Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah RABBİM tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir

bugün adet oldum 2 gün gecikmeyle
şu meret 2 gün erken olsaya
2 gün gecikip ümitlendiriyor insanı

inşallah RABBİM tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir

bugün adet oldum 2 gün gecikmeyle
şu meret 2 gün erken olsaya
2 gün gecikip ümitlendiriyor insanı

umudumuzu kaybetmeyelim burda 24 senede 26 senede 22 senede anneolanlar var okadar çokki dogal yolla hamile kalan brid eşöyle düşün bak bebegi olmayanların müjdesi daha çokmuş cennette rabbim köşk yaptırımış kuluma bebek vermedi sabretti diye canım kardeşim benim ya evladı ölenlerde ayrı imtaan ediliyor inan kızma ne ben seni anlayabilirim ebebgim oldu ne sen beni qanlayamazdın 3 bebegim öldü acısını onun için hepimizde kadınız anneyiz herkez ayrı imtaan ediliyor inan amam sabret her günün sonunda bir güneş var kardeşim mutfagı toplucam muhametin kıyafetlerini yıkadım ütülücen dua edelim sana selatı tefficiye başlıyalım kuzum ben istedigin kadar okurum olurmu kendine iyi bak inan b3begim oldu çok sevindim her gün o yogun bakım agdierken sevindim yanından ayrılırken agladım annelik işte 3 bebegim öldü hep aglaıdm allahım hayırlı evlat nasip et dedim durdum çok istedim yavrularımla sınandım ne oldu cennete gittiler muhammeti emziirken gözlerimdne yaşlar aktı ilk meme verdigimde senin kadar güzelelrmiyfdi benim yavrularımda be ogul dedim

canım benim umudum hep var ama gecikince insan ister istemez umutlanıyor
ama adet olduğum gibi bende stres falan kalmıyor sadece o belirsizlik beni strese sokuyor

canım, seni anlamam mümkün değil okadar zor olmalıki yaşadıkların benimkiler hiç bişey
hezaman vardır bundada bi hayır derim, inşallah isyan etmem şimdiyeke kadar etmedim

sağol canım tefriciye okumuştuk benim için bi kaçkez
ben şimdide ihlas okuyorum ALLAH kabul ederse

RABBİM neylerse güzel eyler çektiğin acıların mükafatını aldın RABBİM izin verirse bizde alırız inşallah
vermezsede bizim için hayırlısı buymuş deriz

ne demek sen rahim agzı topigini bırakma canım aman diyim istersen seni face grubuna alırız sen bri özgeçmişini iyice yaz bizim rahim agzına ben seni ekliyim ordada çok gzüel paylaşımlar oliyi

hatunnnn seni aryiom yoksun be yawwwwwwwwwww teli acccccccccccccccccccccccc
kizlar facede pasa oglanla eve cikti ddilerrrr kqalsin cnm kalin 6 hafta gdah aklsin gunu tamamlasin koca oglan olcak cikcak insAllahhhh cani sag ya uzulme evede gelcek pASAMIZZZ

aaaa o ne ki ? kalp mi olmuş hani nirde
bafs bu aşk fazla sana ayol başharfleri liseden beri sanal alemde bunu kullanrım bu şarkıyı peh çok dinleridim

Datlim giymatlim yol arkadasim
Eşine cçok geçmiş olsun cnm
5 ay bitmiş 6 ya girmiş alabilirsiniz cnm
İlk onbesgun on dk onbeşdk felan bindir 6 yi doldurunca duruma gore bakarsin biz kkullansin oğlum çok severdi
Sağol tatlim. En yakin zamanda alicam insallqh
Buarada ek gidalara yavas yavas tatlandirmaya basladik ama alis hic sevmiyiiii kusturmaya calisiyiii kendini
Umudum benimde SAT 1 temmuz Alis 9 aylik olunca miraç gelecek insallah
Insallah canım yaa Rabbim o gunleriu gosterin bizlere insallah.
Sagol canım sende benim icin kiymetliler listemdesin
Zati en basindan kanim kaynadiydi sana

Canım yaaaa
aynen oyle.
Dert ortagim arkadaşlığın icin cok teşekkür ederim bitanem
Evet zaman su gibiiii geçiyor

buarada katiliyirum ananas yemesinler gebelikde zararli rahimdr kasilmalara neden oluyo
Aminnnnnnnn insallah
sevinççim senle durup sevişmek isterdimde annem kızıyi çıkmam laızm 2 makina çamaşır var asıcempaşagül yatarken eyiydi be şimdi bütün işler bana bakiyi
Sen sezeryanli degilmisin?????????????? Cok kcokk yorma kendiniii!!!!!!
Deli kariii
Tabi is yapacan bitti kizin
Dotunu yaydigin günler
Hele jeli eve gelsin WCdden donunu çekmeden cikacan
Kiz pasam sezeryanli ise daha erken yormasin kendini
sonra dikisler sizliyo enfekte oluyor
Tecrubeyle sabit
Bafffsss gozun aydin canım
kirmizi kalplerjnide aldin
Ah canım
sen bunu hakettin

