Gayet normal bu yaptiklarin kimse kinamasin
Sütun cogalir insallah
Kiz kontrol paneline gir çizelgeyi sil bebeğimiz ne zaman doğacak diye soruyo o kutulari sil boşalt kaydet silinir
Hoşgeldin bugün ayin 9 u hamilemisin:26:
Tmm sen eşine denettir bakinkız yaptım oolmiyi eşime denettiriyim artık bu gece neyse sevinç can bebegin kıyafetletri ütülenicek teyzesi kahvaltı var işim erken biterse gelirim kaldıgımzı yerden sevişirik ben şimdi dün emiştikya oglumla bri dah ane zaman emişirik:44:
bilmiyorum.hayırlısı bacım!
deniyoruz işte bu hafta ov.haftası.
insallah yeniyıla 3 ümüz gireriz. fena mı olur ya(((
Amin inşallah dua ediyorum hep sizin icinben geldim cennet kokulumla buluştumdoktoruyla konuştum çok şükür herşey yolunda dedi böyle gidersen dedi 3 hafta sonra yanında dedi yani 27 aralık oluyor bu 15 gram vermiş benim kuzum kusuyor yavrum bugün gittim yanına ömrüme aldıgım baddaniyeyi sermişler altına allahım içim bir tuaf oldu dünya sanki durdu dedim güzel kızım ömürüm sana nasip olmadı kardeşine oldu dedim içimi bir çekesim vardıki sormayın benim küçük adamı yüzüstü yatırmışlar kolundaki katadirali çıkarmışlar yavrumun bütün kolları delik deşik kıyamam kuzuma hemşireye dedim kusmuş çok pislenmiş dedim allahım gazlı bezi yastık yapmışlar görseniz gülersiniz okadar küçükki kafası gazlı bez yastık gibi kocaman kalmış degiştirin dedim batmış allah bilir ne kadar yattı kuzucum kusmasını sordum hemşire dedi midesi bagırsaklarıda daha gelişmediginden oluyor dedi kuzuma gene oksijen vermişlerdi minnacık bedeni soyulmuştu pul pul kalp atışları ara ara iniyor aşagıya makina ötmeye başladı küvezine dokundum az oynattım geri geldi kalp atışları bilmiyorum amam yogun bakımından memnun degilim nedense ya 4 bebege 1 hemşire var biri brryerden digeri briyerden aglıyor içim acıdı bebelere bana bugün müjdeli haberi verdiler kızlar yarın güzel bir duş alın gögüslerinizi sagın öyle gelin paşam dediler nedenki dedim emişiceksiniz dedi hemşire allah demişim gözlerimdeki pırıtıyı görseydiniz 32 dişim dışarda nede seviniyorum rabbime şükürler olsun artık ogluma meme vericem okadar bekledim 23 gün sonra muradıma ericem işşallah kafama takılan lar var:44::44:
1- bebek neden kusar:44:
2-uyku aknesindenmi kalp atışı yavaşlar:44:
3-allah korusun kalbinde bri sorun ols adoktor farkederdi degilmi:44:
hemşireye dedim çok hareketliydi buraya geldi hareket yok dedim size öyle geliyor hareketli bebeginiz dedi göz muayenesi var bu hafta 450 milyonu getirin dedi bu hafta dokturu çagırıcaz dedim tamam dedim zamanını o belirlicekmiş 750 milyonda kalp için dedi zamanını ben dicem dedi eşim eve erken gelirse küçük adamıma gene gidicemyarında emişicez işşallah allahım emeklerimi boşa çıkarma ne olur 12 senelik özlemimi bana bagışla yalvarrırım sana o daha çok küçük o hasta olmasın ben olayım agzı dili yokki şuram buram agrıyor desin küçücük bedeniyle yavrum savaşıyor elimden hiç brişey gelmiyor ah paşam diyorum bunada şükür allahtan herşey diyorum ama ne biliyim kollarını gördükçe morluklarını allahım içim acıdı ona birşey olmasın diye yerimden kalkmadım ben saglıgı için yapıyorlar ama ne biliyim canım acıyor igneleri her sokuşlarında kollarına aglıyordur kuzum sag saglim bir çıkaydı şu hastaneden işte ozaman dünya benim olucak inanın bayram ilan edicem ogünü o gece hiç uyumucam 10 dakika görebiliyorum yavrumu çık diyorlar bana ozaman evime gelsin doya doya seyredicem uykummu geldi gidicem yüzümü yıkıcam gene durucam başında içime çekicem kokusunu adınla yaşa bebegim muhammet eminin
rabbim olmayanlarada tez zamanda versin inanaın aklıma geldikçe dua ediyorum
Canim yaa kolay degil ameliyat neticedeallah razı olsun canlarım cok zor gunler gecırıyorum allahım nolursun bıtsın dıyorum şu 10 gun cok yorgunum basım catlıyoo usutmusum karnım agrıyo zaten yaram vardı yanmam var ya sabır cekıyorumm... hepınzden allah razı olsun..
