Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

işte bende tuzsuz yapınca bişeye benzemedi yıllar var yapmadım kızartmasını
ben yemeklerde limonu sevmem almıyım alanada mani olmayım
ya neden lezzetli yiyecekler hep zararlıki
genelde fırında yapıyorum ama arada kaçamakta yapıyorum tabi

Nazom
sagol tatlim
Insallah bende verebilirim bu 10 kiloyu!!! Yeni yila kadar 2_3 kilo verseydim en azindan bi elbisemin icine girerdim

Sewincimm
gozunaydin kuzum.cok sevindim. Bak ben sana demiştim biseycik olmaz diye. Bosuna Miraç'a stres yasattin. Guzel bi tatliyi haketti simdi minnos...

Dogurana kadar ne stres ama degilmi..analarin hakki ödenmez diyolar ya anne olunca daha iyi anladim. Hele pihtili anne olunca daha da iyi anliyosun, bi yavru ne sartlarla dunyaya geliyor Rabbim insallah tum isteyenlere yasatir bu duyguyu. Tum hasretle bekleyenlere.
Neyse duygusalligi birakalim da kutlayalim bunu hersey normal cok sukur. Cok sevindim.
tekrar gozunaydin

inşallah verirsin canım ama yeni yıla kadar 2 .3 kilo vermek istiyorsan sporda yapman lazım hergün düzenli
ama göğüsten aşağı bollaşan elbiselerde var çok şık öyle bi elbisenin içine rahat girersin kilo veremesende
amiiiinnn

çok şükür iyi çıkmış bende yazmadın diye merak etmiştim
ama ben cevaplarımı yazarken cevaplamışın bile
Saol cnm
Saol tatlim cok zorr valla delik deşik oldum
Hemşire diyoki dayan az kaldi
Aliskinim ben dedim gergin iğnevuruliyim dedim
Sagsalim kucagima alip sewersem herşeyi unutacam

evleleli 3 sene oldu dışarının baskısından bıktım kiminle konuşacağımı bilmiyorum artık hayatım sadece tek bir noktada sanki saniyeler dakikalar bazen saneseler bile geçmiyor herkes korun ma yöntemlerinden bahsederken ben sürekli gun sayıyorum hayat beni boğuyor dünyayı tek bir yerde bekliyorum süreklidüşünüyorum acaba neden diye çoooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum

sevinç ne oldu hala hastanedemisin...

gelde sonuçları yaz merak ettim

canımmm gözünaydınn bende bugün hastanelerde süründüm adetim azaldı gibi demiştim ya doktora gittim hormon tahlilleri istedi demin baktım sonuçlar çıkmış ama referans aralığı olmadığı için bişeycik anlamadım ha bide şokkk ki ne şokkk ultrasona bakan doktor dediki rahimim arkaya doğruymuş şimdiye kadar kaç kere doktora gittim doğum yaptım hatta son kontrollerimi yazın oldum bana böle bişey söleyen olmadıı sonra nakış kursuna gittiydim dedim kızlarda bizimde öyleymiş dedi şok oldum 2 arkadaşım var 1 er çocuğu var ikisininde doktor onlarada demiş doğumdan seneler sonra hatta en yakınım ablamında öleymiş demin telefonda öğrendim neyse netten de baktığım kadarıyla bu anatomik bişeymiş ve bi sıkıntı oluşturmuyormuş normalmiş yani..test sonuçlarımda elimde ama hiçbişiycik anlamadım stress tavan yaptı çok fenayım :18::18::18::18:
FSH 4,98
LH 4,31
ESTRADİOL <10 yazıyor anlayanınız var mı?

