Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 21 ziyaretçi)
basakss

biri beni gözetliyorrr
çok güzel ve çok çekiciyim

sıhhatler ollsun Alişe

le hanımeyy haanımeyyyyy sormisen hiç halımeyyyy

teeyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyy

merhaba kızlarrnasılsınızz ben biraz daha iyiim ilaçsız ilk defa hastalığı atlattımm

çatlatma iğnesi vurulalı bu pazar günü 2 hafta olacak bat da o tarihler de
ama şimdi sarı akıntım war yahuu
acaba serophane kullanırken dr antibiyotikte wermişti ilhihap varsa olmaz die onu da kullandım ondan mı bu akıntı :26:

Hergun soracam beydagli Dr dan randevu aldinmi diye
tamam:93::93::93::93::93:
Kaynosa yemeğe gidiyoz cokk heyecanlii
kız bunada şükür hiç değilse seninki arada yimağe çağırıyor
evde internetmi var telden guncellenmiyi cahil cuhelaaa kafamada vurdum hamile kadina küstüm sana

Kuru bos atip tutsamiydim
Hepinize küstüm bugün
banadamı:105::105::105:
suratını öfelerim haaa ama seninki tamamen MİRAÇ tan kaynaklanıyor o yüzden bişey demiyoz sana
Basakk cok tsk ederim tatlim beni 23 yasinda yazdigin icin :) ohomm ohomm ocakta 26 olcam hatun :)
Temizlik yapiyorummsuan oglusu uyutuyorum.kaldigim yerdrn devam edicem..is bitmiyoki pofff
ewet canım sen işi bırakmazsan iş seni hiiiçç bırakmıyor heleki senin işin şimdi dahada zor,ALLAH kolaylıklar versin
tamam atmam
DELİŞAR karı niye plastik şeyi atıyosun zobaya ,ben hayatta atmam plastik ,uçuşan siyahlar olmazsa bile koku yapar

birşey daha ekliyeyim avatrınla iligili,türk sinemasında 1 inci bayıldığım kadın TÜRKAN ŞORAY 2inci ,se GÜLŞEN BUBİKOĞLU dur bayılıyorum onlara:))

iyi olmana sevindim..olabilir canım antibiyotik kullanmışsın çünkü

Son düzenleme:
Sewincimm
mirac nasil tatlim? Kaynos yemek yapmis demek sanslisin:)
Benim bebek var hiçbiri yardima gelmiyiii ustelikde kaynos bana yemege gelecek haftasonu :)

Sewincimm
mirac nasil tatlim? Kaynos yemek yapmis demek sanslisin:)
Benim bebek var hiçbiri yardima gelmiyiii ustelikde kaynos bana yemege gelecek haftasonu :)

İyi cnm maasallahhhh
Hiii ne cagirmasi evin taksitini vermeye gidecektir biraz emri vaki oldu öğlenden pirinçpilavi varmis bide cçorba
Babamdan tavuk yaptirmisti
Kimseden kimseye hayir yok cnm

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum eski rumuzun yasminkubiydi maceralı bir doğumdan sonra tekrar buralardayım sevinçcim hamileymişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşam sende biran önce bebeğine kavuşursun inşallah bende 10 gün bekledim bebeğimin yoğun bakımdan çıkmasını çok şükür atlattık ogünleri inşallah sende atlatacaksın mis kokulun evine annesinin sıcacık kollarına gelecek

bir güzel önce çocuk oluyorsun sonra okula başlıyorsun diyorsunki ilk heyecan karşı cinsle sonra diyorsun ilk erkek arkadaşın ah diyorsun okul bitse allahım bir 18 olsam diyorsun hayatına sayısız kişiler giriyor ailenin terbiyesiyle yetişiyorsun korka korka düşünüyorsun bir erkek arkadaşım olurmu babam ya duyarsasonra vazgeçiyorsun ilk olsun hep diyorsun evlenicegim kişi olsun diyorsun beklemeye başlıyrsun sonra karşına biri çıkıyor felegin şaşıryor allahım ne karizmatik ne tatlı yakışıklı diyorsunsonra telefonlarda konuşmaya başlıyorsun babam ya duyarsa ne yaparım diyorsun karşındaki kişi herşeyin ilki olmalı afedersinzi ilk öpüşme ilk el ele tutuşmagözlerine bakınca kaybolucagınız biri oluyorsonra evlenmeye kadar giden yolda devam ediyorsun askerligini bekliyorsun sonra eşinin ailesi seni istemiyorne zorluklarla 6 seneyi deviriyorsun seni alıcam diyor sevdigin kişi olmazsa diyorsun olmaz ya alıcam ya alıcam diyor sonra ailesine karşı çıkıyor ya paşam olur yada kimse diyor sonra ailerelre tanışmaya geliniyor anlaşılıyor o heyecan allahım dünyada yoksonra sevdigin kişiyle aynı evdesin bütün zorluklara karşı yaşıyorsun eşinle bri bütün oluyorsun sonra diyorsunki eşimden bri parça olsa keske onun gibi yakışıklımı yakışıklı bir erkek evlaat hayalin gerçekleşiyor erkek evlada hamile kalıyorsun dünyalar senin eşinle ne hayaller kuruyorsun ogluna patikler örüyorsun 2 gün geçmeden cennete gidiyor sonra diyorsun eşine gene iki kişi kaldı diyorsun

