dilerim rabbimden sanada versin tez zamnda rabbim benim küçük adamımdan bri tane
canım sen beni faceeeeeeeeden ekle özele yaz linkini ben ekliyim seni sonra bir lare sevişirk
gittim sevincim gittim bebegim beni emerken ayırdılar ne üüzldü kuzum yavrum zaten uyuyup çekiyi hemşireler yoruldu anneis bzi sonra doyuruz deidler bugün çok zor ayrıldım ondan evladımla işşallah akşam 10 emişicez mesaj yollaıdm kız nirde cevabı uyuz karu
hatırlamammı ilk aşkım
kız topragım yazık bri tane alda sevinççe gönder kız aglamasın
benim yemekelri annem yapıyı
adı üstünde küçük adam ya görsen bri karış yok dielrim rabbimden allahıms neinde yuvanı tez zamnda şenlendirsin kardeşim
inşallah RABBİM tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir
bugün adet oldum 2 gün gecikmeyle
şu meret 2 gün erken olsaya
2 gün gecikip ümitlendiriyor insanı
umudumuzu kaybetmeyelim burda 24 senede 26 senede 22 senede anneolanlar var okadar çokki dogal yolla hamile kalan brid eşöyle düşün bak bebegi olmayanların müjdesi daha çokmuş cennette rabbim köşk yaptırımış kuluma bebek vermedi sabretti diye canım kardeşim benim ya evladı ölenlerde ayrı imtaan ediliyor inan kızma ne ben seni anlayabilirim ebebgim oldu ne sen beni qanlayamazdın 3 bebegim öldü acısını onun için hepimizde kadınız anneyiz herkez ayrı imtaan ediliyor inan amam sabret her günün sonunda bir güneş var kardeşim mutfagı toplucam muhametin kıyafetlerini yıkadım ütülücen dua edelim sana selatı tefficiye başlıyalım kuzum ben istedigin kadar okurum olurmu kendine iyi bakinan b3begim oldu çok sevindim her gün o yogun bakım agdierken sevindim yanından ayrılırken agladım annelik işte 3 bebegim öldü hep aglaıdm allahım hayırlı evlat nasip et dedim durdum çok istedim yavrularımla sınandım ne oldu cennete gittiler muhammeti emziirken gözlerimdne yaşlar aktı ilk meme verdigimde senin kadar güzelelrmiyfdi benim yavrularımda be ogul dedim
ne demek sen rahim agzı topigini bırakma canım aman diyim istersen seni face grubuna alırız sen bri özgeçmişini iyice yaz bizim rahim agzına ben seni ekliyim ordada çok gzüel paylaşımlar oliyi
yaz kızım
listemizde bulunan isminin anlamını bilmediğimiz "bafssssss" adlı hatunumuzun
topiğimize olan aşırı ilgisinden ötürü
dün akşam toplanan kurul yöneticilerinin de kararı ile
kırmızı kalp almaya hak kazanmış ve hatta almıştır...
Iyi günlerde kullanmasını diler
" aman yarabbimmmmmm kırmızı kalplerim oldu" diye şımarmadan yoluna devam etmesini temenni ederiz
daimi müdavimlere saygılarrrrrr.......Tkb......
Sağol tatlim. En yakin zamanda alicam insallqhDatlim giymatlim yol arkadasim
Eşine cçok geçmiş olsun cnm
5 ay bitmiş 6 ya girmiş alabilirsiniz cnm
İlk onbesgun on dk onbeşdk felan bindir 6 yi doldurunca duruma gore bakarsin biz kkullansin oğlum çok severdi
Insallah canım yaa Rabbim o gunleriu gosterin bizlere insallah.Umudum benimde SAT 1 temmuz Alis 9 aylik olunca miraç gelecek insallah
Sagol canım sende benim icin kiymetliler listemdesingeçmiş olsun eşine ve sanada ALLAH kuvvet versin diyim erkekler hasta oldumu çocuktan beter oluyorlar
canım herzaman aklımdasın girmediğin zamanlarda bile bakıyordum kk ya girmişmi diye
az şey paylaşmadık beraber inan hiç unutulmayacaklar listemdesin sende
evet biraz kısa bi menü oldu ama biraz kendime dikkat edeyim diyorum eşimde tok geliyor
boşuna kral sofrası hazırlamanın anlamı yok yoksa 60 doğru yol aldım dikkat etmem lazım
manken gibi çıkmam imkansız boy yok bikere ve ben hiç manken gibi zayıf olduğumu hatırlamıyorum çocukluğum hariç
12 yaşından beri 38 bedenin altına hiç düşmedim
tepsi totoş nasıl oluyor tepsi dediğin ince bişey:44:
sen böyle diyerek kovdun zaten
nerenle okuduysan artık
şuanda bu şarkıyı dinliyorum dedim ama dediğim şarkı bu değildi
çarpışıyok ama olan var olamayan var gerçi kış gelince biraz düştü amabanyo çok soğuk çünkü
sizin kadar olmasada çarpışıyok canımvalla adet zamanlarımı daha çok seviyorum şu soğuklarda en azından öyle bişey yapma ihtiyacı doğmuyo sobalı evde oturmanında eksisi işte
Canım yaaaatamam hadi affettim
ewet telim değiştiği için senin numaranda diğer hatta kalmıştı,çok dertleştik,çok konuştık,zaman su gibi akıp geçiyor umudum
boş bıraktığın yerlere saygı duyuyorum ve uzatmıyorum
oynak dötlüŞAR ege,belli zaten bulaşık makinasına bile girmiş sinsi,sinsi sırıtıyorTATLIŞAR
eeee besle kargayı misali oda karnı doyunca kaçıyor demek
biz çarpışıyokkk,ama ayıptır demesi demiyokkk,yapan var yapamayan var deyiii
hiç kaçmaz benden ayrıntılar..tarihin en önemli gününde SKANDALL
ne yapsın kadın ege çıkarmıştır mutlaka,YARAMAZŞAR
aynen öyle canınız çekmesin deyi ne olur ne olmaz
ne yapak her yaptığımızda bangır,bangır çığırakmı,sonra reklam yapma dersiniz
abowwwwwwww sizin ÇARPIŞMAYI düşünemiyom çok çekişmeli bir ÇARPIŞMA olur walla
ALLAH ım sana şükürler olsun paşacım senin adına çoookkk ama çok seviniyorum arkadaşım...