Son düzenleme:
Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)

Canim ınan kafaya takmak en büyük olumsuzluk ben iki düşük yaptım sonra tekrar hamile kaldım ve o da 6 aylık erken doğdu 1 gün yaşadı ve canim kızımı toprağa verdim. Herkes birdaha çocuğun olmaz bu kadar dusukten sonra dedi hatta sakin birdaha hamile kalma sende çocuk durmaz dedilerkabus gibi günler geçirdim 2012. 5 ocakta dogurdum kızımı ve aradan neredeyse iki yıl geçti gerçekten doğru söylüyorlar birdaha hamile kalamayacagim diye umudu kesmisken 18 kasim dğum günümde hamile olduğumu ogrendim Allaha cooooookkk şükür...... Inan kafaya takmqyinca hayatına devam edince kendini toplayinca ve Allaha teslim olunca o en güzel zamanda veriyor istediğini sen kalbini temiz ve ferah tut kimseyi duyma dinleme takma Allah bu kainatı yoktan var etmiş o isterse herşey olur sabret ve Allaha inancını yitirme o ölümden başka herşeyin çaresini vermiş biz kullarına.

cennet kokulu oglum sana sesleniyor annecin senin için nelere katlandı ah bir bilsen ey ogul her 2 haftada bir seni görmek için can attım ben her gittigimde panik ataklarım arttı stresin beni yedi bitirdi sana birşey söylülümmü sen karnımdaydınya oglum diye sevdim karnımı senin ismin rüyamda müjdelendi dediler paşam senin ogluN olucam adını muhammet emin koyucaksın sabret dediler ey ogul senle son yatmamızı hatırlıyorumda ne agladım şuan agladıgım için ogul
7 kasımda iyilik melegin arda dediki sabret paşam az kaldı dedi korkma ben yanındayım seni kavuşturucam yavruna dedi 1 hafta dayandın be ogul 13 kasımda öylen 11de sancılarım başladı ne kasıyordun rahmimi ey ogul ne acılar çekti ne çileler annecin ne eziyetler sana kavuşmak için gece 3 DE geldi iyilik melegin haydi paşam yolun sonuna geldin dedi ne agladım senle ayrılacaktım artık ne seni hissedicektim nede tekmelerini duyucaktım çok çabaladım inan senden ayrılmamak için ama ayrıldık be ogul ameliyathaneye giderken babanın yüzü gözümün önünden gitmiyor alnımı öpmesi az kaldı paşam kavuşucaz yavrumuza dedi dedim baban ben ondan ayrılmak istemiyorum karnımda iyiydi o şimdi benden ayrılıcak ya yaşamazsa gene kaybedersem diye içim yandı ameliyathaneye girdigimde bebegim küvezin öyle bekliyordu seni yogun bakım ayarlanmıştı kedinin cigere baktıgı gibi baktım o küveze sen artık orda yaşıcaktın benden ayrı ah bebegin annen ne agladı senden ayrılırken narkozu vericeklerdi dedim az bekleyin ne olur dedim bana birşey olursa beni bırakın yavrumu kurtarın dedim babasına ne derim dedim öyle kapıda beklemiştiki bizi heyecandan cinsiyetini bile bilmek istemedim ey ogul bana hadi birazdan görüşrüz dediler sonra sen dogdum 12 senelik özlemim 90 günlük emegim babanın sesini duydum paşam sesimi duyuyormusun bende oglummu oldu dedim biliyordum senin gelicegini bebegim oglumuz oldu dedi baban ne agladım rabbim sana şükür dedim bana sakat diyenler utansın seni baba yaptım mutlumusun dedim bana baban dediki mutluyum dedi baba olmak nasıl bir duygu dedigimde gözlerindeki yaşları görseydin dediki anlatılmaz yaşanır paşam dedi babanla bir sarılıp aglamamız varmışbabacını çagırmışlar yogun bakıma seni görmek için sonra babacın geldi dediki paşam bak oglumuz allahım ne kötü oldum agzında hortumlar ama şükrettim hayata tutumuştun çünkü koruyucu melegin geldi dediki başardık paşam çok hareketli bir erkek bir aglaması duysaydın şaşardın dedi seni görmek için akşamı beklemek zorunda kaldım allahım sana ulaşmak için 4 kapıdan geçtim baban beni arabayla götürdü yanına gittigimde resimdeki gibi degildi minnacıktın ne agladım seni görünce allahım bu nasıl büyür dedim okadar şirindinki sorma bebegin hemşire teyzen paşam üzülmeyin küçük olabilir biz ne bebekler gördük dedi bende dedim ona