Pasagulkiz yataktan cikamiiim kahvaltı hazirsa size geliim
Aferin pasagul eksik yok annemkendime şarkı armagan ediyorum öhü öhü uykusuz her gecegece 2 kere süt sagmaya kalkıyorum bebek gelincede sagıcam aynene devam bide hem emziricem hemde biberonla takviyesi var onu vericem artık bu modda oluurm ben olurda buraya giremzsem bilinki bir elimde pompa bri elimde çay bardagı umrumdamı dünye diye takılırım kız sevinç karısı galiba sen haklısın he donumu çekemicem galiba bebek gelince
bu arada nepiyon bugün bebegin çantasını hazırlıcam bebem bakalım neler koyucam düşünmekteyim
2 adet baddaniyeleriyle brilikte hastane çıkışı 2 adet kilotlu çorapo koyucem çorap ellik şapka yan yatma yastıgı bebeg biberon ıslak medil bez emzikçin işi baddniye alıcam kendime 1 takıp pijama gögüs pedi havlu kagıt yazma terlik 1 kat iç çamaşrı lazım olmazda namaz kıldıgım için orda mecit varda bri adet sccade koyucam namaz için daha eksik varmı hele bri deyiver bu arada günaydın 2 adet tulum
çayı demledim gel peynirli omlet yapıcem elelrimle besliyim yavrum seni gel
2 adet tulum ve agız mendilini unutmuşum aklıma geldiçe yazarım bebek yastıgıda var
Aferin pasagul eksik yok annem
Sagsalim evinize gelin insallah
hemen geliyiiiiim
Eksik çocuk bezi gerisi tamam gibi kiz çocuk yastigini napacanki daha yastikta yatmaz sanirsam
bende cayi demliyim çok aciktim
Bende omlet yaparim neyim eksik
agzını yerim senin cilveli karıbenim gibi yapamazsın yemek anası ama bunu bil
maaşşallahKizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))
bence sen o kanapeleri kaldır,çok sewiyolar senin kanapeleriBir uyusugumki anlatamam sürekli uyumak istiyorum
Çünkü gece çok rahat uyuyamiyorum WC ye kalmaktan uykum kaciyiiiiibugün bide kaynosgil gelecekmis stres oldum valla 3 gün önce ordaydik daha bir birakmiyolarki rahat edelim zaten çok rahatim yok saygi sifir gelince bir ise yarasalar her biri bir kanepeye yatiyor sinir oluyom ya
ayyyyyy 2 gün sonra ewinde demek küçük adam gözünaydın paşacım senin adına çok sewiniyorum canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşaallahkızlar allaha şükür pazar hastaneye yatıyorumcennet kuşum küçük adamım benle kalıcak artık 10 dakika sonra çıkın diyen oolmucam emzirdigimde hadi zaman doldu diyen olmucak pazartesi taburucu olucaz işşallah allahım okadare mutluyumki yeni dogmuş sıpalar gibi koşasım var allahım bana bugünü gösterdigin için ne kadar secde şükretsem az rabbime binlerce şükürler olsun 12 senelik özlemim yanımda olucak işşallah pazartesi evine gelicek küçük adamım artık doya doya koklucam alıcam kucagıma benimde artık evladım var 3 tane cennete evladımı yolladım amam rabbim okadar emeklerimi boşa çıkarmadı allahım sana şükürler olsun dileirm rabbimden benim yüzümü güldürdü olmayanlaraında tez zamanda güldürsün işşallah :)bu arada
35 hafta lık bitiyor 36 giriyorum yarın küçük adamımla birazdan buluşucam işşallah emişmeye gidicem herkez diyorduya evladın olsun öllenleri unutursun dediler ama yalan be kardeşim külleyen yalan oglumu her kokladıgımda öptügümde ölen çocuklarım içinde öpüyorum kokluyorum ah muhammedim kardeşlerinde senin gibi şirin güzelmiydi be ogul((( 43:
merak etme sen ben burdayım bazı vefasızlar gibi degilim
canım duygular aynı gerçekten işşallah kardeşleirmiede veiri rabbim
kız daha ne istiyorsun be seni seviyor kaynanan
Insallaj erimistir kuzum miyomlarin.
