Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Duman karisi iyice bosladi bizi
Onun kiz ocakta doğmuştu dimi:26:
hainn sevinççç ben seni soruyorum özel miracı soruyorum hem görmüyorsun hemde laf sokuyorsun... evet ocakta doğdu benim kız
bi sorsana noldu bu dumana diye? iş çok yoğun zaten kızıma hiç vakit ayıramıyorum,eve geliyorum inan bardak kaldırmıyorum yerinden kızçem uyuyana kadar ona gidiyor tüm vaktim..uyuyunca iş güç, günde 4 saat uyursam iyidir... arada çocuğu sallarken telden faceye giriyorum buraya girmek okumak işkence telden... haftasonu çok ateşi çıktı kızın 39.8 leri gördük cumartesi pazar hep acildeydik,düşüremediler ateşini, boğaz enfeksiyonu olmuş dişleri çıkıyo... o günden beri de sürekli ağlak sürekli mızmız,ateşi bi düşüyo bi yükseliyor... valla ben ben olmaktan çıktım artık çok yorgunum, halsizim, hiçbirşeye yetişemiyorum..

İii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
canım ne heyecanlı son günlerini güzel geçir bak ben hala uykusuzum :)

ahh yakın olaydım da o aşureden bende yiyeydim allah kabul etsin... bak bu günlere şükür sonunda sende kavuştun oğluna... Sırada inşallah beğdağlım ve yaseminim kaldı... Ahh birde sizin haberinizle içimiz rahatlasaydı...

kızlar giremiyorum diye lütfen unutmayın beni,inanın aklım sizde yazamasamda girip okumaya haberdar olmaya çalışıyorum...evinizde olmanın kıymetini bilin, ben hem bebeğimi hem evimdeki huzurlu günlerimi çok özlüyorum...

Canım yaaa keşke yakin olsaydik..ne guzel birbirimizin yardimina kosardik sohbet ederdik.cok guzel dostluklar kurardik.
Doktora da gotururduk :)))

Canım bende gaz yapmamistu fazla..

buarada evet cok yorucu. Ama cok guzel bi duygu. Vazgecme. !!! :)) inşallah guzel haberlerini alicam burdan

İii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
Saglikla sihhatle insallah cnm sen dogurda sira bana gelsin dua etmeyi unutma

Evet sadece cuma günleri bakiy bende de gaz olmuştu cnm idare et napacan saglikli en azindan
Kizzz serayin isleri çok yogunmus gece yarisina kadar calisiy gebe haliylen bu aralar ikili teste gidecekti hayirli haberler alirik insalah

hain sensin msjina cvp yazmistim görmesin zaaar çok geçmiş olsun çocuk senide özlüyor diş çok kotu allah yardimciniz olsun ne diyim ocakin kacinda dogduydu yuruyomu yavaş yavaş kuzucuk
Girip okuyunca iki kelime yaz kizin hasta olduğunu nerden bilek vahiymi geliy tövbe tovbeeee

günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş

seni unuturmuyuz hiç kuzum yaa,ALLAH kolaylıklar versin işin zor....eyşana çok geçmiş olsun

inşaallah yasemindende güzel haber almayı bende çok istiyorum...
inşaallah canım sağol....şahane olurdu walla umudum,yakın olmamız ama maalesef hepimiz ayrı yerlerdeyiz....

ewet aradım şidi artık sadece gebelere bakıymışbulurum elbet bir doktor kıtlık yok ya,şu soğan kürlerim bir bitsin hayırlısı bakalım...ama inan bana sevinç çok ama çok korkuyorum,içimde kopan fırtınaları bir bilseniz...

ben sadece burda neşeli şeyler yazıp ,gerçeklerden kaçmaya çalışıyorum...ama gerçeklerden kaçılmıyacağını çok iyi biliyorum,sadece bebek sorunu yok ki insanın özel hayatında hepimizin bir sürü sorunları var...

Canim sana hakveriyorum herkesin hayatinda neler oluyor neler. Korkularina çok hakveriyorum ama bir git artik dra kiz su Bülent beyi arasana valla az kaldi arayip randevuyu ben alaçam bi git miyomlar ne alemde o kadar soğankuru yaptin bebek isi sşöyle dursun sagligin için cnm iyice buyur felan sonra içinden cikilmaz bir hal alir allah korusun :18:

abowwww ALLAH korusun zaten ondan çok korkuyorum inşaallah soğan eritmiştir:18:

tabiki öncelikle miyomlarım için gidecem bebeamm az kaldı

Kizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))

Kizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))

Son aya girdim maasallah daha dun gibi hamilelik haberini alisimiz. Kizin maasallah savasci cikti sokturucuye bile dayandi kuzum benim sagsalim kucaginada alirsin insallah canim

