heee farkındayım ve çok üzülüyorum bu durumaKizzz beydagliiii halletmeniz gereken isleri ertele Dr erteleyeceginezaman takip gidiyor bilmem farkindamisin evet toton büyümüş belli bir turlu yerinden kaldiramadigina gore
aaa bende çok severim ıspanak kökü çırbasını sık,sıtda yaparım ellerine sağlıkıspanak sapı çorbam ocakta
şimdide fasulye ayıkşıyom
bide pilav
ortayada salata yemek işini çözdümbugünlük kızçeler sizler neler yapıosunuz bakimm
ayyy çok duygulandım vee acayipp sevindim paşam canım benim gözünaydın sonunda küçük adamı kucağına alıp kokusunu içine çektin çok sewindimmmm:124::124::124::124:bugün okadar güzel bir gün geçiidimki sormayın allahım küçük adamıma süt götürmeye gittim 3 poşet anca oldudüştüm yollara vardım hastaneye yogun bakım ziline bastım baktım benim bebegin doktor var muayene ediyordu hazırlık yapıyolardı bebeklere doktor dışarı çıktı yanıma geldi paşam dedi nasılsınız bebeginzi ve diger bebekler çok şükür iyi topu topu 3 bebegimiz var yogun bakımda neyse hemşirelere dedim bebegi az kucagınıza vericekler dedi normalde yapmam ama moraliniz düzelsin diye böyle bir karar aldım dedi inanın sevinçten adamın boynuna atlamamak için zor tuttum kendimi ama bekleyin az hemşirelerin işi var sizi çagırıcaklar dedi allahım bebegimi kucagıma vericeklerdi 12 senelik özlemimi ne ka sevindim ne agladım beklerken sevinçten beni çagırdılar içeri gelin dediler ellerinizi yıkayın bebegi kucagınıza vericez dediler bir sandelye koydular altıma kucagıma bri yastık bebegi küvezden çıkardılar havluya sardılar kucagıma verdiler o an varya dünya durdu sanki ben ve küçük adamım kaldı allahım ellerine yüzüne elledim ayaklarına kokladım oglumu alnını öptüm yavrum dedim 12 senelik özlemim hoş geldin dedim hemşire paşam yapmayın siz mutlu olun diye verdirdi erkin hoca dedi bende dedimki hemşireye inanın sevinçten aglıyorum ben bu bebegi 12 senedir bekledim acaba kucagım alırmıyım öpermiyim koklarmıyım dedim benimde olurmu bebegim ne agladım allah sizden razı olsun beni mutlu ettiniz dedim allahım susuturana aşk olsun oglum muhammedim annem bak benim kollarımdasın 12 sendir nerelerdeydin be oglum dedi m gözlerini açtı baktı sanki beni görüyordu sonra hemşire hadi yerine koyalım üşümesin annesi dedi toplasanız 30 saniye yok bebegimi kucagımdan aldılar küveze koydular allahım küvezde sevmeye başladım baktım kalp atışları yavaşladı ne korktum hemşireye ne olur birşey oluyor dedim korkmayın uyku aknesi oldu böyle oluyor bebekeler dedi ömrümden 10 sene gitti ona birşey olmasın dedim sonra elini küveze soktu dokundu saga sola çevırdı çok şükür kalp atışları geri geldi yavrum allahım çok mutlu oldum ben ya rabbim olmayanlarada nasip etsin yavrum benim annem seni bekliyor babanla merak etme kavuşmamıza emişmemize az kaldı ikiimizde sabredelim olurmu rabbim ömrüne ömür katsın küçük adamım benim
sabah aksam watsaptan görüştüğüm senmi bunu soyliyon asil sana ayip bee
abowwww demek kara böcük şaşırdı şaşırma oğlum daha neler görecen bu birşey değil deseydin,hem biz doğal yaşamdan vazgeçmiyoz daha ne istiyon ALLAH tan belanımıAllah şifa versin çok geçmş olsun
bak gripte gerekli he bulaşırsa hayırlısı
ege nin doğduğundan bu yana hergün burnu kurur tıkanırdı
ayy sonunda bi grip oldu ondan sonra burnu rahatladı kurumamaya tıkanmamaya başladı
çok şaşırdım ama anladımki önceden grip olsa daha iyiymş
