Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEpasam3405;32905669]sevinç karısı küçük adamın annesi geldi ses ver[/QUOTE]
severim ben o guccuk adamida anasini da

Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi

[QUOTEpasam3405;32905669]sevinç karısı küçük adamın annesi geldi ses ver

Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi[/QUOTE]
saol tatlımm
ayy içtim biraz önce:18::18::18:
çok fenaydım evde olsam neyse ama iş yerinde hiç durulmuyor:26:
sen nasılsın bebemm
rüyanda bebişin ismine görmüşsün merak ettim ne gördün diee:26::26::26:

[QUOTEpasam3405;32905669]sevinç karısı küçük adamın annesi geldi ses ver

Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi[/QUOTE]
12-30 küçük adamıma gidicem işşallah muhtemelen 1 geçerken orda olucam 10 dakika görücem temem hade evine dicekler gene önceden oda yoktıu ne yapayım saglıklı bri şekilde alırız işşallah kucagımıza zaten hastaneden hemen vermicekler 1 gece beni misafir edicekler bakalım bebege bakabiliyormuyum diye vs 32 haftam bitsin emişicez işşallah yaşaşsın

Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi
saol tatlımm
ayy içtim biraz önce:18::18::18:
çok fenaydım evde olsam neyse ama iş yerinde hiç durulmuyor:26:
sen nasılsın bebemm
rüyanda bebişin ismine görmüşsün merak ettim ne gördün diee:26::26::26:[/QUOTE]

canım benim rüyam okadar uzunki neyse kısa öz anlatayım kızım 29 mayısta vefat ettiya senesi devriyesi geliyordu ne kandiliydi bilmiyorum ama çok aglıyordum kızım aklım ageldikçe neyse o gece bri rüya gördüm rüyamda hastanedeyiz eşimle ayakta doruyoruz dogum hane kapısı yazıyor hamileler var yatıyorlar sedyede doktorlar hemşireler var vs işte eşime idyorum 4 bebegim buda gidicek allahım ne aglıyorum sonra eşim diyor üzülme allahtan umud kesilmez sonra diyorlar paşam gel giriyorum dogum hane kapısından içeri rüya kopuyor annemlerin yatak odasını görüyorum bembeyaz yatak örtüsü bebegi petegin önüne yatırmışlar minderde anne diyorum neden yatırdın bebegi yataga neden yatırmadın diyor kızım yıkadıkya bebegi üşümesin diye diyor neyse sonra ennem diyor oglanı al emzir hastaneden geldi geleli emzirmedind iyor ne emzirmesi diyorum kızım kafamı buluyorsun hadi diyor neyse allahım diyorum ellerimi açıyorum ne seviniyorum dışarı çıkıp bagırasım var benimde oldu bende anneyim diyorum annem diyor kafayı yedi kızsonra arkadan biri diyorki paşam 12 senelik özlemin çok merak ediyorum adını ne koydun oglanın diyorlar bende diyorum babasıyla çok istedik karar verdik adını muhammet -emin koyduk diyorum gülerek sevinerekten bebegi hastane çıkışına sarmışlar bembeyaz kenarları açık maviinan eşimde aynı hastane çıkışı almış bebegin yüzü şimdiki bebegimin yüzürabbim ol dedi oldu allahım acısını göstermesin işşallah hergün küçük adamımı görmeye gidiyorum allahım ömür versin evladı olmayanlara te zzamnada versin işşalah rüya böyle canım
tek üzüntüm ondan ayrıyım 10 dakika görüyüm hadi deyim çıkarıyolarya beni ozaman bittigimin resmi

rüyanda ismi görmüşsün neydi isim bebeamm merak ettimm

haydi söyle,söyleeee

geçmiş olsun canım....

ayyy inşaallah tutunmuştur bebişin,ne olur ne olmaz bir tane içmişsin ama başka içmee

kızlar amma tembeleksinz haaa ben burdayım ayol gelin de laflıyalım
ayyyy akşama kadar burdayım bi Allahın kulu yok
yalancıŞAR masuzdan kimsenin olmadiği saatleri seçip,birde çok ilgiliymiş gibi yapıyor yemezler
İlk msj 18:02
Son msj 18:08
6 dk topikte kalmis aksama kadar burdaydim diyi

:13::13::13::13::13::13::13:

