kıcam geldiiiiii
zati bu karı yunanlılarla barışır da bende barışmaz
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum eski rumuzun yasminkubiydi maceralı bir doğumdan sonra tekrar buralardayım sevinçcim hamileymişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşam sende biran önce bebeğine kavuşursun inşallah bende 10 gün bekledim bebeğimin yoğun bakımdan çıkmasını çok şükür atlattık ogünleri inşallah sende atlatacaksın mis kokulun evine annesinin sıcacık kollarına gelecek
aaa sende mi gizli kapaklı dğurdun kızzzzzzz
ayyy Allah analı babalı büyütsünnnnnn
ben arada bakmıştım profiline uzun zamandır girmediğinin farkındaydım
neden gelmedin riskli miydi hamileleiğin
bebek neden yoğun bakımda kaldı peki şimdi nasıl kaç aylık:26::26::26::26:
İyi cnm maasallahhhh
Hiii ne cagirmasi evin taksitini vermeye gidecektir biraz emri vaki oldu öğlenden pirinçpilavi varmis bide cçorba
Babamdan tavuk yaptirmisti
Kimseden kimseye hayir yok cnm
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum eski rumuzun yasminkubiydi maceralı bir doğumdan sonra tekrar buralardayım sevinçcim hamileymişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşam sende biran önce bebeğine kavuşursun inşallah bende 10 gün bekledim bebeğimin yoğun bakımdan çıkmasını çok şükür atlattık ogünleri inşallah sende atlatacaksın mis kokulun evine annesinin sıcacık kollarına gelecek
bak sevinç karısı küsme bak ben lohusayım habira aglıyorum bride bunu kafama takım aglamıyımbu arada senin çüöülü 50 gram almış
bizde seni ve prensesi öptükkkKizlarrr telefondam.pek.zor.oluyo bende.ziyartci olarak bakiyrm.hepinkzi kizimla.cok optkk :)
çok şükür canım sen nasılsın?? belin nasıl oldu kuzummmmBeydaglim
canim arkadasim nasilsin?
iyi tamamBeydagli kuzum sana kusmedim
Kustuklerimlede baristim
aaaa hatırlıyorum seni sende adanadaydın,gözünaydın canım ALLAH analı babalı büyütsünuzun bir aradan sonra merhaba kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum eski rumuzun yasminkubiydi maceralı bir doğumdan sonra tekrar buralardayım sevinçcim hamileymişsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşam sende biran önce bebeğine kavuşursun inşallah bende 10 gün bekledim bebeğimin yoğun bakımdan çıkmasını çok şükür atlattık ogünleri inşallah sende atlatacaksın mis kokulun evine annesinin sıcacık kollarına gelecek
sen evrupa damı büyüdün,öfelemek anadoluda çok kullanılır..ben her yörenin şivesini çözmeye ve ara sıra kullanmaya bayılıyorum...öfelemek ne demek yaa çok hoş
--------
bende türkan ve gülşeni sıraya koyamıyorum ikisini çok beğeniyorum
ama gülşene ayrı bi sempatim var ayol:116:
aklın çıktı
neden ki
gizli işler peşinde misin
esrarengiz
Maşallah canım telden yazdihim icin nazar boncugu takamadim takmis farzet :))
hep iyi olun Inşallah
hmm sözümü geri aldim o zaman ayni gruptayiz demekki ne yapalım sağlık olsun.
Rabbim sağlık versin kimseye muhtaç etmesin bizleri. Yavrularimizada en iyi şekilde bakabilmeyi nasip etsin Rabbim Inşallah
Ofelemek bende çok kullanirimbizde seni ve prensesi öptükkkbeloş hanım özlettiniz kendinizi
çok şükür canım sen nasılsın?? belin nasıl oldu kuzummmm
iyi tamamgöbüşün çok mu böyüdü
aaaa hatırlıyorum seni sende adanadaydın,gözünaydın canım ALLAH analı babalı büyütsün
sen evrupa damı büyüdün,öfelemek anadoluda çok kullanılır..ben her yörenin şivesini çözmeye ve ara sıra kullanmaya bayılıyorum...
öfelemek, yoğurmak gibi birşeyy
hee aklım çıktı kıcam gelince çok seviniyorumm
ben senmiyimde gizli işler peşinde olayım
gizli iş çevirsem face açardım gendimee
vıyyyyyyyyyyyyyzati bu karı yunanlılarla barışır da bende barışmaz
hormonları tavan yapmış karı
miraç hormonlarınla oynuyo
Ofelemek bende çok kullanirim
Yok annem ne büyümesi bol giyinsem hamile oolduğum anlasilmaz bile
biliyon demi ama bu CAHİLŞAR karı hiç bişey bilmiyor.....
hadi yaaaa ozamn fazla kiloda almadın sen en ideal hamilelik
kalkıp bir sürü iş yapmam lazım ben burda yayılıyorum
4.5 kilo aldim cnm 5.5 ayimiz bitti
Benimde dolu isim var disardada seller gidiyiii
walla süper...bundan sonra çok almada
kız ne güzel yaaa burda daha yağmır hiç yağmadı biliyomusun sadece bir kere oda yağdı bile sayılmaz..
ama böğün burasıda yağmırlıymış,yağar inşaallah yağmırsız kış mı olur
Yağar yağar daha adananin sidikli subati var
10 ziyaretçi var sevinç aşağıda
kız beni bir kovala hayrına,
daha evi süpürecem
silecem,toz alacam,
lavabo,tuvaaaletlerrr yıkanacak,
balkon yıkanacak,bulaşıklar duruyo,çamaşır katlanacak
aboowwwwww ne çok işim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?