Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar diyetteyim dunden beri 100 gram gitmis :))
Ve suanda cok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

kayısı ve suyu yapıomusun canım 2 ayda 8 kilo garantiiiiii

çok sıvı tüket canım hem kilo almazsın hemde sütün olur ben bulgur ve soğan yediğimde memelerimi tutardım acıdan öyle bir süt inerdi bi dene inşallah sanada fayda eder

nerde bu millet
Fatih Harbiyeyi izliyom

bende izledim o diziyi seviyorum show a geçmiş aynen devam aslının o kaynanası varya şöle bi verseler elime bi saç baş girsem kadın bozmasına ayyy ne stres kalır ne sinir bende ayollll oluşummm seniii senii kendini bilmez kuldan utanmaz seniiiii o kocası kılıklıda pis ergen annesinin izinden gidiyooo yok anam yokkk o emre denede kafa beyin yokkk saksı saksı o gördüğünüz

Kizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin

Basakim disini yidihimin anasi gecms olsun cnmmm iyi bak kendine Allah topikimizin basindan eksik etmesin

Kizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin

.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kizlar tkbmiz gece ateşlenmiş 39.2 ye cikmis ateşi
Emziriyom diye tokturada gitmemiş parol içip içip oturmuş hatta tembel kicasi bile egeylen ilgilenmiş dusunun yani acil şifalar diliyok

Bende hamur isine bayılırım cok severim
Yürüyüş yapamıyorum alis var hava soguk o eskiden di saatlerce yururdum
buarada 64.2 inmisim!!!!!!!!

Begum pasa karisinin doktoruna bir gitsene cnm bide ona görün bakalim ne dicek. Arda Lambert
Limbet degilmiydi kiz adamjn soyadi
Bende duydum cok iyi biri
Geçmiş olsun kadin

Xok geçmiş olsun insqllqh birqn once iyilesir
kayısı ve suyu yapıomusun canım 2 ayda 8 kilo garantiiiiii
Bacimada soyledim ikimizde deniyosss
Cok xor cokkkkkk benim bu kilolar nasi gidecrk
Isyannnnnnnnnnnnnnnn
Kizlar tkbmiz gece ateşlenmiş 39.2 ye cikmis ateşi
Emziriyom diye tokturada gitmemiş parol içip içip oturmuş hatta tembel kicasi bile egeylen ilgilenmiş dusunun yani acil şifalar diliyok
Ayyy bu kari hala emziriyo sewinco masallah ne güzel
benim alis cekmedi ya cok imreniyom boyle emzirenlere..pompayla sagip vermek ayni hazzı vermedi bana
o temas o baska bisey
Masallah Allah daha bol etsin

Umudum maasallah emziriy egeyi hala biraktiramazmis
Bende ilkokula gidene kadar emer zaar dedim
Yok askere gidene kadar emziririm dedi

Umudum maasallah emziriy egeyi hala biraktiramazmis
Bende ilkokula gidene kadar emer zaar dedim
Yok askere gidene kadar emziririm dedi
:))hehehee
41 kere masallah darisi emziremeyenlerin basina inşallah
sende bol bol emzirirsin insallah sütün bol olur
Günaydın kızlarrrr
Nasılsınız
Hastaolanlara çook geçmiş olsunn rabbim şifa wersin inşallahh
Hepinizi öptümmmm
Sanada gunaydin canım
ne zamandir gorunmuyon iyisin inşallah ttatlim
Beydagli karisi nerde kaç gündür
Yine belinimi incitti

Evet yok kac gundur insallah biseysi yoktur
Nerdesin Beydaglim elma dersem cik armut dersem cikma Ayva :)))

Amin insallah ilk oglumda benim zorumla iki ay zor emdi içimde uhde kaldi miraç bey emer insallah

Beydagli karisi nerde kaç gündür
Yine belinimi incitti
incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadın

ce eee
burdayımmmmama çok yoğunum kuzum yaaa annemgille ev arasında mekik döşüyorum haliyle pert oluyorum

senin diyette tam gaz gidiyormuş yürü be kim tutar seni

efenim duyduğuma göre hastaymışsınız,duyduğumdan beri deriiinnn bir keder içindeyim, en içten sevgilerimi

sunar ALLAH tan acil şifalar dilerimm....

BAŞAK çım seviyorum seni,çabuk iyileş ve lütfen hemen aramıza dönn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…