Saol cnm amin insallahhastaneye yatırdılar yazdığını okuyunca bi an korktum Allah iyiliğini versin sevincim yaaaa
inşallah herşey yolunda gider ve dört saat sonra huzurla evine gidersin canım menim Rabbim yardımcın olsun
Daha kan veriyom sonuçlar öğleden sonrayi bulur zaarkızım okadar deyom facede buranın grubunu açalım diye amam dinleyen kım ozaman ne gzüel olkur bizim rahim agzı açıklıgı grubumuz var ordada burdada yazışıyos neyse sanada resim yollayım kızma
ne dediler kıs aldılarmı kanı canını sıkma diyet yaparsın olmadı ilaç kullanırsın ben ilaç kullandım
Saol cnm amin insallah
Daha kan veriyom sonuçlar öğleden sonrayi bulur zaar
Dua et iyi ciksin diyet yapmak istemiyom yasaklar hep tatlidir ya bide onla ugrasmayalim
ilk kez mi duydun çok güzel olur ,yesen vazgeçemezsin...Ben 65 kiloyum 55 olmam lazim
Hos 50 olsam daha eyiydi ama ne yapak ilk seferde 10 vermek istiyorummmmm
Nasil verdin 37 kiloyu yaaa dile kolay 37!!!!
Ne kadat sürede verdin canım
Canim o resimde alis gobusumu kapatiyordu o yüzden olmasin sakin :))))yinedr sagol hayatum
Halledersin sevincimmm biseycik olmaz
karnibahar kizartma ilk defs duydum
Ama kiymali yemegini annnemde cok guzel yapar..azimin suyu akti :))))
Diyet+plates? Olurrr
Evet cok şükür Allah baska dert vermesin ama
Forma girmwliyim insallah denycem sagol bitanem
CingözŞAR egeeeeekimin neti gitti bilmiyom ama benm ege uyandı ona gittim
ondan sonra bida girdim yine uyandı
mesajlarım yarım kaldı
alıntılarım yetim
ben seni görmüştüm bence fazlan yok:44:
ayyyy bende çok sewindimm,gıcık şeyy,çok bilmişŞAR iyi olduayyy o ses türkiyeden kezban gendigelen elendi yaaa ohhhhhhhh içimin yağları eridiiiii
rica ederim ne demek.....DİYE BAĞIRSAM DA HEPİNİZİ İLGİLENDİREN MSJ DEĞİL
beydağlı
sercemm
bafsssss
biricikim
saraaaaa
oluşturduğum doğum günü albümündeki 3 tanecik resme bakkkıp iyi dileklerde bulunduğunuz için tşk ederim
yorumlarınızı itina ile okudum gülümsedim
göremezsiniz diye oraya yazmadım burda tşk etmek istedim
umarım okursunuz
fotoğraflar o kadarla sınırlı değil fakat resim boyutlarından ötürü şimdilikyükleyemedim
Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin
kızım okadar deyom facede buranın grubunu açalım diye amam dinleyen kım ozaman ne gzüel olkur bizim rahim agzı açıklıgı grubumuz var ordada burdada yazışıyos neyse sanada resim yollayım kızma
ne dediler kıs aldılarmı kanı canını sıkma diyet yaparsın olmadı ilaç kullanırsın ben ilaç kullandım
rapor veriyorum
kızlar çok şükrü bebegimin kalpi saglıklı çıktı az açıklık varmış damarda oda ya burda yada evde kapanır ilaç içirmemize gerek yok dedi kulan duyu testindede iyi sonuç çıktı okmeydanı sskya yönlendirdi test için kadının yaptıgı testin diger bir testi varmış üstü yaptırın dedi 6 aylık için gün veriyorlar dedi artık kadın dogumcum erdogan bey var onu devreye sokucam göz muayeneside iyi geçti allah şükrü gözden ya hastanede yada şişli memoriale gidicem kalp içinde 3 ay sonraya gün verdi oglum 1 kilo 475 gram olmuş alıp veriyor bir 1500 gramı göremedik bebekleri saat 5 yıkıyorlarmış gece gündürler torbaya girdi sanki kiloları tartılıyorumuş dün gittim emzirmeye uyuyordu emmedi hemşire ayaklarına brişey yaptı yavrum çok agladı kıyamadım biberonu verdiler elime beceremedim çok gider diye hemşireden rica ettim o doyurdu bugün hasyaneye 12 çıkıcam gidicem emzirmeye süt istemediler var dediler akşama götürücem allahtan brişey olmazsa benden haberler bu kadar sizlerde neler var yeni dogum etmiş olanlar ses versin meraktayım
Sewincimm
Korkuttun yatis verdiler deyince.
