Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tmm git ama arada uğra rapor ver merak ediyok sizi
Severim minik oğlunu senin

Pasaa detaylı rapor versenee napiyorsunuz muhammet emin le alistimi evine babayla arasi Nasil emiyomu

rapor veriyorum
kendileri iyiler akşam 10-30 bri uyanıyor allahım bri bakması var uyuyana aşk olsun
acıktıgında evi inletiyor
beni meme ucuyla emiyor yoksa almıyor anca kandıırca bazen alıyor
şimdiye kadar 1 paket bez bitti 50 adet ikincisini açtım 2 paket ıslak medil bitti 2 günde makineye atıyourm yıkıyorum üstünü ütülemesi cabası uykusunu heç sorma kafasına göre takılıyor gece uyanıyor ben bu haldeyim saçbaş dagınık dün eşime verdim oglanı oda sütüme porteyin mamıs koymuş doyurdu gazını çıkardı hayde yataga babayla arsı çok gzüel canımalah bozmasın bazen olnları gördükçe seyrettikçe aglayasın geliyormutluluktan şimdiye kadar 2 takım nevresim takımı batırdı işedi kustu anlıcagın formundaydı oglan sütümü sagıyourm dondurucuya koyuyor hayde burdan yak az kaldı sütleirm poşetle:18::18nlarda biterse ne etcez:18::18:ekproteyini 3 kiloya kadar vericekmişiz kutusu 140 tl miş:18::18:ilaçları bitti aldırdım bu bebek işi biraz masraflıymış onu anladım kardeşim ne benim işim ne ev işi bitmiyor minnacık boyuyla beni parmagında uyututor okadar diyim geçen çarpışıcaktık olmadıah ah eşime yazık oldu be 61 gün oldu kanam ayok ama ara ara peçeteye silince kan geliyor nedenki annem kızmaya başladı canım alıntı alanlardan soranlardan sagolsunlar şimdi çıkıoyoım yoksa nebahaT SULTAN BENİ DÖVÜCEK:18::18:

Maasallah maasallah Allah bozmasin
Kiz posetli sut biterse bitsin sen memeni ver emsin kuzucuk eee bebis boyle iste masrafi bitmez isteğibitmez seni oynatir parmagiyla yyönetir cani sağolsun
Ara kanamalar olabilir kizzz bu telasta bide carpismayimi dusunuyon Abboowwwww

ben degil kız kocam düşünüyisen benim düşündügümü nasıl söylersin ben almışım alacagımı gerisinin satıyım anasınidiyeyim çıkıyım dedim

paşam arkadaşım küçük adamını gördüm çok yakışıklı kırkbir kere maşaallah
Allah bağışlasın canım rabbim hiç ayırmasın sizi.....inş rabbim bizede yaşatır bu duyguyu

Son düzenleme:
Merhaba
Nasilsibniz canlarim ben adet oldum dun gene istedigim gibi gelmiyor moralim bozuk doktor adetin 3. Gun gel demisti ya yarin gidicem bakalim adacayi ictiydim faydasi olmamis maalesef yine ayni...ders bile calisamadim dunden beri stresten sinavlardanda kalirim bu gidisle hicbiseye tam odaklanamiyorum adetimede kac aydir takmis durumdayim zaman gec artik bebek calismalarina baslamak istiyorum (((((( bole dusunmek mahvediyor beniii

sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye

canım ben sadece ismini duydum burdayken başkent üniversitesinde görevliydi,tüp bebek konusunda iyi bir doktor diyorlardı,inşaallah seninde sebebin olur

Eki Görüntüle 930848

buda olişim teyzeleriiiiii

başka resimlerde ekliyodum sorun çıktı poffffffff
maaşşallahküçük herifeee
Günaydin

Beydaglim iyilestinmi kuzum???
bugün biraz iyiyim canım sağoll
sende temmuz 2013 annelerine takil

amin canımm...
bende sizi öpmek isterdim ama, gripliyim şimdi sonra öperim
Kizzz iyilesemedinmi daha geçmiş olsun

sağoll
böğün ecuk daha iyiyim:2:
kız hiç yağmur yağmıyorki,ALLAH ım ne olur yağmır yağsın..bu kış adanaya sadec bir kez yağdı

ALLAH sonunu hayır etsin,ama böyle giderse kötü..

canım sıkma canını.. kız demek sen benim yerimde olsan ne yapardın,şükret haline..düzelir inşaallah,git bakalım doktor ne dicek strese girdikçe daha da gelmiyor üzme canım kendini..

canım yazdıklarını okudum,maaşşallahRABBİM mutluluğunuzu daim etsin....

ben sana demiştim tam çarpışacağınızda viyak,viyak ağlar diye abowwww keşke demiyeydim,vay emin efendi işin içine şimdiden limon sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…