ben geldim cennet kokulumla buluştumdoktoruyla konuştum çok şükür herşey yolunda dedi böyle gidersen dedi 3 hafta sonra yanında dedi yani 27 aralık oluyor bu 15 gram vermiş benim kuzum kusuyor yavrum bugün gittim yanına ömrüme aldıgım baddaniyeyi sermişler altına allahım içim bir tuaf oldu dünya sanki durdu dedim güzel kızım ömürüm sana nasip olmadı kardeşine oldu dedim içimi bir çekesim vardıki sormayın benim küçük adamı yüzüstü yatırmışlar kolundaki katadirali çıkarmışlar yavrumun bütün kolları delik deşik kıyamam kuzuma hemşireye dedim kusmuş çok pislenmiş dedim allahım gazlı bezi yastık yapmışlar görseniz gülersiniz okadar küçükki kafası gazlı bez yastık gibi kocaman kalmış degiştirin dedim batmış allah bilir ne kadar yattı kuzucum kusmasını sordum hemşire dedi midesi bagırsaklarıda daha gelişmediginden oluyor dedi kuzuma gene oksijen vermişlerdi minnacık bedeni soyulmuştu pul pul kalp atışları ara ara iniyor aşagıya makina ötmeye başladı küvezine dokundum az oynattım geri geldi kalp atışları bilmiyorum amam yogun bakımından memnun degilim nedense ya 4 bebege 1 hemşire var biri brryerden digeri briyerden aglıyor içim acıdı bebelere bana bugün müjdeli haberi verdiler kızlar yarın güzel bir duş alın gögüslerinizi sagın öyle gelin paşam dediler nedenki dedim emişiceksiniz dedi hemşire allah demişim gözlerimdeki pırıtıyı görseydiniz 32 dişim dışarda nede seviniyorum rabbime şükürler olsun artık ogluma meme vericem okadar bekledim 23 gün sonra muradıma ericem işşallah kafama takılan lar var:44::44:
1- bebek neden kusar:44:
2-uyku aknesindenmi kalp atışı yavaşlar:44:
3-allah korusun kalbinde bri sorun ols adoktor farkederdi degilmi:44:
hemşireye dedim çok hareketliydi buraya geldi hareket yok dedim size öyle geliyor hareketli bebeginiz dedi göz muayenesi var bu hafta 450 milyonu getirin dedi bu hafta dokturu çagırıcaz dedim tamam dedim zamanını o belirlicekmiş 750 milyonda kalp için dedi zamanını ben dicem dedi eşim eve erken gelirse küçük adamıma gene gidicemyarında emişicez işşallah allahım emeklerimi boşa çıkarma ne olur 12 senelik özlemimi bana bagışla yalvarrırım sana o daha çok küçük o hasta olmasın ben olayım agzı dili yokki şuram buram agrıyor desin küçücük bedeniyle yavrum savaşıyor elimden hiç brişey gelmiyor ah paşam diyorum bunada şükür allahtan herşey diyorum ama ne biliyim kollarını gördükçe morluklarını allahım içim acıdı ona birşey olmasın diye yerimden kalkmadım ben saglıgı için yapıyorlar ama ne biliyim canım acıyor igneleri her sokuşlarında kollarına aglıyordur kuzum sag saglim bir çıkaydı şu hastaneden işte ozaman dünya benim olucak inanın bayram ilan edicem ogünü o gece hiç uyumucam 10 dakika görebiliyorum yavrumu çık diyorlar bana ozaman evime gelsin doya doya seyredicem uykummu geldi gidicem yüzümü yıkıcam gene durucam başında içime çekicem kokusunu adınla yaşa bebegim muhammet eminin
rabbim olmayanlarada tez zamanda versin inanaın aklıma geldikçe dua ediyorum
biliyon demi ama bu CAHİLŞAR karı hiç bişey bilmiyor.....
hadi yaaaa ozamn fazla kiloda almadın sen en ideal hamilelik
kalkıp bir sürü iş yapmam lazım ben burda yayılıyorum
ABOVVV SEN HİÇ iş yapmıyınmu şarlak hatun10 ziyaretçi var sevinç aşağıda
kız beni bir kovala hayrına,
daha evi süpürecem
silecem,toz alacam,
lavabo,tuvaaaletlerrr yıkanacak,
balkon yıkanacak,bulaşıklar duruyo,çamaşır katlanacak
aboowwwwww ne çok işim varmış
anneye can feda olsuun cnmkızlarrr merhaba
annemc arsamba sabahı amelıyat oldu dun cıktık hastaneden
adeta yasayan bır oluyum
annemın ınanılmaz agrıları var kenndısı sıgara kullanıyodu
sımdı ıcmıyo amelıyat oldu dıye..
ama vucuttan atmaya calısıo nıkotnlerı sanırımm
oksurmesıı afedersınız balgamı gelıyo
oksurdugu ıcınde dıkıslerı agrıyo hungur hungr aglıyo ıcım parcalanıyoo
cook zormus gunlerdır uykusuzum bır ıkı saat uyuyorm dayanmıyo vucudum kaldırmıyo yapcak bısey yok
10 gunn falan kalcak bende benle yatıyo annem kocısım koltukta yatıyoo garıbım napsın..
bende olaylar boyle sızler nasılsınz
sen evrupa damı büyüdün,öfelemek anadoluda çok kullanılır..ben her yörenin şivesini çözmeye ve ara sıra kullanmaya bayılıyorum...
