oh şükürler olsun hadi gözünaydın
ewet kuzum tuzlu suda haşlıyorsun,yosam hiç tadı olmaz ve sonra ben unlamayı tercih ediyorum kimisi yımırtayada buluyor ama öyle ağır olduğu için balık gibi unlayarak kızartıyorum ben...genelde yanına karışık sebzede kızartıyorum ve üzerine domates sos yapıyorum eşim öyle seviyor..
ama birde onun limon,sarımsak ve maydanozdan oluşan bir sosu var ben onu daha çok seviyorum,anacımın yaptığı gibi...ama kıcam domatisli seviyor...
aslında kızartmayı hiç yemesek daha iyi ama işte dayanamıyorum bende,ayda bir kezde olsa yapıyorum
abowww gidiyorum karnabaharları attım yanacak
Nazom
sagol tatlim
Insallah bende verebilirim bu 10 kiloyu!!! Yeni yila kadar 2_3 kilo verseydim en azindan bi elbisemin icine girerdim
Sewincimm
gozunaydin kuzum.cok sevindim. Bak ben sana demiştim biseycik olmaz diye. Bosuna Miraç'a stres yasattin. Guzel bi tatliyi haketti simdi minnos...
Dogurana kadar ne stres ama degilmi..analarin hakki ödenmez diyolar ya anne olunca daha iyi anladim. Hele pihtili anne olunca daha da iyi anliyosun, bi yavru ne sartlarla dunyaya geliyor Rabbim insallah tum isteyenlere yasatir bu duyguyu. Tum hasretle bekleyenlere.
Neyse duygusalligi birakalim da kutlayalim bunu hersey normal cok sukur. Cok sevindim.
tekrar gozunaydin
Saol cnmçok şükür iyi çıkmış bende yazmadın diye merak etmiştim
ama ben cevaplarımı yazarken cevaplamışın bile
Saol tatlim cok zorr valla delik deşik oldumNazom
sagol tatlim
Insallah bende verebilirim bu 10 kiloyu!!! Yeni yila kadar 2_3 kilo verseydim en azindan bi elbisemin icine girerdim
Sewincimm
gozunaydin kuzum.cok sevindim. Bak ben sana demiştim biseycik olmaz diye. Bosuna Miraç'a stres yasattin. Guzel bi tatliyi haketti simdi minnos...
Dogurana kadar ne stres ama degilmi..analarin hakki ödenmez diyolar ya anne olunca daha iyi anladim. Hele pihtili anne olunca daha da iyi anliyosun, bi yavru ne sartlarla dunyaya geliyor Rabbim insallah tum isteyenlere yasatir bu duyguyu. Tum hasretle bekleyenlere.
Neyse duygusalligi birakalim da kutlayalim bunu hersey normal cok sukur. Cok sevindim.
tekrar gozunaydin
sevinç ne oldu hala hastanedemisin...
gelde sonuçları yaz merak ettim
evleleli 3 sene oldu dışarının baskısından bıktım kiminle konuşacağımı bilmiyorum artık hayatım sadece tek bir noktada sanki saniyeler dakikalar bazen saneseler bile geçmiyor herkes korun ma yöntemlerinden bahsederken ben sürekli gun sayıyorum hayat beni boğuyor dünyayı tek bir yerde bekliyorum süreklidüşünüyorum acaba neden diye çoooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum
açsan gizli kocan ne bilcekben açamıyorum face denen zıkkımı kıcam izin vermiyo
çok şükür canım hadi gözünüzaydınnn
allah razı oosun rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallahcanım ya BEBEİĞİNN KALBİNN SAĞLIKLI ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ ENKISA ZAMANDA EVE GETİRMEKTE NASİP OLUR SAĞLIKLA
YAZDIKLARINI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM bebeğinin başka ellere bırakmak nekadarda zordur gözününn önünde olmadan kendin doyuramadığndaN KENDİN YIKAMADIĞINDAN ENDİŞE DUYUYORSUN ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ALLAHIM KORUSUN BEBEĞİNİ
oh çok şükrü inan aklım sendeydi kocam yeni geldi arıcektim seni hoş arasamda şansıma çıkmıyım açmıyım telefonuKizlar hepinize çok tesekkur ederim çok yorucu bir gündü
Sonucu aldim Dr gosteremedim ha bire doğum geldi bugün herkesin doguracagi tuttu az önce eve geldik Dr aradi sonuçlar normal dedi çok şükür iki günde 8 defa geldiler damarimin biri patladi bunada şükür
anam anam ne zaman buluşuyok bebeg gidince gelsene oraya bol bol görüşelim olarmıaynı şehirdeyiz bir gün belki tanışmak nasip olur bellimi olur
sen devlete bu önerini sun istersen
onlarda başımızın üstüne desinler
bende kızartmasını sevmedim ama haşlarken tuz koymak gerekiyormuş bende koymamıştım belkide ondan sevmedim
yada önceden karnabaharı sevmiyordum onun içinde kızartmasını sevmemiş olabilirim:44:
ama az bişey ayırdım ablamın dediği gibi yapacam bakalım nasıl olacak
