hainn sevinççç ben seni soruyorum özel miracı soruyorum hem görmüyorsun hemde laf sokuyorsun... evet ocakta doğdu benim kızDuman karisi iyice bosladi bizi
Onun kiz ocakta doğmuştu dimi:26:
canım ne heyecanlı son günlerini güzel geçir bak ben hala uykusuzum :)İii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
ahh yakın olaydım da o aşureden bende yiyeydimcanlar 10 gün sonra evimi dip köşe temizledim tek balkonum kaldı onuda yapınca tememküçü
kk adamıma gidicem bırzdan ya cumartesi yada salıya kadar allahtan brişey olmazsa evinde işşallah doktor kilosunudoldurmasını bekliyor allaha şükrü evde yemek vericem demitim verdim 40 kapıya aşure dagıttımallahım allahtan 100 kapı dememişim evin altınıı üstüne getridiler çok şükür temizleidm evi artık evim misgibi bir bebegimin küveti beşşigi kaldı onlarıda yarın alıcam küvetini beşşigi eşimle artık temizlik yapmaktan kleyenin harflerime basmak canımı acıytıyor yarıldı parmaklarım okadar acıyor evden dünyanın şeyşi attım ellerim kendine gelsin işşallah detaylı yazarım şimdi giyinmem lazım oglum beni bekler emişmeye ben dogum ettim diye korkmayım sizleri unutmadım başka vefasızlar gbi degilim ben
nice senelere canlarımsonra gene gelirim
kız soğan içmekten GAZMANA döndümsizde de bu kadar gaz oluyormuydu
öylemi haftada bir kere bakıyor hemiiii
walla ne yalan söyleyim çoğu zaman düşünüyorum artık
:120::120::120::120:
serayda hiç gelmedi,halbuki ben çok sewindim o hamile oldu diye, hepimiz sewindik
ewet tutun elimden götürün beni,hatta bayıltarak götürün çünkü artık doktora gitmek istemiyorummmmm
çok az kalmış,belinaycım hayırlısıyla alırsın kucağına inşaallah...
bizi unuttun sanmıştım,özlettin kendinii
Saglikla sihhatle insallah cnm sen dogurda sira bana gelsinİii aksamlar kizlr nasilsinizzzz. Benim son gunlerim kizims kavusmaya gun sayiyorum
kız soğan içmekten GAZMANA döndümsizde de bu kadar gaz oluyormuydu
öylemi haftada bir kere bakıyor hemiiii
walla ne yalan söyleyim çoğu zaman düşünüyorum artık
:120::120::120::120:
serayda hiç gelmedi,halbuki ben çok sewindim o hamile oldu diye, hepimiz sewindik
ewet tutun elimden götürün beni,hatta bayıltarak götürün çünkü artık doktora gitmek istemiyorummmmm
çok az kalmış,belinaycım hayırlısıyla alırsın kucağına inşaallah...
bizi unuttun sanmıştım,özlettin kendinii
hainn sevinççç ben seni soruyorum özel miracı soruyorum hem görmüyorsun hemde laf sokuyorsun... evet ocakta doğdu benim kız
bi sorsana noldu bu dumana diye? iş çok yoğun zaten kızıma hiç vakit ayıramıyorum,eve geliyorum inan bardak kaldırmıyorum yerinden kızçem uyuyana kadar ona gidiyor tüm vaktim..uyuyunca iş güç, günde 4 saat uyursam iyidir... arada çocuğu sallarken telden faceye giriyorum buraya girmek okumak işkence telden... haftasonu çok ateşi çıktı kızın 39.8 leri gördük cumartesi pazar hep acildeydik,düşüremediler ateşini, boğaz enfeksiyonu olmuş dişleri çıkıyo... o günden beri de sürekli ağlak sürekli mızmız,ateşi bi düşüyo bi yükseliyor... valla ben ben olmaktan çıktım artık çok yorgunum, halsizim, hiçbirşeye yetişemiyorum..
canım ne heyecanlı son günlerini güzel geçir bak ben hala uykusuzum :)
ahh yakın olaydım da o aşureden bende yiyeydimallah kabul etsin... bak bu günlere şükür sonunda sende kavuştun oğluna... Sırada inşallah beğdağlım ve yaseminim kaldı... Ahh birde sizin haberinizle içimiz rahatlasaydı...
kızlar giremiyorum diye lütfen unutmayın beni,inanın aklım sizde yazamasamda girip okumaya haberdar olmaya çalışıyorum...evinizde olmanın kıymetini bilin, ben hem bebeğimi hem evimdeki huzurlu günlerimi çok özlüyorum...
günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş
seni unuturmuyuz hiç kuzum yaa,ALLAH kolaylıklar versin işin zor....eyşana çok geçmiş olsunhainn sevinççç ben seni soruyorum özel miracı soruyorum hem görmüyorsun hemde laf sokuyorsun... evet ocakta doğdu benim kız
bi sorsana noldu bu dumana diye? iş çok yoğun zaten kızıma hiç vakit ayıramıyorum,eve geliyorum inan bardak kaldırmıyorum yerinden kızçem uyuyana kadar ona gidiyor tüm vaktim..uyuyunca iş güç, günde 4 saat uyursam iyidir... arada çocuğu sallarken telden faceye giriyorum buraya girmek okumak işkence telden... haftasonu çok ateşi çıktı kızın 39.8 leri gördük cumartesi pazar hep acildeydik,düşüremediler ateşini, boğaz enfeksiyonu olmuş dişleri çıkıyo... o günden beri de sürekli ağlak sürekli mızmız,ateşi bi düşüyo bi yükseliyor... valla ben ben olmaktan çıktım artık çok yorgunum, halsizim, hiçbirşeye yetişemiyorum..
ahh yakın olaydım da o aşureden bende yiyeydimallah kabul etsin... bak bu günlere şükür sonunda sende kavuştun oğluna... Sırada inşallah beğdağlım ve yaseminim kaldı... Ahh birde sizin haberinizle içimiz rahatlasaydı...
kızlar giremiyorum diye lütfen unutmayın beni,inanın aklım sizde yazamasamda girip okumaya haberdar olmaya çalışıyorum...evinizde olmanın kıymetini bilin, ben hem bebeğimi hem evimdeki huzurlu günlerimi çok özlüyorum...
inşaallah canım sağol....şahane olurdu walla umudum,yakın olmamız ama maalesef hepimiz ayrı yerlerdeyiz....Canım yaaa keşke yakin olsaydik..ne guzel birbirimizin yardimina kosardik sohbet ederdik.cok guzel dostluklar kurardik.
Doktora da gotururduk :)))
Canım bende gaz yapmamistu fazla..
buarada evet cok yorucu. Ama cok guzel bi duygu. Vazgecme. !!! :)) inşallah guzel haberlerini alicam burdan
Saglikla sihhatle insallah cnm sen dogurda sira bana gelsindua etmeyi unutma
Evet sadece cuma günleri bakiy bende de gaz olmuştu cnm idare et napacan saglikli en azindan
Kizzz serayin isleri çok yogunmus gece yarisina kadar calisiy gebe haliylen bu aralar ikili teste gidecekti hayirli haberler alirik insalah
günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş
seni unuturmuyuz hiç kuzum yaa,ALLAH kolaylıklar versin işin zor....eyşana çok geçmiş olsun
inşaallah yasemindende güzel haber almayı bende çok istiyorum...
inşaallah canım sağol....şahane olurdu walla umudum,yakın olmamız ama maalesef hepimiz ayrı yerlerdeyiz....
ewet aradım şidi artık sadece gebelere bakıymışbulurum elbet bir doktor kıtlık yok ya,şu soğan kürlerim bir bitsin hayırlısı bakalım...ama inan bana sevinç çok ama çok korkuyorum,içimde kopan fırtınaları bir bilseniz...
ben sadece burda neşeli şeyler yazıp ,gerçeklerden kaçmaya çalışıyorum...ama gerçeklerden kaçılmıyacağını çok iyi biliyorum,sadece bebek sorunu yok ki insanın özel hayatında hepimizin bir sürü sorunları var...
Canim sana hakveriyorum herkesin hayatinda neler oluyor neler. Korkularina çok hakveriyorum ama bir git artik dra kiz su Bülent beyi arasana valla az kaldi arayip randevuyu ben alaçam bi git miyomlar ne alemde o kadar soğankuru yaptin bebek isi sşöyle dursun sagligin için cnm iyice buyur felan sonra içinden cikilmaz bir hal alir allah korusun :18:
Kizlar evimd net yok oyuzden grlemiyorum tldn faceye girnek kolay oluyo amaa burda sadece yazilanlari okuyabiliyorum 34+0olduk son ayim
Duman gecmis olsun ben simiden uykusuz olmaya basldim
Basak sen ne almdesinn gelmiyonmu ankaraya :))))
kızlar allaha şükür pazar hastaneye yatıyorumCanim ellerine Saglik ohhh mis gibi olmuş olis mis gibi eve geliyor insallah sagsalim sen çok bekledin sabrettin kilosu dolmadan cikarma mazalah orda gözetim altinda çok şükür sagsalim evinede gelir bolbol kucaklasip emisirsiniz
Sanada iyi seneler 2014 çok daha iyi olacak insallah
merak etme sen ben burdayım bazı vefasızlar gibi degilimay inşaalllah aminnnsanada musmutlu yılaar
aminn.....
ewet sen yazdığında 2013 yılındaydık şimdi 2014 olmuş hey gidi günler hey....
