Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zobam kudurduuuuuu:18:

nası yani gavur .mı gibimi:6:

bizim zoba geçen bi tüttü bi tütüüüü bi tütüüüü sorma
belki 1 saaat tüttüüü tülüm kapkara olduuuu
tıkanmış gözenekleri falab
işte bizim zoba böyle aksi nalet
o günden beri yakmıyorum
zati hava iyi gidiyo bi kaç gündür
ufo yakıyok napak
ufoda yüzümü ısıtsa .ötümü dondiriyi:31:

Sewincim sen pirinc unundan mama yaptinmi hic? Internette tarifler buldumda alis icin yapicam bi de sana soriiim dedim
Evet cnm yapardim sutu suyla karistirip pirinç unu koyup kaynatiyom azicik seker tamamdir
doktorla görüştüm diğer değerlerin normal o önemli değil sorun yok dedi ben ısrar edince önümüzdeki ay gel adetin 3. gün tekrar bakalım dedi hiçbir tedavi vermedi normalmiş öle dedi sonuçlara baktı 5 dk sürdü muayene görüşüp çıktım yani hasta çoktu sorun yok normal dedi adetin düzelir dedi bu kadar işte hayırlısı önümüzdeki ay tekrar kan vericem boşuna telaş yapmışım sanırım :17::17::17::17: ya benim psikolojim bozuldu artık :40::40: hiç normal değilim 2 gün ağladım bu sonuçlar için doktor bişey yok dedi ben hala ikna olmadım nasıl şeydir bu :40::40: başka doktor olsa sonuçları alıp onada götürcem nedir bu güvensizlik bidaha netten bişey araştırmıcam doktor ne derse o durduk yere psikolojimi bozdum iki gündür buda kendime :22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:
:57::57::57::57: ben dedim okumamis bile :20:

:19: arastira arastira birşey bulacan sonunda kendini strese soktuguna bile değmez saglikli bir oğlun var çok şükür çok büyük bir problemin olsa o da olmazdi dimi :19:
Hic bise cikmayacak göreceksin hormon düşük olsa yuksek olsa ne cikar hepsinin ilaci var bir düşük yaptin tmm seni anliyorum ama bu kadar umutsuz olma kotu kötüyü cagirir yedin kendini çok sinirlendim sana bak :20:

Allah kolaylık versin cnm eğer ihtiyacin yoksa calisma yazik o bebeğe:19: saat 11 de uyur zaten gormezsede seni unutur :19:

okudum okumam mı ben artık doktora gitmeyi bırakıcam psikiyatriye başlıcam şart oldu:27::27::27::27::27::27::27::27:

hi hi hi bana delüüü diyebilisiniz bugünlük izin veriyom :27::27::27::27: doktor dedi rahatlayamadıydım demin nette benim sonucumun aynısını biri paylaşmış doktor yazmış ona sonuçlarınız normal diye ikna oldum :27::27:Allah ım yarabbim bu nasıl bir net bağımlısı olmaktır :27::27::27::27: karar verdim kesin gidicem psikologa tanıdığınız doktor var mı netten araştırım mii :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Hemen rapor vereyim bende

Sabah kalktik oğlumun sutunu verdim uyudu
Sonra babasi uyandi
Kahvalti hazırladım kahvaltisini yapti alisi yuruyuse cikardik
Hava 8 derece ama cok güzel bi gunes var
10-15 dakika bi tur attik mahallede sonra ewve gekdik
Simdi diyet fanta actim. Onu içiyorum. Serefe. Bu arada evlilik yıldönümümuz icin esime hediye almayi dusundum ama.ne alicam herseyi var.
En iyi si bişey almamak:))))
Ama gullerimi muhakkak isterim almassa cingar cikar
Buarada 10 yilimiza gireceğiz

canımmm yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere :nazar::nazar::nazar: biliyosun ben evhamlarım yüzünden servis dışıydım şimdi okuyabildim geçmişi :23::23::23:

Bafs
Uzulme canim sonucda ortada bisey yokki tatlidoktorunu bekle bakalim o nw diycek
zaten su bizim arastirmaci ruhumuz yokmu:)))
Insan bisey bilmeyince basina daha az sey geliyor ben bunjn farkina vardim. Hersey guzel olacak dua et sadece

Canim alirsin cok az kaldi. Igneler biraz zorlar sonlara dogru ama normal herkesde oluyor benjm gibi aci eşiği cok dusuk bi insan yapabildigine gore herkes yapar:)))