tabiii canııııımmmmm ne zannettin ayolllllllll burdaki herkes zengirşar hayatımmmmmmbi biz kalmışız ateşin yeni bulunduğu devirdeki gibiısınan
ankaradan geldikten sonra ilkkez zoba yakıldığını görüyor egeşaşkın ve mraklı gözlerle izliyor
dedimki: bak oğlum biz böyle ilkel yollarla ısınıyoruz işte
--------------------------------------
aşkım nazoyu partiye davet ettim tam o hafta misafiri gelcek oldu
zatende nazoyla birebir konuşmak isterim ben çok heyecanlı ve zevkli olur:18:
nazonun işleri var galiba bu ara sesi çıkmıyor baksana
ama gidicem ona inşallah çok istiyorum
-----------------------------------------
ben hiç sevmiyorum istanbulu
seni bilmem de
kalabalık karanlık basık boğuk nalet pislik çer çöp karman çorman faldır fuldur çaldır çuldur zattur zuttur
geliyor bana bu şehir
valla onu koca göbekli karının yapması lazım yiyip içip yatıyo
yine alışverişe gidiyolarmış dolabı doldurmaya marketi boşaltmaya
ye ye doymadı
olurmu nazocum ben hiç formdan düşermiyim
sevinç hamile olarak haber çıkardı bense ikiz yaptımyinede bayat haber ama ben tekrar canlandırmaya çalştım
malum her günn katılamıyorum sohbete
---------------
ayrıca sana bi kaç sorum daha var
oturduğunz bölge nasıl bir yer yerleşim yeri
evler yapılımı güzelmi
ve kiraLAR Uççmuş mu
seraycm cnm çok sevindm valla bi ohh dedimm
çok şükür Allah tammamına erdirsin
ama sık sık gel ya bilgi ver
valla ben derim
ayrıca whatsapp tan görüşmenizi de çok ayıpp buldumhiç hoş değil
Kizzz çok gelmiştir minik midesine sütun korkma bebisler kusar bazen allaallaaaa kusar .icar boyle boyle buyur
Oğlumun ismini rüyamda gördüm bu derttende kurtuldum çok sukurrrr
12-30 küçük adamıma gidicem işşallah muhtemelen 1 geçerken orda olucam 10 dakika görücem temem hade evine dicekler gene önceden oda yoktıu ne yapayım saglıklı bri şekilde alırız işşallah kucagımıza zaten hastaneden hemen vermicekler 1 gece beni misafir edicekler bakalım bebege bakabiliyormuyum diye vs 32 haftam bitsin emişicez işşallah yaşaşsınseverim ben o guccuk adamida anasini da
Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi
Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim
hem bi kerem msj saatlerinden ne kadar burada kaldığımı anlayamazsınkine
çirkin böcük
cnm sen rahim filmi çekilmişmiydin tüp kapalıymış demek
bu ara pko sivilcedemi yapıyor:26:
sercemmm bu ara bişi diycem kk dünyasında senin kadar avatar değiştiren görmedim he
burcun ne aşkım senin biraz kakarsızmısındır ayrıca takıntılı değilsin
senin yapını aZ ÇOK gözümde canlandırabiliyorum
ayy benmde favorim sey_ren
tariflerini uyguluyorum devamlı ve çok memnunum
inşallah tutunur bebeğin cnm sen yine de içme bişi hele accık bekle ne olur ne olmaz
ben söyledim ya HAKAN
ayrıca bu çocuğunun ismini rüyasında görenlerde ne çok he şaşıyorum onlara
çevremde de çok var öyle
bilmiyorum da benm çocuğum olcak olsa ve rüyamda ABUZER ismini görsem koymam yani
vıyyyyyyyyyyyyy
bak masuzdan şaplağı yapıştırırım sana he
kız kadın kömür yakıyomusun sennn ay bak sana bişi söyliycem
ben hep zobadan yakınıyorum ya; dün aaşam birine oturmaya gittik evleri doğalgalı petekleri yakmışlar ama ev domuz damı gibi ayaklarım buz tuttu
ve aylık 400- 500 tl doğalgaz faturası ödediklerini söylediler
ve ayrıca ufoyla ısınıyolar
yani dünyanın faturasını ödüyosun ama .ıçın donuyo. heleki bebekli bir ev için şartlar çok kötü.