helal olsun ....
ananasın kanı sulandırdığını biliyorum,pıhtılaşma problemin yoksa çok tüketme,canım..
ama yinede doktoruna danış istersen..
yok kız iyi menü, hem de sağlıklı,birde eşin tok geliyorsa daha ne olsun...hüsnenin gününde uzun menü yaparsın
soğukta insan banyoya üşeniyor dimi,ama erkekler daha rahat kurutacakları saçları yok ya umursamıyolar
Aminnnnnnnn insallah:118::118::118:evim sıcak canım prametüre bebek oldugundan çabuk üşürmüşondan didim yorgan diye sagolasın dedikelrini dikkate alıcem
terbiyesinz kadın ne olucek kız büyük buluşma olucek dile kolay 10 aya yakın allahın manyagi sesim evi inletti yazını okuyunca rabbim tez zamnda sanada versin kuuzm sana diyourm gel istanbule 1 kere görün benim doktora seve seve misafir ederim inan
bende 9 çıkıcem yola oglumu emzirmeye iple çekiyorum inanın emişme saatleri gelince rabbim beni mutlu etti dilerim sizleride tez zamnda etsin
Sen sezeryanli degilmisin?????????????? Cok kcokk yorma kendiniii!!!!!!sevinççim senle durup sevişmek isterdimde annem kızıyi çıkmam laızm 2 makina çamaşır var asıcempaşagül yatarken eyiydi be şimdi bütün işler bana bakiyi
Kiz pasam sezeryanli ise daha erken yormasin kendiniDeli kariii
Tabi is yapacan bitti kizin
Dotunu yaydigin günler
Hele jeli eve gelsin WCdden donunu çekmeden cikacan
Bafffsss gozun aydin canımyaz kızım
listemizde bulunan isminin anlamını bilmediğimiz "bafssssss" adlı hatunumuzun
topiğimize olan aşırı ilgisinden ötürü
dün akşam toplanan kurul yöneticilerinin de kararı ile
kırmızı kalp almaya hak kazanmış ve hatta almıştır...
Iyi günlerde kullanmasını diler
" aman yarabbimmmmmm kırmızı kalplerim oldu" diye şımarmadan yoluna devam etmesini temenni ederiz
daimi müdavimlere saygılarrrrrr.......Tkb......
canım benim umudum hep var ama gecikince insan ister istemez umutlanıyor
ama adet olduğum gibi bende stres falan kalmıyor sadece o belirsizlik beni strese sokuyor
canım, seni anlamam mümkün değil okadar zor olmalıki yaşadıkların benimkiler hiç bişey
hezaman vardır bundada bi hayır derim, inşallah isyan etmem şimdiyeke kadar etmedim
sağol canım tefriciye okumuştuk benim için bi kaçkez
ben şimdide ihlas okuyorum ALLAH kabul ederse
RABBİM neylerse güzel eyler çektiğin acıların mükafatını aldın RABBİM izin verirse bizde alırız inşallah
vermezsede bizim için hayırlısı buymuş deriz
Sağol tatlim. En yakin zamanda alicam insallqh
Buarada ek gidalara yavas yavas tatlandirmaya basladik ama alis hic sevmiyiiii kusturmaya calisiyiii kendini
Insallah canım yaa Rabbim o gunleriu gosterin bizlere insallah.
Sagol canım sende benim icin kiymetliler listemdesin
Zati en basindan kanim kaynadiydi sana
Canım yaaaa
aynen oyle.
Dert ortagim arkadaşlığın icin cok teşekkür ederim bitanem
Evet zaman su gibiiii geçiyor
buarada katiliyirum ananas yemesinler gebelikde zararli rahimdr kasilmalara neden oluyo
Aminnnnnnnn insallah
Sen sezeryanli degilmisin?????????????? Cok kcokk yorma kendiniii!!!!!!
