- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
seviyorum kız senirabbim hakkımıda hayırlıısnı versin işşallah kardeşim
kusra bakma grubicim telefon telsizdesüt sagdıgım için fişi çekik hoş eltim uyuzu yüzündende çekik sinri oluyorum laf sokup duruyor ben 12 çıkıyorum evden 4 yakın anca geliyorum ozaman ara sevişirik bebem bugün sütten sonra fişi takarım inan sabah kalkıyorum ev topla karnımı odyur süt sag hayde hastaneye git eve gel süt sag yemek ye akşam oluyor bebegin kıyafeti oluyor yıka ütüle zaman nasıl geçiyor bilemzsin sevinç demez muhammet gelince tonumu çekemicem
fıstıklarr günaydınn annemı cumartesı ewıne goturdum baya toparladı kendısnı kardesımı ozledı 14 yasnda erkek kardesm var da
babam bakıyo yarnda gtcem yanına 2 3 gnn kalırım yıne hafta sonu ewıme gelırım kac gndr dıp kose temızlıyorum belım zaten aagrıyoo
bu arada tarlusala basladım adet olayım dıye sızler nasılsnz cok ozledm hepınızı su tempolu ıslerm bır bıtmedı kı bırı bıtıyo bırı baslıyo anlamadım su 2013 de hıc sewmedım yemınle 2014 guzel olsun hayırlı olsn ınsallah hepımız ıcnn allaha emanet olun
bizim içinde 2013 maddi olarak zor geçti ama yinede herşey güzeldi
en azından sağlığımız yerindeydi
inşallah 2014 istediğimiz gibi olur
rabbim şifa versin annecigine canım benim
ben geldim gene allahım ne mesudum bilemezsin havalarda uçuyorum inanın dün küçük adamımla epey seviştik babasının kucagına ilk defa gitti allahım eşimin bir tutması sevmesi konuşması vardı görmeye degerdi ben bu günleri görücekmiydim allahım deidm şükrettim inanın ay nasıl anlatıyım şimdi size anlatamamki o gözlerindeki işiltı sevinç tutmuş oglana tosunum diyor allahım dedim canım ismine hürmetin olsun ne neymiş tosun sonra başladı şekerim demeye senle baş edemiyorum ben dedim sonra aranmaya başladı emzirmeye verdiler eşim çıktı 2 defa geri girdiginde eşim ellerini tutmak istedi eşimin parmagını bir kavraması var sormayın eşim pcye kapagına koydu allahım bu mutlulugum hiç bozulmasın ne olur hevesim kursagımıda kalmasın allah nasip ederse gene düşücem yollara öylen allahım beni mutlu etti dilerim rabbim olmayanlarıda mutlu etsin allahım bir tulum bu kadarmı yakışır biçilmiş kaptan oldu yeminle aldıgım tulum bile az büyük geldi daha annem diyor kızım çok para vermişsin az büyügünü alsaydın ah anacım keşke olsaydında oglanın üstündekini görseydin nerde bu millet nerde bu devlet hey uyanın ben gelsim kimse yok be
boğazım ağrıyor zaten bide sen böyle duygusal şeyler yazıyon hepten boğazım kötüleşecek:2:
benimde bugün oglan kalpten muayene olucak dua ette temiz çıksın
inşallah temiz çıkar
Beydagli
Sıkıldim bekle bekle pofff
Esimde benimle geldiydi ise gitti
Sonuçları bekliyom
Esim oglanin pipisini gördü
Hic utanmadan içerde bagiriyo aaaaa
Pipisimi oDr bile sok oldu hani nerde diyor
Pipisiymisesimdede ne göz var pipinin resmini verdi doktor
Rabbim olmayanlara da nasip eylesin saglikla sihhatle insallah
Umudummm kiz seker 153 cikti sinir 140 miscokmu yüksek Dr bbekliyor
kardeşiminde hamilelik şekeri çıkmıştı doğuma kadar hep dikkat etti
ve şekerini ölçtü açlık tokluk olarak günde 6 kez ölçüyodu
sağlıklı bir oğlu oldu
hatta profilimde kardeşimin oğluyla resmim var maşallahı var
canı içinde olsunda varsın olsun canım inan okadar paralar dökülür hastaneler biride demiyorki 12 senelik anne oldu çok şükrü para almayalım ama nerde
ah sevincim kıymetini bil yürümeidn ben 90 gün yattımyeni emekleyen bebeler gibi kalktım yürüdüm çok düştüm dışarda 1 kere evde kaç kere eşim bile dalga geçerdi hadı kızım tay aty diye
görmemişin bri oglu olmuş çekmiş çüçüsünü koparmış he benimkide seviniyor soruyor onun çüçüsü var diye gece sen bebegin resmini koy elini tutmuş sabah farkettim uyanında içim acıdı be
beni unutmuşsun ben unutulucak kadınmıyım be
annemin lafı aklım ageldikçe gülüyorum inan
Bize gelince inan şaka bri yana evladım orda yatarken ben o işi yapamam elim gitmez9 ay biraraya gelmedik sanki olmsa ne olur ben aldım alıcagımı
Neyse kızlars izlere doyum olmuyor ben kaçtım sütü sagdım küçük adamıma gidicem 12 çıkıcem giyinicam daha türbanımı yapıcem sevinç faceye gel bak sana resim atıcem benim oglanı gör küçük adamımı biberon ondan büyükfacede bizler bir grup açalım buranın adın abol bol yazışalım kapalı olsun her teyden konuşmak serbest
koş annesi, küçük adamına sütünü yetiştirki, çabucak içsin sütünüde alsın kiloları
alacağını aldınmıtecavüzcü coşkun gibimi yaptın yaniii
şaka yapıyorum canım tabikii haklısın,dalga geçmezsek hiç vakit geçmiyor.....
siz hep birbirinizi görün beni düşünen kimse yok kimse
kız ağlama yaa ben o günlere gelemedim pek enlamam ama o kadar da yüksek değil sanki çok fark yok gibi
ben kimseyi göremiimmmmm
bir başak koydu buraya canım benimmmsevinçte koymuştu,canımmm.....görmediklerimi hayal etmeye çalışıyorum...
bütün suçlu kocammmmmmmm.....
benimde resmimi gördün hatta halen duruyor profilimde
tek yüklemeyi başardığım resim silmiyorum bende o yüzden
yimeğin pişmesini bekliyommm
net gidip geliyiiiiiii
vay netün anasunun,babasunun kemüğüneee vayyyyy
haydi böğün bende menü vereyimmm
mircimek çırbasııı
lahana sarması,sarmanın içi artınca hiç yoktan çıkan kuru acı biber dolması
yoğurt ve turşu birde suu
oh afiyet olsun lahana sarmasını çok severim
bende kıymalı karnabahar pişirdim 1 dilim ekmekle yedim mis olmuş ellerime sağlık