Insallah aminnn
Hayirli cumalar olsun insallah hepimize

Bizde seni ozledik bende hatta gecen seni dusundum nerde bu kiz diye:))
Ayyy kuzum yaa kizinda senin kokunu ozlemistir emin ol bundan. Ama
Ev hatunluguda bi yere kadar eninde sonunda is hayatina donmek lazim bence. Burda 3 yasinda okula basliyorlar. Esimde bana 3 yasina kadar alisi birakmak yok demisti.herseyin hayirlisi Rabbim evlatlarimiza hayirli bi omur versinde. Gerisi cok muhim degil. Halledilir bi sekilde. :)))

canım desteğin için saol bugün yanımda olduğun içinde cansın :16::16: Elhamdülillah çok üzüldüm ama sonuç iyi oldu ya :16::16: dediğin gibi hep saçma sapan araştırmalarım yüzünden doktor dedi inanamadım dünden beri bulamadığımı demin buldum ikna oldum kadın yaamış ben gibi doktorda demiş doktor sitelerinin birinde değerleriniz normal diye kadınında ben gibi sonucu aynı nerdeyse şimdi ikna oldum yok anam yok nette falan bakmak yok bundan sonra doktor ne derse o bağımlısı olmuşum bide yalan yanlış anlayıp üzülüyom kızdım kendime bugün :41::41:

canımmm yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere :nazar::nazar::nazar: biliyosun ben evhamlarım yüzünden servis dışıydım şimdi okuyabildim geçmişi :23::23::23:
sagol canım teskur ederim inşallah.
Hee bilmezmiyim bende senle ayniyim walla..boyle araştırırim sonrada evhamlanirim zaten normal hayatimdada az bisey evham vardi bu yasadigim dusuklerden ve tedavilerden ve de yaptigim binlerce araştırmadan sonra daha evhamli oldum cok zor karakterim malesef bazen hiç çekilmiyorum bunuda farkettim :)))buarada amma özeleştiri yaptim hee. Tebrik ediyorum harika biriyim :)

canım desteğin için saol bugün yanımda olduğun içinde cansın :16::16: Elhamdülillah çok üzüldüm ama sonuç iyi oldu ya :16::16: dediğin gibi hep saçma sapan araştırmalarım yüzünden doktor dedi inanamadım dünden beri bulamadığımı demin buldum ikna oldum kadın yaamış ben gibi doktorda demiş doktor sitelerinin birinde değerleriniz normal diye kadınında ben gibi sonucu aynı nerdeyse şimdi ikna oldum yok anam yok nette falan bakmak yok bundan sonra doktor ne derse o bağımlısı olmuşum bide yalan yanlış anlayıp üzülüyom kızdım kendime bugün :41::41:
Hadi geçmiş olsun
gözümüz aydın olsun.
biz uslanmayiz
o yuzden basimiza bujkar bunlar geliyi :)

Evet cnm yapardim sutu suyla karistirip pirinç unu koyup kaynatiyom azicik seker tamamdir

:57::57::57::57: ben dedim okumamis bile :20:
Tamam canım harika insallah benim oglanada yarar kizzz
ek gidaya basladik biraz biraz ama midesi xok bulanıyor

Bizim burda habersiz gidip gelme olmaz hic...
O yuzden hic aliskin degilim
Caya bile gelseler haber verirler onceden
Neyse kizlar ruyami anlatmıştm yorumladiginiz icin tesekkur ederim :))) sağolun

Sohbetinizede doyum olmuyo
Ben uyuyimmm en iyisimi
Alis uyudi
Herif tv seyrediyir
Ben de kactimmmmm

Allaha emanet olun

Can.kus

hi hi hi bana delüüü diyebilisiniz bugünlük izin veriyom :27::27::27::27: doktor dedi rahatlayamadıydım demin nette benim sonucumun aynısını biri paylaşmış doktor yazmış ona sonuçlarınız normal diye ikna oldum :27::27:Allah ım yarabbim bu nasıl bir net bağımlısı olmaktır :27::27::27::27: karar verdim kesin gidicem psikologa tanıdığınız doktor var mı netten araştırım mii :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:19::19: tanidik yok sen en iyisi netten arastir :19:

RAPOR VERİYORE:kkk:

