- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sevinçnaber napıyosunuz Miraç nasıl?
İyiyim cnm yeni gördüm sen napiyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevinçnaber napıyosunuz Miraç nasıl?
bende 29 mayısta kürtaj oldum canım...temmuza kadar korunacağım..sonrası nasip inşallah Rabbim bekletmeden tekrar nasip eder...kürtajdan sonra adetlerim iyiydi bu ay miktarı azaldı ona canım sıkkın biraz inşallah düzelir...senin nasıl adetlerin benim günü gününe geliyor 1 hafta sürüyor ama 4. günden sonra az az geliyo... inş sorun yoktur doktora gittim muayene falan oldum normal bi sorun yok dedi ama takıyorum işte...
acaba 1298 heterozigot ile 677 heterozigot arasında ne fark var...ah canım iyice kafayı sıyırdım gittiğim doktorlar sürekli kafaya çok takyığımı söylüyorlar...anti fosfolipid screen IgG
-anti fosfolipid screen IgM ve rahim filmi sadece bunlar yapılmadı diğerleri aynı banada yapıldı canım.bendede mthrf c677t heterezigot çıktı canım
Amin insallah
Tabiki istediğin zaman sorabilirsin
Insallah sorunsuz bi sekilde bi gebelik geçirir ve bebisine kavusursun
canım benim ilk kürtajdan sonra adet miktarında bir değişiklik olmadı ama 2 .kürtajımdan sonra belirgin azalma var bitki çayı falan içiyorum anca kanama oluyorum...yapışıklık ihtimaline karşı rahim filmi çektirdim ama yapışıklık çıkmadı...hala da az az geliyor doktorlar önemli değil diyor bence kafana takma benim her ay az oluyor senin bir aydır az olması kafaya takılacak bir durum değil bence...neden temmuza kadar bekleyeceksin canım...
canlar 10 gün sonra evimi dip köşe temizledim tek balkonum kaldı onuda yapınca tememküçü
kk adamıma gidicem bırzdan ya cumartesi yada salıya kadar allahtan brişey olmazsa evinde işşallah doktor kilosunudoldurmasını bekliyor allaha şükrü evde yemek vericem demitim verdim 40 kapıya aşure dagıttımallahım allahtan 100 kapı dememişim
evin altınıı üstüne getridiler çok şükür temizleidm evi artık evim misgibi bir bebegimin küveti beşşigi kaldı onlarıda yarın alıcam küvetini beşşigi eşimle artık
temizlik yapmaktan kleyenin harflerime basmak canımı acıytıyor yarıldı parmaklarım okadar acıyor
evden dünyanın şeyşi attım ellerim kendine gelsin işşallah detaylı yazarım şimdi giyinmem lazım oglum beni bekler emişmeye
ben dogum ettim diye korkmayım sizleri unutmadım başka vefasızlar gbi degilim ben
nice senelere canlarımsonra gene gelirim
![]()
Kızlarr yeni yılda gönlümüzden geçernleri yaşamak dileğiyle....
Sewgilerr![]()
ay inşaalllah aminnncanlarım musmutlu yıllaraaaaaaabu yıl bol bebişli bir yıl olsun inşallah...Rabbim topiğimizi hamişlerle doldursun bunlardan biride ben olayım inşallah...sağlıkla sıhatle bebişleri kucağımıza alalım inşallah.....canlarım dedim ya sağlıklı mutlu huzurlu musmutlu yılaraaaa
![]()
aminn.....günaydınlarumarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar
![]()
ewet sen yazdığında 2013 yılındaydık şimdi 2014 olmuş hey gidi günler hey....kına yavrum kına
Ne kadar uzuuuunnnnnn zaman olmuş ben yazmayalı çok üzgünüm kızlarrrrr
ege hala sümükşar tam iyileşmiş sayılmaz
ben de tekrardan grip oldum:2:gözüm başım akıyo. Ilaç kullanamadığımdan bir türlü geçmiyor:2:
Günler yoğun geçiyor
ege nin uykusu bozuk sabah 4e kadar oturuyoruz
hepinizin yeni senesini tebrik ediyorum beklediğiniz herşeyi getirmesini
özellikle de bebek getirmesini diliyorum
ben de yeni yıldan hizmetçi bekliyorum
tabir-i caizse .ötümü toplayamıyorum![]()
ellerine sağlıkkk bebeammm...ohhh mis gibi olmuş heryer......ALLAH kabul etsin,yaptıklarınıda,ne güzel çok az kaldı MUHAMMET EMİN evine geliyor kız çicukun yollarına kırmızı halı ser,bando mızıka tutcanlar 10 gün sonra evimi dip köşe temizledim tek balkonum kaldı onuda yapınca tememküçü
kk adamıma gidicem bırzdan ya cumartesi yada salıya kadar allahtan brişey olmazsa evinde işşallah doktor kilosunudoldurmasını bekliyor allaha şükrü evde yemek vericem demitim verdim 40 kapıya aşure dagıttımallahım allahtan 100 kapı dememişim
evin altınıı üstüne getridiler çok şükür temizleidm evi artık evim misgibi bir bebegimin küveti beşşigi kaldı onlarıda yarın alıcam küvetini beşşigi eşimle artık
temizlik yapmaktan kleyenin harflerime basmak canımı acıytıyor yarıldı parmaklarım okadar acıyor
evden dünyanın şeyşi attım ellerim kendine gelsin işşallah detaylı yazarım şimdi giyinmem lazım oglum beni bekler emişmeye
ben dogum ettim diye korkmayım sizleri unutmadım başka vefasızlar gbi degilim ben
nice senelere canlarımsonra gene gelirim
![]()
Kızlarr yeni yılda gönlümüzden geçernleri yaşamak dileğiyle....
Sewgilerr![]()
Tuhaf bir gün pazartesi görünümlü perşembe![]()
nöörüyon kızz
doğru walla dün tatildi ya ondandır bu görünüm![]()