ellerine sağlık kuzumbeydağlım
umudum
bafs
başak
sevinç
ve diğer kızlar ben iyiyim hergün işimi bitirip komşuyla 1 saat yürüyoruz
boş zamanlarımda elişi yapıyorum az kaldı
2 fular 2 şapka bir atkı ördüm
bir tane daha fular kaldı sonra kendime boyunluk örücem
bazen dediğim gibi buraya gelmek bana iyi gelmiyor onun için biraz uzak duruyorum ama yine dayanamayıp geri geliyorum
(I) düşünmekle olsa şimdiye en az 3 çocuk yapmıştım
amiiiinnnn
kızlar ben denemelere ragmen hamile kalamayanlardanım...birileriyle birşeyler konuşmaya ihtiyacım var tavsiyelere de ihtiyacım var.....
Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah
iyi haberlerle gelirsin inşaallah canımKizlar benden bugunluk bu kadar
Küçüklerimin gozlerinden büyüklerimin ellerinden operim
Yarin doktor amcaya gidiyim dua etmeyi unutmayin. Sakin unutmayin.
Allaha emanet olun
Ben uyumaya giderrrrr
ewet ben uyuyordummmmGunaydin kizlarrrrr bugün kargalardanda önce kalktim
Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyimben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz
Umudum İyi haberlerle gel cnm insallahhh:18:
GünaydınnnnnnnnAyyyy bende dedim bugun sevincten once acilis yapim ne mumkunn :)) iyi haberlerle gel sevincim ve umudum...herkese gunaydinnnnn
KK kafayi yemiş iki gundur
Insallah canım inşallahGunaydin kizlarrrrr bugün kargalardanda önce kalktim
Dr gidecem saat 8 de çok heyecanliyimben giderim gelirim siz hayla uyuyor olursunuz
Umudum İyi haberlerle gel cnm insallahhh:18:
Sagol canim insallah. Sanada gunaydin tatlımAyyyy bende dedim bugun sevincten once acilis yapim ne mumkunn :)) iyi haberlerle gel sevincim ve umudum...herkese gunaydinnnnn
Ay cok şükürDoktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah
çok sewindim canım
duanada amin diyorum..neden 0nbeşte bir çağırdı:26:
Bizde mangal partisi var bugünSevinççç ne pişirecem bennnn:96:
sevinç yine başka topiklerde mi fink attıyiiiiinnn
Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah
Bende watshapta civciviminden heber bekliyom nerdeee...neyse buraya yazmisin bari guzel haberlerle geldigin salladim gerisini gitti...oyyyy kuzuma minnosum buyurmus tee dogurdugun gunleri gorelim hayirlisiyla ins...
Sevinççç ne pişirecem bennnn:96:
Selam kizlar
Benim 2.5 ve 3 cm olan kistlerim Allahima cok şükür gitmis yoklardi yani bi kac tane mm olan kistler vardi doktor dedi bu ya onceki kistlerdir kuculmus ya da onlar gitmis boyle ufak mm kistler var dedi bunlarda adetle birlikde gidiyor dedi. Hersey yolundaymid cok şükür. Ikinci cocugu dusun kisa zamanda dedi. :)))
canımmm gözünaydın cokk sevindimmm bu sene topiğimiz hamiş dolsun inşallahhhh göbekleri çarpıştırekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?