aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah yardimcin olsun cnm az kaldi kurtulacaksin insallah
Bu arada facede Fink attigin için çok merak etmedimdi
Aaaaaaa hayirli uğurlu olsun cnm darisi bu topikteki tüm arkadaşlarıma insallahhhhhh
kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah
sagolun amin darisi heinizin basina yillardir bekledimcanım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza
Ay pasam canimsindarısı olmayanların başına ay çok sevindim inan
Allah Razi olsun darisi basinizagözün aydın canımm
rabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
Kuzum senin bugün bat ti dimi adi batasica gelmemiştir insallah tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim daha fazla bekletmesin insallah cnm haber ver bizede
Cnm ewet bugündü gelmedi ama şimdi hafiften karnım ağrıyo regli olucam gibi :18::18:hayırlısı bitanemm
Yinede duanaaa kocaman AMİNN diorummm
Ama şimdi lavabodan geldim kahverengiler başlamış bile ...
hayatta herşey kısmett !!!
Oyyyyyyy oyyy oyyyy
Bana gore dünyanın en güzel seyidir bebeğini emzirmek
Gozunaydin insallah evine de getirip sabahlara kadar emzirirsin cnm:emir_bebek
paha piçilemez bri daha ne zaman emdirirm acaba:44::44:heycan yaptımda eşim diyor artık yandık dersin hemşirelere ne zaman emdiricem diye kaçacak delik ararlar dedi zaten gece arıyorum paşamı soruyor eşim hemşireler bizim aradıgımızı göreler varya açmıcekler okadar diyim sabahtan beri allahım sertettim durudm videosunu ne ka tatlı sütümda artsa dünya benim
sevgili kankim sevimnç bende cumartesileri seviyordum ama malesef olmadışu çizegeyi bri kaldıramadım getti kardeşim
ben de geldim kızlar günaydın
bat 27 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?