Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdi

bu basak boyle iste ilgisiz alakasiz dalgasar kari ne ugrasiyon lohusa arvatlan azsabret 4-5 güne lohusaligi bitiy beraber ugrasirik
Ayy ne maymunun yaa seviyorum seni pasa karisi

Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdi

bu basak boyle iste ilgisiz alakasiz dalgasar kari ne ugrasiyon lohusa arvatlan azsabret 4-5 güne lohusaligi bitiy beraber ugrasirik
Ayy ne maymunun yaa seviyorum seni pasa karisi

""senle biz bri bütün olsakta bu karının hakkından gelemeyiz malum benim toprak çok inançı oliyilar kız lohusalıgım çıkıyı salıda halen kanama çok az geliyi namz kılsam olurmu acaba 40 çıktıntan sonra çok azda olsa:44::44:
gurbet güzeli burayı okudgunu biliyorum canım ben 12 evden çıkıyorum 4 kadar evdeyim sen beni arasan taktım fişi arada sevişelim gülüm bu arada hediyelere annem eşim teseşşür etti

sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesin hodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada

ewet yaaa güzel şeyler hep zararlı heppp
kız limon sevilmezmi ben çok sewerim
geçmiş olsun canım....bir çok kişide duydum bu rahimin geride olduğunu ama sıkıntı yaratmıyor pek..benimde adet kanamalarım hep kürtajlardan sonra azaldı,hormon tahlillerim hep normal çıkıyordu,bir hap veriyordu doktor ama düzelmedi eskisi gibi olmuyor..

kanda baktırırsan çıkar,ama kimi zaman idrarda da çıkıyor...inşaallah bebeğin seninledir canım...

selam canım ,nasılsın dicem kafan şişmiş...koca karı çok konuşmuşyesinler o koca karıyı

walla şaşırdım çünkü bende 6 kez kürtaj oldum hiç suni sancı vermediler...git canım geciktirme..

Hahayytt o basakin sacini bahsini yolarim ben
sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesin hodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada

Deli kari 5 günsonra ssenin lohusaligin bitiy
Ama ben hala hamileyim sinirmi edecen beni
Zati iki gündür hastanelerde perişan oldum

ablamda 2. doğumundan sonra öğrenmiş canım doktorlar önemsemediği için söylemiyormuş..gebelikte rahim büyüdükçe normal şeklini aldığı için sıkıntı olmuyormuş..hormon tahlillerinin referans aralığı olmadığı için anlayamadım meraktan çatlıycam..benim 1 hafta sürüyor adetimde azalma yok ama miktarı 3. günden sonra orkidimi dolduracak kadar gelmiyor azalıyor belkide normaldir bilmiyorum ben yoğun geçen adet dönemlerine alışık olduğum için bana az geliyor birde benim bebeği ilaçla düşürttü doktor kürtaj olmadım düştükten sonra içerdeki kanları çekti sadece inş kürtajla alakalı bişey değildir..netten referans değerlerine baktim fsh lh iyi gibi ama estradiol <10 diye bi değer bulamadım sanırım o değerimde sıkıntı var benim

Yorgun dustun tabi normaldir canim Miraç'da yorulmustur simdi:)) tatli sey:))

Evet cnm yaa dun aksam çok rahatim kacti da simdi iyiyim sadece yorgunum evde patlıcan verdi soydum firina attim
Karniyarik yapacam başkada bise yok yapmicam
Belki azicik pilav yaparim gözüm korktu bugün beyaz ekmeğe veda edip tam buğday ekmeğine geçiş yaptim

Son düzenleme:
canım o değer hakkında benimde bir bilgim yok maalesef ama bence senin durumunda bir anormallik yok...zaten 3 ,günden sonra azalmasıda normal...korkma bence benim ilk gün bile pedi doldurmuyor o derece azaldı
bende evde pinekliyom iki günün yorgunluğu var ustumde kolumu kimildatacak halim yok

insan hastanade hiç birşey yapmazsa bile havası yoruyor...senin yorulman çok normal

bende çok yoruldum sevinç iki yere yetişecem diye anam ağlıyor

şükür büyüdülar canım yaşımıza girdik suan 14 aylıklartabi bende büyüdümmm sen nasılsın bakalım dilerim en kısa zanabda rabbim sanadanasip eder

amin canım sağolasın..maaşşallah,ya o kadar oldumuzaman su gibi akıp geçiyor...

Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zor
nerdesiniz beyaaaaaaaaaa:111:

yemekle ugrasiyodum cnm karniyarik yaptim firina surdum pilav yaptim yaninada

Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zor

yemekle ugrasiyodum cnm karniyarik yaptim firina surdum pilav yaptim yaninada

zor ewet hemde çok zor kendi hayatım yok gibi,ama anacım iyi olsunda önemli olan o..

ellerine sağlık,kuzum benim böğün yemeklerim var o yüzden birşey yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…