agrı kesıcı verdıler kuzum ama kesmıyo cook sancısı var
Ne guzel canım güzel vakit gecirmisinbundan sonra çantana at bir kese, kaynoşun yimek yapmaya gidince baktın ortam müsait sikildikçe keselenn
uyucağına kir atarsın
yine ne yemek yaptı kaynoşun
kız benim kıcamda bir geldi aşkım yimek yapma yimeğe gidecez dedi,gidicez derken dedim annem, sen, ben, birde kızkardeşim dedi ..
iyi dedim bu seferde öyle olsun,yimek yidik geldikkk,muhteşem bir geceydii:89:
Amin inşallahkizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
Hayırlı olsun yarasin sütün insallah cogalsin sütun bebisin biran once toparlansin evine donsun insallahrabbime bir degil binlerce şükür ne kadar secde etsem şükretsem azoglumu kucagıma aldım emzirdim hoş yalandır durdu ememedide okadar güzel bir duyguduki sormayın allahım 12 seneldir bu anı bekledim ben o an hiç bitmesin istedim hemşre dedi teninize yatırın sizi hissetsin dedi yerim onun hissetmesini öyle gözlerini dikti baktı eşime bir bakıyor bana bir eşime diyorumki bize bakıyorya buna anne bunada baba diyorlar galiba diye der dedim gülüştük ellerini öptüm suratını okşadım saçlarını başşını neresi gelrise artık videosunu çektik o kadar sevinçliyimki sormayın 4 adet baddaniyesi var kirlenmiş okadar dedim hanımalara kirlisi varmı diye var dediler bugün sinirlerim tepeme çıktı kirlileri görünce yanımda baddaniye götürdüm allahtan şimdi kalkıcam kıyafetlerini baddaniyesini yıkıcam ütülenicek yarınada ıssız adam keki ve gül böregi yapıp götürücem söz verdim ordakilere maksat rüşvet vereyimde bebegime iyi baksınlar bebegim 15 gramı geri almış kızlar ama oksiyeni açık halen yarın doktoruyla epey bir konuşma yapıcam bakalım neler dicek şimdi süt sagmam lazım çıkmam laızm dilerim rabbimden evaldımı sag saglim evime getiriyim mevlam olmayanlarada te zzamanda versin işşallah tek dilegim var ben mutlu oldum onlarda olsun işşallah
BEBEGİMLE EMİŞTİKKKKKKKKKKKKKK YAŞAŞSINNNNNNNNNNNNNN
Cnm ewet bugündü gelmedi ama şimdi hafiften karnım ağrıyo regli olucam gibi :18::18:hayırlısı bitanemm
Yinede duanaaa kocaman AMİNN diorummm
A
Ama şimdi lavabodan geldim kahverengiler başlamış bile ...
hayatta herşey kısmett !!!
