Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yolladım başak hanım maşşallahları beklerim tütüleri unutmadan 5 biryetdelerimide olla dile kolay 12 sene artık hakkettigimi düşünüyore

hastaneye yatırdılar yazdığını okuyunca bi an korktum Allah iyiliğini versin sevincim yaaaa

inşallah herşey yolunda gider ve dört saat sonra huzurla evine gidersin canım menim Rabbim yardımcın olsun
Saol cnm amin insallah
Daha kan veriyom sonuçlar öğleden sonrayi bulur zaar
Dua et iyi ciksin diyet yapmak istemiyom yasaklar hep tatlidir ya bide onla ugrasmayalim

Son düzenleme:
Sewincimm
Korkuttun yatis verdiler deyince.
Insallah iyi sonuclar alirsin hayatim
O kadar panik sonuclari tetikler sakin olmaya çalış biliyorum demesi kolay diyeceksin. Şimdiden duyar gibi oldum. Ama sen halledersin. Iyi haberlerini BEKLİYORUM. Öptüm

Saol cnm amin insallah

Daha kan veriyom sonuçlar öğleden sonrayi bulur zaar
Dua et iyi ciksin diyet yapmak istemiyom yasaklar hep tatlidir ya bide onla ugrasmayalim

bak sen benim canım yokmuydu kız kilo alma diye doktor bana hep az yedimondan bebegim düşük kilolu olduaglıcenm şimdi he kadın abak bogazını düşüniyiöylede böylede korkudan yiyemezsin sevinççim rabbim saglıklı haberler versin işşallah sana bebegimi koruusn neyse ben çıkıyım işleirm var mutfak ayakta makinayı boşaltıcam sonra süt sagıcam ver elimi küçük adamokadar iple çekiyorumki emzirmeye gidicegim zamanı allahım kucagım aladım bri tarafa amam emzirmek bambaşkaymış öyule emerken seni seyrediyorki paha biçilemez allahım olmayanlarada versin geçen banyo yaptım abdestimi aldım emzirmeye gittim almadı allahım ne olur emsin dedim bildigim duaları okudum besmeleyi çektim emmeeye başladı duanın gücü işte rabbim nazarlardan saklasın acaba ne gidydirdiler bugünneyse çenem düştü işelrimi bitiriyim gdicem ben sizlerle sonra sevişirk

rapor veriyorum

kızlar çok şükrü bebegimin kalpi saglıklı çıktı az açıklık varmış damarda oda ya burda yada evde kapanır ilaç içirmemize gerek yok dedi kulan duyu testindede iyi sonuç çıktı okmeydanı sskya yönlendirdi test için kadının yaptıgı testin diger bir testi varmış üstü yaptırın dedi 6 aylık için gün veriyorlar dedi artık kadın dogumcum erdogan bey var onu devreye sokucam göz muayeneside iyi geçti allah şükrü gözden ya hastanede yada şişli memoriale gidicem kalp içinde 3 ay sonraya gün verdi oglum 1 kilo 475 gram olmuş alıp veriyor bir 1500 gramı göremedik bebekleri saat 5 yıkıyorlarmış gece gündürler torbaya girdi sanki kiloları tartılıyorumuş dün gittim emzirmeye uyuyordu emmedi hemşire ayaklarına brişey yaptı yavrum çok agladı kıyamadım biberonu verdiler elime beceremedim çok gider diye hemşireden rica ettim o doyurdu bugün hasyaneye 12 çıkıcam gidicem emzirmeye süt istemediler var dediler akşama götürücem allahtan brişey olmazsa benden haberler bu kadar sizlerde neler var yeni dogum etmiş olanlar ses versin meraktayım

ilk kez mi duydun çok güzel olur ,yesen vazgeçemezsin...
ama diyete başladın sen yime boşver,ben böğün yapacam karışık kızartma senin yerinede ecuk yirim
kimin neti gitti bilmiyom ama benm ege uyandı ona gittim
ondan sonra bida girdim yine uyandı
mesajlarım yarım kaldı
alıntılarım yetim

ben seni görmüştüm bence fazlan yok:44:
CingözŞAR egeeeee
ayyy o ses türkiyeden kezban gendigelen elendi yaaa ohhhhhhhh içimin yağları eridiiiii
ayyyy bende çok sewindimm,gıcık şeyy,çok bilmişŞAR iyi oldu gendigelenmiş,gendigiden oldu
rica ederim ne demek
ewet daha fazla resim olsaydı çok sevinirdim ben kendi adıma...

Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin

kız birden hastaneyi okuyunca ödüm koptu yaaa...inşaallah temiz çıkar canım sonuçların iyi düşün iyi olsun

ben açamıyorum face denen zıkkımı kıcam izin vermiyo

çok şükür canım hadi gözünüzaydınnn

Son düzenleme:

sen beni gorecektin sabah servise cikin yatisiniz yapilsin diyince sok oldum
Ama simdi iyiyim şükür sakinim uzaniyorum TV bakiyorum hemşire gelip kan aliyor

Kizzz korkutmak istemedim amin insallah
Acliktan oluyom kusucam az kaldi

sen beni gorecektin sabah servise cikin yatisiniz yapilsin diyince sok oldum
Ama simdi iyiyim şükür sakinim uzaniyorum TV bakiyorum hemşire gelip kan aliyor
Tahmin edebiliyorum ben olsam salya sumuk ağlardim yoak yere
Iyu canim sevindim sakin sakin otur yaramazllik yapmak yok :))
Kizzz korkutmak istemedim amin insallah
Acliktan oluyom kusucam az kaldi

Miraç acikti
Sonuclar iyi cikinca ziyafet cekersin Miraç'a
baska seyler dusunmeye calis yossam vakit hic geçmez

Ben 2 aralıkta kürtaj oldum... Bebeğimin kalp atışları oluşmadı hiç.. Gelişmedi.. Aldılar.. Test istiyorum yapmıyorlar ilktir bu olur böyle şeyler diye.. ikinci bir canım neden gitsin ki Şimdi de korkuyorum gebe kalırsam yine aynısı olacak kaybedeceğim diye.. Kızlar bi de bişi sorucam kürtajdan önce suni sancı verdiler çok iğrenç bi sancı çektim sonra ellerim ayaklarım kasıldı yamuldu doktor kalsiyum eksikliği var dedi hiç mi yoğurt süt yemiyorsun dedi ondan oluyor dedi.. Acaba bebeğim de bu yüzden gelişmemiş olabilir mi ne bilim.. Herşeyi düşünüyorum artık...

canım ya BEBEİĞİNN KALBİNN SAĞLIKLI ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ ENKISA ZAMANDA EVE GETİRMEKTE NASİP OLUR SAĞLIKLA

YAZDIKLARINI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM bebeğinin başka ellere bırakmak nekadarda zordur gözününn önünde olmadan kendin doyuramadığndaN KENDİN YIKAMADIĞINDAN ENDİŞE DUYUYORSUN ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ALLAHIM KORUSUN BEBEĞİNİ

Sewincim aldinmi sonuçlarını insallah iyi cikmisyur çıkmıştır bitanem
Miraç bebeği doyuruyorsun sanirim :))))

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...neden suni sancı verdiler,kaç haftalıktıki bebeğin..

ikinci bir canın gitmesin ALLAH göstermesin,o yüzden bir araştırma hastanesine gidip masum bir yalan söyliceksin ve 3 düşük yaptığını söyleyip eşinle sana gerkli bütün araştırmaların yapılmasını isticeksin...

çünkü giden canlar bizim ve bu acıyı en iyi yaşayanlar bilir....tabii karar sizin...

Kizlar hepinize çok tesekkur ederim çok yorucu bir gündü
Sonucu aldim Dr gosteremedim ha bire doğum geldi bugün herkesin doguracagi tuttu az önce eve geldik Dr aradi sonuçlar normal dedi çok şükür iki günde 8 defa geldiler damarimin biri patladi bunada şükür

aynı şehirdeyiz bir gün belki tanışmak nasip olur bellimi olur

hamilelere bööyle eziyet ediyolar valla
bende testlerden çok çektiydim
bence devlet evimize gelip testimizi yapmalı

sen devlete bu önerini sun istersen
onlarda başımızın üstüne desinler

bende kızartmasını sevmedim ama haşlarken tuz koymak gerekiyormuş bende koymamıştım belkide ondan sevmedim
yada önceden karnabaharı sevmiyordum onun içinde kızartmasını sevmemiş olabilirim:44:
ama az bişey ayırdım ablamın dediği gibi yapacam bakalım nasıl olacak
gerçi fazla kızartma yememeye çalışıyorum ama arada kaçamak olabilir

insan verecem diye kafaya koydumu oluyor ama işte o biraz zor oluyor
banada doktor 10 kilo vermen gerekiyo diyince kafaya dank etmişti ve vermiştim
hatta misafirlikte bile tabağımın hepsini bitirmiyodum rejim yapıyorum diyodum pek havalı oluyor

ya ben hep unutuyorum resimlere bakmaya şimdi aklıma gelmişken bakayım

Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin

cevap yazmamışın nasıl çıktı sonuç:26:

çok şükür iyi çıkmış bende yazmadın diye merak etmiştim
ama ben cevaplarımı yazarken cevaplamışın bile

oh şükürler olsun hadi gözünaydın

ewet kuzum tuzlu suda haşlıyorsun,yosam hiç tadı olmaz ve sonra ben unlamayı tercih ediyorum kimisi yımırtayada buluyor ama öyle ağır olduğu için balık gibi unlayarak kızartıyorum ben...genelde yanına karışık sebzede kızartıyorum ve üzerine domates sos yapıyorum eşim öyle seviyor..

ama birde onun limon,sarımsak ve maydanozdan oluşan bir sosu var ben onu daha çok seviyorum,anacımın yaptığı gibi...ama kıcam domatisli seviyor...
aslında kızartmayı hiç yemesek daha iyi ama işte dayanamıyorum bende,ayda bir kezde olsa yapıyorum

abowww gidiyorum karnabaharları attım yanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…