ALLAH kolaylıklar versin canım,eyşana anneannesi mi bakıyor hayla

haydi söyle,söyleeee

Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim

İlk msj 18:02
Son msj 18:08
6 dk topikte kalmis aksama kadar burdaydim diyi
hem bi kerem msj saatlerinden ne kadar burada kaldığımı anlayamazsınkine
çirkin böcük
cnm sen rahim filmi çekilmişmiydin tüp kapalıymış demek
bu ara pko sivilcedemi yapıyor:26:

sercemmm bu ara bişi diycem kk dünyasında senin kadar avatar değiştiren görmedim he
burcun ne aşkım senin biraz kakarsızmısındır ayrıca takıntılı değilsin
senin yapını aZ ÇOK gözümde canlandırabiliyorum
ayy benmde favorim sey_ren
tariflerini uyguluyorum devamlı ve çok memnunum
inşallah tutunur bebeğin cnm sen yine de içme bişi hele accık bekle ne olur ne olmaz

haydi söyle,söyleeee
ben söyledim ya HAKAN
ayrıca bu çocuğunun ismini rüyasında görenlerde ne çok he şaşıyorum onlara
çevremde de çok var öyle
bilmiyorum da benm çocuğum olcak olsa ve rüyamda ABUZER ismini görsem koymam yani
vıyyyyyyyyyyyyy

geçmş olsn cnm Allah şifa versin
borcamlarınımı boyuyosun kızzz abovv mahfetme tabak çanağı
inşallah bebekten donunu çekmeye fırst olmazda elllemezsin ev gereçlerine
sagol canımm allahh razı olsun facede bak koydumm cok guzel oldu..

bu arada ben salakk gbı bazaları cektım dun belım tuttu cook gerızekalıyımmm yaa belım tuttu geberıyorumm belımden anneme bakcam belım tuttu 3 gece refakatcı kalcam allah yardım etsın bana.. cook mutsuzumm

yalancıŞAR masuzdan kimsenin olmadiği saatleri seçip,birde çok ilgiliymiş gibi yapıyor yemezler

:13::13::13::13::13::13::13:
bak masuzdan şaplağı yapıştırırım sana he
kız kadın kömür yakıyomusun sennn ay bak sana bişi söyliycem
ben hep zobadan yakınıyorum ya; dün aaşam birine oturmaya gittik evleri doğalgalı petekleri yakmışlar ama ev domuz damı gibi ayaklarım buz tuttu
ve aylık 400- 500 tl doğalgaz faturası ödediklerini söylediler
ve ayrıca ufoyla ısınıyolar
yani dünyanın faturasını ödüyosun ama .ıçın donuyo. heleki bebekli bir ev için şartlar çok kötü.
ayrıca benm börülcede doğalgazı var ama fatura çok gelir diye petekeri açamıyo ufo yakıyolar ev domuz damı gibi

biz zobayı bi yakıyoruz gavur .mı gibi iliklerimize kadar ısınıyoruz ayrıca ıodanın kapısınıda açıyoruz hol ve mutfakta ısınıyor
zoba sönse bile evde ısısı kalıyor hatta bizde bile kalıyor insan bi süre üşümeden durabiliyor hatta Egenin yanakları kırmızı kırmızı oluyor

yani şunu anladım petekli evlere artık özenmiyorum çünkü biz de petek taktırsak ev büyük kolay ısınmıycak bizde dünyanın faturasını ödiycez ama .ıçımız donacak

evet zoba çok pis ama bi kaç ay dayanabilirimmmmmm

doğalgaz takıldığında da petek taktırmıycam doğalgaz zobası alcam oda gavur .mı gibi yanıyo çokta fatura gelmiyo hemde temiz
tavsiye ederim hayatımmmm

Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim

Allah için güzel isimmiş
neyseki çocukcağız hakan olmaktan kurtuldu
hatta abisi drogba koyacaktı az daha

saol cnm inşallah diyelimm
içmicem bir daha ama zor duruyorum işte nasıl geçiricem bilmiyorum
ahh bi bebişimin olduğunu bilsem herşeye katlanmaya razıyımm ama

geçmiş olsun bebemm dikkat et kendinee

tmmm cnm bi ara bakarım şaheserlere
kız sen huyunu bilmiyormusun ne diye bazayla uğraşıyosun
bikeresindede dolabın üzerine uzanmıştın

bu arada saçlarını naptın boyadınmı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…