ben bikaç menü paylaşım şöle ağzımızın suyu aksınn
ilk menu ıspanak sapı corbasııı kızarmış köftee borokoli havuçlu salataa yoğurtt pirinç pilavıı ve limonataaa
2. menü sütlü mercimek çorbası mantııı yeşil biber kızartmasıı
3. menü erişteli nohutlu çorba ıspanaklı börekkk yogurtt
bugünkü menüm 2 numaraydı
Agzimin suyu akdi :)))
Ellerine sağlık
Benim herif aksamci yemek yapmıyorum bugün
Kendimde ac bi ac geziyim ortalıkta
Alisin yemeklerine bile sulaniyom :)
Sagol canimmmm
Kistler gitti hafiflemis hissediyom kendimi:)
Insallah canım..
Bilmiyomki kafam karışık
Haslama yiyorum yagsiz yogurtla birlijde haslam tavuk a ama bugun detox dayim.kız aç durma öyle olurmu bak brokolin 1 kilosunu yesen 1 tatlı kaşıgı çikolatayla aynı kaloriymiş haşla diyetinide bozmadan istediğin kadar ye ayolll
fotoda atıcektim ama forumda sıkıntı var galiba yuklemedi melet
Aynen o yuzden Rabbim bilir herseyi. Allahim Alisime saglik hayirli guzel bi omur versin hayirli zamanda olsun .biz ne düşünsek e planlasak boşş canım Rabbim ne nasip ettiyse o inşallah geniş bir aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim tüm bebek isteyenlere sana bana beydağlıma begüme hepiciğimizee inşallah bu sene o güzel duyguyu tatmak nasip olsun
Bizde mangal partisi var bugün
Yok kizzz KK sinir oldum ciktim oglani okula hazorladim
domatesli tel şehriye çorbası ve yaprak sarmasınaptın datlum yimek anası boğün kaynanasında mangal keyfinde menüler biza kaldı zaaarreee ne pişidün bakimm
gözünaydın canım..Selam kizlar
Benim 2.5 ve 3 cm olan kistlerim Allahima cok şükür gitmis yoklardi yani bi kac tane mm olan kistler vardi doktor dedi bu ya onceki kistlerdir kuculmus ya da onlar gitmis boyle ufak mm kistler var dedi bunlarda adetle birlikde gidiyor dedi. Hersey yolundaymid cok şükür. Ikinci cocugu dusun kisa zamanda dedi. :)))
kız benimki kist değilki,keşke kist kadar kolay yok olan bişey olsa benimkiler MİYOMBeydaglim insallah send kistlerinden kurtulursun hemencecik canim
abowwwwwww senin menüde çok güzelmişben bikaç menü paylaşım şöle ağzımızın suyu aksınn
ilk menu ıspanak sapı corbasııı kızarmış köftee borokoli havuçlu salataa yoğurtt pirinç pilavıı ve limonataaa
2. menü sütlü mercimek çorbası mantııı yeşil biber kızartmasıı
3. menü erişteli nohutlu çorba ıspanaklı börekkk yogurtt
bugünkü menüm 2 numaraydı
kız aç durma öyle olurmu bak brokolin 1 kilosunu yesen 1 tatlı kaşıgı çikolatayla aynı kaloriymiş haşla diyetinide bozmadan istediğin kadar ye ayolll
fotoda atıcektim ama forumda sıkıntı var galiba yuklemedi melet
kaynoştamı bide beğenmiyon kadını
domatesli tel şehriye çorbası ve yaprak sarması
gözünaydın canım..
eğer ikinci çocuk yapacaksan çok ara verme zaten..tabi karar sizin ama aliş,yaşını doldurunca başla çalışmalaraaa
kız benimki kist değilki,keşke kist kadar kolay yok olan bişey olsa benimkiler MİYOM
abowwwwwww senin menüde çok güzelmişbende gelemmi
sütlü mircimek hiç denemedim nasıl oluyorki tadı:26:
keşke ataydın görürdük,ben bu iştahla çok kilo veririm hey gidiiii
Esra erol bebegini kaybetmis üzüldüm yaaa
Aaaaaaa neden kaybetmis nolmuss
gözünaydın canım..
eğer ikinci çocuk yapacaksan çok ara verme zaten..tabi karar sizin ama aliş,yaşını doldurunca başla çalışmalaraaa
kız benimki kist değilki,keşke kist kadar kolay yok olan bişey olsa benimkiler MİYOM
Esra erol bebegini kaybetmis üzüldüm yaaa
4 aylik hamileymis
düşmüş
Allah sabir versin
Bende twitterdan okudum
Amin canimCok uzudum ya Allah sabir versin cok zor epeyde buyukmus 4aylik... acaba kalbimi durdu yoksa kanamayla erken dogum falanmi oldu..merak ettim ama gercektwn cok uzucu bir durum
Selam kizlar
Benim 2.5 ve 3 cm olan kistlerim Allahima cok şükür gitmis yoklardi yani bi kac tane mm olan kistler vardi doktor dedi bu ya onceki kistlerdir kuculmus ya da onlar gitmis boyle ufak mm kistler var dedi bunlarda adetle birlikde gidiyor dedi. Hersey yolundaymid cok şükür. Ikinci cocugu dusun kisa zamanda dedi. :)))
Sulan sulanAgzimin suyu akdi :)))
Ellerine sağlık
Benim herif aksamci yemek yapmıyorum bugün
Kendimde ac bi ac geziyim ortalıkta
Alisin yemeklerine bile sulaniyom :)
gözünaydın canım..
ayyyy cnm cook sevindimrRabbim tamamina erdirsin cnm Alis sezeryan degilmi bir yasina gelince calismalara başla destekliyorum arkandayim pihtidasim
Sulan sulan
begenmiyom tabi salatalari yaptim domates biber etide dizdim Yoruldum hisim cikti be
Hu huuuuuuuuuuuuuuu
Allah kabul etsin ca imUyumadinmi daha bende beyaz showu izliyorum dualarimi okudum dersimin birini daha bitirdim dinleniyorum uykumda geldi ama direniyorum
Allah kabul etsin ca im
Bende sicak bi dus aldım gunun yorgunlugunu gidermek için
Kocacim geldi o biseyler getirmisti yedi bulasiklari yikadim
Alisin sütünü verdim
Çamaşırlari katladim
Cay yaptim cay içtim şekerli
Tv ye baktimm aslında medceziri izliyodum o da benimki gelince degistirdi
Simdide ingilizleri izliyoruz
:)) alis sezeryan evet canim
Doktor dedi 7. aya girmissin bundan sonra olur bisey olmaz dedi bilniyomki
Sağol canim :) destegine ihtiyacim olacak
Isin en zor kismini sen yapmışsın bencd eline saglik yarasin Miraç bebege :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?