Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Agzimin suyu akdi :)))
Ellerine sağlık
Benim herif aksamci yemek yapmıyorum bugün
Kendimde ac bi ac geziyim ortalıkta
Alisin yemeklerine bile sulaniyom :)

Ellerine sağlık

kız aç durma öyle olurmu bak brokolin 1 kilosunu yesen 1 tatlı kaşıgı çikolatayla aynı kaloriymiş haşla diyetinide bozmadan istediğin kadar ye ayolll
fotoda atıcektim ama forumda sıkıntı var galiba yuklemedi melet

Sagol canimmmm
Kistler gitti hafiflemis hissediyom kendimi:)
Insallah canım..
Bilmiyomki kafam karışık

biz ne düşünsek e planlasak boşş canım Rabbim ne nasip ettiyse o inşallah geniş bir aile olabilmeyi nasip etsin Rabbim tüm bebek isteyenlere sana bana beydağlıma begüme hepiciğimizee inşallah bu sene o güzel duyguyu tatmak nasip olsun

Haslama yiyorum yagsiz yogurtla birlijde haslam tavuk a ama bugun detox dayim. bugun aciim resmen

Aynen o yuzden Rabbim bilir herseyi. Allahim Alisime saglik hayirli guzel bi omur versin hayirli zamanda olsun .
amin canacanim dualaina.
sana da tez vakitte oglusuna kardes gelsin

Bizde mangal partisi var bugün

Yok kizzz KK sinir oldum ciktim oglani okula hazorladim
kaynoştamıbide beğenmiyon kadını
naptın datlum yimek anası boğün kaynanasında mangal keyfinde menüler biza kaldı zaaarr eee ne pişidün bakimm
domatesli tel şehriye çorbası ve yaprak sarması
gözünaydın canım..
eğer ikinci çocuk yapacaksan çok ara verme zaten..tabi karar sizin ama aliş,yaşını doldurunca başla çalışmalaraaa
Beydaglim insallah send kistlerinden kurtulursun hemencecik canim
kız benimki kist değilki,keşke kist kadar kolay yok olan bişey olsa benimkiler MİYOM
abowwwwwww senin menüde çok güzelmişbende gelemmi
sütlü mircimek hiç denemedim nasıl oluyorki tadı:26:

keşke ataydın görürdük,ben bu iştahla çok kilo veririm hey gidiiii

sütlü mercimek tarifi lavanta kokuluma özel yaz kızımm
1 su bardağı kırmızı mircimek
2 yemek kaşıgı pirinç
bi küçük boy soğan
7 su bardağı su haşllıyoruz
blendırdan geçiriyoruzz 1 çay bardağı süt ekliyoruz tuzunu da ekliyoruz sonra tereyagında nane tavlayıp üzerine gezdiriyoruz afiyett olsun(istege bağlı içine karabiber ve kırmızı biberde atıyoruz baharat olarak ben attım )

ayy bende burda bulamıyom yaprak bulsam sarıcam asıl senin menu 10 numaraymış

Stresle basa cikmada kullanilabilecek bireysel yontemler demis kendi kendine telkin solunum egzersizleri otojenik gevseme vss liste uzuyor bu kitabi bastan yazmak farz oldu kk ya uye olup topikcanlarla yazismayi unutmuslar ayolll hihh eksik ders notu :))))))

Senin menude guzekmis güzelmiş elune sağlık tatlım

Beydaglim karar vermedim ki daha canim
Insallah hayirlisi olur
Cok tesvik eden var etrafimda gel birlikde bas koyalım bu yola.. :))))))

Buarada miyomdu seninki simdi anladim yanlis yazdiydim
Insallah miyomlarin gider tez vakitte diyiiim o zaman..

Cok uzudum ya Allah sabir versin cok zor epeyde buyukmus 4aylik... acaba kalbimi durdu yoksa kanamayla erken dogum falanmi oldu..merak ettim ama gercektwn cok uzucu bir durum
Amin canim
Daha yeni olmus canım
Bende bilmiyorum detayini
Allahim sen hayirlisindan ver herseyin ya Rabbim.
Bugun doktora gittim ya kistlerim için daha onceki dusuklerimi de bu doktor ilk söylemişti. Bütün anilar hepsi tazelendi. Kotu anilar. Allahim beterinden esirgesin hepimizi beterin beteri var. Rabbim evlatla Hasretiyle ve acısıyla kimseyi sinamasin. Amin

ayyyy cnm cook sevindimrRabbim tamamina erdirsin cnm Alis sezeryan degilmi bir yasina gelince calismalara başla destekliyorum arkandayim pihtidasim
Ellerine sağlık
Sulan sulan

begenmiyom tabi salatalari yaptim domates biber etide dizdim Yoruldum hisim cikti be

:)) alis sezeryan evet canim
Doktor dedi 7. aya girmissin bundan sonra olur bisey olmaz dedi bilniyomki
Sağol canim :) destegine ihtiyacim olacak

Isin en zor kismini sen yapmışsın bencd eline saglik yarasin Miraç bebege :))

Uyumadinmi daha bende beyaz showu izliyorum dualarimi okudum dersimin birini daha bitirdim dinleniyorum uykumda geldi ama direniyorum
Allah kabul etsin ca im
Bende sicak bi dus aldım gunun yorgunlugunu gidermek için

Kocacim geldi o biseyler getirmisti yedi bulasiklari yikadim

Alisin sütünü verdim

Çamaşırlari katladim

Cay yaptim cay içtim şekerli

Tv ye baktimm aslında medceziri izliyodum o da benimki gelince degistirdi

Simdide ingilizleri izliyoruz

Son düzenleme:

Medcezir benide cok sardi yaa favorim fatih harbiye vu ikidini izlemekten hoslaniyorum onun disinda takintim yok tv ile pek aramda yok :)) yarasin aluse sutler gemencicik buyusun Rabbim kardes nadip etsin abii olsun insallah sen kac senedir ordasin alistinmi oralara buralari ozluyosundur eminim ama gurtdisini gormeyi isterdim dogrusu

:)) alis sezeryan evet canim
Doktor dedi 7. aya girmissin bundan sonra olur bisey olmaz dedi bilniyomki
Sağol canim :) destegine ihtiyacim olacak

Isin en zor kismini sen yapmışsın bencd eline saglik yarasin Miraç bebege :))

Saol cnm Dr çok hakli ne zaman kendini hazir hissedersen çalışmalara başla kardeş şart arkandayim arayi açma zaman su gibi akiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…