Canlarim hepinizi sevgiyle kucakliyorum
rapor veriiiim
sabah kalktim alisimin karnını doyurdum
kahvalti yaptim, bacim geldi, alisle oynadilar
Sonra ben çarşıya gittim
arkadasimla kahve ictik alisde uyudu bizde iki lafin belini kirdik
arkadasim bir yildir deniyor bebek icin
doktoru pko var demis tup bebek onermis
simdi ona basliycaklarmis
sonra klinige gittim
oğlumu tarttilar cok sukur 7.5 olmus
birde alisin seyinin ucunda e beyaz bisreyler oluyor onu sordum olabilir krem sur dedi
sonra ordan ciktik
Eve geldik
yagmur yedim ben
Alisi banyo yaptırdım
bende sizlere bi bakayim dedim
tamam:93::93::93::93::93:Hergun soracam beydagli Dr dan randevu aldinmi diye
kız bunada şükür hiç değilse seninki arada yimağe çağırıyorKaynosa yemeğe gidiyoz cokk heyecanlii
banadamı:105::105::105:evde internetmi var telden guncellenmiyi cahil cuhelaaa kafamada vurdum hamile kadina küstüm sana
Kuru bos atip tutsamiydim
Hepinize küstüm bugün
suratını öfelerim haaa
ewet canım sen işi bırakmazsan iş seni hiiiçç bırakmıyor heleki senin işin şimdi dahada zor,ALLAH kolaylıklar versinBasakk cok tsk ederim tatlim beni 23 yasinda yazdigin icin :) ohomm ohomm ocakta 26 olcam hatun :)
Temizlik yapiyorummsuan oglusu uyutuyorum.kaldigim yerdrn devam edicem..is bitmiyoki pofff
tamam atmamyokk hiçte bile
dün işleri yetiştiremedim
soba ya egenin arabasını atmıştım oda plastik olduğu içinmi nedir siyah cisimler sobadan çıkıp evde uçuşmaya başladı
banyoya kadar girdiler
kanepelerin üzeri siyah siyah oldu
heryeri süpürdüm sonra bida uçuştu
beydağlıı hayatım sen sen ol sobaya oyuncak araba atma
merhaba kızlarrnasılsınızz ben biraz daha iyiim ilaçsız ilk defa hastalığı atlattımm
çatlatma iğnesi vurulalı bu pazar günü 2 hafta olacak bat da o tarihler de
ama şimdi sarı akıntım war yahuu
acaba serophane kullanırken dr antibiyotikte wermişti ilhihap varsa olmaz die onu da kullandım ondan mı bu akıntı :26:
Kizlarrr telefondam.pek.zor.oluyo bende.ziyartci olarak bakiyrm.hepinkzi kizimla.cok optkk :)
Sewincimm
mirac nasil tatlim? Kaynos yemek yapmis demek sanslisin:)
Benim bebek var hiçbiri yardima gelmiyiii ustelikde kaynos bana yemege gelecek haftasonu :)
hormonşar sevinç
patlakgözşar sevinç
ayyy iyice kaldır dötüsünü
ben gördüm zaten dötüsü kocaman olmuş birazda sen kaldır
şaplağı vur bak nasıl geliyo
Beydagli kuzum sana kusmedim
Kustuklerimlede baristim
merhaba kızlarrnasılsınızz ben biraz daha iyiim ilaçsız ilk defa hastalığı atlattımm
çatlatma iğnesi vurulalı bu pazar günü 2 hafta olacak bat da o tarihler de
ama şimdi sarı akıntım war yahuu
acaba serophane kullanırken dr antibiyotikte wermişti ilhihap varsa olmaz die onu da kullandım ondan mı bu akıntı :26:
öfelemek ne demek yaa çok hoşsuratını öfelerim haaaama seninki tamamen MİRAÇ tan kaynaklanıyor o yüzden bişey demiyoz sana
tamam atmam
DELİŞAR karı niye plastik şeyi atıyosun zobaya ,ben hayatta atmam plastik ,uçuşan siyahlar olmazsa bile koku yapar
birşey daha ekliyeyim avatrınla iligili,türk sinemasında 1 inci bayıldığım kadın TÜRKAN ŞORAY 2inci ,se GÜLŞEN BUBİKOĞLU dur bayılıyorum onlara:))
iyi olmana sevindim..olabilir canım antibiyotik kullanmışsın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?