Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah yardimcin olsun cnm az kaldi kurtulacaksin insallah
Bu arada facede Fink attigin için çok merak etmedimdi

Aaaaaaa hayirli uğurlu olsun cnm darisi bu topikteki tüm arkadaşlarıma insallahhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah

rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem az oglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artıkvideosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah

BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN

canım gözün aydınnn

canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
sagolun amin darisi heinizin basina yillardir bekledim
Rabbim bu gune nasib etmis
cok umutsuzdum pkoyum dediler
ama Rabbim hic birseye bakmadi verdi
cok sukur
darısı olmayanların başına ay çok sevindim inan
Ay pasam canimsin
bende senin oglusunun haberlerine cok seviniyorum hergun okuyorum Rabbim evladini korusun bugunde emi$misinz ne guzel emisin hep az kaldi eve gelecek Pasamizin oglusu
gözün aydın canımm
Allah Razi olsun darisi basiniza

canimk varim listede sercem1 yazili sonra 89 eklemisdim
ben evlendigim gunden bu yana korunmadim deli gibi bebek istedik
he ay husranla karsilasdim
gah pko dediler gah prolaktin dediler
gah tuo dediler
sol tutm kapali
sag tupum acik
tek tuple oldu qaliba
en son irana gitdik doktor ilac yazdi
iki aya yakindir iciyorduk esimle
ve ben meryem suresi okuyordum
41 gun niyyet etdim simdi hamileyim ve okuyucam 41 gunumu tamamlayicam
sonra ne yaptimm
ha birde 41 hurmaya meryem suresi okutdum haci bir akrabamiz var cok iyi biri
okudu sagolsun hergun esimle yiyorduk
bugun hurmadan 1 tane kaldi bityor
sukurler olsun
birde benim haci akrabam
bana onerdi
Hz.Fatimeyi Zehra hurmetine banada evlat nasib et dedi
de dua ederken bende bir haftadir oyle dua etdim
insallah sizin icinde olsun en kisa surede hamilelik

Oyyyyyyy oyyy oyyyy
Bana gore dünyanın en güzel seyidir bebeğini emzirmek
Gozunaydin insallah evine de getirip sabahlara kadar emzirirsin cnm:emir_bebek

Kuzum senin bugün bat ti dimi adi batasica gelmemiştir insallah tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim daha fazla bekletmesin insallah cnm haber ver bizede

Kuzum senin bugün bat ti dimi adi batasica gelmemiştir insallah tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim daha fazla bekletmesin insallah cnm haber ver bizede

Cnm ewet bugündü gelmedi ama şimdi hafiften karnım ağrıyo regli olucam gibi :18::18:hayırlısı bitanemm
Yinede duanaaa kocaman AMİNN diorummm

Ama şimdi lavabodan geldim kahverengiler başlamış bile ...
hayatta herşey kısmett !!!

Son düzenleme:

Cnm hayirlisi tabiki öyle pes etmek yok zaten ilk denemede olması zor pes etmek yok bir yola girdim devam cnm

Doktordan randevu aldinmi tembel kari
O kadar soğan suyu ictin ayyy ne meraksizsin kaldir kicinida bir Dr git

Oyyyyyyy oyyy oyyyy
Bana gore dünyanın en güzel seyidir bebeğini emzirmek
Gozunaydin insallah evine de getirip sabahlara kadar emzirirsin cnm:emir_bebek
paha piçilemezbri daha ne zaman emdirirm acaba:44::44:heycan yaptımda eşim diyor artık yandık dersin hemşirelere ne zaman emdiricem diye kaçacak delik ararlar dedizaten gece arıyorum paşamı soruyor eşim hemşireler bizim aradıgımızı göreler varya açmıcekler okadar diyimsabahtan beri allahım sertettim durudm videosunu ne ka tatlısütümda artsa dünya benim

sevgili kankim sevimnç bende cumartesileri seviyordum ama malesef olmadı şu çizegeyi bri kaldıramadım getti kardeşim

Gayet normal bu yaptiklarin kimse kinamasin
Sütun cogalir insallah
Kiz kontrol paneline gir çizelgeyi sil bebeğimiz ne zaman doğacak diye soruyo o kutulari sil boşalt kaydet silinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…