- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
bence eski haline dönmeliaynen ya bi baktım özel mesaj bende seviniyorum birileri bana özel mesaj göndermiş diye
tabi sonra bi baktım beğenibide istediğinide beğenemiyosun beğenmedim ben bunu
ahh ahh bende bir paket pedi bitirirdim yetmezdi hatta,ama şimditoplamda 3 ped bile bitirmiyorum..benimde kürtajlardan sonra böyle oldu okadar doktora gittim ama maalesef düzelmediBurda doktor sikintisi var canim o yuzden dr yok gibi bisey zor buluyon ozel vardi bitane oda kapatmis yaaa((... benim gecikme yok gunu gunune geliyor ama eskisi gibi yogun degil bugun 2. Gunum 3 . Peddeyim mesela eskiden dolu dolu gunluk 3 ped kullaniodum (
sağulllgeçmş olsun Allah şifa versn
vay beeee nasıl ilham gelmiş sana çok şairane olmuş tebrik ederim
örümcek ağı olmuş yine şu tavan da
neler yapmış adminler aman da
hayatımızı kolaylaştırmak için gelişen şu teknolojik zamanda
bize neden iğne aratıyorlar samanda
edebiyatçı şair basakss
madem bu kadar tanışıklığın varmış bir arayıp düzelttireydin şu durumu HAVALIŞARR
yaaa benimde aklıma ilk pıhtılaşma geldi..bende şimdi her gün kadına bakıyorum ay şimdi göğüsleri nasıl sızlıyordur,aman nasıl ağlıyordur,diye bir sürü yorumlar yapıyorum kendi kendimeEsra erolun bebegi dusuk degilmis esi aciklama yapmis olu dogum yapmak zorunda kalmis bebegi karninda olmus yani.. Allah sabir versin oda mi pihtidas acaba aklima o geldi izlemiodum ama bu olaydan beri arada bakiyom programina
olabilir kıskanç emin...bırakta ananla,baban bir vuslata ersinlerrabim tez zamnda sanada versin olmayanlarada tatırsın işallah
terbiyesiz senide görücez bakalım gerçekten bebegi olanın işi bitmiyormuş kardeşim
hahay annem bugün gitti sahaba daha çok var
kız anasını kıskanıyor zaar
allahım olmayanlarada tatırsın kardeşim inan dünyanın en güzel hissi
aminnnn...çok güzel bir duaymışGÜNAYDIN KIZLAR Peygamber Efendimizin Gece Okuduğu Dua
Allahım! ne kadar istesemde seni lâyıkıyla övemem,buna gücüm yetmez.Sen ,kendini övdügün gibisin.Allahım! Ey göklerin,yerin ve her seyin rabbi,padisahı.Ey daneyi yarıp bitkiyi cıkaran,Tevrat ı,İncil i,ve Kuran ı indiren rabbim.Her şerlinin ve senin perceminden yakalamış oldugun her canlının şerrinden sana sığınırım.Sen Evvel sin,senden önce bir sey yoktur.
Sen Son sun,senden sonra bir sey yoktur.Sen Açık sın,senden acık bir sey yoktur.Sen Gizli sin senden gizli bir sey yoktur.Borcumu öde ,beni fakirlikten kurtar(zengin eyle).Allahım! Canımı sen yarattın , yine sen alacaksın,canımın ölümü ve hayatı senin elindedir.Allahım!eger onu (bu gece) alacaksan,günahımı bagısla.Ve eger yasatacaksan, onu koru.Allahım! senden dünyada ve ahiratte saglık,dirlik,düzenlik diliyorum.Rabbim! isminle yanımı yere koydum,günahımı affet.
Allahım! nefsimi sana teslim ettim,yüzümü sana döndürdüm,işimi sana havale ettim,sırtımı sana daya dım.S enden umarak ve senden korkarak sana yöneldim.senden baska kurtarıcı yoktur.İndirdiğin kitabına,gönderdigin Peygamberine inandım. HAYIRLI CUMALAR
Hayirli cumalar Rabbim ne muradimiz varsa versin amin
aminnnnnn....