gerçi fazla kızartma yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak olabilir
insan verecem diye kafaya koydumu oluyor ama işte o biraz zor oluyor
banada doktor 10 kilo vermen gerekiyo diyince kafaya dank etmişti ve vermiştim
hatta misafirlikte bile tabağımın hepsini bitirmiyodum rejim yapıyorum diyodum pek havalı oluyor
ya ben hep unutuyorum resimlere bakmaya şimdi aklıma gelmişken bakayım
cevap yazmamışın nasıl çıktı sonuç:26:
demek okudun ve gülümsedin heeeee
çok tatlısın biliyomusun
yolladım başak hanım maşşallahları beklerim tütüleri unutmadan 5 biryetdelerimide olla dile kolay 12 sene artık hakkettigimi düşünüyore
hoş geldin bebem nepiyonPasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar
taktım çocuğun boynuna beşibi yerde
git alda hemşireler kappmasn
Alisden dolayı spor yapamıyorum ki gunduz kus uykusu uyuyor ondada isleri yapıyorum ama alisi yürüyüşe çıkarıyorum bazen yagmur yagmassainşallah verirsin canım ama yeni yıla kadar 2 .3 kilo vermek istiyorsan sporda yapman lazım hergün düzenli
ama göğüsten aşağı bollaşan elbiselerde var çok şık öyle bi elbisenin içine rahat girersin kilo veremesende
amiiiinnn
Unutursun canim insan herseyi unutuyir aslinda unutmuyor da sadece sanki o aciyi hissetmiyorsun eskisi gibiSaol cnm
Saol tatlim cok zorr valla delik deşik oldum
Hemşire diyoki dayan az kaldi
Aliskinim ben dedim gergin iğnevuruliyim dedim
Sagsalim kucagima alip sewersem herşeyi unutacam
Hoşgeldin tam yerine geldinevleleli 3 sene oldu dışarının baskısından bıktım kiminle konuşacağımı bilmiyorum artık hayatım sadece tek bir noktada sanki saniyeler dakikalar bazen saneseler bile geçmiyor herkes korun ma yöntemlerinden bahsederken ben sürekli gun sayıyorum hayat beni boğuyor dünyayı tek bir yerde bekliyorum süreklidüşünüyorum acaba neden diye çoooooooooooooooooooooooooooooook sıkılıyorum
Benimde arkaya dogruymus hatta ne kaadar dogru bilmiyorum ama banada bir ultrasound uzmani bu yuzden bile düşük yapmis olabilirsin demişti bende hic dikkate almamistimcanımmm gözünaydınn bende bugün hastanelerde süründümadetim azaldı gibi demiştim ya doktora gittim hormon tahlilleri istedi demin baktım sonuçlar çıkmış ama referans aralığı olmadığı için bişeycik anlamadım ha bide şokkk ki ne şokkk ultrasona bakan doktor dediki rahimim arkaya doğruymuş şimdiye kadar kaç kere doktora gittim doğum yaptım hatta son kontrollerimi yazın oldum bana böle bişey söleyen olmadıı sonra nakış kursuna gittiydim dedim kızlarda bizimde öyleymiş dedi şok oldum 2 arkadaşım var 1 er çocuğu var ikisininde doktor onlarada demiş doğumdan seneler sonra hatta en yakınım ablamında öleymiş demin telefonda öğrendim neyse netten de baktığım kadarıyla bu anatomik bişeymiş ve bi sıkıntı oluşturmuyormuş normalmiş yani..test sonuçlarımda elimde ama hiçbişiycik anlamadım stress tavan yaptı çok fenayım :18::18::18::18:
FSH 4,98
LH 4,31
ESTRADİOL <10 yazıyor anlayanınız var mı?
Insallahhhhhhoş geldin bebem nepiyonişşallah allahtan brişey olmazsa yılbasından sonra benle paşam çok küçük allahım işşallah gzüel bri anne olur bakarım
dalga geçme kız lohusa karıyla sevinç kız şu başak karısına brişey söyle be
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...neden suni sancı verdiler,kaç haftalıktıki bebeğin..
ikinci bir canın gitmesin ALLAH göstermesin,o yüzden bir araştırma hastanesine gidip masum bir yalan söyliceksin ve 3 düşük yaptığını söyleyip eşinle sana gerkli bütün araştırmaların yapılmasını isticeksin...
çünkü giden canlar bizim ve bu acıyı en iyi yaşayanlar bilir....tabii karar sizin...
Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)
açsan gizli kocan ne bilceksöz kzı demeyiz burda
allah razı oosun rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallah
oh çok şükrü inan aklım sendeydi kocam yeni geldi arıcektim seni hoş arasamda şansıma çıkmıyım açmıyım telefonu
anam anam ne zaman buluşuyok bebeg gidince gelsene oraya bol bol görüşelim olarmı
yolurrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?