Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu ne yaaa bu kk ne yapmış,topikteki mesacları özel mesac diye bildiriyor,bende merakla açıp bakıyorum ,beğen butonuda kalkmış bir işaret var oraya tıklıyorum ordada yazılar çıkınca amaaannn boşver beğenme diyorum

heç beğenmedimm

Evet cnm adini duydum iyi bir Dr sanirim adini duyduğuma gore ama pek detay bilmiyorum cnm

İNŞALLAH İYİDİR güzel yorumlar var hakkında

tayfun bağış adanadan benim dr

aaa ne güzel sana sorayım ozaman nasıl bi doktor memnun kaldınmı:26:

doğduğu günler gelecekmi diyordun sonra eve geldiğini görürmüyüm diyordun geldide anlatıyorsun bile
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın

Ben basimi alip nere gidiiim?

ben nerelere gidim
ağrıyan başımı alıp:2:

canım ben sadece ismini duydum burdayken başkent üniversitesinde görevliydi,tüp bebek konusunda iyi bir doktor diyorlardı,inşaallah seninde sebebin olur

inşallah

aynen ya bi baktım özel mesaj bende seviniyorum birileri bana özel mesaj göndermiş diye
tabi sonra bi baktım beğenibide istediğinide beğenemiyosun beğenmedim ben bunu

Son düzenleme:
sende temmuz 2013 annelerine takil
Oyle yapiiim o zaman. Burda kendi kendime yazismakdan iyidr
Basla bebek calismalarina niye baslamiyosun zaten. Ayyy nazo da basliycak. Ayni anda hamis olursunuz ne guzel:)
Gizel haberleri ver burdan.
stres geciktiryor adetu benimde oyle.
Yapcak bisey yok
Artik alistim ben
onemsememeye çalışıyorum yoksa daha da azaliyo strss edince
Basinmi agriyo kuzum... geçmiş olsun. Bende dun sacimi kurutmamistim butun gun bas agrisi yapti bendr
aynen ya bi baktım özel mesaj bende seviniyorum birileri bana özel mesaj göndermiş diye
tabi sonra bi baktım beğenibide istediğinide beğenemiyosun beğenmedim ben bunu

Bende dedim ayy kim gondermis acab diye baktimki aljnti bildirim mesaclarjymis

canım sıkma canını.. kız demek sen benim yerimde olsan ne yapardın,şükret haline..düzelir inşaallah,git bakalım doktor ne dicek strese girdikçe daha da gelmiyor üzme canım kendini..

Burda doktor sikintisi var canim o yuzden dr yok gibi bisey zor buluyon ozel vardi bitane oda kapatmis yaaa ((... benim gecikme yok gunu gunune geliyor ama eskisi gibi yogun degil bugun 2. Gunum 3 . Peddeyim mesela eskiden dolu dolu gunluk 3 ped kullaniodum (

Kurtajdan sonraki 2 ayda ayni yogun gordum su son 2 aydir azaldi

sağol canım birden ağrı girmişti geçti şükür
komşu çağırdı ona gittim onunla konuşurken falan geçmiş baş ağrım
evet ya bi ümit bakıyosun özel mesaja sonra hayal kırıklığı

benimde çok az oluyor artık
6 gün sürüyor adetim ama ilk 3 gün günde bir ped
son 3 günde günlük ped kullanıyorum

Kurtajdan sonraki 2 ayda ayni yogun gordum su son 2 aydir azaldi

Stresdendir canim o zaman büyük ihtimalle...
Ayda bir gitsen hamis olduğunda cevre şehir lere gidebilir misin? Herşeyin hayırlısı

Ayda bir gitsen hamis olduğunda cevre şehir lere gidebilir misin? Herşeyin hayırlısı
Gidemem canim en yakin van 4 saat ayrica burada guvenlik sorunu var gece sehirlerarsi arac calismiyor

Yaa doktora gittinmi canom ne dedi..pco varmiydi sende bendedemi var bilmem belki ondandir ( yasin kacti unuttum gene

sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye

hangi hastanede nazo:26:

örümcek ağı olmuş yine şu tavan da

neler yapmış adminler aman da

hayatımızı kolaylaştırmak için gelişen şu teknolojik zamanda

bize neden iğne aratıyorlar samanda

edebiyatçı şair basakss

karşısında oynuyonmuay çok hoşsun gerçi ben bunu hep yapıyorum ama hayal edince komik geldi
ben bazende babasını oynatıyorum ben yediriyorum
-----------
valla kuzum helal olsun sana yetişiyosun
sevince bakma sen o zaman toto büyütüyo bi zahmet gelsin burayada
---------
ege nin kilosu 9.5 cnm tombalaklığı gitti artık
hareketlendikçe kilo almamaya başladı
anne sütüde kilo yapmıyor artık eklerelede aramız iyi değil
devam sütüne başladım bende

inşallah gün olurda alişin resminide görürüz

Yaa doktora gittinmi canom ne dedi..pco varmiydi sende bendedemi var bilmem belki ondandir ( yasin kacti unuttum gene

en son 3 sene önce gitmiştim doktora
bende pko yok çok düzenlidir adetlerim ama artık az geliyor,yaşım 39 olacak mayısta
fsh yüksekti onunda etkisi var heralde bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek

hangi hastanede nazo:26:

acıbadem

canım fsh yüksekliğine hayıt suyu iyi geliyormuş bi araştır istersen benim gecen ay bakaldı fsh lh e2 bu ay tekrar bakılacak neden 2 kere bakılıyo anlamadım e2 düşük çıkmıştı sanırım o yüzden istedi doktor halbuki önemli değil demişti bu ayda az geldi belki ondandır adacayı içtim ama faydasını göremedim

bende içmiştim hayıt bayağı düşmüştü
ama bikere çıkmışsa fsh ın
çayla falan düşse bile çıkan değer önemliymiş diye okudum
biraz karışıkmı oldu ne:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…