Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn :(((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı :19:
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun
Ayyy cok gecmis olsun canim yaaaaa
Herseyin nedeni stres biliyorsun degilmi tatlım. Malum sende stresli gunler geçiriyorsun. Insallah en kisa zamanda agrilarin keser. Ilaclar ise yarar. Rabbim beterinden esirgesin insallah.
2014 insallah sana ailene saglik ve mutluluk getirecek. Alisde seni oper teyzesi.habersiz koma bizi :)
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. bende tahlil baktımıştım doktora gösterene kadar 2 gün stresten mahvoldum...anlıyorum seni zor Allah hastalıkla imtihan etmesin.buarada yıldönümü benim değil umudum un :34::34:

Evet benim ki :))

Kizlar diyetteyim dunden beri 100 gram gitmis :))
Ve suanda cok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Pasa karisi msj attik cvp verdik dimi :110:
Sen dur sen salidan sonra sonra sorarim sana lohusaligi :19: gezecem tabi surda iki ay daha gezerim sonra kimildayamam hicbir yere :19:
Bugünde gezmem var Catla patla emiii :21::21:
gıcık karı:63::63::63: senin hakkından anca başak karısı gelir:60::60::60:
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı :19:
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun
rabbim şifa versin bebem:38::38:
Kizlar diyetteyim dunden beri 100 gram gitmis :))
Ve suanda cok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
sevinde kimseye deme demedimmi sana:9::9::9:ha gayret kendine önce inanıcaksınki yapasın bende kilo aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum :18::18:yemsem sütüm olmuyor yesem kilo alıyom neyapıcam ben:27::27:

sevinde kimseye deme demedimmi sana:9::9::9:ha gayret kendine önce inanıcaksınki yapasın bende kilo aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum :18::18:yemsem sütüm olmuyor yesem kilo alıyom neyapıcam ben:27::27:

Basaki susuz bogarim bee ben :63:
Ye ye bundan sonra kilo derdin yok :9:
Yarasin kuzuya sut olsun :21:

Ya canım sen verirsin emzirme donemin bittikten sonra sen simdi süt olsun diye bol bol ye ben onume geleno yiyordum hatta sut yapan icecekler satiliyirdu20 liratdi ondan bile alip iciyordum bikac gundr bir

bu kilolar nasol gidecek sen beni zayiflat simdi :31::18:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor..(1 üye ve 1 ziyaretçi)

umudum_31

Anlasildi yine yalnızım :25:

geçmiş olsun canım :30::30:

Ya canım sen verirsin emzirme donemin bittikten sonra sen simdi süt olsun diye bol bol ye ben onume geleno yiyordum hatta sut yapan icecekler satiliyirdu20 liratdi ondan bile alip iciyordum bikac gundr bir

bu kilolar nasol gidecek sen beni zayiflat simdi :31::18:
canım 3 beyazdan uzak durucam bu 1 2 şıksa kaşamak yapmıcan 1600 kalorilik beslenicek sonra 2 saat yürüyüş temem:32::32:
Basaki susuz bogarim bee ben :63:
Ye ye bundan sonra kilo derdin yok :9:
Yarasin kuzuya sut olsun :21:

gıcık karısın sen vallahi amam seviyourm kız seni ver bakalım bir nanak:38::38::38:
bugün oglumun yanına gittim 10 yoktu 11 45 çıktım fazla seviştik:17::17::17:resimler çekindik ay çok şeker
:52::52::52:

canım 3 beyazdan uzak durucam bu 1 2 şıksa kaşamak yapmıcan 1600 kalorilik beslenicek sonra 2 saat yürüyüş temem:32::32:

gıcık karısın sen vallahi amam seviyourm kız seni ver bakalım bir nanak:38::38::38:
bugün oglumun yanına gittim 10 yoktu 11 45 çıktım fazla seviştik:17::17::17:resimler çekindik ay çok şeker
:52::52::52:

:16::16: ayyyy kuzummm benim kizzz buyuyomu minnos banada resim yolla severim miniki bennn seni tanirsa daha onu kuvezde kimse tutamazzz:52::52:
Simdi kaç kilo oldu yilbasindan sonra kesin cikacakmi
Premature bezmi aliyon :17: o kadar para vermişken büyüğünü al bari :9:

Begum cnm çok geçmiş olsun bu ara cok yoruldun zorlandin annene uzuldun onunda etkisi olabilirim Rabbim şifa versin düzelir insallah.

Kizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin
:71::71::71::71:
:70::70::70:

Topige ugrayamayan topikcanlar
Seray bebegin kalp atisini duydu şükür sulandirici iğneye bile başladı.
Duru46 elif eceyi doğurdu 40 i bile cikti şuanda adanada anasinin yaninda kizla basa cikamadi aldi oraya gitti
Belinaysu 33 haftayi bitirmek üzere heyecanla şafak sayiyor benimde yardimlarimla mira nin hazirliklari tamam
:21: :21: :21:

