Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ellerine sağlık kuzum
seni çok iyi anlıorum ama kendinden bizi mahrum bırakma arada gel canım,neşeli şeylerden bahsederiz..ben zaten hep öyle yapmaya çalışıyorum....
kızlar ben denemelere ragmen hamile kalamayanlardanım...birileriyle birşeyler konuşmaya ihtiyacım var tavsiyelere de ihtiyacım var.....

gel kuzum beraberce konuşuruz,eğleniriz

Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah

.......................................................

ne buyaa mesaclar kaç kez yayınlanıyor ve çok geç gidiyor sinir oldum heeeeee....

Son düzenleme:
Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah

çok sewindim canım

duanada amin diyorum..neden 0nbeşte bir çağırdı:26:

Kizlar benden bugunluk bu kadar
Küçüklerimin gozlerinden büyüklerimin ellerinden operim
Yarin doktor amcaya gidiyim dua etmeyi unutmayin. Sakin unutmayin.
Allaha emanet olun
Ben uyumaya giderrrrr
iyi haberlerle gelirsin inşaallah canım

Gunaydin kizlarrrrr bugün kargalardanda önce kalktim
Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyim ben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz

Umudum İyi haberlerle gel cnm insallahhh :18:
ewet ben uyuyordummmm
Ayyyy bende dedim bugun sevincten once acilis yapim ne mumkunn :)) iyi haberlerle gel sevincim ve umudum...herkese gunaydinnnnn
Günaydınnnnnnnn
KK kafayi yemiş iki gundur

hemde nasıl yaaa yazmak işkence gibi

Gunaydin kizlarrrrr bugün kargalardanda önce kalktim
Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyim ben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz

Umudum İyi haberlerle gel cnm insallahhh :18:
Insallah canım inşallah
Ayyyy bende dedim bugun sevincten once acilis yapim ne mumkunn :)) iyi haberlerle gel sevincim ve umudum...herkese gunaydinnnnn
Sagol canim insallah. Sanada gunaydin tatlım
Ay cok şükür
detaylı yaz kiz Miraç hareketlimiydi?
El salladimi sana?
Yalnjz gitmeseydin canim benim
buarada benim randevum 11.39 da yani tr saati 1.30 da Allah yardımcımız olsun. Insalah.

Bende watshapta civciviminden heber bekliyom nerdeee...neyse buraya yazmisin bari guzel haberlerle geldigin salladim gerisini gitti...oyyyy kuzuma minnosum buyurmus tee dogurdugun gunleri gorelim hayirlisiyla ins...

Bafs ders calisiyor konuda tam benlik stres yonetimi ben bu kitabi bastan yazarim ayolllll

Bende watshapta civciviminden heber bekliyom nerdeee...neyse buraya yazmisin bari guzel haberlerle geldigin salladim gerisini gitti...oyyyy kuzuma minnosum buyurmus tee dogurdugun gunleri gorelim hayirlisiyla ins...

Amin cnm insallah hep beraber teker teker çifter ccifter dogiruruk insallah

Selam kizlar
Benim 2.5 ve 3 cm olan kistlerim Allahima cok şükür gitmis yoklardi yani bi kac tane mm olan kistler vardi doktor dedi bu ya onceki kistlerdir kuculmus ya da onlar gitmis boyle ufak mm kistler var dedi bunlarda adetle birlikde gidiyor dedi. Hersey yolundaymid cok şükür. Ikinci cocugu dusun kisa zamanda dedi. :)))

ben bikaç menü paylaşım şöle ağzımızın suyu aksınn
ilk menu ıspanak sapı corbasııı kızarmış köftee borokoli havuçlu salataa yoğurtt pirinç pilavıı ve limonataaa
2. menü sütlü mercimek çorbası mantııı yeşil biber kızartmasıı
3. menü erişteli nohutlu çorba ıspanaklı börekkk yogurtt

bugünkü menüm 2 numaraydı

canımmm gözünaydın cokk sevindimmm bu sene topiğimiz hamiş dolsun inşallahhhh göbekleri çarpıştırekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…