Nerdesin kizzz
yokk hiçte bile
dün işleri yetiştiremedim
soba ya egenin arabasını atmıştım oda plastik olduğu içinmi nedir siyah cisimler sobadan çıkıp evde uçuşmaya başladı
banyoya kadar girdiler
kanepelerin üzeri siyah siyah oldu
heryeri süpürdüm sonra bida uçuştu
beydağlıı hayatım sen sen ol sobaya oyuncak araba atma
bir güzel önce çocuk oluyorsun sonra okula başlıyorsun diyorsunki ilk heyecan karşı cinsle sonra diyorsun ilk erkek arkadaşın ah diyorsun okul bitse allahım bir 18 olsam diyorsun hayatına sayısız kişiler giriyor ailenin terbiyesiyle yetişiyorsun korka korka düşünüyorsun bir erkek arkadaşım olurmu babam ya duyarsasonra vazgeçiyorsun ilk olsun hep diyorsun evlenicegim kişi olsun diyorsun beklemeye başlıyrsun sonra karşına biri çıkıyor felegin şaşıryor allahım ne karizmatik ne tatlı yakışıklı diyorsun sonra telefonlarda konuşmaya başlıyorsun babam ya duyarsa ne yaparım diyorsun karşındaki kişi herşeyin ilki olmalı afedersinzi ilk öpüşme ilk el ele tutuşma gözlerine bakınca kaybolucagınız biri oluyor sonra evlenmeye kadar giden yolda devam ediyorsun askerligini bekliyorsun sonra eşinin ailesi seni istemiyor ne zorluklarla 6 seneyi deviriyorsun seni alıcam diyor sevdigin kişi olmazsa diyorsun olmaz ya alıcam ya alıcam diyor sonra ailesine karşı çıkıyor ya paşam olur yada kimse diyor sonra ailerelre tanışmaya geliniyor anlaşılıyor o heyecan allahım dünyada yok sonra sevdigin kişiyle aynı evdesin bütün zorluklara karşı yaşıyorsun eşinle bri bütün oluyorsun sonra diyorsunki eşimden bri parça olsa keske onun gibi yakışıklımı yakışıklı bir erkek evlaat hayalin gerçekleşiyor erkek evlada hamile kalıyorsun dünyalar senin eşinle ne hayaller kuruyorsun ogluna patikler örüyorsun 2 gün geçmeden cennete gidiyor sonra diyorsun eşine gene iki kişi kaldı diyorsun
7 sene tedaviye ragmen bebgin olmuyor tam umudu kestiginzaman oluyor okadar tedavilere ragmen hamile kalamıyorsun sonra allah bri mucize gösteriyor allahım gene hamilesin heyecan dorukta diyorsun allahım bri erkek evlat ver ilkini bagrımm abasamadım 2 basıyım bagrıma diyorsun doktora gidiyorsun agzımna bakıyorsun evet neyim var tebrik ederim paşam oglunuz olucak diyorlar allahım erkekmi heyecanla eşinin elinden tutuyorsun sarılıyorsun sevinmen cabası hayaller kuruyorsun allahım anneyim diyorsun hayaller kuruyorsun gene gidiyor cennete eşimne gene diyorsun gene 2 kişi kaldık
sonra gene hayaller kuruyorsun bu sefer dikiş atılıcak durucak diyorsun hayaller kuruyorsun hamilesin alahım dünyalar senin oluyor ozaman cinsiyetini ögreniyorsun diyorsun kızda olsa oglanda adı ömrü ömürlü olsun diye ismini koyuyorsun artık dikiş var durucak diyorsun bu sefer düşüncelerin farklı hayallere dalıyorsun hediyeler geliyor mevlütleri vs düşünüyorsun sonra bri agrı gene cennete gidiyor gene diyorsun eşine 2 kişi kaldık
sonra diyorsun yolun sonuna geldik bırakalım bu işleri eşin yalvarıyor ne olur paşam bri kere daha deneyelim herşeyinlşe bakarım sana diyor yatsanda iş yaptırmam diyor evladımız olur diyor hamile kalmada sorun olmuyorda taşıması sonra 2 sene tedavi 2 sene ilaç içiyorsun 37 kilo veriyorsun doktor tamam diyor korunmayı bırakıyorsun 2 ayda hayallerindeki bebek geliyor korkuyorsun önce ya buda giderse diyorsun arda beyle tanışıyorsun diyorsunki önce allah sonra sana emate diyorsun gözlerinedeki akan yaşa arda bey elinden geleni yapıcam diyor ve önce yaradanın sayesinde sonra arda beyin ve bizlerin çabalarıyla cennet kokuluna kavuşuyorsun erken dogsada küvezde yogun bakımda olsanda artık annesin bu mutlulugu beklemek için 12 sene bekliyorsun evladımı ilk kucagım aaldıgımda kokladım dedim yavrularımda senin gibi gzüel kokuyormuydu cennet kolulum dedim öptüm o minnacık ayaklarını öpüyorsun hayaller kuruyorsun hastaneden çıkamsı için dualar ediyorsun hergün o sogukta yagmurda çamurda evladına kavuşmak için 10 dakika için onca yolu gidiyorsun ve eşine diyorsun aşkım nasıl bir duygu diyorsun eşin sana anlatılmaz yaşanır be gülüm diyor karı koca sarılıp aglıyorsun allaha hergün şükrediyorsun ve son kelam artık biz 2 kişi degiliz 3 kişi olduk aşkım diyorsun çekirdek aile olduk diyorsun okadar yatmanın 90 günün mükafatını alıyorsun o sıcaklarda terlemelerin yatmaların inan hiç gocunmuyorsun yatması degilde be kardeşim stresi yetiyor anasını satem gene olsa gene yatarım yatakta ayaklarım cabnsız olsada habira yere düşsemde ben artık anneyim 12 senelik özlemim geldi çok şükür oglumu aldıgımda kucagıma ilk agzımdan çıkan kelime şu oldu kurban olurum seni verene yaradana nede gzüelsin sen öyle 12 senelik özlemim hoş geldin kokuna kurban oluyum ben oglum ne çok uzun yoldan geldin annecin seni okadar beklediki sabırla hayalmısın gerçemisin be oglum deyip alnına bri öpücük koyuyorsun elinden alıp küveze koyuyorlar diyorsun iyiligi için orda paşam desende gögüslerin her sızladıgında yavrum annem aglıyormusun karnınmı acıktı diye kendini alamıyorsun ben anneyim prametüre annesi olsamda guruluyum bu yolda maddi manevi destek verenlerde tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim ne darlık ne acı göstermesin işşallah evlatlarınızı eşlerinizi sizlere bagışlasın işşallah tek temennim şu küçük adamımı sag sgalim çıkarıyım ordan evine gelsin ozaman benim bayramım olucak yılmayın ben başardım sizlerde başarabilirsiniz
kızlarrr merhaba
annemc arsamba sabahı amelıyat oldu dun cıktık hastaneden
adeta yasayan bır oluyum
annemın ınanılmaz agrıları var kenndısı sıgara kullanıyodu
sımdı ıcmıyo amelıyat oldu dıye..
