Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kendime şarkı armagan ediyorum öhü öhü uykusuz her gece gece 2 kere süt sagmaya kalkıyorum bebek gelincede sagıcam aynene devam bide hem emziricem hemde biberonla takviyesi var onu vericem artık bu modda oluurmben olurda buraya giremzsem bilinki bir elimde pompa bri elimde çay bardagı umrumdamı dünye diye takılırım kız sevinç karısı galiba sen haklısın he donumu çekemicem galiba bebek gelince

bu arada nepiyon bugün bebegin çantasını hazırlıcam bebem bakalım neler koyucam düşünmekteyim

2 adet baddaniyeleriyle brilikte hastane çıkışı 2 adet kilotlu çorapo koyucem çorap ellik şapka yan yatma yastıgı bebeg biberon ıslak medil bez emzik çin işi baddniye alıcam kendime 1 takıp pijama gögüs pedi havlu kagıt yazma terlik 1 kat iç çamaşrı lazım olmazda namaz kıldıgım için orda mecit varda bri adet sccade koyucam namaz içindaha eksik varmı hele bri deyiverbu arada günaydın2 adet tulum

Son düzenleme:
2 adet tulum ve agız mendilini unutmuşum aklıma geldiçe yazarım bebek yastıgıda var

Aferin pasagul eksik yok annem
Sagsalim evinize gelin insallah
çayı demledim gel peynirli omlet yapıcem elelrimle besliyim yavrum seni gel
hemen geliyiiiiim
2 adet tulum ve agız mendilini unutmuşum aklıma geldiçe yazarım bebek yastıgıda var

Eksik çocuk bezi gerisi tamam gibi kiz çocuk yastigini napacanki daha yastikta yatmaz sanirsam

Aferin pasagul eksik yok annem
Sagsalim evinize gelin insallah

hemen geliyiiiiim

Eksik çocuk bezi gerisi tamam gibi kiz çocuk yastigini napacanki daha yastikta yatmaz sanirsam

bezi ptimre pampırs alıcam yeni dogan ıslak mendilide uninin dediler çikonun biberonı var öyle işte kı zşimdiden uykum var bebek gelince ne yapııcam ben

agzını yerim senin cilveli karıbenim gibi yapamazsın yemek anası ama bunu bil

Yok yaaa ne vuruyon artik lohusa deelsin yolarim seni haaa ben hamisim beni dovemezsin daha 3 aya yakin günüm var 40 günde lohusalik ondan sonra Kleopatra yi tahttan indirirler
Eşime diyomki çok simardim her sene doguracam bir tane akli uciyiii tabi saka benimkisi

Kizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))
maaşşallah canım çok az kalmış
bence sen o kanapeleri kaldır,çok sewiyolar senin kanapeleri
ayyyyyy 2 gün sonra ewinde demek küçük adam gözünaydın paşacım senin adına çok sewiniyorum canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşaallah

git baktır canım ihmal etme,ama kistler genelde adetle birlikte atılıyorrr...hem soğanıda yap öyle git toktura

Yok aradim sali gu nu arayin dediler soytarilar :) gitmem sart
bide su belimin ağrısı hayirlisiyla gecseydi eyiydi.
buarada 62 ye düştüm :)))) 10 kilo vermem lazim
kiz bende 3 litre su ictim yinede cok kotu idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotikle bile gecmedi tam. Disarda tuvalettende bulasmis olqbilir demisti.
Malum bi doktora gitmeye 10 defa wc ye gidiyodum

Senden iyi geljnmi bulcekler sanki.
Benimkiler bebek gibi cok nazlilar
Allah kabul etsin
benimde sukur namazi kilmam lazim dsuana kadar 3 4 defa anca kıldım baslamam lazim gunde bir d yasin.e
Kiz benimkiside diyorki 1 cocukda dagildin 2 cocukla millet nasil yapiyo diyo:))) isfemiyor ikinciyi zati :))

Alis uyandi kahvaltisini veriiim

bel ağrısı kötü walla

kız demek 1 tanede pes ettiniz ,ben kendimi heç düşünemiyom:18:

beydagli :burdaaaaaaaaaaaaaaa

sevinç :yookkkkkk

paşam :yoookkkkk

duman :yooookkkk

başak :heç yoookk

umudum :yokkkk

nazemir :yoookkkk

begüm :yokkkkkkk

çakmapolyy :yokkk

belinaysu :yoookkk

bafs :yoookkkkk

seray :yooookkkk

abowwww heç kimse yokkkk
başka kimse varmıydı:44:

çay demledimdi

içen varısa gelsin

kim gelecekse benimkide laf, kimse yok ki

Bazen diyorum ki;

ne olacak söyle gitsin.

Sonra diyorum ki;

söyleyince ne olacak ?

Sus! bitsin..

CEMAL SÜREYYA....

Son düzenleme:
:çoksıcakçorbaiçenağzıyanansmiley:

:halaçorbaiçensmiley:

:çorbadankarnışişensmiley:

:çoksıkılansmiley:
evet çok sikilmis belli
Ben hep buradayken sen nerdesin
beydagli giderrrrrr

çay demledimdi

içen varısa gelsin

kim gelecekse benimkide laf, kimse yok ki

Karsi komsumda bende cay keyfindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…