Bir uyusugumki anlatamam sürekli uyumak istiyorum
Çünkü gece çok rahat uyuyamiyorum WC ye kalmaktan uykum kaciyiiiii bugün bide kaynosgil gelecekmis stres oldum valla 3 gün önce ordaydik daha bir birakmiyolarki rahat edelim zaten çok rahatim yok saygi sifir gelince bir ise yarasalar her biri bir kanepeye yatiyor sinir oluyom ya

kızlar allaha şükür pazar hastaneye yatıyorum cennet kuşum küçük adamım benle kalıcak artık 10 dakika sonra çıkın diyen oolmucam emzirdigimde hadi zaman doldu diyen olmucak pazartesi taburucu olucaz işşallah allahım okadare mutluyumki yeni dogmuş sıpalar gibi koşasım var allahım bana bugünü gösterdigin için ne kadar secde şükretsem az rabbime binlerce şükürler olsun 12 senelik özlemim yanımda olucak işşallah pazartesi evine gelicek küçük adamım artık doya doya koklucam alıcam kucagıma benimde artık evladım var 3 tane cennete evladımı yolladım amam rabbim okadar emeklerimi boşa çıkarmadı allahım sana şükürler olsun dileirm rabbimden benim yüzümü güldürdü olmayanlaraında tez zamanda güldürsün işşallah :)bu arada
35 hafta lık bitiyor 36 giriyorum yarın küçük adamımla birazdan buluşucam işşallah emişmeye gidicem herkez diyorduya evladın olsun öllenleri unutursun dediler ama yalan be kardeşim külleyen yalan oglumu her kokladıgımda öptügümde ölen çocuklarım içinde öpüyorum kokluyorum ah muhammedim kardeşlerinde senin gibi şirin güzelmiydi be ogul(((43:
merak etme sen ben burdayım bazı vefasızlar gibi degilim
canım duygular aynı gerçekten işşallah kardeşleirmiede veiri rabbim

kız daha ne istiyorsun be seni seviyor kaynanan

Gozunaydin canim insallah sagsalim evinize geçersiniz kaç kilo oldu minik adam kiz eskiyi unut ikide bir hatirlama çok şükür bebegin oldu sagsalim evinizede cikarsiniz insallah uzulmek yok artik bitti

abowwww ALLAH korusun zaten ondan çok korkuyorum inşaallah soğan eritmiştir:18:

tabiki öncelikle miyomlarım için gidecem bebeamm az kaldı
Insallaj erimistir kuzum miyomlarin.
Ya benimde kistlerim var dogumdan sonra cikti. 2.5 cm di sanırım. Bendr haftaya randevu alayimda gideyim bi baktirayim. Brndr Bende sogan kuru yapcekdim guya bi ara bu kistler icin ama ona fırsat mi kaliyi :))

Ayý ufff aklima uykusuz geceler geldi simdi. Bende o kadar cok kalkardimki wc ye. Gunde 3 litre
Su icerdim. Mecburen. Kimi zaman midem bulanirdi su icmekden artık. Dogum yapinca su sadece ihtiyaç duydugumda icecem dediydim.

r benim kaynoslar oyle zirt pirt gelmez beni sevmedikleri icin. Ancak ben yem3g3 davet edince geliyolar

Gozunaydin canim insallah sagsalim evinize geçersiniz kaç kilo oldu minik adam kiz eskiyi unut ikide bir hatirlama çok şükür bebegin oldu sagsalim evinizede cikarsiniz insallah uzulmek yok artik bitti

heyecanımı görsen gülersinbugün küçük adamıma gittim emişmeye hemşireler babalara verdi hoş benimkiyle brilikte 1 baba dah avardı ben hemşireyle konuşurken benim sıpa aranmaya başlamış allahım kucagım aaldım gülesim geldi ne aranıyordu kuzum üstümü emicek okadar aranıyorhemşire dediki ah yavrum ne acıkmış kıyamam babaları şutladık dışarı sonra emişmeye başladık kendimi verdim epey emdi çok şükür sonra tenimi tutuyor anladı silikonu verdim emdi kız bu sıpa diliyle itiyor silikon ucu verince deyme keyfine
kilosu 1940 maşşalalh süphanallah boyu 42 cm oldubu arada namaza başladım çok şükü rçarpışmayı heç sorma olmadı ben aldım alıcagımı gerisi beni ilgilendirmez9 aydır iyiydi be
aglamam gelince insan ister istemez aglıyor aglamam diyen yalan söylüyor

Canim ihmal etme git mutlaka gerçi doğumdan sonra normal adetin başlayınca yok olabiliyor
Sudan benimde midem bulaniyor nefret eder oldum artik
Ama mecbur iciyorum o kadar ictigim halde idrar yolu enfeksiyonu oldum
Bizimkilerde sevdiklerinden mi geliyor ki
Oglani ozluyolar yada yikilacak yer ariyolar

Oyyyy kuzum büyüyor maasallah eve gelince bolbol emer daha çok buyur insallah şimdiki Veletler çok zekiler canim yaaa kiz bakin seni begeneceklermi oğlana bakabilecenmi gözlerine girebilecenmi aman ha dikkat et yoksa vermezler miniki sana
Namaza baslamissin Allah kabul etsin
Oglani eve cikar carpisirsin bu kadar sabrettin az dayan
Gerçi oğlan firsat vermez o gelmeden bir acilis yapsan eyiydi insallah bundan sonra sadece mutluluktan aglarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…