Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdiPasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar
hoş geldin bebem nepiyonişşallah allahtan brişey olmazsa yılbasından sonra benle paşam çok küçük allahım işşallah gzüel bri anne olur bakarım
dalga geçme kız lohusa karıyla sevinç kız şu başak karısına brişey söyle be
Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdi
bu basak boyle iste ilgisiz alakasiz dalgasar kari ne ugrasiyon lohusa arvatlan azsabret 4-5 güne lohusaligi bitiy beraber ugrasirik
Ayy ne maymunun yaa seviyorum seni pasa karisi
ewet yaaa güzel şeyler hep zararlı hepppişte bende tuzsuz yapınca bişeye benzemedi yıllar var yapmadım kızartmasını
ben yemeklerde limonu sevmemalmıyım alanada mani olmayım
ya neden lezzetli yiyecekler hep zararlıki
genelde fırında yapıyorum ama arada kaçamakta yapıyorum tabi
geçmiş olsun canım....bir çok kişide duydum bu rahimin geride olduğunu ama sıkıntı yaratmıyor pek..benimde adet kanamalarım hep kürtajlardan sonra azaldı,hormon tahlillerim hep normal çıkıyordu,bir hap veriyordu doktor ama düzelmedi eskisi gibi olmuyor..canımmm gözünaydınn bende bugün hastanelerde süründümadetim azaldı gibi demiştim ya doktora gittim hormon tahlilleri istedi demin baktım sonuçlar çıkmış ama referans aralığı olmadığı için bişeycik anlamadım ha bide şokkk ki ne şokkk ultrasona bakan doktor dediki rahimim arkaya doğruymuş şimdiye kadar kaç kere doktora gittim doğum yaptım hatta son kontrollerimi yazın oldum bana böle bişey söleyen olmadıı sonra nakış kursuna gittiydim dedim kızlarda bizimde öyleymiş dedi şok oldum 2 arkadaşım var 1 er çocuğu var ikisininde doktor onlarada demiş doğumdan seneler sonra hatta en yakınım ablamında öleymiş demin telefonda öğrendim neyse netten de baktığım kadarıyla bu anatomik bişeymiş ve bi sıkıntı oluşturmuyormuş normalmiş yani..test sonuçlarımda elimde ama hiçbişiycik anlamadım stress tavan yaptı çok fenayım :18::18::18::18:
FSH 4,98
LH 4,31
ESTRADİOL <10 yazıyor anlayanınız var mı?
kanda baktırırsan çıkar,ama kimi zaman idrarda da çıkıyor...inşaallah bebeğin seninledir canım...Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)
Pasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar
Amin Allah razı olsun canım... Neden suni sancı verdiler inanın bilmiyorum kime söylediysem şaşırıyor senin gibi neden diye soruyor.. Ben de hemşireye sormuştum dedi ki kürtajın kolay olması için veriyoruz kanamanın açılması lazım rahmin ağzının açılması lazım demişti.. Düz duvara tırmanacaktım o kadar kötü bir sancı... Araştırma hastanesinde kadın doğum yok burda o yüzden devlet hastanesine gideceğim ordan yönlendirirler inşallah şansımı denicem.. Aynı acıyı neden yaşayayım yazık bir canıma... Sağolasın cevap vermişsin teşekkürler...
4 gün geçtiyse test yap bence.. Ben de 4. günü yapmıştım çıkmıştı...
Hahayytt o basakin sacini bahsini yolarim ben""senle biz bri bütün olsakta bu karının hakkından gelemeyiz malum benim toprak çok inançı oliyilar kız lohusalıgım çıkıyı salıda halen kanama çok az geliyi namz kılsam olurmu acaba 40 çıktıntan sonra çok azda olsa:44::44:
gurbet güzeli burayı okudgunu biliyorum canım ben 12 evden çıkıyorum 4 kadar evdeyim sen beni arasan taktım fişi arada sevişelim gülüm bu arada hediyelere annem eşim teseşşür etti
sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesinhodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada
ewet yaaa güzel şeyler hep zararlı heppp
kız limon sevilmezmi ben çok sewerim
geçmiş olsun canım....bir çok kişide duydum bu rahimin geride olduğunu ama sıkıntı yaratmıyor pek..benimde adet kanamalarım hep kürtajlardan sonra azaldı,hormon tahlillerim hep normal çıkıyordu,bir hap veriyordu doktor ama düzelmedi eskisi gibi olmuyor..
kanda baktırırsan çıkar,ama kimi zaman idrarda da çıkıyor...inşaallah bebeğin seninledir canım...
selam canım ,nasılsın dicem kafan şişmiş...koca karı çok konuşmuşyesinler o koca karıyı
walla şaşırdım çünkü bende 6 kez kürtaj oldum hiç suni sancı vermediler...git canım geciktirme..
pazara gidiyommmmmm
bende evde pinekliyom iki günün yorgunluğu var ustumde kolumu kimildatacak halim yok
Yorgun dustun tabi normaldir canim Miraç'da yorulmustur simdi:)) tatli sey:))
canım o değer hakkında benimde bir bilgim yok maalesef ama bence senin durumunda bir anormallik yok...zaten 3 ,günden sonra azalmasıda normal...korkma bence benim ilk gün bile pedi doldurmuyor o derece azaldıablamda 2. doğumundan sonra öğrenmiş canım doktorlar önemsemediği için söylemiyormuş..gebelikte rahim büyüdükçe normal şeklini aldığı için sıkıntı olmuyormuş..hormon tahlillerinin referans aralığı olmadığı için anlayamadım meraktan çatlıycam..benim 1 hafta sürüyor adetimde azalma yok ama miktarı 3. günden sonra orkidimi dolduracak kadar gelmiyor azalıyor belkide normaldir bilmiyorum ben yoğun geçen adet dönemlerine alışık olduğum için bana az geliyor birde benim bebeği ilaçla düşürttü doktor kürtaj olmadım düştükten sonra içerdeki kanları çekti sadece inş kürtajla alakalı bişey değildir..netten referans değerlerine baktim fsh lh iyi gibi ama estradiol <10 diye bi değer bulamadımsanırım o değerimde sıkıntı var benim
bende evde pinekliyom iki günün yorgunluğu var ustumde kolumu kimildatacak halim yok
sağol balım çok iyiym sen nasılsın
sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum,ikizler nasıl kocaman olmuşlardır dimiii
şükür büyüdülar canım yaşımıza girdik suan 14 aylıklartabi bende büyüdümmm sen nasılsın bakalım dilerim en kısa zanabda rabbim sanada nasip eder
Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zorcanım o değer hakkında benimde bir bilgim yok maalesef ama bence senin durumunda bir anormallik yok...zaten 3 ,günden sonra azalmasıda normal...korkma bence benim ilk gün bile pedi doldurmuyor o derece azaldı
insan hastanade hiç birşey yapmazsa bile havası yoruyor...senin yorulman çok normal
bende çok yoruldum sevinç iki yere yetişecem diye anam ağlıyor
nerdesiniz beyaaaaaaaaaa:111:
Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zor
yemekle ugrasiyodum cnm karniyarik yaptim firina surdum pilav yaptim yaninada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?