Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizzz beydagliiii halletmeniz gereken isleri ertele Dr erteleyecegine zaman takip gidiyor bilmem farkindamisin evet toton büyümüş belli bir turlu yerinden kaldiramadigina gore
heee farkındayım ve çok üzülüyorum bu duruma
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ŞAR ladın bana farkındasın demiii,ama haklısın ne diyim
ıspanak sapı çorbam ocakta
şimdide fasulye ayıkşıyom
bide pilav
ortayada salata yemek işini çözdüm bugünlük kızçeler sizler neler yapıosunuz bakimm
aaa bende çok severim ıspanak kökü çırbasını sık,sıtda yaparım ellerine sağlık

benim yimeğimde,
anamdan gelme,tavıklı pirinç çırbası,
benim yaptığım kabak musakka ve bulgur pilavı yoğurt ve turşuda koyarım yanına misss
ayyy çok duygulandım vee acayipp sevindim paşam canım benim gözünaydın sonunda küçük adamı kucağına alıp kokusunu içine çektin çok sewindimmmm:124::124::124::124:
sabah aksam watsaptan görüştüğüm senmi bunu soyliyon asil sana ayip bee

abowwww demek kara böcük şaşırdı şaşırma oğlum daha neler görecen bu birşey değil deseydin,hem biz doğal yaşamdan vazgeçmiyoz daha ne istiyon ALLAH tan belanımıben çok mutluyum zobam şu anda gavurun bir yeri gibi yanıyor yanaklarım olmuş pespembe

kız ben olsam bende heyecanlanırdım burdan birisiyle tanışmak öyle yazışmaya benzemez..ewet nazonun sesi çıkmıyor:26:
valla onu koca göbekli karının yapması lazım yiyip içip yatıyo
yine alışverişe gidiyolarmış dolabı doldurmaya marketi boşaltmaya
ye ye doymadı

ne yapsın kadın iki canlı yesin içsin keyfini çıkarsın
göbeki çokmu büyüdüki

CANIM mahalleyi sevdim sakin sessiz bi yer evler iyi
kiralar dersen bursadakine kıyasla uçmuş diyenilirim ben bursada 2 oda bi salon evde doğalgazlı kalariferli evde 375 oturuyordum
burada aynı ev 750 ye
yinede ev şimdiki ev iyi sayılır merkezzede çok uzak değil

Kizzz çok gelmiştir minik midesine sütun korkma bebisler kusar bazen allaallaaaa kusar .icar boyle boyle buyur

benim baktığım kız ne kusardı her süt içtiğinde halıfilex vardı bir tane çöp oldu heryerine kusmasndan
ama maşallahı vardı

Oğlumun ismini rüyamda gördüm bu derttende kurtuldum çok sukurrrr

bende rüyamda tombik bir oğlan çocuğu gördüm pekte tatlıydı maşallah

severim ben o guccuk adamida anasini da

Canim cok geçmiş olsun ilaç içme sen her ihtimale karsi
12-30 küçük adamıma gidicem işşallah muhtemelen 1 geçerken orda olucam 10 dakika görücem temem hade evine dicekler gene önceden oda yoktıu ne yapayım saglıklı bri şekilde alırız işşallah kucagımıza zaten hastaneden hemen vermicekler 1 gece beni misafir edicekler bakalım bebege bakabiliyormuyum diye vs 32 haftam bitsin emişicez işşallah yaşaşsın

saol tatlımm
ayy içtim biraz önce:18::18::18:
çok fenaydım evde olsam neyse ama iş yerinde hiç durulmuyor:26:
sen nasılsın bebemm
rüyanda bebişin ismine görmüşsün merak ettim ne gördün diee:26::26::26:[/QUOTE]