Ya benimde kistlerim var dogumdan sonra cikti. 2.5 cm di sanırım. Bendr haftaya randevu alayimda gideyim bi baktirayim. Brndr Bende sogan kuru yapcekdim guya bi ara bu kistler icin ama ona fırsat mi kaliyi :))
Ayý ufff aklima uykusuz geceler geldi simdi. Bende o kadar cok kalkardimki wc ye. Gunde 3 litre
Su icerdim. Mecburen. Kimi zaman midem bulanirdi su icmekden artık. Dogum yapinca su sadece ihtiyaç duydugumda icecem dediydim.
r benim kaynoslar oyle zirt pirt gelmez beni sevmedikleri icin. Ancak ben yem3g3 davet edince geliyolar
Yok aradim sali gu nu arayin dediler soytarilar :) gitmem sartCanim ihmal etme git mutlaka gerçi doğumdan sonra normal adetin başlayınca yok olabiliyor
Sudan benimde midem bulaniyor nefret eder oldum artik
Ama mecbur iciyorum o kadar ictigim halde idrar yolu enfeksiyonu oldum
Bizimkilerde sevdiklerinden mi geliyor ki
Oglani ozluyolar yada yikilacak yer ariyolar
Allah kabul etsinheyecanımı görsen gülersin bugün küçük adamıma gittim emişmeye hemşireler babalara verdi hoş benimkiyle brilikte 1 baba dah avardı ben hemşireyle konuşurken benim sıpa aranmaya başlamış allahım kucagım aaldım gülesim geldi ne aranıyordu kuzum üstümü emicek okadar aranıyor hemşire dediki ah yavrum ne acıkmış kıyamam babaları şutladık dışarı sonra emişmeye başladık kendimi verdim epey emdi çok şükür sonra tenimi tutuyor anladı silikonu verdim emdi kız bu sıpa diliyle itiyor silikon ucu verince deyme keyfine
kilosu 1940maşşalalh süphanallah boyu 42 cm oldu bu arada namaza başladım çok şükü rçarpışmayı heç sorma olmadı ben aldım alıcagımı gerisi beni ilgilendirmez 9 aydır iyiydi be
aglamam gelince insan ister istemez aglıyor aglamam diyen yalan söylüyor
Kiz benimkiside diyorki 1 cocukda dagildin 2 cocukla millet nasil yapiyo diyo:))) isfemiyor ikinciyi zati :))Yok yaaane vuruyon artik lohusa deelsin yolarim seni haaa ben hamisim beni dovemezsin daha 3 aya yakin günüm var 40 günde lohusalik ondan sonra Kleopatra yi tahttan indirirler
Eşime diyomki çok simardim her sene doguracam bir taneakli uciyiii tabi saka benimkisi
Yok aradim sali gu nu arayin dediler soytarilar :) gitmem sart
bide su belimin ağrısı hayirlisiyla gecseydi eyiydi.
Kiz benimkiside diyorki 1 cocukda dagildin 2 cocukla millet nasil yapiyo diyo:))) isfemiyor ikinciyi zati :))
Alis uyandi kahvaltisini veriiim
:çoksıcakçorbaiçenağzıyanansmiley:
:halaçorbaiçensmiley:
:çorbadankarnışişensmiley:
:çoksıkılansmiley:
Ben hep buradayken sen nerdesinbeydagli :burdaaaaaaaaaaaaaaa
sevinç :yookkkkkk
paşam :yoookkkkk
duman :yooookkkk
başak :heç yoookk
umudum :yokkkk
nazemir :yoookkkk
begüm :yokkkkkkk
çakmapolyy :yokkk
belinaysu :yoookkk
bafs :yoookkkkk
seray :yooookkkk
abowwww heç kimse yokkkk
başka kimse varmıydı:44:
beydagli giderrrrrr
çay demledimdi
içen varısa gelsin
kim gelecekse benimkide laf, kimse yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?