sorulara teker teker cevap veriyorum
resim yollarım bebem kaynanam yolladık eşime demişki bu bebek çok küçük nasıl büyürsanki büyük dedik hatuna birde canlısını görse ne olucek acaba boşboşuna küçük adamım demiyorum ona kız sevinç karısı dişim çok fena sütte veriyorum emziriyorumda ne yapıcam ben ya bu diklelriden kurtulmam lazım 2 gündür isyanlardayım yanı 2 dişim oglumdan sonra krılıdı çürüdü altı üstü bri agrıyor inan kafamı gövdemden ayırsam okadar rahatlıcam
1550 oldu teyzesi boyu 39 cm olmuşgötürüdgüm prametüre tulumu giydirmişler allahım ne ka şirin olmuş annene gösterdim ah yavrum dedi bu bebek bu kadar buyu varmıki azda ayaklarında payı var anne deidm bride az daha büyüyügünüde al deidn deidm gülüştük ne biliyim bu kadar küçük oldugunu akıl edemeidm dedi resimlerde iriya dedi
allah nasip ederse ayın 3 göz kontrolü var canım yılmbasından sonra 1 gece hastanede yatıcam bebek için bakıcaklar becerebiliyormusuyum bebeg bakmaya 2.500 vericem çıkıcem bride deidler ssk karşılıyoroglumun çüçüsü sagolsun
bez almadım orda canbebe prametüre bezi kullanıyorlar eşim prima kullanalım dedi islak mendil komilininkini aldım bebeg iyi dedi hemşire primanınkinimi niveyanınkinimi alayım dedim 4 lira kız abowwww
evet okadar par avericez az daha büyügünü alayım ben
maşallah barekallahhhhjelibonnnn büyüyorrrrrrr
Kizlar diyetteyim dunden beri 100 gram gitmis :))
Ve suanda cok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
gıcık karısenin hakkından anca başak karısı gelir
rabbim şifa versin bebem
sevinde kimseye deme demedimmi sanaha gayret kendine önce inanıcaksınki yapasın bende kilo aldım tartıya çıkmaktan korkuyorum :18::18:yemsem sütüm olmuyor yesem kilo alıyom neyapıcam ben
nerde bu millet
Fatih Harbiyeyi izliyom
hala kimse yok sevinç karısı küstünmü bana heç bi yerden cevap yazmıon bana yarın s3 üm geliyo sen ortalarda yoksun watshapp ta mı yalan oldu
Kizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin
Kizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin
Bende hamur isine bayılırım cok severimcanım 3 beyazdan uzak durucam bu 1 2 şıksa kaşamak yapmıcan 1600 kalorilik beslenicek sonra 2 saat yürüyüş temem
gıcık karısın sen vallahi amam seviyourm kız seni ver bakalım bir nanak
bugün oglumun yanına gittim 10 yoktu 11 45 çıktım fazla seviştikresimler çekindik ay çok şeker
Limbet degilmiydi kiz adamjn soyadiBegum pasa karisinin doktoruna bir gitsene cnm bide ona görün bakalim ne dicek. Arda Lambert
Xok geçmiş olsun insqllqh birqn once iyilesirKizlar sevgili tkb miz basak karisi şiddetli grip olmuş çok fena her yeri kiriliyormus Allahtan şifa diliyoruz tez zamanda iyileşip aramiza geri dönmesi temennisiyle
Geçmiş olsun kadin
Bacimada soyledim ikimizde deniyossskayısı ve suyu yapıomusun canım2 ayda 8 kilo garantiiiiii
Ayyy bu kari hala emziriyo sewinco masallah ne güzelKizlar tkbmiz gece ateşlenmiş 39.2 ye cikmis ateşi
Emziriyom diye tokturada gitmemiş parol içip içip oturmuşhatta tembel kicasi bile egeylen ilgilenmiş dusunun yani acil şifalar diliyok
:))heheheeUmudum maasallah emziriy egeyi hala biraktiramazmis
Bende ilkokula gidene kadar emer zaar dedim
Yok askere gidene kadar emziririm dedi
Sanada gunaydin canımGünaydın kızlarrrr
Nasılsınız
Hastaolanlara çook geçmiş olsunn rabbim şifa wersin inşallahh
Hepinizi öptümmmm
Beydagli karisi nerde kaç gündür
Yine belinimi incitti
:))hehehee
41 kere masallah darisi emziremeyenlerin basina inşallah
sende bol bol emzirirsin insallah sütün bol olur
Sanada gunaydin canım
ne zamandir gorunmuyon iyisin inşallah ttatlim
Evet yok kac gundur insallah biseysi yoktur
Nerdesin Beydaglim elma dersem cik armut dersem cikma Ayva :)))
incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadınBeydagli karisi nerde kaç gündür
Yine belinimi incitti
:))hehehee
41 kere masallah darisi emziremeyenlerin basina inşallah
sende bol bol emzirirsin insallah sütün bol olur
Sanada gunaydin canım
ne zamandir gorunmuyon iyisin inşallah ttatlim
Evet yok kac gundur insallah biseysi yoktur
Nerdesin Beydaglim elma dersem cik armut dersem cikma Ayva :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?