni dinleyerek eleştirmeden ve anlayarak yarama merhem oldunuz...nasreddin hoca eşşekten düşmüş koşup doktor getirmişler nasrettin hocada demişki doktor beni ne anlasın bana eşşekten düşen birini getirin..benzetme komik belki ama benide en iyi bu anlatıyor...samimiyetiniz arkadaşlığınız için kocaman kocaman sevgiler gönderiyorum sizeeee

sevincim sen ne tatlı kadınsın bazen bunalıp saçmalayacak birilerini ararız ben öyle zamanlarda sana yazıyorum Allah var beni anladığını bilmek yetiyor bazen seni tanıdığım için çok mutluyum gerçek hayyatta da seninle oturup bi çay içmeyi çok isterim nasip diyelim olmaz yok çünkü

beydağlı paşam başaks begüm duman umudum belinay ismini yazmadığım ama bi çift laf bile olsa bu topikte dertleştiğim tüm can dostlarrr inşallah öyle günler gelirki hepimiz burada bebeklerimizin gazını konuşup dertlendiğimiz günleri unuturuz zor günde üzüntümüzü paylaştığımız bu dostlarımızla mutlu musmutlu hatta hayal bile edemeyeceğimiz kadar mutlu günlerimizide paylaşmayı nasip etsin Rabbim..iyi geceler yarın bende okuma var canlar gündüz uğrayamam büyük ihtimal öpüyorum hepinizi

kızlar hepinizden allah razsı olsun şnanın beni mutlu ettinizamam diyorumya keşkeler olmasysı

Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.

Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Minnos nasil kiz? Hissediyonmu hareketlerini tekmelerini
cok hareketlimi
kaclik igne vuruluyor sun?
Aspirine devammi?

Cnm minnos iyi çok sukur benim ikinci olduğu için erken hissettim cnm çok yoruldugum zaman sesi cikmmaz oluyor ignem 0.4 clexane aspirin 32 .haftaya kadar devam dedi. Decavit kullaniyom vitamin hapi
Ayrıca kalsiyum ve magnezyuma basladik kramp ggiriyordu bazen geçti çok şükür .

Kuzum kocamda olmasa perişan olurdum
Dun aksam gorumceme gittik bende sadece sofrayi topladim geçtim oturdum

Kuzum çok doğru soylemissin damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmis. Elimden geldiğince yardimci olmaya calisiyorum cnm inaniyorumki bir gün seninle karsi karsiya geleceğiz keşkeayni sşehirde olsaydik dediğim arkadaşlarındansin cnm

O gebelik takvimini kaldir artik gördükçe uzuluyoruz valla sende uzuluyon pasan öyle yada boyle doğdu artik eve getireceğin günlerin hayalini kur insallah cnm

Hala yataktayim kalkayimda kahvalti hazirlayayim minnoslarim kalkti. Bugün oğlumu bağa goturecegim havada acti menüde verip cikiyorum
Balik yicez bugün
Mercimek corbasi
Doğal deniz cuprasi
Bol yeşillik salata

O gebelik takvimini kaldir artik gördükçe uzuluyoruz valla sende uzuluyon pasan öyle yada boyle doğdu artik eve getireceğin günlerin hayalini kur insallah cnm

canım ne yaptıyssam çizeglge kalmıyor bebem ya sinrilierm hatsaffada ne gzüel gece 12 sonra girer bakardım sevinirdim ah sevinç 16 gün oldu bebegimden ayrılalı bunada şükrü elhamdurillah öncden bud ayoktu ama kucagıma alamaıdm emziremedim hayllerim hep suya düştü helede okadar yolu yürüyorsun 10 dakika gösteriyorlar hayde yeter diyorlar süt sagma pompası kalkmamış ellerindre sanayı tibi ne gzüel sütüm olucaktı yaw ne yapıcez

