• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınlar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: umarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

kına yavrum kına :6::6::6::6:

Ne kadar uzuuuunnnnnn zaman olmuş ben yazmayalı çok üzgünüm kızlarrrrr

ege hala sümükşar tam iyileşmiş sayılmaz

ben de tekrardan grip oldum:2:gözüm başım akıyo. Ilaç kullanamadığımdan bir türlü geçmiyor:2:

Günler yoğun geçiyor

ege nin uykusu bozuk sabah 4e kadar oturuyoruz

hepinizin yeni senesini tebrik ediyorum beklediğiniz herşeyi getirmesini

özellikle de bebek getirmesini diliyorum

ben de yeni yıldan hizmetçi bekliyorum

tabir-i caizse .ötümü toplayamıyorum
:37::37::37:

Son düzenleme:
bende 29 mayısta kürtaj oldum canım...temmuza kadar korunacağım..sonrası nasip inşallah Rabbim bekletmeden tekrar nasip eder...kürtajdan sonra adetlerim iyiydi bu ay miktarı azaldı ona canım sıkkın biraz inşallah düzelir...senin nasıl adetlerin benim günü gününe geliyor 1 hafta sürüyor ama 4. günden sonra az az geliyo... inş sorun yoktur doktora gittim muayene falan oldum normal bi sorun yok dedi ama takıyorum işte...

canım benim ilk kürtajdan sonra adet miktarında bir değişiklik olmadı ama 2 .kürtajımdan sonra belirgin azalma var bitki çayı falan içiyorum anca kanama oluyorum...yapışıklık ihtimaline karşı rahim filmi çektirdim ama yapışıklık çıkmadı...hala da az az geliyor doktorlar önemli değil diyor bence kafana takma benim her ay az oluyor senin bir aydır az olması kafaya takılacak bir durum değil bence...neden temmuza kadar bekleyeceksin canım...

anti fosfolipid screen IgG
-anti fosfolipid screen IgM ve rahim filmi sadece bunlar yapılmadı diğerleri aynı banada yapıldı canım.bendede mthrf c677t heterezigot çıktı canım
acaba 1298 heterozigot ile 677 heterozigot arasında ne fark var...ah canım iyice kafayı sıyırdım gittiğim doktorlar sürekli kafaya çok takyığımı söylüyorlar...

canlar 10 gün sonra evimi dip köşe temizledim tek balkonum kaldı onuda yapınca temem:32:küçü
kk adamıma gidicem bırzdan ya cumartesi yada salıya kadar allahtan brişey olmazsa evinde işşallah doktor kilosunudoldurmasını bekliyor allaha şükrü evde yemek vericem demitim verdim 40 kapıya aşure dagıttım:30::30:allahım allahtan 100 kapı dememişim:9::9:evin altınıı üstüne getridiler çok şükür temizleidm evi artık evim misgibi bir bebegimin küveti beşşigi kaldı onlarıda yarın alıcam küvetini beşşigi eşimle artık:17::17:temizlik yapmaktan kleyenin harflerime basmak canımı acıytıyor yarıldı parmaklarım okadar acıyor:43::43:evden dünyanın şeyşi attım ellerim kendine gelsin işşallah detaylı yazarım şimdi giyinmem lazım oglum beni bekler emişmeye:17::17:ben dogum ettim diye korkmayım sizleri unutmadım başka vefasızlar gbi degilim ben :3::3::3:
nice senelere canlarım :38::38:sonra gene gelirim :52::52:

canım benim ilk kürtajdan sonra adet miktarında bir değişiklik olmadı ama 2 .kürtajımdan sonra belirgin azalma var bitki çayı falan içiyorum anca kanama oluyorum...yapışıklık ihtimaline karşı rahim filmi çektirdim ama yapışıklık çıkmadı...hala da az az geliyor doktorlar önemli değil diyor bence kafana takma benim her ay az oluyor senin bir aydır az olması kafaya takılacak bir durum değil bence...neden temmuza kadar bekleyeceksin canım...