çok geçmiş olsun ALLAH kolaylıklar ve iyilikler versin...
yaa çocuklu olan herkes bu şikayetleri yapıyor,hiç kendine zaman ayıramamakta kötü bişey heee:26:
ellerine sağlıkkk bebeammm...ohhh mis gibi olmuş heryer......ALLAH kabul etsin,yaptıklarınıda,ne güzel çok az kaldı MUHAMMET EMİN evine geliyor kız çicukun yollarına kırmızı halı ser,bando mızıka tut
wefalı arkadaşımm bırakmazsın bizi dimi
amin canımmmm..
canım duygular aynı gerçekten işşallah kardeşleirmiede veiri rabbimhainn sevinççç ben seni soruyorum özel miracı soruyorum hem görmüyorsun hemde laf sokuyorsun... evet ocakta doğdu benim kız
Bir uyusugumki anlatamam sürekli uyumak istiyorum
Çünkü gece çok rahat uyuyamiyorum WC ye kalmaktan uykum kaciyiiiiibugün bide kaynosgil gelecekmis stres oldum valla 3 gün önce ordaydik daha bir birakmiyolarki rahat edelim zaten çok rahatim yok saygi sifir gelince bir ise yarasalar her biri bir kanepeye yatiyor sinir oluyom ya
Insallaj erimistir kuzum miyomlarin.abowwww ALLAH korusun zaten ondan çok korkuyorum inşaallah soğan eritmiştir:18:
tabiki öncelikle miyomlarım için gidecem bebeamm az kaldı
Bir uyusugumki anlatamam sürekli uyumak istiyorum
Çünkü gece çok rahat uyuyamiyorum WC ye kalmaktan uykum kaciyiiiiibugün bide kaynosgil gelecekmis stres oldum valla 3 gün önce ordaydik daha bir birakmiyolarki rahat edelim zaten çok rahatim yok saygi sifir gelince bir ise yarasalar her biri bir kanepeye yatiyor sinir oluyom ya
Gozunaydin canim insallah sagsalim evinize geçersiniz kaç kilo oldu minik adamkiz eskiyi unut ikide bir hatirlama çok şükür bebegin oldu sagsalim evinizede cikarsiniz insallah uzulmek yok artik bitti
Insallaj erimistir kuzum miyomlarin.
Ya benimde kistlerim var dogumdan sonra cikti. 2.5 cm di sanırım. Bendr haftaya randevu alayimda gideyim bi baktirayim. Brndr Bende sogan kuru yapcekdim guya bi ara bu kistler icin ama ona fırsat mi kaliyi :))
Ayý ufff aklima uykusuz geceler geldi simdi. Bende o kadar cok kalkardimki wc ye. Gunde 3 litre
Su icerdim. Mecburen. Kimi zaman midem bulanirdi su icmekden artık. Dogum yapinca su sadece ihtiyaç duydugumda icecem dediydim.
r benim kaynoslar oyle zirt pirt gelmez beni sevmedikleri icin. Ancak ben yem3g3 davet edince geliyolar
heyecanımı görsen gülersin bugün küçük adamıma gittim emişmeye hemşireler babalara verdi hoş benimkiyle brilikte 1 baba dah avardı ben hemşireyle konuşurken benim sıpa aranmaya başlamış allahım kucagım aaldım gülesim geldi ne aranıyordu kuzum üstümü emicek okadar aranıyor hemşire dediki ah yavrum ne acıkmış kıyamam babaları şutladık dışarı sonra emişmeye başladık kendimi verdim epey emdi çok şükür sonra tenimi tutuyor anladı silikonu verdim emdi kız bu sıpa diliyle itiyor silikon ucu verince deyme keyfine
kilosu 1940maşşalalh süphanallah boyu 42 cm oldu bu arada namaza başladım çok şükü rçarpışmayı heç sorma olmadı ben aldım alıcagımı gerisi beni ilgilendirmez 9 aydır iyiydi be
aglamam gelince insan ister istemez aglıyor aglamam diyen yalan söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?