evet canım beni emerken bri bakması var allahım dedim ben bu günleir görücekmiydim cuma kan verilicek kalça çıkıklıgına bakılıcak kan alırken o aglarsa bende aglarım eşimim soksam allahım bebegim agladıgında bende aglıyourm rahmetli kemal sunal gibi kız sevinç annelik öyle brişeymişki sorma daha ne acıklı resimelri varda ben koymadım çok aglardın anam kızmaya başladı ben çıkıyım perşembe evine gidicek artık sevişrik bol bol
Pasa senin doğuma 16 gün kalmis
Oğlan askere gidecek daha gebelik takvimi....
Pasaa detaylı rapor versenee napiyorsunuz muhammet emin le alistimi evine babayla arasi Nasil emiyomu
rapor veriyorum
kendileri iyiler akşam 10-30 bri uyanıyor allahım bri bakması var uyuyana aşk olsun
acıktıgında evi inletiyor
beni meme ucuyla emiyor yoksa almıyor anca kandıırca bazen alıyor
şimdiye kadar 1 paket bez bitti 50 adet ikincisini açtım 2 paket ıslak medil bitti 2 günde makineye atıyourm yıkıyorum üstünü ütülemesi cabası uykusunu heç sorma kafasına göre takılıyor gece uyanıyor ben bu haldeyim saçbaş dagınık dün eşime verdim oglanı oda sütüme porteyin mamıs koymuş doyurdu gazını çıkardı hayde yatagababayla arsı çok gzüel canımalah bozmasın bazen olnları gördükçe seyrettikçe aglayasın geliyor mutluluktan şimdiye kadar 2 takım nevresim takımı batırdı işedi kustu anlıcagın formundaydı oglan sütümü sagıyourm dondurucuya koyuyor hayde burdan yak az kaldı sütleirm poşetle:18::18 nlarda biterse ne etcez:18::18:ekproteyini 3 kiloya kadar vericekmişiz kutusu 140 tl miş:18::18:ilaçları bitti aldırdım bu bebek işi biraz masraflıymış onu anladım kardeşim ne benim işim ne ev işi bitmiyor minnacık boyuyla beni parmagında uyututor okadar diyim geçen çarpışıcaktık olmadı ah ah eşime yazık oldu be 61 gün oldu kanam ayok ama ara ara peçeteye silince kan geliyor nedenki annem kızmaya başladı canım alıntı alanlardan soranlardan sagolsunlar şimdi çıkıoyoım yoksa nebahaT SULTAN BENİ DÖVÜCEK:18::18:
Maasallah maasallah Allah bozmasin
Kiz posetli sut biterse bitsin sen memeni ver emsin kuzucuk eee bebis boyle iste masrafi bitmez isteğibitmez seni oynatir parmagiyla yyönetir cani sağolsun
Ara kanamalar olabilir kizzz bu telasta bide carpismayimi dusunuyonAbboowwwww
paşam arkadaşımrapor veriyorum
kendileri iyiler akşam 10-30 bri uyanıyor allahım bri bakması var uyuyana aşk olsun
acıktıgında evi inletiyor
beni meme ucuyla emiyor yoksa almıyor anca kandıırca bazen alıyor
şimdiye kadar 1 paket bez bitti 50 adet ikincisini açtım 2 paket ıslak medil bitti 2 günde makineye atıyourm yıkıyorum üstünü ütülemesi cabası uykusunu heç sorma kafasına göre takılıyor gece uyanıyor ben bu haldeyim saçbaş dagınık dün eşime verdim oglanı oda sütüme porteyin mamıs koymuş doyurdu gazını çıkardı hayde yatagababayla arsı çok gzüel canımalah bozmasın bazen olnları gördükçe seyrettikçe aglayasın geliyor mutluluktan şimdiye kadar 2 takım nevresim takımı batırdı işedi kustu anlıcagın formundaydı oglan sütümü sagıyourm dondurucuya koyuyor hayde burdan yak az kaldı sütleirm poşetle:18::18 nlarda biterse ne etcez:18::18:ekproteyini 3 kiloya kadar vericekmişiz kutusu 140 tl miş:18::18:ilaçları bitti aldırdım bu bebek işi biraz masraflıymış onu anladım kardeşim ne benim işim ne ev işi bitmiyor minnacık boyuyla beni parmagında uyututor okadar diyim geçen çarpışıcaktık olmadı ah ah eşime yazık oldu be 61 gün oldu kanam ayok ama ara ara peçeteye silince kan geliyor nedenki annem kızmaya başladı canım alıntı alanlardan soranlardan sagolsunlar şimdi çıkıoyoım yoksa nebahaT SULTAN BENİ DÖVÜCEK:18::18:
ben degil kız kocam düşünüyisen benim düşündügümü nasıl söylersin ben almışım alacagımı gerisinin satıyım anasıni diyeyim çıkıyım dedim
Düşünürüm tabiki sen az değilsin kesin herifin üstüne atlamissindir
Neyseki nisan anneleri gurubu hareketli buraya gelipte ağaç olmuyorum en azindan
Ben basimi alip nere gidiiim?
sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye
maaşşallah
bugün biraz iyiyim canım sağollGünaydin
Beydaglim iyilestinmi kuzum???
sende temmuz 2013 annelerine takil
amin canımm...kızımın güzel teyzeleri hepinize çoook teşekkür ederiz...bu güzel günümüzde bizde kızımla hepiniz için dua ediyoruz herkes bebek sahibi olabilsin diye...zaman çook hızlı geçiyor,geçen sene bu zamanlar kızım kırmızı suratı dağınık saçları ve kıllı yüzüyle ciyak ciyak ağlıyordu, heyyy gidi günler heyyyyy..... Allahıma çok şükür bu günleri biz yaşadık inşallah bu mutluluğumuz hiç bitmez... hepinizi öpüyoruz...
Kizzz iyilesemedinmi daha geçmiş olsun
Merhaba
Nasilsibniz canlarim ben adet oldum dun gene istedigim gibi gelmiyor moralim bozuk doktor adetin 3. Gun gel demisti ya yarin gidicem bakalim adacayi ictiydim faydasi olmamis maalesef yine ayni...ders bile calisamadim dunden beri stresten sinavlardanda kalirim bu gidislehicbiseye tam odaklanamiyorum adetimede kac aydir takmis durumdayim zaman gec artik bebek calismalarina baslamak istiyorum (((((( bole dusunmek mahvediyor beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?