aglamıyorum 3 bebegim öldü bu benimmi hayalmi allahım ben bu bebek için dedim nelere katlandım 12 sene sonra anne oldum dedim gözlerimin yaşını babam sildi bebegim ne sarıldım babanla senin yanında ne agladık ordakilerde kötü oldu bebegim sana dokunamadım en acısıda o bebegim biliyormusun ameliyattan çıktıgım için duş almadan dokunmak yasaktı 12 senelik özlemin önünde ve dokunamıyorsun öyle bir aglayarak çıktımki ordan babanla koridorlarda gezerken bebek aglama sesleri duyunca ne agladım canım dedim babana herkezi bebegi var yanında bizim yok seni günde 2 kere görüyordum bir kerede baban geç geldi gitmek istedim almadılar yanına be ogul ne agladı annecigin ben eve geldim sen orda kaldın gögüslerim şişti acıdı sızladı her sızladıgında yavrum acıktınmı anne oglum acıktı dedim agladım çok küçüktün be ogul nasıl büyüyecektin çok yalvardım yogum bakımdakilere ne olur bir kere dokunuyum dokundum sana öpemedim be ogul ne agırıma gitti oysa bagrıma basıcaktım kokunu içime çekicektim olmadı seni gördügümde hep sevindim tranfer oldugunda hastaneden ne agladım seni makinalardan ayırdılar beni dışarı attılar aglıyorum diye elimden birşey gelmedi ogul trasferde ambulansa binmek yasaktı arkadan gelin dediler bendeki aglamaya adam dayanamadı normalde almak yasak ama gelin dedi seni ordan aldık hastanen getirdik o akşam hiç uyuyamadım ogul ne alemedesin nasılsın diye kendimi alamadım sabahı zor ettim sana geldim bebegim içeri soktular küvezdeydin sana dokunamamak beni kahrediyordu arkadan bir ses annesi zaman doldu dışarı çıkın ne agladım her çıktıgımda senin doktorun beni çagırdı konuştu bana neden aglıyorsunuz zaten sütünüz yok dedi bir kere dokunamadım kucagım alamadım koklayamadım sarılamadım dedim ne agladım doktorunun yanında ertesi gün doktorun normalde yapmadıgım şey ama hemşirelere dedim kucagınıza vericekler dedi allahım 30 saniye durdun durmadın kucagımdan sonra geri yatırdılar küveze ordan çıkarken ne agladım seni ilk aldımya kucagıma dedimki 12 senelik özlemim hasretim nerelerdeydin be ogul neden geç geldin dedim acaba kardeşlerinde senin gibi güzelmiydi dedim seni kokladım öptüm alnından çıkardılar yanından eve gelene kadar agladım ey ogul sonra dediler emziirceksin ilk buluşma ilk emişme ne sevindim yalanmış olsanda benleydin kucagımdan seni alıcaklardı ne olur az dursun kokusunu içime çekiyim dedim oglum güzeller güzeli muhammedim artık kucagımdaydın küvezde yatıyordun sana dokunsanda ellerini seni öpememek ne acı yanımda degildin be ogul artık senin için okadar yolu geliyordum kar kış yagmur rüzgar demeden geceleri kalkıp sırf sen aç kalma diye süt sagıyorum bebegim sana yetsinde aç kalma diye artık 33 günlük oldun oglum 33 gündür senle ayrıyız ne zor geliyor annecigine önceleri dokunamıyorum diye aglarken şimdi az emsende kucagımdan alıyorlar annesi yoruldu yeter diyorlar ben senle ne zaman doya doya vakit geçiricem be ogul senin kokun okadar güzel kokuyorki her akşam yastıgımın altından ilk giydirdikleri çorapların şapkanı koklayıp yatıyorıum ogul sanki yanımdaymışın gibi içim yanıyor be ogul yanımda yoksun bugün ne yalvardım hemşireye seni doyurucaktı az yanında kalıyım diye baktı gözleri doldu anneciginin tamam durun dedi ne sevindi annecin senle kavuşmamıza az kaldı koklaşmamaıza 12 senelik özlemim muhammet eminim hoş geldin yuvamıza bizi babanla mutlu ettin rabbime binlerce şükrüler olsunki yaşıyorsun 33 gündür annecin aglasada desede ayrıyız olsun saglıgın yerinde olsun o yeter az kaldı bebegim rabbime her aklıma geldikçe şükrediyorum seni bana bagışladıgı için şükürler olsun ne kadar secde etsemde şükretsemde nasıl öderim rabbimin hakkını hoş geldin 12 senelik özlemim hoş geldin annecini mutlu ettin muhammet eminim