7 sene tedaviye ragmen bebgin olmuyor tam umudu kestigin zaman oluyor okadar tedavilere ragmen hamile kalamıyorsun sonra allah bri mucize gösteriyor allahım gene hamilesin heyecan dorukta diyorsun allahım bri erkek evlat ver ilkini bagrımm abasamadım 2 basıyım bagrıma diyorsun doktora gidiyorsun agzımna bakıyorsun evet neyim var tebrik ederim paşam oglunuz olucak diyorlar allahım erkekmi heyecanla eşinin elinden tutuyorsun sarılıyorsun sevinmen cabası hayaller kuruyorsun allahım anneyim diyorsun hayaller kuruyorsun gene gidiyor cennete eşimne gene diyorsun gene 2 kişi kaldık

sonra gene hayaller kuruyorsun bu sefer dikiş atılıcak durucak diyorsun hayaller kuruyorsun hamilesin alahım dünyalar senin oluyor ozaman cinsiyetini ögreniyorsun diyorsun kızda olsa oglanda adı ömrü ömürlü olsun diye ismini koyuyorsun artık dikiş var durucak diyorsun bu sefer düşüncelerin farklı hayallere dalıyorsun hediyeler geliyor mevlütleri vs düşünüyorsun sonra bri agrı gene cennete gidiyor gene diyorsun eşine 2 kişi kaldık

sonra diyorsun yolun sonuna geldik bırakalım bu işleri eşin yalvarıyor ne olur paşam bri kere daha deneyelim herşeyinlşe bakarım sana diyor yatsanda iş yaptırmam diyor evladımız olur diyor hamile kalmada sorun olmuyorda taşıması sonra 2 sene tedavi 2 sene ilaç içiyorsun 37 kilo veriyorsun doktor tamam diyor korunmayı bırakıyorsun 2 ayda hayallerindeki bebek geliyor korkuyorsun önce ya buda giderse diyorsun arda beyle tanışıyorsun diyorsunki önce allah sonra sana emate diyorsun gözlerinedeki akan yaşa arda bey elinden geleni yapıcam diyor ve önce yaradanın sayesinde sonra arda beyin ve bizlerin çabalarıyla cennet kokuluna kavuşuyorsun erken dogsada küvezde yogun bakımda olsanda artık annesin bu mutlulugu beklemek için 12 sene bekliyorsun evladımı ilk kucagım aaldıgımda kokladım dedim yavrularımda senin gibi gzüel kokuyormuydu cennet kolulum dedim öptüm o minnacık ayaklarını öpüyorsun hayaller kuruyorsun hastaneden çıkamsı için dualar ediyorsun hergün o sogukta yagmurda çamurda evladına kavuşmak için 10 dakika için onca yolu gidiyorsun ve eşine diyorsun aşkım nasıl bir duygu diyorsun eşin sana anlatılmaz yaşanır be gülüm diyor karı koca sarılıp aglıyorsun allaha hergün şükrediyorsun ve son kelam artık biz 2 kişi degiliz 3 kişi olduk aşkım diyorsun çekirdek aile olduk diyorsun okadar yatmanın 90 günün mükafatını alıyorsun o sıcaklarda terlemelerin yatmaların inan hiç gocunmuyorsun yatması degilde be kardeşim stresi yetiyor anasını satem gene olsa gene yatarım yatakta ayaklarım cabnsız olsada habira yere düşsemde ben artık anneyim 12 senelik özlemim geldi çok şükür oglumu aldıgımda kucagıma ilk agzımdan çıkan kelime şu oldukurban olurum seni verene yaradana nede gzüelsin sen öyle 12 senelik özlemim hoş geldin kokuna kurban oluyum ben oglum ne çok uzun yoldan geldin annecin seni okadar beklediki sabırla hayalmısın gerçemisin be oglum deyip alnına bri öpücük koyuyorsun elinden alıp küveze koyuyorlar diyorsun iyiligi için orda paşam desende gögüslerin her sızladıgında yavrum annem aglıyormusun karnınmı acıktı diye kendini alamıyorsun ben anneyim prametüre annesi olsamda guruluyum bu yolda maddi manevi destek verenlerde tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim ne darlık ne acı göstermesin işşallah evlatlarınızı eşlerinizi sizlere bagışlasın işşallah tek temennim şu küçük adamımı sag sgalim çıkarıyım ordan evine gelsin ozaman benim bayramım olucak yılmayın ben başardım sizlerde başarabilirsiniz

çok geçmiş olsun cnm
sorunun yanıtını bilmiyorum ben:101:

öfelemek ne demek yaa çok hoş
--------
bende türkan ve gülşeni sıraya koyamıyorum ikisini çok beğeniyorum
ama gülşene ayrı bi sempatim var ayol:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…