bu ne yaaa bu kk ne yapmış,topikteki mesacları özel mesac diye bildiriyor,bende merakla açıp bakıyorum ,beğen butonuda kalkmış bir işaret var oraya tıklıyorum ordada yazılar çıkınca amaaannn boşver beğenme diyorum
heç beğenmedimm
O yüzden salak program istene kadar da safşarsın ben de seni açıkgöz falan sanardım
hepsi kurmaca oyunnnnn salak yerine koyuyolar bizi
o yüzden hiç bakmam
7 nisan ama o vakte kalmaz
nisanın kaçıydı bende nisanlıyım ya ondan sordumdu
Benimde gebelik programim yok olmuş bide asagida düğün tarihlerimiz yok olmuş
Nazoooooooo
aaasen demesen farketmemiştim
neden yok oldu acaba ben seviyodum şukadar zaman şukadar gün evlisiniz yazıyodu
merhaba sevinç nasılsın
eşim gelene kadar sohbet edelim ama heran çıkabilirim
evet bende seviyorum sinir oldum
İyiyim cnm çok şükür sen nasilsin
sağol canım bende iyiyim
heralde pat diye çıktığına göre
sevinç canım sonra görüşürüz benimkide geldi iyi akşamlar
bende içmiştim hayıt bayağı düşmüştü
ama bikere çıkmışsa fsh ın
çayla falan düşse bile çıkan değer önemliymiş diye okudum
biraz karışıkmı oldu ne:44:
ayyy cok kotuymus be kuzum yaa. Hayirlisi canjm. Hakkinda hayırlısı olsun . Insallah hep guzel haberlerini aliriz burdanGidemem canim en yakin van 4 saat ayrica burada guvenlik sorunu var gece sehirlerarsi arac calismiyor
Canim oynuyodum artık o da ilgisini cekmiyo gibi malesef. Cok cabuk sıkılıyor.karşısında oynuyonmuay çok hoşsun gerçi ben bunu hep yapıyorum ama hayal edince komik geldi
ben bazende babasını oynatıyorum ben yediriyorum
-----------
valla kuzum helal olsun sana yetişiyosun
sevince bakma sen o zaman toto büyütüyo bi zahmet gelsin burayada
---------
ege nin kilosu 9.5 cnm tombalaklığı gitti artık
hareketlendikçe kilo almamaya başladı
anne sütüde kilo yapmıyor artık eklerelede aramız iyi değil
devam sütüne başladım bende
inşallah gün olurda alişin resminide görürüz
rabim tez zamnda sanada versin olmayanlarada tatırsın işallahpaşam arkadaşımküçük adamını gördüm çok yakışıklı kırkbir kere maşaallah
Allah bağışlasın canım rabbim hiç ayırmasın sizi.....inş rabbim bizede yaşatır bu duyguyu
Düşünürüm tabiki sen az değilsin kesin herifin üstüne atlamissindir
Pasam bu seksi cazibeli seksişar sey.
kız anasını kıskanıyor zaarcanım yazdıklarını okudum,maaşşallahRABBİM mutluluğunuzu daim etsin....
ben sana demiştim tam çarpışacağınızda viyak,viyak ağlar diye abowwww keşke demiyeydim,vay emin efendi işin içine şimdiden limon sıktı
İNŞALLAH İYİDİR güzel yorumlar var hakkında
aaa ne güzel sana sorayım ozaman nasıl bi doktor memnun kaldınmı:26:
doğduğu günler gelecekmi diyordun sonra eve geldiğini görürmüyüm diyordun geldide anlatıyorsun bile
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
ben nerelere gidim
ağrıyan başımı alıp:2:
inşallah
Esra erolun bebegi dusuk degilmis esi aciklama yapmis olu dogum yapmak zorunda kalmis bebegi karninda olmus yani.. Allah sabir versin oda mi pihtidas acaba aklima o geldi izlemiodum ama bu olaydan beri arada bakiyom programina
Evet ya bende okudum ilk aklima o geldiEsra erolun bebegi dusuk degilmis esi aciklama yapmis olu dogum yapmak zorunda kalmis bebegi karninda olmus yani.. Allah sabir versin oda mi pihtidas acaba aklima o geldi izlemiodum ama bu olaydan beri arada bakiyom programina
Ooooo ananda gitmiş sabahlar olmasinrabim tez zamnda sanada versin olmayanlarada tatırsın işallah
terbiyesiz senide görücez bakalım gerçekten bebegi olanın işi bitmiyormuş kardeşim
hahay annem bugün gitti sahaba daha çok var
kız anasını kıskanıyor zaar
allahım olmayanlarada tatırsın kardeşim inan dünyanın en güzel hissi
Hayirli cumalar Rabbim ne muradimiz varsa versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?