ayrıca benm börülcede doğalgazı var ama fatura çok gelir diye petekeri açamıyo ufo yakıyolar ev domuz damı gibi
biz zobayı bi yakıyoruz gavur .mı gibi iliklerimize kadar ısınıyoruz ayrıca ıodanın kapısınıda açıyoruz hol ve mutfakta ısınıyor
zoba sönse bile evde ısısı kalıyor hatta bizde bile kalıyor insan bi süre üşümeden durabiliyor hatta Egenin yanakları kırmızı kırmızı oluyor
yani şunu anladım petekli evlere artık özenmiyorum çünkü biz de petek taktırsak ev büyük kolay ısınmıycak bizde dünyanın faturasını ödiycez ama .ıçımız donacak
evet zoba çok pis ama bi kaç ay dayanabilirimmmmmm
doğalgaz takıldığında da petek taktırmıycam doğalgaz zobası alcam oda gavur .mı gibi yanıyo çokta fatura gelmiyo hemde temiz
tavsiye ederim hayatımmmm
Basak karisi rüyada görünen isim konur Rabbim tarafından ayan oluyor ne kadar inancsizsin ne mutlu öyle rüya gorene
Bu arada seni tebrik ediyorum kendini çok güzel kandirmissin bizim Ewde dogalgazli ama sicacuk çünkü dişinda mantolama var
sagol ablamm allah razı olsun..
bu evim şahaneye bende başvuru yapmıştım teeeee geçen sene
ama ses soluk çıkmadı
sanırsam bilgilerim çok çekici gelmedi
valla sizi bilmemde kızlar evleri pek saçma sapan yapıyolar bee
içim daralıyo karman çorman gözüm yoruluyo
tam olarak hiç bi yaptıkları dekorasyonu beğenmedim
gereksiz gereksiz ayrıntılar falan poffff
yarın bir gün kapıma dayanıp illa evini yapcaz derlerse açmıycam he
ooooooooooo
saygılarrrr
şiire şiir severlere türk diline ve edebiyatımıza
şu an kalktım seni ayakta alkışlıyorum şiirine bayıldımmmmmmm
çokta güzel anlatmışsın gerçekten
yatak odasına gidip donsakta geldiğimizde 'bu beni bıraktı gitti' demeden yine sıcağıyla kucaklar bizi
sende gel istanbula kuzum bak nazo geldi
taşı toprağı altın:120:
Allah şifa versin çok geçmş olsun
bak gripte gerekli he bulaşırsa hayırlısı
ege nin doğduğundan bu yana hergün burnu kurur tıkanırdı
ayy sonunda bi grip oldu ondan sonra burnu rahatladı kurumamaya tıkanmamaya başladı
çok şaşırdım ama anladımki önceden grip olsa daha iyiymş
tabiii canııııımmmmm ne zannettin ayolllllllll burdaki herkes zengirşar hayatımmmmmmbi biz kalmışız ateşin yeni bulunduğu devirdeki gibiısınan
ankaradan geldikten sonra ilkkez zoba yakıldığını görüyor egeşaşkın ve mraklı gözlerle izliyor
dedimki: bak oğlum biz böyle ilkel yollarla ısınıyoruz işte
--------------------------------------
aşkım nazoyu partiye davet ettim tam o hafta misafiri gelcek oldu
zatende nazoyla birebir konuşmak isterim ben çok heyecanlı ve zevkli olur:18:
nazonun işleri var galiba bu ara sesi çıkmıyor baksana
ama gidicem ona inşallah çok istiyorum
-----------------------------------------
ben hiç sevmiyorum istanbulu
seni bilmem de
kalabalık karanlık basık boğuk nalet pislik çer çöp karman çorman faldır fuldur çaldır çuldur zattur zuttur
geliyor bana bu şehir
Sar ladim evet sarlarimda
Saldikca saldin hadi kaldir artik totonu
teşekkür ederim kızlar allah razı olsunrabbim olmayanlara nasip etsin
Saol cnm bende sevdim miraç ismini
Darisi basina insallah
teşekkür ederim kızlar allah razı olsunrabbim olmayanlara nasip etsin
Basak karisinin laptoopunun lastiği patladi sanirim
canım sadece bende olan kıyafetlerini baddaniyelerini yıkadım astım ütüleidm tuvalet aynasını doldurdum:13: napiyon kiz taze annis bir yandanda evi hazirliyonmu olis için patadanak dogurdun çocuğa aliyonuzmu bisiler
kaynoş döktürmüştür şimdi sen gelcen diye portakallı pekin ördeği kedi kavurma kurbağa bacağııı afiyet olsun sen ye minnoşuma yidirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?