Ayyy cok gecmis olsun canim yaaaaakızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. bende tahlil baktımıştım doktora gösterene kadar 2 gün stresten mahvoldum...anlıyorum seni zor Allah hastalıkla imtihan etmesin.buarada yıldönümü benim değil umudum un
gıcık karıPasa karisi msj attik cvp verdik dimi
Sen dur sen salidan sonra sonra sorarim sana lohusaligigezecem tabi surda iki ay daha gezerim sonra kimildayamam hicbir yere
Bugünde gezmem var Catla patla emiii
rabbim şifa versin bebemkızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn((
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun
sevinde kimseye deme demedimmi sanaKizlar diyetteyim dunden beri 100 gram gitmis :))
Ve suanda cok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
gıcık karısenin hakkından anca başak karısı gelir
rabbim şifa versin bebem
sevinde kimseye deme demedimmi sanaha gayret kendine önce inanıcaksınki yapasın bende kilo aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum :18::18:yemsem sütüm olmuyor yesem kilo alıyom neyapıcam ben
gıcık karısenin hakkından anca başak karısı gelir
rabbim şifa versin bebem
sevinde kimseye deme demedimmi sanaha gayret kendine önce inanıcaksınki yapasın bende kilo aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum :18::18:yemsem sütüm olmuyor yesem kilo alıyom neyapıcam ben
kızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn((
canım 3 beyazdan uzak durucam bu 1 2 şıksa kaşamak yapmıcan 1600 kalorilik beslenicek sonra 2 saat yürüyüş tememYa canım sen verirsin emzirme donemin bittikten sonra sen simdi süt olsun diye bol bol ye ben onume geleno yiyordum hatta sut yapan icecekler satiliyirdu20 liratdi ondan bile alip iciyordum bikac gundr bir
bu kilolar nasol gidecek sen beni zayiflat simdi:18:
Basaki susuz bogarim bee ben
Ye ye bundan sonra kilo derdin yok
Yarasin kuzuya sut olsun
canım 3 beyazdan uzak durucam bu 1 2 şıksa kaşamak yapmıcan 1600 kalorilik beslenicek sonra 2 saat yürüyüş temem
gıcık karısın sen vallahi amam seviyourm kız seni ver bakalım bir nanak
bugün oglumun yanına gittim 10 yoktu 11 45 çıktım fazla seviştikresimler çekindik ay çok şeker
sorulara teker teker cevap veriyorumayyyy kuzummm benim kizzz buyuyomu minnos banada resim yolla severim miniki bennn seni tanirsa daha onu kuvezde kimse tutamazzz
Simdi kaç kilo oldu yilbasindan sonra kesin cikacakmi
Premature bezmi aliyono kadar para vermişken büyüğünü al bari
Begum pasa karisinin doktoruna bir gitsene cnm bide ona görün bakalim ne dicek. Arda Lambert
sorulara teker teker cevap veriyorum
resim yollarım bebem kaynanam yolladık eşime demişki bu bebek çok küçük nasıl büyürsanki büyük dedik hatuna birde canlısını görse ne olucek acaba boşboşuna küçük adamım demiyorum ona kız sevinç karısı dişim çok fena sütte veriyorum emziriyorumda ne yapıcam ben ya bu diklelriden kurtulmam lazım 2 gündür isyanlardayım yanı 2 dişim oglumdan sonra krılıdı çürüdü altı üstü bri agrıyor inan kafamı gövdemden ayırsam okadar rahatlıcam
1550 oldu teyzesi boyu 39 cm olmuşgötürüdgüm prametüre tulumu giydirmişler allahım ne ka şirin olmuş annene gösterdim ah yavrum dedi bu bebek bu kadar buyu varmıki azda ayaklarında payı var anne deidm bride az daha büyüyügünüde al deidn deidm gülüştük ne biliyim bu kadar küçük oldugunu akıl edemeidm dedi resimlerde iriya dedi
allah nasip ederse ayın 3 göz kontrolü var canım yılmbasından sonra 1 gece hastanede yatıcam bebek için bakıcaklar becerebiliyormusuyum bebeg bakmaya 2.500 vericem çıkıcem bride deidler ssk karşılıyoroglumun çüçüsü sagolsun
bez almadım orda canbebe prametüre bezi kullanıyorlar eşim prima kullanalım dedi islak mendil komilininkini aldım bebeg iyi dedi hemşire primanınkinimi niveyanınkinimi alayım dedim 4 lira kız abowwww
evet okadar par avericez az daha büyügünü alayım ben
canım arda hoca bakar ona bri gebelik geçirimiş zaten kız begüm sen beni bul ben sana adresini veriyim ismimi ver ilgilenri senle ne kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?