Evet cnm adini duydum iyi bir Dr sanirim adini duyduğuma gore ama pek detay bilmiyorum cnm
tayfun bağış adanadan benim dr
rapor veriyorum
kendileri iyiler akşam 10-30 bri uyanıyor allahım bri bakması var uyuyana aşk olsun
acıktıgında evi inletiyor
beni meme ucuyla emiyor yoksa almıyor anca kandıırca bazen alıyor
şimdiye kadar 1 paket bez bitti 50 adet ikincisini açtım 2 paket ıslak medil bitti 2 günde makineye atıyourm yıkıyorum üstünü ütülemesi cabası uykusunu heç sorma kafasına göre takılıyor gece uyanıyor ben bu haldeyim saçbaş dagınık dün eşime verdim oglanı oda sütüme porteyin mamıs koymuş doyurdu gazını çıkardı hayde yatagababayla arsı çok gzüel canımalah bozmasın bazen olnları gördükçe seyrettikçe aglayasın geliyor mutluluktan şimdiye kadar 2 takım nevresim takımı batırdı işedi kustu anlıcagın formundaydı oglan sütümü sagıyourm dondurucuya koyuyor hayde burdan yak az kaldı sütleirm poşetle:18::18 nlarda biterse ne etcez:18::18:ekproteyini 3 kiloya kadar vericekmişiz kutusu 140 tl miş:18::18:ilaçları bitti aldırdım bu bebek işi biraz masraflıymış onu anladım kardeşim ne benim işim ne ev işi bitmiyor minnacık boyuyla beni parmagında uyututor okadar diyim geçen çarpışıcaktık olmadı ah ah eşime yazık oldu be 61 gün oldu kanam ayok ama ara ara peçeteye silince kan geliyor nedenki annem kızmaya başladı canım alıntı alanlardan soranlardan sagolsunlar şimdi çıkıoyoım yoksa nebahaT SULTAN BENİ DÖVÜCEK:18::18:
Ben basimi alip nere gidiiim?
canım ben sadece ismini duydum burdayken başkent üniversitesinde görevliydi,tüp bebek konusunda iyi bir doktor diyorlardı,inşaallah seninde sebebin olur
bu ne yaaa bu kk ne yapmış,topikteki mesacları özel mesac diye bildiriyor,bende merakla açıp bakıyorum ,beğen butonuda kalkmış bir işaret var oraya tıklıyorum ordada yazılar çıkınca amaaannn boşver beğenme diyorum
heç beğenmedimm
Oyle yapiiim o zaman. Burda kendi kendime yazismakdan iyidrsende temmuz 2013 annelerine takil
Basla bebek calismalarina niye baslamiyosun zaten. Ayyy nazo da basliycak. Ayni anda hamis olursunuz ne guzel:)Merhaba
Nasilsibniz canlarim ben adet oldum dun gene istedigim gibi gelmiyor moralim bozuk doktor adetin 3. Gun gel demisti ya yarin gidicem bakalim adacayi ictiydim faydasi olmamis maalesef yine ayni...ders bile calisamadim dunden beri stresten sinavlardanda kalirim bu gidislehicbiseye tam odaklanamiyorum adetimede kac aydir takmis durumdayim zaman gec artik bebek calismalarina baslamak istiyorum (((((( bole dusunmek mahvediyor beniii
Basinmi agriyo kuzum... geçmiş olsun. Bende dun sacimi kurutmamistim butun gun bas agrisi yapti bendrİNŞALLAH İYİDİR güzel yorumlar var hakkında
aaa ne güzel sana sorayım ozaman nasıl bi doktor memnun kaldınmı:26:
doğduğu günler gelecekmi diyordun sonra eve geldiğini görürmüyüm diyordun geldide anlatıyorsun bile
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
ben nerelere gidim
ağrıyan başımı alıp:2:
inşallah
aynen ya bi baktım özel mesaj bende seviniyorum birileri bana özel mesaj göndermiş diye
tabi sonra bi baktım beğenibide istediğinide beğenemiyosun beğenmedim ben bunu
canım sıkma canını.. kız demek sen benim yerimde olsan ne yapardın,şükret haline..düzelir inşaallah,git bakalım doktor ne dicek strese girdikçe daha da gelmiyorüzme canım kendini..
Burda doktor sikintisi var canim o yuzden dr yok gibi bisey zor buluyon ozel vardi bitane oda kapatmis yaaaOyle yapiiim o zaman. Burda kendi kendime yazismakdan iyidr
Basla bebek calismalarina niye baslamiyosun zaten. Ayyy nazo da basliycak. Ayni anda hamis olursunuz ne guzel:)
Gizel haberleri ver burdan.
stres geciktiryor adetu benimde oyle.
