Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gayet normal bu yaptiklarin kimse kinamasin
Sütun cogalir insallah
Kiz kontrol paneline gir çizelgeyi sil bebeğimiz ne zaman doğacak diye soruyo o kutulari sil boşalt kaydet silinir

kız yaptım oolmiyi eşime denettiriyim artık bu gece neyse sevinç can bebegin kıyafetletri ütülenicek teyzesi kahvaltı var işim erken biterse gelirim kaldıgımzı yerden sevişirik ben şimdi dün emiştikya oglumla bri dah ane zaman emişirik:44:

Tmm sen eşine denettir bakin
Ooo pasa hnm ayaklandin her ise kosturursun artik
Kiz hergun emismeniz lazim bence
bilmiyorum.hayırlısı bacım!
deniyoruz işte bu hafta ov.haftası.
insallah yeniyıla 3 ümüz gireriz. fena mı olur ya(((

İnsallah cnm pardon 7 aralik okudum 27 aralikmis sıkı calis bakalim

Amin inşallah dua ediyorum hep sizin icin
Canim yaa kolay degil ameliyat neticede
ama ameliyat sonrası bakım da en az ameliyat kadar önemli enfeksiyon falan kapmadigi surece cabuk iyileşir acil şifalar inşallah
Ne guzel canım güzel vakit gecirmisin
kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun
Amin inşallah
Rabbim tamamına erdirsin insallah
Hayırlı olsun yarasin sütün insallah cogalsin sütun bebisin biran once toparlansin evine donsun insallah

Hayırlısı inşallah kısmet bi dahaki aya..

ben plastik hiç bişey atmazdım boruları bacayı çabuk tıkar plastik şeyler sende acı bi şekilde anlamışsın

duygularını ne güzel yazıyorsun kitap gibi maşallah
inşallah bu duygularını yazıyorsundur günlüğe falan
inşallah bu zorlu yolun sonuna geldiniz evladınla evinize döneceksiniz sağlığına kavuştuğunda

çok geçmiş olsun canım zordur sevdiğin acı çekmesine şahit olmak
RABBİM tez vakitte acılarını dindirsin sağlığına kavuşsun

ne güzel ALLAH aşkınızı her daim böyle taze tutsun

tşk ederim başakcım hepimizin bebişini rabbim korusun adı AHMET KAAN

41 kere

ALLAH biran önce sizi ordan kurtarsın diyim ozaman
bizde dün gezmeye gittik gittiğimizle döndüğümüz bir oldu
ALLAH ım ne soğuktu gezemedik soğuktan manyakmıyız biz dedik
gidelim sıcacık sobanın yanında oturmak varken ne işimiz var dışarda

kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
basak hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darisi tum isteyenlere olsun

amiiiin sende ALLAH ın izniyle kucağına alırsın bebeğini

sonradan anladım neden sevdiğini:44:

Ewde yufka varsa gözleme yap tavada yada makarna hasla yoğurtla üstüne pulbiber yağ ohhh

saol bebeammm şindik yedimde geldim metionin kısıtlı diyet sebebimlen bulgur yemeyeli aylar olmuştu ki bulgur pilavı yaptım arada yidiğim kısırları saymıyom ne özlemişimmmmmm yoğurtla hüplettim yarasın inşallah yok kız nerden çıktı o yılbaşında evlenmedim ben 2005 te evlendim şubatta.

biricikim inşallah bi sonraki tedaviyle olur daha yeni başladın sakın hemen koyverme kendini

Kizzzzzz kisirlari niye saymiyon
Kiz takvimin yanlis zarar8 yil 11 ay diyo yani bu ayin sonu yildonumu gorunuyo ben senin takvimin yalancisiyim

Kizzzzzz kisirlari niye saymiyon
Kiz takvimin yanlis zarar8 yil 11 ay diyo yani bu ayin sonu yildonumu gorunuyo ben senin takvimin yalancisiyim

benim asıl tarihlerim değişik zaten çok takılmıyom o yüzden biz evlilik yıldönümümüzü zaten 19 ağustosta kutluyoruz canım bizim düğün resmi nikah hepsi başka tarihlerde de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…