Canim ben hakkarideyim suan esimin gorevi sebebiyle.yaza tayin var batiya donucez.o yuzden korunuyorum.ama bide bana sor beklemek ne zor insallah Rabbim daha fazla bekletmez kisa zamanda nasip eder

canlar 10 gün sonra evimi dip köşe temizledim tek balkonum kaldı onuda yapınca temem:32:küçü
kk adamıma gidicem bırzdan ya cumartesi yada salıya kadar allahtan brişey olmazsa evinde işşallah doktor kilosunudoldurmasını bekliyor allaha şükrü evde yemek vericem demitim verdim 40 kapıya aşure dagıttım:30::30:allahım allahtan 100 kapı dememişim:9::9:evin altınıı üstüne getridiler çok şükür temizleidm evi artık evim misgibi bir bebegimin küveti beşşigi kaldı onlarıda yarın alıcam küvetini beşşigi eşimle artık:17::17:temizlik yapmaktan kleyenin harflerime basmak canımı acıytıyor yarıldı parmaklarım okadar acıyor:43::43:evden dünyanın şeyşi attım ellerim kendine gelsin işşallah detaylı yazarım şimdi giyinmem lazım oglum beni bekler emişmeye:17::17:ben dogum ettim diye korkmayım sizleri unutmadım başka vefasızlar gbi degilim ben :3::3::3:

Canim ellerine Saglik ohhh mis gibi olmuş olis mis gibi eve geliyor insallah sagsalim sen çok bekledin sabrettin kilosu dolmadan cikarma mazalah orda gözetim altinda çok şükür sagsalim evinede gelir bolbol kucaklasip emisirsiniz :16:
Sanada iyi seneler 2014 çok daha iyi olacak insallah:nazar:

canlarım musmutlu yıllaraaaaaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: bu yıl bol bebişli bir yıl olsun inşallah...Rabbim topiğimizi hamişlerle doldursun bunlardan biride ben olayım inşallah...sağlıkla sıhatle bebişleri kucağımıza alalım inşallah.....canlarım dedim ya sağlıklı mutlu huzurlu musmutlu yılaraaaa:54::54::54:
ay inşaalllah aminnn:16::16:sanada musmutlu yılaar:29:
günaydınlar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: umarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
aminn.....
kına yavrum kına :6::6::6::6:

Ne kadar uzuuuunnnnnn zaman olmuş ben yazmayalı çok üzgünüm kızlarrrrr

ege hala sümükşar tam iyileşmiş sayılmaz

ben de tekrardan grip oldum:2:gözüm başım akıyo. Ilaç kullanamadığımdan bir türlü geçmiyor:2:

Günler yoğun geçiyor

ege nin uykusu bozuk sabah 4e kadar oturuyoruz

hepinizin yeni senesini tebrik ediyorum beklediğiniz herşeyi getirmesini

özellikle de bebek getirmesini diliyorum

ben de yeni yıldan hizmetçi bekliyorum

tabir-i caizse .ötümü toplayamıyorum
:37::37::37:
ewet sen yazdığında 2013 yılındaydık şimdi 2014 olmuş hey gidi günler hey....
çok geçmiş olsun ALLAH kolaylıklar ve iyilikler versin...
yaa çocuklu olan herkes bu şikayetleri yapıyor,hiç kendine zaman ayıramamakta kötü bişey heee:26:
ellerine sağlıkkk bebeammm...ohhh mis gibi olmuş heryer......ALLAH kabul etsin,yaptıklarınıda,ne güzel çok az kaldı MUHAMMET EMİN evine geliyor kız çicukun yollarına kırmızı halı ser,bando mızıka tut:9:

wefalı arkadaşımm bırakmazsın bizi dimi:43:
Kızlarr yeni yılda gönlümüzden geçernleri yaşamak dileğiyle....
Sewgilerr:16:

amin canımmmm..

Selam kizlar nasılsınız?
2014'e girdik
Alis huzursuz olunca biz kaynosgilden erken geldik 11 de. Evde girdik yeni yila. Sonrada erkenden uyuduk.
Dun aksamda yemege ciktik esimle. Cok guzel gecti
Bende haberler boyle kizlar
Sizler neler yaptiniz
Allahim insallah hepinizin gonlune gore verir.

Back
X