Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin insallah hayirlisi canim
ben 10 yildir burdayim alıştım tabiki ama insan yinede memleket hasreti duyuy her zaman
Gelip gormeni tavsiye ederim buralar gezmek icin iyi
Ptesi karadayi
Sali o ses Türkiye( *esim gelene kadar sadece o sevmiyo değiştiriyor)
Çarşamba muhtesem yuzyil
Persembe vicdani internetten izliyom
Cuma medcezir esim gelene kadat yine
ctesi pazar ..tatil haaa bi de Firuze' yide internetten izliyom.
Bizim burda fox yok avrupa yayoni yok izleyemiyom tr deyken 3 bölümünü izlemiştim buraya geljnce kaldi bi gun internettenizliyim diyom

Saol cnm Dr çok hakli ne zaman kendini hazir hissedersen çalışmalara başla kardeş şart arkandayim arayi açma zaman su gibi akiyor cnm

Aynen canim
Ama burasi bana igne vermiyor ki oykr bi duruumda yine tr ye gelip orda kalma lazimm bunun icjnde pek hazir degilim.bakaljn hayirlisi inşallah

süt tadısını bozuyormu çırbanın:26:
nasıl bulamıyon kız ordakiler hiç yaprak sarması yemiyormuymuş,abowwwwwww ben çok sewerim yakın olsaydık sana verirdim
Esra erol bebegini kaybetmis üzüldüm yaaa
bende çok üzüldüm yaa,şu anki hallerini çok iyi bilirim
inşaallah canım...
herşeyin hayırlısı tabi ama eğer mutlaka kardeş yapacaksan ki yap tabi...1 yıl içinde düşün,tabi yine karar sizin kafandaki soruları burdan görebiliyorum,bana hiç yabancı değiller
gitmiyeydin sende
bende medceziri izliyorum:2:

............................................................

Son düzenleme:
bana acil akşam menüsü lazım kızlar yardımmm bune pişircem hç bilmiyomm

Bende bilirim aslinda cogumuz bilir o hisleri..

Evet canim kardes Allahim yazdiysa olur tabi..ama dedigim gibi bizim gebelik iskence gibi geçtiği icin. Korkular dqha başlamadan basliyo :)) nasio cumle ama :))

bana acil akşam menüsü lazım kızlar yardımmm bune pişircem hç bilmiyomm

Hazırlandık kaynos gile gidicezzzz..
Yemek derdim yok
Ama kuru fasulye pilav
Ya da musakka pilav
ya da karniyarik
uff karnim acikdi valla sana oneride bulunayimm derken

Buraya beni de yaz klomen içip yumurtamın büyümediğini doktorun umutlanma dediği ve adet söktürücü kullanmamı istediği bi ayda iki çizgi ve kanda da 1000 değerim çıktığını

Öğle
Kaynosgile gittik
Aksam yemegimizi orda yedik
Kuru fasulye bulgur pilavi tursu kola
Aksam eve geldik bizle birlikte
Misafir geldi Alisi gormeye
Cay cerez ve meyve verdim
Sonra gorumce geldi
Oturdular epey az once kalktilar

Onlar gittikden sonra etrafi toppla bulasik yika alisi besle alisi uyut. Halim yok suanda

Canlarım nette sorun vardı kendi annem geldi o evdeyken zor gelrim o evine gğtsin görüşürüz işşallah:18::18glumlada keyifler yerinde donumu çekebiliyorumda iş bitmiyorhem beni emiyor hemde sütüme apdamilli besin koyuyorum ek gıda evcilik oynamaya çalıştık dün opynayamadım aglşamayan bebek uyuyan bebek hem agladı hemde emdi uzun uzun ay ne çok üzüldüm be şunu anladımki oglşum beni kıskanıyoreşimin mutlulugunu görseniz aglarsınız rabim herkeze tatırsın bu duyguyu allahım bebegigimin kaka sorunu var yapamıyorne yapsak bilemiyorum zeytn yagla yaptırıyorum ben ya annem coşmaya balşladı ben kaçtım:18::18:

Oglusun sonunda evinde. Annesiyle babasıyla birlikde. Suanda cok mutludur Muhammet Emin..
Allah bozmasin canim mutlulugunuzu.
Canim doktora sorsaydin. Benim ogluma sabsimplex damla verdiydi agizdan damlatiyordum. Ama cok sonra 2_3. Ayda arkadaş tavsiyesiyle agulera kullandim. Oglumu cok rahatlatdi. Doktoruna sor cocuk doktoruna bisey kullan sormsdan kullanma sakin
Ben bi arada fitil kullandim ama 3 aylikdi o zamanda. Sabsimplexi dogdugunda vermistim gaz icin.

4 kasımda reg oldum daha sonra ardından 29 kasımda regl oldum 26 aralıkda gelmesı gerekıyodu ovulasyon testıne gore adetımın ama gelmedı 5 gün gectı 29 aralıgıda gectı hamıleyım artık dıyorum bulantımda var gpgus hassasıyetımde derken tabı husranla sonuclandı cok şiddetli bi adet gördüm ve normalden farklıydı agrı böbreklerımden kasıklara gelıyodu uzanamıyordum bile yasadıgımız yerde doktora cok fazla guvenıp gıdemesekde gittik ultrason kan tahlılı muayane derken sıvı bırıkmesı varmıs asırı bende doktora adet donemınde vucut su topluyor dedım dilde bılmeyınce ıngilizce anlasmaya calıstık ama onlar bu su toplanmasını o sekılde yorumlamadılar bu tarz durumlar gebe kalmayı engeleyebılır hep bu sekılde olursa dedi ılaç tedavisi verdi bana antibiyotik kullancaksın bu durumda dıye neyse dedık aldım ılacları bılemıyorum farklı bısey mı doktorun dedıgı gıbı mı türkiye'ye gıder gıtmez ılk ısım kadın doğum doktoruna gıtmek olucak bole bı durum hamıle kalmaya hep bu sekılde olursa engel olur mu gercekten bılemıyorum

Herkeslee nerde pazar keyfindemi yoksa cokk guzel bir gun olsun insallah...canlar mevlid kandiliniz mubarek olsun...

Oyyyyyyyyy gozunaydin sevsinler senin minikini cnm fitil felanda var Dr sorsana sende yediklerinde dikkat et arada az su ver birşey olmaz
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah

Mevlit kandilimiz mübarek olsun
Rabbim ne muradiniz varsa versin insallah amin..
Amin...
Senin ve herkesin mevlit kandili mubarek olsun
Rabbim saglikla bebisine kavusmani nasip eetsin
Isteyenlere bekleyenlere tez vakitte saglikli bi gebelikle birlikde bebeklerini versin. Inşallah.
Rabbim evlatlarimizi korusun onlara guzel hayirli sağlıklı mutlu bi omur versin jnsallah. Amin.

Bugun bi halsizlik var bende....
Cok yorgun hissediyorum kendimi...
Aksamki misafirler mi yordu acep benim..
Yoksam kaynosgildemi yoruldum.....
Herneysede cok yorgunum. ...

Rapor veriiiiim
Sabah 8 de kalktim
Ilk once bif fincan cayimi ictim sekerli
Sonra alisimin karnını doyurdum biraz oynadik sonra uyudu..
Ben firina peynirli börek attım. Kahvaltı hazirladim
Alis ve babasi uyandilar
Kahvalti yaptik
Alise sut verdimm babasıyla oynadilar opustuler koklastilar biraz yorgun dustu uyudu tekrar
Bende bulasiklari yikadim
Uzanıyor um..
Kalkip biberinlari yikayip sterilezeye atmam lazim..
Alisverise gidilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…