ama vucuttan atmaya calısıo nıkotnlerı sanırımm
oksurmesıı afedersınız balgamı gelıyo
oksurdugu ıcınde dıkıslerı agrıyo hungur hungr aglıyo ıcım parcalanıyoo
cook zormus gunlerdır uykusuzum bır ıkı saat uyuyorm dayanmıyo vucudum kaldırmıyo yapcak bısey yok
10 gunn falan kalcak bende benle yatıyo annem kocısım koltukta yatıyoo garıbım napsın..
bende olaylar boyle sızler nasılsınz
baktım ne zaman özlicen beni diyeeburdayım
napıyosun yimek anam şuan karnım aç ni yisem bene hemen olcek gösel bişey sülesene
bundan sonra çantana at bir kese, kaynoşun yimek yapmaya gidince baktın ortam müsait sikildikçe keselenn
uyucağına kir atarsın
yine ne yemek yaptı kaynoşun
kız benim kıcamda bir geldi aşkım yimek yapma yimeğe gidecez dedi,gidicez derken dedim annem, sen, ben, birde kızkardeşim dedi ..
iyi dedim bu seferde öyle olsun,yimek yidik geldikkk,muhteşem bir geceydii:89:
tşk ederim başakcım hepimizin bebişini rabbim korusun adı AHMET KAAN
slm canlar yaşam enerjisi düşük bi bafs alırmısınız?bugün hakkari karmakarışık olaylı elektiririksiz susuz ve elektirik olmadığı için evde soğuktu akşam geldi elektirikler kocişte olaylı hakkari günleri sebebiyle haftasonuda çalışıyor hakkarinin kışı bir yere kış bu kadar yakışmaz bıkkınlık veren hayat enerjini diplere vurduran eski yaşantını özlediğin aslında masal gibi bi hayatım varmış dedirten hakkariiiii hakkariden ii akşamlar kötü bi gün geçirdim ve topiğe baktım ki zaten beni merak edende olmamış hormonları tavan yapan kadın sen bile merak etmemişsin ben yerlerdeyim bugün yaaaa
kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
Ewde yufka varsa gözleme yap tavada yada makarna hasla yoğurtla üstüne pulbiber yağ ohhh
saol bebeammm şindik yedimde geldim metionin kısıtlı diyet sebebimlen bulgur yemeyeli aylar olmuştu ki bulgur pilavı yaptım arada yidiğim kısırları saymıyomne özlemişimmmmmm yoğurtla hüplettim yarasın inşallah yok kız nerden çıktı o yılbaşında evlenmedim ben 2005 te evlendim şubatta.
Kizzzzzz kisirlari niye saymiyon
Kiz takvimin yanlis zarar8 yil 11 ay diyo yani bu ayin sonu yildonumu gorunuyo ben senin takvimin yalancisiyim
Bende bugün zeytinyağlı barbunya ve pirinç pilavi yapiyorum
benim asıl tarihlerim değişik zaten çok takılmıyom o yüzden biz evlilik yıldönümümüzü zaten 19 ağustosta kutluyoruz canımbizim düğün resmi nikah hepsi başka tarihlerde de :))))
iyi bakim öyleolsun
Bizimkide 08.08
hımmm çok severim barbunyayı ve pialvıafiyet olsun
benimde yüksük çorbam var başkada bişeye gerek yok zaten eşim tok geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?