Selam kizlar nasılsınız?
2014'e girdik
Alis huzursuz olunca biz kaynosgilden erken geldik 11 de. Evde girdik yeni yila. Sonrada erkenden uyuduk.
Dun aksamda yemege ciktik esimle. Cok guzel gecti
Bende haberler boyle kizlar
Sizler neler yaptiniz
Allahim insallah hepinizin gonlune gore verir.
Eve internet cekiliyyyyyyy
canım gerçekten zor beklemek yaşın küçükse sıkıntı yapma benim yaş 31 bu arada...hakkari aman aman...biz de doğu görevi yapmadık ben öğretmenim eşim de polis bakalım bize de yollar görünecek...hayırlısı herkes için canım...Canim ben hakkarideyim suan esimin gorevi sebebiyle.yaza tayin var batiya donucez.o yuzden korunuyorum.ama bide bana sor beklemek ne zor insallah Rabbim daha fazla bekletmez kisa zamanda nasip eder
durumu kurtaran yemek MAKARNAAAAAAAAAAAAAABise yaptigim yok cnm sabah kahvalti
Mutfagi ve evi topladim camasir yerleştirdim
Yenileriniserdim dünden yemeğin var yanina makarna yapacam olis istedi halsizim yaw
walla biz ewdeydik ve hiç birşey yapmadık rutin bir gündü bizim için..Selam kizlar nasılsınız?
2014'e girdik
Alis huzursuz olunca biz kaynosgilden erken geldik 11 de. Evde girdik yeni yila. Sonrada erkenden uyuduk.
Dun aksamda yemege ciktik esimle. Cok guzel gecti
Bende haberler boyle kizlar
Sizler neler yaptiniz
Allahim insallah hepinizin gonlune gore verir.
Eve internet cekiliyyyyyyy
Beydagli Dr ne zaman gidiyon
tkb gizli gizli okiyiiii eminim cvp vermeden kacar
abowwwwwwwww bende ne güzel unuttun sanmıştım...
yarın EBRU TARIMI arıcam sewinç ne dersin??gerçi onun yöntemide aynı demiştin sen, ama merak ediyorum miyomum bu kadar büyükken hamile kal dermi acaba:26:
birde yine soğan suyu içiyorum ben, fazlamı abarttım nekaçıncı içişim bu:44:
aa evet güzel espriewet sen yazdığında 2013 yılındaydık şimdi 2014 olmuş hey gidi günler hey....
çok geçmiş olsun ALLAH kolaylıklar ve iyilikler versin...
yaa çocuklu olan herkes bu şikayetleri yapıyor,hiç kendine zaman ayıramamakta kötü bişey heee:26:
Bende cepten bakiyom hatta yaziyommaymuş
çatla cepten bakıyos heralde çirkin çitos
bende bugün "bana herşey yakışır" ı izliyordum
daha baştayız zannettim meğer 4. yarışmacıymış abovvvvvvvv
baktımki booon perşembe
gerçekten p.tesi kılıklı perşembe
ömrümde sana ilkkez hak verdim sevinç karısı neyseonu da geri aldım
Sanslisin diyeyim o zaman.Amin cnm
Bizde saat 10 da ewe geldik
Oglanin uykusu geldi
Aynen dun akşam daha iyiydi walladurumu kurtaran yemek MAKARNAAAAAAAAAAAAAAbende çok sewerim bugün öğle yemeğinde yaptım yoğurtlusunu
miraç büyüyor ya ondan halsizsin zaar
walla biz ewdeydik ve hiç birşey yapmadık rutin bir gündü bizim için..
seninde dün akşamın daha güzel geçmiş,anladığım kadarıyla
Beydagli Dr ne zaman gidiyon
İii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
kız soğan içmekten GAZMANA döndümunutmadim kesinlikle
Sogani iç cnm destekliyorum arkandayim :13:
Ebru hoca iyi bir Dr ama haydardedeoglunu da tavsiye ediyorum ebru hoca haftada bir gün bakiyo gebe olmayanlara simdi iki ay atarsa
walla ne yalan söyleyim çoğu zaman düşünüyorum artıkaa evet güzel espri
-------
amin Allah razı olsun
gerçekten zor
acaba çocuktan vazmıgeçsemm diye düşündün galiba
:120::120::120::120:abovvvvvvvv daha gitmemişmi beydağlı doktoraaaaaaaa
hadi canımmmmmm
1 sene geçti aradan
ayy kendimden iğrendim
serayda hiç gelmedi,halbuki ben çok sewindim o hamile oldu diye, hepimiz sewindikDuman karisi iyice bosladi bizi
Onun kiz ocakta doğmuştu dimi:26:
ewet tutun elimden götürün beni,hatta bayıltarak götürün çünkü artık doktora gitmek istemiyorummmmmSanslisin diyeyim o zaman.
kocanla basbasa kutladin dimek.. sevindim senin adina. Biz 8 de gittij oraya 11 de kalktik cok memnun oldum yani.
Aynen dun akşam daha iyiydi walla
:))
Dogru soyluyon kiz bu beydagliyi elinden tutup biz mi gotursek acaba. Hadi beydaglim 2014 e girdik kuzum bekliyoruz senden bi atak. Allahdan cabuk hamile kaliyon. Insallah bu sefer sorunsuz bi gebelik gecirirsin tatlim.
İii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?