GÜNAYDIN KIZLARRR güzel bir hafta sonu olsun inşş:21

Sabret kuzum yaaa az kaldi o pompalar olsa çok iyi olurdu cevrende elektrikli pompasi olan yokmu onlarda çok iyi cnm benimki manueldi konuda birine verdim gitti olsa gönderirdim sana

canım mesajını görüp sana cevap yazmıştım ama,demek sen görmedin...ewet yaşamayan bilmez bel ağrısı ve hatta birde benim boynumdada var ağrılarıları çok zor ama umarım seninki ilaçla düzelirde fıtık değildir..
tekrar çok geçmiş olsun,maalesef benim ağrılarım hala dewam ediyor ve rahatça hiç birşey yapamıyorum
paşam canım benim sen yazdıkça ben bile nasıl etkileniyorum kimbilir sen neler yaşıyorsun ama geçecek inşaallah bugünleride unutacaksın ..
lütfen şu takvimide sil moralin bozulmasın...
Kuzum kocamda olmasa perişan olurdum
Dun aksam gorumceme gittik bende sadece sofrayi topladim geçtim oturdum

doğru söylüyorsun ALLAH başımızdan eksik etmesin kocalarımızı
iyi yapmışsın,yeter iş yapma boşver milletin bir tehlikesi olmazsa bile gülmeye dahi korkuyolar,çicuklarına bişey olur diye...

olurmu nazocum ben hiç formdan düşermiyim
sevinç hamile olarak haber çıkardı bense ikiz yaptımyinede bayat haber ama ben tekrar canlandırmaya çalştım
malum her günn katılamıyorum sohbete
---------------
ayrıca sana bi kaç sorum daha var
oturduğunz bölge nasıl bir yer yerleşim yeri
evler yapılımı güzelmi
ve kiraLAR Uççmuş mu
seraycm cnm çok sevindm valla bi ohh dedimm
çok şükür Allah tammamına erdirsin
ama sık sık gel ya bilgi ver
Seraycim biz zati watsap tan gorusuyoruz ama burada soyliyim bari simdi karilar cvp yazmadi derler
Gozunaydin canim Allahim tamamına erdirsin insallah hep güzel haberler alirsin

valla ben derim
ayrıca whatsapp tan görüşmenizi de çok ayıpp buldum hiç hoş değil

vayyy kimler gelmşşşşşşşşş
hatun sen geliyosun iki kelam yazıyosun senin o iki kelamına biz cvp yazıyoruz bilmem sonra okuyomusun ama bizim cevaplar boşa gidiyo gibime geliyo

bu hatun beni tebrikmi etti yoksam ben yanlşmı görüyorum

ege henüz tam olarak yürümeye başlamadı ve hiç emeklemeyen bir bebektir kendisi
ve asla tek başına oyalanmayan bir bebektir
ve yine ve devamlı elinden tutup yürütmemi isteyen bir bebektir
ege uyumadan ben yemek bulaşık çamaşır sil süpür hiç bir şey yapamıyorum kii face ve kk hakgetireeeeeeeeeee
anca ege uyuyunca fırsat bulup hangi işi yapabilirsem onyuu yapmaya çalışıyorum
face e cepten girip belki bakıyorum
kkyada bu ara çok nadir giriyorum
baksana topik ahalisi isyanlarda gelmiyorum diye

Ahmet büyüdü ama halamı fırsat vermiyor sana, büyüyünce rahat verir diye düşünüyorum bende:26:
ağlama kızzzz

bugün oglumu görmeye gittim 10 gram vermiş canım acıdı dokunmak istedim izin gene izin vermeidler kedinin cigere baktıgı gibi baktım ve eve geldim

Duman karisi bu yaz bebek calismasina baslayacakmis ne yalanci cikariyon beni

Dumancim gercekden hamismisin?

Sen normal dogummu yapmistin kuzum?
öhöööömmm öhööööömmm öhöööömmmm, açıklama yapmayı boynumun borcu bilirim, saklayacaktım ama sevinç ve kadriye hatunlar hastane arayışımdan hemen anladılar bir şeyler çevirdiğimi... 6 haftalık hamileyim,iğnelere başladım bile..... sizden bir şey kaçmıyor valla :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…