Yapcak bisey yok
Artik alistim ben
onemsememeye çalışıyorum yoksa daha da azaliyo strss edince
Basinmi agriyo kuzum... geçmiş olsun. Bende dun sacimi kurutmamistim butun gun bas agrisi yapti bendr
Bende dedim ayy kim gondermis acab diye baktimki aljnti bildirim mesaclarjymis
Burda doktor sikintisi var canim o yuzden dr yok gibi bisey zor buluyon ozel vardi bitane oda kapatmis yaaa((... benim gecikme yok gunu gunune geliyor ama eskisi gibi yogun degil bugun 2. Gunum 3 . Peddeyim mesela eskiden dolu dolu gunluk 3 ped kullaniodum (
Oyle yapiiim o zaman. Burda kendi kendime yazismakdan iyidr
Basla bebek calismalarina niye baslamiyosun zaten. Ayyy nazo da basliycak. Ayni anda hamis olursunuz ne guzel:)
Gizel haberleri ver burdan.
stres geciktiryor adetu benimde oyle.
Yapcak bisey yok
Artik alistim ben
onemsememeye çalışıyorum yoksa daha da azaliyo strss edince
Basinmi agriyo kuzum... geçmiş olsun. Bende dun sacimi kurutmamistim butun gun bas agrisi yapti bendr
Bende dedim ayy kim gondermis acab diye baktimki aljnti bildirim mesaclarjymis
Burda doktor sikintisi var canim o yuzden dr yok gibi bisey zor buluyon ozel vardi bitane oda kapatmis yaaa((... benim gecikme yok gunu gunune geliyor ama eskisi gibi yogun degil bugun 2. Gunum 3 . Peddeyim mesela eskiden dolu dolu gunluk 3 ped kullaniodum (
Kurtajdan sonraki 2 ayda ayni yogun gordum su son 2 aydir azaldi
Gidemem canim en yakin van 4 saat ayrica burada guvenlik sorunu var gece sehirlerarsi arac calismiyorStresdendir canim o zaman büyük ihtimalle...
Ayda bir gitsen hamis olduğunda cevre şehir lere gidebilir misin? Herşeyin hayırlısı
Stresdendir canim o zaman büyük ihtimalle...
Ayda bir gitsen hamis olduğunda cevre şehir lere gidebilir misin? Herşeyin hayırlısı
sağol canım birden ağrı girmişti geçti şükür
komşu çağırdı ona gittim onunla konuşurken falan geçmiş baş ağrım
evet ya bi ümit bakıyosunözel mesaja sonra hayal kırıklığı
benimde çok az oluyor artık
6 gün sürüyor adetim ama ilk 3 gün günde bir ped
son 3 günde günlük ped kullanıyorum
ne kadar da safşarsın ben de seni açıkgöz falan sanardımnapiyonuz
Ayyy su kaynana gelin programı ne kadar tuhafff
Basak karisi okudu okudu kacti
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye
Neyseki nisan anneleri gurubu hareketli buraya gelipte ağaç olmuyorum en azindan
bu ne yaaa bu kk ne yapmış,topikteki mesacları özel mesac diye bildiriyor,bende merakla açıp bakıyorum ,beğen butonuda kalkmış bir işaret var oraya tıklıyorum ordada yazılar çıkınca amaaannn boşver beğenme diyorum
heç beğenmedimm
karşısında oynuyonmuyedirmesi kolay ben musluga yakin cekiyom sandslyesini ağzını silmek kolay oluyir malum yemek yerken hertaraf batiyo... ustunu komple degistriyirum cogu zaman kiprasiyo sandalyesindede durmuyo cok zor vallahi
crpten muzik aciyom oynuyom karsisinda iki gunde oyle yedi
bu ek gidalara alistirmak icin mecburen yaratici olmak zorundayim
Ikide bir yeni seylet icat ediyom
Dikkati dagilmainca agzini acmiyo sımsıkı kapatiyo
Ege kac kilo masallah kilosu iyi gozukuyor
alis 7. Aya girdi. Yani 28 haftalik cok şükür
Pasam evinde Muhammet Emini emziriyi habire :) yetistiremiyo zaar buraya gelmeye eeee herkes benle sevinc degil bak biz hec ehmal etmiyik habire burdayuk
Yerim onu ben
Tatlı şey.. adam olmusta dolasiyor:)
Yaa doktora gittinmi canom ne dedi..pco varmiydi sende bendedemi var bilmem belki ondandir( yasin kacti unuttum gene
hangi hastanede nazo:26:
canım fsh yüksekliğine hayıt suyu iyi geliyormuş bi araştır istersenen son 3 sene önce gitmiştim doktora
bende pko yok çok düzenlidir adetlerim ama artık az geliyor,yaşım 39 olacak mayısta
fsh yüksekti onunda etkisi var heralde bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek
acıbadem
örümcek ağı olmuş yine şu tavan da
neler yapmış adminler aman da
hayatımızı kolaylaştırmak için gelişen şu teknolojik zamanda
bize neden iğne aratıyorlar samanda
edebiyatçı şair basakss
canım fsh yüksekliğine hayıt suyu iyi geliyormuş bi araştır istersenbenim gecen ay bakaldı fsh lh e2 bu ay tekrar bakılacak neden 2 kere bakılıyo anlamadım e2 düşük çıkmıştı sanırım o yüzden istedi doktor halbuki önemli değil demişti bu ayda az geldi belki ondandır adacayı içtim ama faydasını göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?