öfelemek, yoğurmak gibi birşeyy
hee aklım çıktı kıcam gelince çok seviniyorumm
ben senmiyimde gizli işler peşinde olayım
gizli iş çevirsem face açardım gendimee
bundan sonra çantana at bir kese, kaynoşun yimek yapmaya gidince baktın ortam müsait sikildikçe keselenn
uyucağına kir atarsın
yine ne yemek yaptı kaynoşun
kız benim kıcamda bir geldi aşkım yimek yapma yimeğe gidecez dedi,gidicez derken dedim annem, sen, ben, birde kızkardeşim dedi ..
iyi dedim bu seferde öyle olsun,yimek yidik geldikkk,muhteşem bir geceydii:89:
Yine kaynosa geldim oğlan durmadi babaannesigile gelmek istedi
Beydagliiiii
dur bakalım inşaallah ilaçlar bitene kadar ağrında biter
ah canım yaa ALLAH şifalar versin... ben o yorgunlukları çok iyi bilirim,haftalarca bir sandalyenin üzerinde kaldım hastanelerde anneme baktım RABBİM onları başımızdan eksik etmesin...
burda yeni yağmır başladııı sicim gibiii
çıkmaz oldun kaynoştan demekki pek bir sevişiyorsunuz çok ilgiŞAR bir kaynanatörün var
kaynoşun pek MUHABBETŞAR heralde
ooomaaaşalllah ağlan askere gidecek nerdeyse kocamn olmş
neyseki kötü günleri atlatmışsınız cnm Allah beterinden korusun
Rabbim hayırlı ömürler versin kuzucuğa
peki cinsiyeti ne adı ne datlumu
evet aynen hamiş göbee değilde şişko göbee gibi duruyo:90::90::90::90::90::90::90::90::90:
Cnm unuturmuyuz seni tabi hatirliyoruz
Çok tesekkur ederim . sen de saglikla sihhatle buyur bebeğini insallah cnm
kızlarrr merhaba
annemc arsamba sabahı amelıyat oldu dun cıktık hastaneden
adeta yasayan bır oluyum
annemın ınanılmaz agrıları var kenndısı sıgara kullanıyodu
sımdı ıcmıyo amelıyat oldu dıye..
ama vucuttan atmaya calısıo nıkotnlerı sanırımm
oksurmesıı afedersınız balgamı gelıyo
oksurdugu ıcınde dıkıslerı agrıyo hungur hungr aglıyo ıcım parcalanıyoo
cook zormus gunlerdır uykusuzum bır ıkı saat uyuyorm dayanmıyo vucudum kaldırmıyo yapcak bısey yok
10 gunn falan kalcak bende benle yatıyo annem kocısım koltukta yatıyoo garıbım napsın..
bende olaylar boyle sızler nasılsınz
bizde seni ve prensesi öptükkkbeloş hanım özlettiniz kendinizi
çok şükür canım sen nasılsın?? belin nasıl oldu kuzummmm
iyi tamamgöbüşün çok mu böyüdü
aaaa hatırlıyorum seni sende adanadaydın,gözünaydın canım ALLAH analı babalı büyütsün
sen evrupa damı büyüdün,öfelemek anadoluda çok kullanılır..ben her yörenin şivesini çözmeye ve ara sıra kullanmaya bayılıyorum...
öfelemek, yoğurmak gibi birşeyy
hee aklım çıktı kıcam gelince çok seviniyorumm
ben senmiyimde gizli işler peşinde olayım
gizli iş çevirsem face açardım gendimee
bundan sonra çantana at bir kese, kaynoşun yimek yapmaya gidince baktın ortam müsait sikildikçe keselenn
uyucağına kir atarsın
yine ne yemek yaptı kaynoşun
kız benim kıcamda bir geldi aşkım yimek yapma yimeğe gidecez dedi,gidicez derken dedim annem, sen, ben, birde kızkardeşim dedi ..
iyi dedim bu seferde öyle olsun,yimek yidik geldikkk,muhteşem bir geceydii:89:
Allah yardimcin olsun cnm az kaldi kurtulacaksin insallahslm canlar yaşam enerjisi düşük bi bafs alırmısınız?bugün hakkari karmakarışık olaylı elektiririksiz susuz ve elektirik olmadığı için evde soğuktu akşam geldi elektirikler kocişte olaylı hakkari günleri sebebiyle haftasonuda çalışıyor hakkarinin kışı bir yere kış bu kadar yakışmaz bıkkınlık veren hayat enerjini diplere vurduran eski yaşantını özlediğin aslında masal gibi bi hayatım varmış dedirten hakkariiiii hakkariden ii akşamlar kötü bi gün geçirdim ve topiğe baktım ki zaten beni merak edende olmamış hormonları tavan yapan kadın sen bile merak etmemişsin ben yerlerdeyim bugün yaaaa
kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?