:16::16: ayyyy kuzummm benim kizzz buyuyomu minnos banada resim yolla severim miniki bennn seni tanirsa daha onu kuvezde kimse tutamazzz:52::52:
Simdi kaç kilo oldu yilbasindan sonra kesin cikacakmi
Premature bezmi aliyon :17: o kadar para vermişken büyüğünü al bari :9:
sorulara teker teker cevap veriyorum:kkk:
resim yollarım bebem kaynanam yolladık eşime demişki bu bebek çok küçük nasıl büyür:9::9::9:sanki büyük dedik hatuna:27::27:birde canlısını görse ne olucek acaba:9:boşboşuna küçük adamım demiyorum ona:52::52:kız sevinç karısı dişim çok fena sütte veriyorum emziriyorumda ne yapıcam ben ya bu diklelriden kurtulmam lazım:14::14:2 gündür isyanlardayım yanı 2 dişim oglumdan sonra krılıdı çürüdü altı üstü bri agrıyor inan kafamı gövdemden ayırsam okadar rahatlıcam:14::14:
1550 oldu teyzesi boyu 39 cm olmuş:nazar::nazar:götürüdgüm prametüre tulumu giydirmişler allahım ne ka şirin olmuş :9::9:annene gösterdim ah yavrum dedi bu bebek bu kadar buyu varmıki azda ayaklarında payı var anne deidm bride az daha büyüyügünüde al deidn deidm gülüştük:9:ne biliyim bu kadar küçük oldugunu akıl edemeidm dedi resimlerde iriya dedi:9::9:
allah nasip ederse ayın 3 göz kontrolü var canım yılmbasından sonra 1 gece hastanede yatıcam bebek için bakıcaklar becerebiliyormusuyum bebeg bakmaya 2.500 vericem çıkıcem bride deidler ssk karşılıyor:30::30:oglumun çüçüsü sagolsun :9::9:
bez almadım orda canbebe prametüre bezi kullanıyorlar eşim prima kullanalım dedi islak mendil komilininkini aldım bebeg iyi dedi hemşire primanınkinimi niveyanınkinimi alayım dedim 4 lira kız abowwww:30::30::30:
evet okadar par avericez az daha büyügünü alayım ben:9::9::9:

Begum pasa karisinin doktoruna bir gitsene cnm bide ona görün bakalim ne dicek. Arda Lambert

canım arda hoca bakar ona bri gebelik geçirimiş zaten kız begüm sen beni bul ben sana adresini veriyim ismimi ver ilgilenri senle ne kaybedersin:27::27:

sorulara teker teker cevap veriyorum:kkk:
resim yollarım bebem kaynanam yolladık eşime demişki bu bebek çok küçük nasıl büyür:9::9::9:sanki büyük dedik hatuna:27::27:birde canlısını görse ne olucek acaba:9:boşboşuna küçük adamım demiyorum ona:52::52:kız sevinç karısı dişim çok fena sütte veriyorum emziriyorumda ne yapıcam ben ya bu diklelriden kurtulmam lazım:14::14:2 gündür isyanlardayım yanı 2 dişim oglumdan sonra krılıdı çürüdü altı üstü bri agrıyor inan kafamı gövdemden ayırsam okadar rahatlıcam:14::14:
1550 oldu teyzesi boyu 39 cm olmuş:nazar::nazar:götürüdgüm prametüre tulumu giydirmişler allahım ne ka şirin olmuş :9::9:annene gösterdim ah yavrum dedi bu bebek bu kadar buyu varmıki azda ayaklarında payı var anne deidm bride az daha büyüyügünüde al deidn deidm gülüştük:9:ne biliyim bu kadar küçük oldugunu akıl edemeidm dedi resimlerde iriya dedi:9::9:
allah nasip ederse ayın 3 göz kontrolü var canım yılmbasından sonra 1 gece hastanede yatıcam bebek için bakıcaklar becerebiliyormusuyum bebeg bakmaya 2.500 vericem çıkıcem bride deidler ssk karşılıyor:30::30:oglumun çüçüsü sagolsun :9::9:
bez almadım orda canbebe prametüre bezi kullanıyorlar eşim prima kullanalım dedi islak mendil komilininkini aldım bebeg iyi dedi hemşire primanınkinimi niveyanınkinimi alayım dedim 4 lira kız abowwww:30::30::30:
evet okadar par avericez az daha büyügünü alayım ben:9::9::9:

canım arda hoca bakar ona bri gebelik geçirimiş zaten kız begüm sen beni bul ben sana adresini veriyim ismimi ver ilgilenri senle ne kaybedersin:27::27:

Doktora sorsana canim çokzzordur diş agrisi Allah yardimcin olsun. Büyümüş maasallah dahada buyur insallah komilinin ürünlerini kkullandik çok memnun kaldim canim onun islak mendilini ben kendime de kullaniyom mis gibi bebek kokiy
Üni baby bin saf su ve pamuk tan oluşan İslak mendilini de tavsiye ederim katkisiz madem bebeen hassasmis severim onu bennn :38:

nasılsınız canlar heryerim ağrıyor dün temizliğin dibine vurmuşum hertarafım tutuldu :31::31: brokoli çorbası yaptım pırasalı börekim fırında etim haşlanıyor bide et sote yapıcam inş...bolca yaptım hepsinden yarınada kalsın diye benim tatil bitti çünkü demiştim kendime 1 hafta dinlenmece buarada evide yoluna koydum pztesi start vericem inşallah ocak sınavlarına hazırlanıcam girdiğim sınavlarda açıklanmadı hergün bakıyorum :31::31: işte böle sizler napıyosunuz bakim sevincom sıkıntıdan bi allar olmuş sanada kıyamam kuzum bak ben geldim :33::33::33::33::33:

:53::53::53::53::53::53::53: hala kimse yok :53::53::53::53: sevinç karısı küstünmü bana heç bi yerden cevap yazmıon bana yarın s3 üm geliyo sen ortalarda yoksun watshapp ta mı yalan oldu :53::53::53::53:

Back
X