Insallah iyi sonuclar alirsin hayatim
O kadar panik sonuclari tetikler sakin olmaya çalış biliyorum demesi kolay diyeceksin. Şimdiden duyar gibi oldum. Ama sen halledersin. Iyi haberlerini BEKLİYORUM. Öptüm
ilk kez mi duydun çok güzel olur ,yesen vazgeçemezsin...
ama diyete başladın sen yime boşver,ben böğün yapacam karışık kızartma senin yerinede ecuk yirim
CingözŞAR egeeeee
ayyyy bende çok sewindimm,gıcık şeyy,çok bilmişŞAR iyi oldugendigelenmiş,gendigiden oldu
rica ederim ne demek
ewet daha fazla resim olsaydı çok sevinirdim ben kendi adıma...
kız birden hastaneyi okuyunca ödüm koptu yaaa...inşaallah temiz çıkar canım sonuçların iyi düşün iyi olsun
Tahmin edebiliyorum ben olsam salya sumuk ağlardim yoak yeresen beni gorecektin sabah servise cikin yatisiniz yapilsin diyince sok oldum
Ama simdi iyiyim şükür sakinim uzaniyorum TV bakiyorum hemşire gelip kan aliyor
Kizzz korkutmak istemedim amin insallah
Acliktan oluyom kusucam az kaldi
Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin
rapor veriyorum
kızlar çok şükrü bebegimin kalpi saglıklı çıktı az açıklık varmış damarda oda ya burda yada evde kapanır ilaç içirmemize gerek yok dedi kulan duyu testindede iyi sonuç çıktı okmeydanı sskya yönlendirdi test için kadının yaptıgı testin diger bir testi varmış üstü yaptırın dedi 6 aylık için gün veriyorlar dedi artık kadın dogumcum erdogan bey var onu devreye sokucam göz muayeneside iyi geçti allah şükrü gözden ya hastanede yada şişli memoriale gidicem kalp içinde 3 ay sonraya gün verdi oglum 1 kilo 475 gram olmuş alıp veriyor bir 1500 gramı göremedik bebekleri saat 5 yıkıyorlarmış gece gündürler torbaya girdi sanki kiloları tartılıyorumuş dün gittim emzirmeye uyuyordu emmedi hemşire ayaklarına brişey yaptı yavrum çok agladı kıyamadım biberonu verdiler elime beceremedim çok gider diye hemşireden rica ettim o doyurdu bugün hasyaneye 12 çıkıcam gidicem emzirmeye süt istemediler var dediler akşama götürücem allahtan brişey olmazsa benden haberler bu kadar sizlerde neler var yeni dogum etmiş olanlar ses versin meraktayım
Kizzz korkutmak istemedim amin insallah
Acliktan oluyom kusucam az kaldi
Ben 2 aralıkta kürtaj oldum...Bebeğimin kalp atışları oluşmadı hiç.. Gelişmedi.. Aldılar.. Test istiyorum yapmıyorlar ilktir bu olur böyle şeyler diye.. ikinci bir canım neden gitsin ki Şimdi de korkuyorum gebe kalırsam yine aynısı olacak kaybedeceğim diye.. Kızlar bi de bişi sorucam kürtajdan önce suni sancı verdiler çok iğrenç bi sancı çektim sonra ellerim ayaklarım kasıldı yamuldu doktor kalsiyum eksikliği var dedi hiç mi yoğurt süt yemiyorsun dedi ondan oluyor dedi.. Acaba bebeğim de bu yüzden gelişmemiş olabilir mi ne bilim.. Herşeyi düşünüyorum artık...