ben açamıyorum face denen zıkkımı kıcam izin vermiyo

çok şükür canım hadi gözünüzaydınnn
açsan gizli kocan ne bilceksöz kzı demeyiz burda
allah razı oosun rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallah
oh çok şükrü inan aklım sendeydi kocam yeni geldi arıcektim seni hoş arasamda şansıma çıkmıyım açmıyım telefonu
anam anam ne zaman buluşuyok bebeg gidince gelsene oraya bol bol görüşelim olarmı
yolurrrrrrrrrrrrr

Pasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar

hoş geldin bebem nepiyonişşallah allahtan brişey olmazsa yılbasından sonra benle paşam çok küçük allahım işşallah gzüel bri anne olur bakarım
taktım çocuğun boynuna beşibi yerde
git alda hemşireler kappmasn

dalga geçme kız lohusa karıyla sevinç kız şu başak karısına brişey söyle be

Alisden dolayı spor yapamıyorum ki gunduz kus uykusu uyuyor ondada isleri yapıyorum ama alisi yürüyüşe çıkarıyorum bazen yagmur yagmassa
Ayyy O elbiselerde bana hic yakismiyi.dahada sisman gösteriyor beni ama caresiz kalirsam oyle yapicam
Saol cnm

Saol tatlim cok zorr valla delik deşik oldum
Hemşire diyoki dayan az kaldi
Aliskinim ben dedim gergin iğnevuruliyim dedim
Sagsalim kucagima alip sewersem herşeyi unutacam
Unutursun canim insan herseyi unutuyir aslinda unutmuyor da sadece sanki o aciyi hissetmiyorsun eskisi gibi
Hoşgeldin tam yerine geldin
Burda hayat bulacaksin
Benimde arkaya dogruymus hatta ne kaadar dogru bilmiyorum ama banada bir ultrasound uzmani bu yuzden bile düşük yapmis olabilirsin demişti bende hic dikkate almamistim
Insallahhhhh

Alis uyudu bende uyuyayim kizlar sabah 7 den beri ayakdayim
Allahım hepinizin gönlüne göre versin insallah

Amin Allah razı olsun canım... Neden suni sancı verdiler inanın bilmiyorum kime söylediysem şaşırıyor senin gibi neden diye soruyor.. Ben de hemşireye sormuştum dedi ki kürtajın kolay olması için veriyoruz kanamanın açılması lazım rahmin ağzının açılması lazım demişti.. Düz duvara tırmanacaktım o kadar kötü bir sancı... Araştırma hastanesinde kadın doğum yok burda o yüzden devlet hastanesine gideceğim ordan yönlendirirler inşallah şansımı denicem.. Aynı acıyı neden yaşayayım yazık bir canıma... Sağolasın cevap vermişsin teşekkürler...

4 gün geçtiyse test yap bence.. Ben de 4. günü yapmıştım çıkmıştı...

niye dun hastane deyken telde konuştuk midem iftira atiyon niden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…