:3::3:BEN GELDİM CANLAR:38:EV İŞİ YAPMAYA BAŞLADIM BEBEG SABAH AKŞAM GİDİYORUM İNANIN ÇOK YORULUYORUM BEBEK YOKKEN BU TEMPO BENİ YORUYOR BEBEK OLUNCA HALİMİ DÜŞÜNEMİYORUM:111::111::111:İNANIN SABAH AKŞAM GİTMEKTENMİ AYAKLARIM BİLEKLEİRM ŞİŞTİ ÇOK YÜRÜMEKTEN OLURMU ACABA:44::44::44:BU ARALAR SİZLERİ İHMAL EDİYORUM KUSURA BAKMAYIN İŞŞALLAH EV İŞELRİM BİTSİN BOL BOL GÖRÜŞÜCEZ:29::29:BENİM ÇIKMAMLAIZM MALUM KAHVALTI VAR BEBEG ANCA YETİŞİRİM DAHA YATAK ODASI BİTTİ BRİ DUVARLARIYLA GARDOLABININ ÜSTÜ MOBİLYALARIN ALTINI ÇEKİCEM YÜZLERİNİ SİLİCEM YATAK ODASI BİTİNCE YEMEK ODASINI BİTİRİCEM ORAYADA GİRDİM DÜN MOBİLYALARI ÇELTİM İÇLEİRNİ BOŞATTIM ODANIN HALİNİ GÖRSENİZ SAVAŞ ALANI:30::30::30:BU EV 2 HAFTADA ANCA BİTER YEMEK ODASIN A2 GÜN MUTFAGA 3 GÜN VERİYORUM ALLAH RAZI OLSUN KAYNANAM BAN BAKMAKTAN EVE BAKAMAMIŞ ZAAR:1::1::1: OGLUM ELHAMDURİLLAH İYİ SİLİKON MEME UCUNA GEKTİK GÖGSÜMÜ AGZIYLA EMMESİ BRİ HOŞUMA GDİİYORUDU ŞİMDİ SİLİKON OLDUGUNDAN BRİŞEY ANLAMIYORUM AMAN OLSUN EBBEGİM DOYDUNSA NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ ŞU İŞELRİMİ TOPARLIYIM DÖNERİM ARANIZA:3:ÖPÜYORUM HEPİMNİZİ:38:

SEVGİLİ SEVİNÇ KARISINA YAZIYORUM BU SATIRLARI ARARAIM AÇMAZ AÇAR KAPAR SURATIM ASONRA DEEMSİN ARAMIUYORSUN BENİ İHMAL EDİYORSUN KARDEŞİM SAATİNİ VER ÖÖYLE ARAYAYIM SENİ:57::57::57: DÜN HANIMI ARADIM MİSAFİRLİKTEYMİŞ O KOCA TOTOSUNU KALDIRIP ACABA TELEFONUMA BAKIP DİYEMEZMİYDİ MİSAFİRLİKTEYİM CANIM SONRA GÖRÜŞELİM AMAM NERDE MNESAJ ATTIM GERİ GELDİ ZATEN LOHUSAYIM LOHUSA SNDORAMINA GİRMİŞİM ARIYOM AÇMIYOR ŞU SEVİNCİ HAMİL EDEMİCEM AHANDA BÖLE ELİME ALICAM EVİRE ÇEVİRE DÖVÜCEN HE:57::57::57::57:
NEYSE YA BRİ DAHA ARAMAM RAHATSIZ ETMEM SENİ SEN MİSAFİRLİKTE İYİ EYLEN KARDEŞİM:43::43:ŞANSINA KÜS BEBEGİ CANLI GÖSTERİCEKTİM SANA 3 G OLSAYDI SORUCAKTIM ŞANSINI KAÇIRIDN BEN ÇIKIYOURM KAHVALTI YAPICAMGÖGSÜÖMÜ SAG OGLANA ANCA YETİŞİRİM :63::63::63:

Pasa karisi msj attik cvp verdik dimi :110:
Sen dur sen salidan sonra sonra sorarim sana lohusaligi :19: gezecem tabi surda iki ay daha gezerim sonra kimildayamam hicbir yere :19:
Bugünde gezmem var Catla patla emiii :21::21:

kızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn :(((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı :19:
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun

kızlarrr merhabaa cok hastaymmm bennn :(((
persembe gunu kulagıma bır agrı gırdı durup dururken
hemen gttkk hastaneye doktr baktı kulagım temız herhabgı bısey yok dıslerımde curuk yok boyun rontgenı ıstedı tovbe yarabbı lenf bezlerımde beze olmus ıltıhaplı oda kulagıma vuruyomus 2 tane 1000 mg antbytk verdı bırı ıltıhap kurutucu dıgerı hucre yenıleyıcımı ne dedı 10 ıgne verdı lenfın sakası olmaz ınanılmaz korktm rahmetlı dayıcıgımda lenf kanserınden vefat ettı zatn bızım sulale kanser topluca..
ayy sınırlerım alt ust oldu kulagm hala ara ara anıden agrıyoo baya sokturucu ıctm adet olmam da yakın su 2013 bıtsın ya yemınle..
kac gndr ewdeym yarn arkadaslarmzla bı avm de bulusczz banada moral olur cok bozuldu sınırlerm aglıyorm hep adetn verdgı duygusallık hersey ust uste geldı :19:
sızler nasılsınz pek okuyamadım gecmısı ama bafs kuzumm nıce nıce senelere esınle mutlu hzuurlu
sevınc ablamm tahlıllerın temız cıkmıs gzun aydn mıracı sag salım kucagna al ınsallah
basakk pasamm beydaglı ablamm umudum guzelmmm hepıınızı cok opuyormm alısı de op bnm ıcın.. allaha emanet olun

canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit şifa versin inşallah.. bende tahlil baktımıştım doktora gösterene kadar 2 gün stresten mahvoldum...anlıyorum seni zor Allah hastalıkla imtihan etmesin.buarada yıldönümü benim değil umudum un :34::34:

Back
X