- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Ayyy cok gecmis olsun canim yaaaaakızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun
Herseyin nedeni stres biliyorsun degilmi tatlım. Malum sende stresli gunler geçiriyorsun. Insallah en kisa zamanda agrilarin keser. Ilaclar ise yarar. Rabbim beterinden esirgesin insallah.
2014 insallah sana ailene saglik ve mutluluk getirecek. Alisde seni oper teyzesi.habersiz koma bizi :)
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. bende tahlil baktımıştım doktora gösterene kadar 2 gün stresten mahvoldum...anlıyorum seni zor Allah hastalıkla imtihan etmesin.buarada yıldönümü benim değil umudum un![]()
Evet benim ki :))