Kiz pasam sezeryanli ise daha erken yormasin kendini
sonra dikisler sizliyo enfekte oluyor
Tecrubeyle sabit
Bafffsss gozun aydin canım
kirmizi kalplerjnide aldin
Ah canım
sen bunu hakettin
Kactaneihlas okuycan canim yardim edebilirjm
ALLAH KABUUL ETSIN INSALLAH
Rabbim tez zamanfa isteğini versin
benimde sana
sağol tesbihle geri dönerek okunuyorya onu okuyorum
kendim okumam lazım öyle niyet ettim çünkü teşekkür ederim canım
amiiinnn
Alis uyudu bende hemen yatmaya
Hayirli geceler
Allaha emanet olun canlarimmmmm
Buarada Begüm u gormedim nasil oldu acaba kendisi ve annesi haberi olan varmi facede giremiyorum ne zamandir
Hadu kactim ben
Allah rahatlık versin hepimize
Tatli ruyalar olsun insallah
Yarin hepimiz icin hayırlı bi gun olur inşallah
Tamam canim benim
Bende gunde bir yasin okuycakdim ama ne mümkün
Allah kabul etsin tekrardan
Iyi geceler kaçtım ben:)))
seviyorum kız senicanım benim umudum hep var ama gecikince insan ister istemez umutlanıyor
ama adet olduğum gibi bende stres falan kalmıyor sadece o belirsizlik beni strese sokuyor
canım, seni anlamam mümkün değil okadar zor olmalıki yaşadıkların benimkiler hiç bişey
hezaman vardır bundada bi hayır derim, inşallah isyan etmem şimdiyeke kadar etmedim
sağol canım tefriciye okumuştuk benim için bi kaçkez
ben şimdide ihlas okuyorum ALLAH kabul ederse
RABBİM neylerse güzel eyler çektiğin acıların mükafatını aldın RABBİM izin verirse bizde alırız inşallah
vermezsede bizim için hayırlısı buymuş deriz
hatunnnn seni aryiom yoksun be yawwwwwwwwwww teli acccccccccccccccccccccccc
kizlar facede pasa oglanla eve cikti ddilerrrr kqalsin cnm kalin 6 hafta gdah aklsin gunu tamamlasin koca oglan olcak cikcak insAllahhhh cani sag ya uzulme evede gelcek pASAMIZZZ
dilerim rabbimden sanada versin tez zamnda rabbim benim küçük adamımdan bri tane
canım sen beni faceeeeeeeeden ekle özele yaz linkini ben ekliyim seni sonra bir lare sevişirk
gittim sevincim gittim bebegim beni emerken ayırdılar ne üüzldü kuzum yavrum zaten uyuyup çekiyi hemşireler yoruldu anneis bzi sonra doyuruz deidler bugün çok zor ayrıldım ondan evladımla işşallah akşam 10 emişicez mesaj yollaıdm kız nirde cevabı uyuz karu
hatırlamammı ilk aşkım
kız topragım yazık bri tane alda sevinççe gönder kız aglamasın
benim yemekelri annem yapıyı
adı üstünde küçük adam ya görsen bri karış yok dielrim rabbimden allahıms neinde yuvanı tez zamnda şenlendirsin kardeşim
rabbim şifa versin annecigine canım benimfıstıklarr günaydınn annemı cumartesı ewıne goturdum baya toparladı kendısnı kardesımı ozledı 14 yasnda erkek kardesm var da
babam bakıyo yarnda gtcem yanına 2 3 gnn kalırım yıne hafta sonu ewıme gelırım kac gndr dıp kose temızlıyorum belım zaten aagrıyoo
bu arada tarlusala basladım adet olayım dıye sızler nasılsnz cok ozledm hepınızı su tempolu ıslerm bır bıtmedı kı bırı bıtıyo bırı baslıyo anlamadım su 2013 de hıc sewmedım yemınle 2014 guzel olsun hayırlı olsn ınsallah hepımız ıcnn allaha emanet olun
Guccuk adamini yesinler senin yarin bir gün buyur bizide beğenmez
Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin
benimde bugün oglan kalpten muayene olucak dua ette temiz çıksın
İnsallah cnm insallah korkma bisicik cikmaz sagsalim evine getirirsin insallah
fıstıklarr günaydınn annemı cumartesı ewıne goturdum baya toparladı kendısnı kardesımı ozledı 14 yasnda erkek kardesm var da
babam bakıyo yarnda gtcem yanına 2 3 gnn kalırım yıne hafta sonu ewıme gelırım kac gndr dıp kose temızlıyorum belım zaten aagrıyoo
bu arada tarlusala basladım adet olayım dıye sızler nasılsnz cok ozledm hepınızı su tempolu ıslerm bır bıtmedı kı bırı bıtıyo bırı baslıyo anlamadım su 2013 de hıc sewmedım yemınle 2014 guzel olsun hayırlı olsn ınsallah hepımız ıcnn allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?