kaynoş döktürmüştür şimdi sen gelcen diye portakallı pekin ördeği kedi kavurma kurbağa bacağııı afiyet olsun sen ye minnoşuma yidirme
Param olsa hepsini alir yollardim ama yok ev taksitli araba taksitli oduyim çocuk okutiyim hamileyim olsa dükkan senin askimcanım sadece bende olan kıyafetlerini baddaniyelerini yıkadım astım ütüleidm tuvalet aynasını doldurdumeksigi okadar çokki biberopn setleri kremleri şampuanaları banyo takımlarıd aha sayaömadıklarım eksik arabası beşşigi kız sevabına alda yollayıver hepsini be
manyak kahkaha attım deli senin yüzünden dikişlerim sızladı
insan alamasada alırım der bahanelere bak senayyyy hec gulecegim yoktuuuu
Param olsa hepsini alir yollardim ama yok ev taksitli araba taksitli oduyim çocuk okutiyim hamileyim olsa dükkan senin askim
Pasam yakin olsaydik benim oglanin kullanmadigim eşyalarıni verirdim sana
sevinççççç tembelşarrrrrben sana tek tek listeyi veriyim sen bi girip düzeltme yapma olmadıııı pıhtılaşma topiğini hala düzenlememişsin inanamıyorummmmm
insan alamasada alırım der bahanelere bak sennirde benim 5 biryerdeleirm çabuk süle cimri karı seni
canım takılıyourm çok şükrü bebegimin herşeyi vareksikleri hariç onlarıda bilerek almadım eve gelsinde işşallah alıcam
evde internetmi var telden guncellenmiyi cahil cuhelaaa kafamada vurdum hamile kadina küstüm sana
Kuru bos atip tutsamiydim
Hepinize küstüm bugün
ha ha hayyyyyyyyyyysevincin hormonlar tavan yapmış bu sabah gene kaynanaın yaptığı kurbağa bacaklarını pekin ördeklerini mi sindiremedin kısss küsmüşmüş yok öle ben küstüm oynamıcam gel bakim buraya çabuk mübarek günde cumanız müberak olsun hepinizin kızlar bu hormonları tavan yapmış karınında mübarek olsun
Basak karisinin laptoopunun lastiği patladi sanirim
yokk hiçte bileheralde
İse basladin iyice yok olduntekrar hamile kalinca bizide burada bulamaya bilirsin
sevinççççç tembelşarrrrrben sana tek tek listeyi veriyim sen bi girip düzeltme yapma olmadıııı pıhtılaşma topiğini hala düzenlememişsin inanamıyorummmmm
ha ha hayyyyyyyyyyysevincin hormonlar tavan yapmış bu sabah gene kaynanaın yaptığı kurbağa bacaklarını pekin ördeklerini mi sindiremedin kısss küsmüşmüş yok öle ben küstüm oynamıcam gel bakim buraya çabuk mübarek günde cumanız müberak olsun hepinizin kızlar bu hormonları tavan yapmış karınında mübarek olsun
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR
Basakk cok tsk ederim tatlim beni 23 yasinda yazdigin icin :) ohomm ohomm ocakta 26 olcam hatun :)
Temizlik yapiyorummsuan oglusu uyutuyorum.kaldigim yerdrn devam edicem..is bitmiyoki pofff
pişttt gacılar naparsınız bakimses verinnn hormonu kaçığım nirdesin gel barışak hadi gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?