Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizim içinde 2013 maddi olarak zor geçti ama yinede herşey güzeldi
en azından sağlığımız yerindeydi
inşallah 2014 istediğimiz gibi olur

boğazım ağrıyor zaten bide sen böyle duygusal şeyler yazıyon hepten boğazım kötüleşecek:2:

benimde bugün oglan kalpten muayene olucak dua ette temiz çıksın

inşallah temiz çıkar

Umudummm kiz seker 153 cikti sinir 140 mis cokmu yüksek Dr bbekliyor

kardeşiminde hamilelik şekeri çıkmıştı doğuma kadar hep dikkat etti
ve şekerini ölçtü açlık tokluk olarak günde 6 kez ölçüyodu
sağlıklı bir oğlu oldu dikkat edince hiç bir zararı yok boşuna üzülüyosun
hatta profilimde kardeşimin oğluyla resmim var maşallahı var

koş annesi, küçük adamına sütünü yetiştirki, çabucak içsin sütünüde alsın kiloları

benimde resmimi gördün hatta halen duruyor profilimde
tek yüklemeyi başardığım resim silmiyorum bende o yüzden

oh afiyet olsun lahana sarmasını çok severim
bende kıymalı karnabahar pişirdim 1 dilim ekmekle yedim mis olmuş ellerime sağlık

ALLAHINI SEVERSEN TECAVÜZCÜ ÇOSKÜNA BENZEYEN TİPİM VARMI ALLAHINI SEVERSE SÜLEAMAN CANIM YA KIYISINDAN UCUNDAN AZICIK OLUR OGLUM BENİM ÇOK SESLİ MAŞŞALLAHEŞİM DİYOR 41 LE YANDIN DİYOR NE YANDIM ÇOK SİNRİLİ GÖRSEN KEDİ YAVRUSU GİBİ SESİ VAR YANIK YANIK AGLIYORRABBİM BENİ MUTLU ETTİ DİLERİM BU LOHUSA HALİMLE DUAMI KABUL ETSİN SENİDE ETSİNOKADAR ÇOK İSTİYORUMKİ SENİNLE NAZARİNİMİN HAMİLE KALMASINI BİRDE BENİM PITIRCIGIMI ABLA DİYEN BACIM RUMUZU UNUTTUM EYİMİ O KENDİNİ BİLİYİ
Afiyet olsun beydaglim
Menun guzel ben biraz su alayım :))
Diyete başladım da bugün:)
KIZ BEN 37 KİLO VERDİM SEN 10 KİLOYUMU VEREMİCENUNUTMA İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

SENLE TANIŞMAYI CANLI GÖRÜŞMEYİ OKADAR ÇOK İSTEDİMKİ NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM

alem bu karı ya
ben sana özel olarak anlatcam bi ara

Afiyet olsun beydaglim
Menun guzel ben biraz su alayım :))
Diyete başladım da bugün:)
sağol kuzum...
tamam sana bir bardak su doldurayım
hadi bakalım ALLAH kolaylık versin...gitsin kilolarrrrr
Kizlar yaaa 10 kilo fazlam var
Nasil gidecek bu kilolar ?
biraz diyet,biraz pilates yaptınmı yavaş,yavaş gider merak etmeee
anammmm hatırlamıyorum kız dur bakim profilinee...

sanada afiyet olsun canım ben karnabaharı bir tek kızartma olarak yapıyorum...hiç denemedim yemeğinii:26:
sağol canım hayırlısı bakalım...

anammm yerim ben o yanık sesli jelibonuuuu....çokmu yanık bağırıyor şarkıcı mı olacak yoksa,güççük dev adam
yarini dusunemiyom bile stres yaptim 100 luk seker içip 4 defa aralıklarla kan verecekmisiz

ALLAH yardımcın olsun

kimin yokki benimde boy vücut endeksine göre en fazla 47 olmam lazım ama ben 58 im
Ben 65 kiloyum 55 olmam lazim
Hos 50 olsam daha eyiydi ama ne yapak ilk seferde 10 vermek istiyorummmmm
Nasil verdin 37 kiloyu yaaa dile kolay 37!!!!
Ne kadat sürede verdin canım
İnanmammmm alisle resmini gördüm kolon yok gayet gozelsin
Canim o resimde alis gobusumu kapatiyordu o yüzden olmasin sakin :))))yinedr sagol hayatum
yarini dusunemiyom bile stres yaptim 100 luk seker içip 4 defa aralıklarla kan verecekmisiz
Halledersin sevincimmm biseycik olmaz
karnibahar kizartma ilk defs duydum
Ama kiymali yemegini annnemde cok guzel yapar..azimin suyu akti :))))
Diyet+plates? Olurrr
günde 3 kuru kayısı ve 2.5 litre suyla canım tabağını küçült bide 2 ayda 8 kilo verirsin ben aynen böle 2 ayda 8 kilo verdim amannn tek derdin kiloların olsun ayoll

Evet cok şükür Allah baska dert vermesin ama
Forma girmwliyim insallah denycem sagol bitanem

vüeeeyyyyyyyyyyy

ben burdayken sen burdamıydınki heç görmedim senii

net getti ondan zaar
kimin neti gitti bilmiyom ama benm ege uyandı ona gittim
ondan sonra bida girdim yine uyandı
mesajlarım yarım kaldı
alıntılarım yetim
Kizlar yaaa 10 kilo fazlam var
Nasil gidecek bu kilolar ?

ben seni görmüştüm bence fazlan yok:44:

hayıllı uğullu olsun çok güzelll

benmi geldim:44:nereye geldim nerden geldim,ben dün hiç uğramadımki kadın..hayal mi gördün,yosam bir beydagli daha mı var
daha eyisi senin olsun hatun kız
----------

evet sen yoktun ama ben senin olduğunu düşledim
hayal kurdum
amaçladım
sevinçle arzuladım
ama yoktun evet kahretsin

ayyy o ses türkiyeden kezban gendigelen elendi yaaa ohhhhhhhh içimin yağları eridiiiii

.....DİYE BAĞIRSAM DA HEPİNİZİ İLGİLENDİREN MSJ DEĞİL

beydağlı

sercemm

bafsssss

biricikim

saraaaaa

oluşturduğum doğum günü albümündeki 3 tanecik resme bakkkıp iyi dileklerde bulunduğunuz için tşk ederim

yorumlarınızı itina ile okudum gülümsedim

göremezsiniz diye oraya yazmadım burda tşk etmek istedim
umarım okursunuz

fotoğraflar o kadarla sınırlı değil fakat resim boyutlarından ötürü şimdilikyükleyemedim

Son düzenleme:
Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin

Kizlar hastaneye yatirdilar 4 saat yatis verdi 200 luk şekeri içtim saat basi kan vereceğim dua edin normal ciksin

hastaneye yatırdılar yazdığını okuyunca bi an korktum Allah iyiliğini versin sevincim yaaaa

inşallah herşey yolunda gider ve dört saat sonra huzurla evine gidersin canım menim Rabbim yardımcın olsun

demek okudun ve gülümsedin heeeee

çok tatlısın biliyomusun

bu mesajıına beydağlı gözünü patlatmıştı

bende şaplak patlatıyorum
kızım okadar deyom facede buranın grubunu açalım diye amam dinleyen kımozaman ne gzüel olkur bizim rahim agzı açıklıgı grubumuz var ordada burdada yazışıyos neyse sanada resim yollayım kızma

ne dediler kıs aldılarmı kanı canını sıkma diyet yaparsın olmadı ilaç kullanırsın ben ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…