canım benim rüyam okadar uzunki neyse kısa öz anlatayım kızım 29 mayısta vefat ettiya senesi devriyesi geliyordu ne kandiliydi bilmiyorum ama çok aglıyordum kızım aklım ageldikçe neyse o gece bri rüya gördüm rüyamda hastanedeyiz eşimle ayakta doruyoruz dogum hane kapısı yazıyor hamileler var yatıyorlar sedyede doktorlar hemşireler var vs işte eşime idyorum 4 bebegim buda gidicek allahım ne aglıyorum sonra eşim diyor üzülme allahtan umud kesilmez sonra diyorlar paşam gel giriyorum dogum hane kapısından içeri rüya kopuyor annemlerin yatak odasını görüyorum bembeyaz yatak örtüsü bebegi petegin önüne yatırmışlar minderde anne diyorum neden yatırdın bebegi yataga neden yatırmadın diyor kızım yıkadıkya bebegi üşümesin diye diyor neyse sonra ennem diyor oglanı al emzir hastaneden geldi geleli emzirmedind iyor ne emzirmesi diyorum kızım kafamı buluyorsun hadi diyor neyse allahım diyorum ellerimi açıyorum ne seviniyorum dışarı çıkıp bagırasım var benimde oldu bende anneyim diyorum annem diyor kafayı yedi kızsonra arkadan biri diyorki paşam 12 senelik özlemin çok merak ediyorum adını ne koydun oglanın diyorlar bende diyorum babasıyla çok istedik karar verdik adını muhammet -emin koyduk diyorum gülerek sevinerekten bebegi hastane çıkışına sarmışlar bembeyaz kenarları açık maviinan eşimde aynı hastane çıkışı almış bebegin yüzü şimdiki bebegimin yüzürabbim ol dedi oldu allahım acısını göstermesin işşallah hergün küçük adamımı görmeye gidiyorum allahım ömür versin evladı olmayanlara te zzamnada versin işşalah rüya böyle canım
tek üzüntüm ondan ayrıyım 10 dakika görüyüm hadi deyim çıkarıyolarya beni ozaman bittigimin resmi [/QUOTE]

canım öyle şeyler yazıyorsunki burda ağlatıyorsun bizi

Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim

çok severim ben bu ismi hayırlı olsun

büyük konuşma kız ALLAH muhafaza başına gelir

4 sene kalariferli evde oturdum hatta ilk oturduğum evde kalariferliydi ama 10 sene yaktığım sobanın yerini hiçbişey turmadı ısınmak açısından
şimdikide doğalgaz sobalı kömür sobası gibi güzel ısıtıyor valla beydağlının dediği gibi yatak odasına gidince biyerlerimiz donsada soba güzel

mantolama100 /40 farkediyormuş bizde 200 ödüyorduk ama hep hırkayla battaniyeyle oturyodum

sagol ablamm allah razı olsun..

canım geçmiş olsun ALLAH KOLAYLIK VERSİN

gelseler hiçte hayır demezsin

altında kalmayalımda

bende sevmezdim taşınmadan önce ama burayı sevdim öyle çok kalabalık değil sakin
inşallah bekliyorum ne zaman gelirsen kapım açık

kaynoş döktürmüştür şimdi sen gelcen diye portakallı pekin ördeği kedi kavurma kurbağa bacağııı afiyet olsun sen ye minnoşuma yidirme

:13: napiyon kiz taze annis bir yandanda evi hazirliyonmu olis için patadanak dogurdun çocuğa aliyonuzmu bisiler
canım sadece bende olan kıyafetlerini baddaniyelerini yıkadım astım ütüleidm tuvalet aynasını doldurdumeksigi okadar çokki biberopn setleri kremleri şampuanaları banyo takımlarıd aha sayaömadıklarım eksik arabası beşşigi kız sevabına alda yollayıver hepsini be
kaynoş döktürmüştür şimdi sen gelcen diye portakallı pekin ördeği kedi kavurma kurbağa bacağııı afiyet olsun sen ye minnoşuma yidirme

manyak kahkaha attım deli senin yüzünden dikişlerim sızladı

Canlarim hepinizi sevgiyle kucakliyorum

rapor veriiiim
sabah kalktim alisimin karnını doyurdum
kahvalti yaptim, bacim geldi, alisle oynadilar
Sonra ben çarşıya gittim
arkadasimla kahve ictik alisde uyudu bizde iki lafin belini kirdik
arkadasim bir yildir deniyor bebek icin
doktoru pko var demis tup bebek onermis
simdi ona basliycaklarmis
sonra klinige gittim
oğlumu tarttilar cok sukur 7.5 olmus
birde alisin seyinin ucunda e beyaz bisreyler oluyor onu sordum olabilir krem sur dedi
sonra ordan ciktik
Eve geldik
yagmur yedim ben
Alisi banyo yaptırdım
bende sizlere bi bakayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…