amin insallah hayirlisi canimMedcezir benide cok sardi yaa favorim fatih harbiye vu ikidini izlemekten hoslaniyorum onun disinda takintim yok tv ile pek aramda yok :)) yarasin aluse sutler gemencicik buyusun Rabbim kardes nadip etsin abii olsun insallah sen kac senedir ordasin alistinmi oralara buralari ozluyosundur eminim ama gurtdisini gormeyi isterdim dogrusu
Saol cnm Dr çok hakli ne zaman kendini hazir hissedersen çalışmalara başla kardeş şart arkandayim arayi açma zaman su gibi akiyor cnm
süt tadısını bozuyormu çırbanın:26:sütlü mercimek tarifi lavanta kokuluma özel yaz kızımm
1 su bardağı kırmızı mircimek
2 yemek kaşıgı pirinç
bi küçük boy soğan
7 su bardağı su haşllıyoruz
blendırdan geçiriyoruzz 1 çay bardağı süt ekliyoruz tuzunu da ekliyoruz sonra tereyagında nane tavlayıp üzerine gezdiriyoruz afiyett olsun(istege bağlı içine karabiber ve kırmızı biberde atıyoruz baharat olarak ben attım )
ayy bende burda bulamıyom yaprak bulsam sarıcam asıl senin menu 10 numaraymış
bende çok üzüldüm yaa,şu anki hallerini çok iyi bilirimEsra erol bebegini kaybetmis üzüldüm yaaa
inşaallah canım...Senin menude guzekmis güzelmiş elune sağlık tatlım
Beydaglim karar vermedim ki daha canim
Insallah hayirlisi olur
Cok tesvik eden var etrafimda gel birlikde bas koyalım bu yola.. :))))))
Buarada miyomdu seninki simdi anladim yanlis yazdiydim
Insallah miyomlarin gider tez vakitte diyiiim o zaman..
gitmiyeydin sendeayyyy cnm cook sevindimrRabbim tamamina erdirsin cnm Alis sezeryan degilmi bir yasina gelince calismalara başla destekliyorum arkandayim pihtidasim
Sulan sulan
begenmiyom tabi salatalari yaptim domates biber etide dizdim Yoruldum hisim cikti be
bende medceziri izliyorum:2:Allah kabul etsin ca im
Bende sicak bi dus aldım gunun yorgunlugunu gidermek için
Kocacim geldi o biseyler getirmisti yedi bulasiklari yikadim
Alisin sütünü verdim
Çamaşırlari katladim
Cay yaptim cay içtim şekerli
Tv ye baktimm aslında medceziri izliyodum o da benimki gelince degistirdi
Simdide ingilizleri izliyoruz
süt tadısını bozuyormu çırbanın:26:
nasıl bulamıyon kız ordakiler hiç yaprak sarması yemiyormuymuş,abowwwwwww ben çok sewerim yakın olsaydık sana verirdim
bende çok üzüldüm yaa,şu anki hallerini çok iyi bilirim
inşaallah canım...
herşeyin hayırlısı tabi ama eğer mutlaka kardeş yapacaksan ki yap tabi...1 yıl içinde düşün,tabi yine karar sizin kafandaki soruları burdan görebiliyorum,bana hiç yabancı değiller
gitmiyeydin sende
bende medceziri izliyorum:2:
bana acil akşam menüsü lazım kızlar yardımmm bune pişircem hç bilmiyomm
kimse yok
Canlarım nette sorun vardı kendi annem geldi o evdeyken zor gelrim o evine gğtsin görüşürüz işşallah:18::18glumlada keyifler yerinde donumu çekebiliyorumda iş bitmiyor hem beni emiyor hemde sütüme apdamilli besin koyuyorum ek gıda evcilik oynamaya çalıştık dün opynayamadım aglşamayan bebek uyuyan bebek hem agladı hemde emdi uzun uzun ay ne çok üzüldüm be şunu anladımki oglşum beni kıskanıyor eşimin mutlulugunu görseniz aglarsınız rabim herkeze tatırsın bu duyguyu allahım bebegigimin kaka sorunu var yapamıyor ne yapsak bilemiyorum zeytn yagla yaptırıyorum ben ya annem coşmaya balşladı ben kaçtım:18::18:
Allah kabul etsin ca im
Bende sicak bi dus aldım gunun yorgunlugunu gidermek için
Kocacim geldi o biseyler getirmisti yedi bulasiklari yikadim
Alisin sütünü verdim
Çamaşırlari katladim
Cay yaptim cay içtim şekerli
Tv ye baktimm aslında medceziri izliyodum o da benimki gelince degistirdi
Simdide ingilizleri izliyoruz
Canlarım nette sorun vardı kendi annem geldi o evdeyken zor gelrim o evine gğtsin görüşürüz işşallah:18::18glumlada keyifler yerinde donumu çekebiliyorumda iş bitmiyor hem beni emiyor hemde sütüme apdamilli besin koyuyorum ek gıda evcilik oynamaya çalıştık dün opynayamadım aglşamayan bebek uyuyan bebek hem agladı hemde emdi uzun uzun ay ne çok üzüldüm be şunu anladımki oglşum beni kıskanıyor eşimin mutlulugunu görseniz aglarsınız rabim herkeze tatırsın bu duyguyu allahım bebegigimin kaka sorunu var yapamıyor ne yapsak bilemiyorum zeytn yagla yaptırıyorum ben ya annem coşmaya balşladı ben kaçtım:18::18:
Amin...Mevlit kandilimiz mübarek olsun
Rabbim ne muradiniz varsa versin insallah amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?