Kactaneihlas okuycan canim yardim edebilirjm
ALLAH KABUUL ETSIN INSALLAH
Rabbim tez zamanfa isteğini versin

benimde sana

sağol tesbihle geri dönerek okunuyorya onu okuyorum
kendim okumam lazım öyle niyet ettim çünkü teşekkür ederim canım
amiiinnn

Alis uyudu bende hemen yatmaya
Hayirli geceler
Allaha emanet olun canlarimmmmm

Buarada Begüm u gormedim nasil oldu acaba kendisi ve annesi haberi olan varmi facede giremiyorum ne zamandir

Hadu kactim ben
Allah rahatlık versin hepimize
Tatli ruyalar olsun insallah
Yarin hepimiz icin hayırlı bi gun olur inşallah

benimde sana

sağol tesbihle geri dönerek okunuyorya onu okuyorum
kendim okumam lazım öyle niyet ettim çünkü teşekkür ederim canım
amiiinnn

Tamam canim benim
Bende gunde bir yasin okuycakdim ama ne mümkün
Allah kabul etsin tekrardan
Iyi geceler kaçtım ben:)))

sanada ALLAH rahatlık versin bende yatacaktım yatmadan bi bakayım demiştim
sende fırsatı değerlindir hemen uyu hazır aliş uyumuşken

bende görmedim annesi yanında ya fırsat bulamamıştır gelen gidenden

Tamam canim benim
Bende gunde bir yasin okuycakdim ama ne mümkün
Allah kabul etsin tekrardan
Iyi geceler kaçtım ben:)))

seninde dualarını ALLAH kabul etsin
iyi geceler bende kaçıyorum kociimin kollarına

biricikim nasılsın canım iyimisin
ben çıkıyorum uykum geldi iyi geceler sanada

seviyorum kız senirabbim hakkımıda hayırlıısnı versin işşallah kardeşim

kusra bakma grubicim telefon telsizdesüt sagdıgım için fişi çekik hoş eltim uyuzu yüzündende çekik sinri oluyorum laf sokup duruyor ben 12 çıkıyorum evden 4 yakın anca geliyorum ozaman ara sevişirik bebem bugün sütten sonra fişi takarıminan sabah kalkıyorum ev topla karnımı odyur süt sag hayde hastaneye git eve gel süt sag yemek ye akşam oluyor bebegin kıyafeti oluyor yıka ütüle zaman nasıl geçiyor bilemzsinsevinç demez muhammet gelince tonumu çekemicem

fıstıklarr günaydınn annemı cumartesı ewıne goturdum baya toparladı kendısnı kardesımı ozledı 14 yasnda erkek kardesm var da
babam bakıyo yarnda gtcem yanına 2 3 gnn kalırım yıne hafta sonu ewıme gelırım kac gndr dıp kose temızlıyorum belım zaten aagrıyoo
bu arada tarlusala basladım adet olayım dıye sızler nasılsnz cok ozledm hepınızı su tempolu ıslerm bır bıtmedı kı bırı bıtıyo bırı baslıyo anlamadım su 2013 de hıc sewmedım yemınle 2014 guzel olsun hayırlı olsn ınsallah hepımız ıcnn allaha emanet olun

Guccuk adamini yesinler senin yarin bir gün buyur bizide beğenmez

Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin

rabbim şifa versin annecigine canım benim
Guccuk adamini yesinler senin yarin bir gün buyur bizide beğenmez

ben geldim gene allahım ne mesudum bilemezsin havalarda uçuyorum inanın dün küçük adamımla epey seviştik babasının kucagına ilk defa gitti allahım eşimin bir tutması sevmesi konuşması vardı görmeye degerdi ben bu günleri görücekmiydim allahım deidm şükrettim inanın ay nasıl anlatıyım şimdi size anlatamamki o gözlerindeki işiltı sevinç tutmuş oglana tosunum diyor allahım dedim canım ismine hürmetin olsun ne neymiş tosun sonra başladı şekerim demeye senle baş edemiyorum ben dedimsonra aranmaya başladı emzirmeye verdiler eşim çıktı 2 defa geri girdiginde eşim ellerini tutmak istedi eşimin parmagını bir kavraması var sormayıneşim pcye kapagına koydu allahım bu mutlulugum hiç bozulmasın ne olur hevesim kursagımıda kalmasınallah nasip ederse gene düşücem yollara öylen allahım beni mutlu etti dilerim rabbim olmayanlarıda mutlu etsin allahım bir tulum bu kadarmı yakışır biçilmiş kaptan oldu yeminle aldıgım tulum bile az büyük geldi daha annem diyor kızım çok para vermişsin az büyügünü alsaydın ah anacım keşke olsaydında oglanın üstündekini görseydinnerde bu millet nerde bu devlet hey uyanın ben gelsim kimse yok be

Cnm tekrar tekrar geçmiş olsun Rabbim şifa versin beterinden esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…