ALLAHINI SEVERSEN TECAVÜZCÜ ÇOSKÜNA BENZEYEN TİPİM VARMI ALLAHINI SEVERSE SÜLEAMAN CANIM YA KIYISINDAN UCUNDAN AZICIK OLUR OGLUM BENİM ÇOK SESLİ MAŞŞALLAH EŞİM DİYOR 41 LE YANDIN DİYOR NE YANDIM ÇOK SİNRİLİ GÖRSEN KEDİ YAVRUSU GİBİ SESİ VAR YANIK YANIK AGLIYOR RABBİM BENİ MUTLU ETTİ DİLERİM BU LOHUSA HALİMLE DUAMI KABUL ETSİN SENİDE ETSİN OKADAR ÇOK İSTİYORUMKİ SENİNLE NAZARİNİMİN HAMİLE KALMASINI BİRDE BENİM PITIRCIGIMI ABLA DİYEN BACIM RUMUZU UNUTTUM EYİMİ O KENDİNİ BİLİYİ
KIZ BEN 37 KİLO VERDİM SEN 10 KİLOYUMU VEREMİCEN UNUTMA İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
SENLE TANIŞMAYI CANLI GÖRÜŞMEYİ OKADAR ÇOK İSTEDİMKİ NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM
hamilelere bööyle eziyet ediyolar valla
bende testlerden çok çektiydim
bence devlet evimize gelip testimizi yapmalı
sağol kuzum...
tamam sana bir bardak su doldurayım
hadi bakalım ALLAH kolaylık versin...gitsin kilolarrrrr
biraz diyet,biraz pilates yaptınmı yavaş,yavaş gider merak etmeee
anammmm hatırlamıyorum kız dur bakim profilinee...
sanada afiyet olsun canım ben karnabaharı bir tek kızartma olarak yapıyorum...hiç denemedim yemeğinii:26:
sağol canım hayırlısı bakalım...
anammm yerim ben o yanık sesli jelibonuuuu....çokmu yanık bağırıyor şarkıcı mı olacak yoksa,güççük dev adam
ALLAH yardımcın olsun
Ben 65 kiloyum 55 olmam lazim
Hos 50 olsam daha eyiydi ama ne yapak ilk seferde 10 vermek istiyorummmmm
Nasil verdin 37 kiloyu yaaa dile kolay 37!!!!
Ne kadat sürede verdin canım
Canim o resimde alis gobusumu kapatiyordu o yüzden olmasin sakin :))))yinedr sagol hayatum
Halledersin sevincimmm biseycik olmaz
karnibahar kizartma ilk defs duydum
Ama kiymali yemegini annnemde cok guzel yapar..azimin suyu akti :))))
Diyet+plates? Olurrr
Evet cok şükür Allah baska dert vermesin ama
Forma girmwliyim insallah denycem sagol bitanem
.....DİYE BAĞIRSAM DA HEPİNİZİ İLGİLENDİREN MSJ DEĞİL
beydağlı
sercemm
bafsssss
biricikim
saraaaaa
oluşturduğum doğum günü albümündeki 3 tanecik resme bakkkıp iyi dileklerde bulunduğunuz için tşk ederim
yorumlarınızı itina ile okudum gülümsedim
göremezsiniz diye oraya yazmadım burda tşk etmek istedim
umarım okursunuz
fotoğraflar o kadarla sınırlı değil fakat resim boyutlarından ötürü şimdilikyükleyemedim
Kizlar hepinize çok tesekkur ederim çok yorucu bir gündü
Sonucu aldim Dr gosteremedim ha bire doğum geldi bugün herkesin doguracagi tuttu az önce eve geldik Dr aradi sonuçlar normal dedi çok şükür iki günde 8 defa geldiler damarimin biri patladi bunada şükür
oh şükürler olsun hadi gözünaydınKizlar hepinize çok tesekkur ederim çok yorucu bir gündü
Sonucu aldim Dr gosteremedim ha bire doğum geldi bugün herkesin doguracagi tuttu az önce eve geldik Dr aradi sonuçlar normal dedi çok şükür iki günde 8 defa geldiler damarimin biri patladi bunada şükür
aynı şehirdeyiz bir gün belki tanışmak nasip olur bellimi olur
sen devlete bu önerini sun istersen
onlarda başımızın üstüne desinler
bende kızartmasını sevmedim ama haşlarken tuz koymak gerekiyormuş bende koymamıştım belkide ondan sevmedim
yada önceden karnabaharı sevmiyordum onun içinde kızartmasını sevmemiş olabilirim:44:
ama az bişey ayırdım ablamın dediği gibi yapacam bakalım nasıl olacak
gerçi fazla kızartma yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak olabilir
insan verecem diye kafaya koydumu oluyor ama işte o biraz zor oluyor
banada doktor 10 kilo vermen gerekiyo diyince kafaya dank etmişti ve vermiştim
hatta misafirlikte bile tabağımın hepsini bitirmiyodum rejim yapıyorum diyodum pek havalı oluyor
ya ben hep unutuyorum resimlere bakmaya şimdi aklıma gelmişken bakayım
cevap yazmamışın nasıl çıktı sonuç:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?