Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen ya bi baktım özel mesaj bende seviniyorum birileri bana özel mesaj göndermiş diye
tabi sonra bi baktım beğenibide istediğinide beğenemiyosun beğenmedim ben bunu
bence eski haline dönmeli
ahh ahh bende bir paket pedi bitirirdim yetmezdi hatta,ama şimditoplamda 3 ped bile bitirmiyorum..benimde kürtajlardan sonra böyle oldu okadar doktora gittim ama maalesef düzelmedi
geçmş olsunAllah şifa versn
sağulll
vay beeee nasıl ilham gelmiş sana çok şairane olmuş tebrik ederim

madem bu kadar tanışıklığın varmış bir arayıp düzelttireydin şu durumu HAVALIŞARR
Esra erolun bebegi dusuk degilmis esi aciklama yapmis olu dogum yapmak zorunda kalmis bebegi karninda olmus yani.. Allah sabir versin oda mi pihtidas acaba aklima o geldi izlemiodum ama bu olaydan beri arada bakiyom programina
yaaa benimde aklıma ilk pıhtılaşma geldi..bende şimdi her gün kadına bakıyorum ay şimdi göğüsleri nasıl sızlıyordur,aman nasıl ağlıyordur,diye bir sürü yorumlar yapıyorum kendi kendimezorluğunu yaşayan bilir..
olabilir kıskanç emin...bırakta ananla,baban bir vuslata ersinler
aminnnn...çok güzel bir duaymış
Hayirli cumalar Rabbim ne muradimiz varsa versin amin

aminnnnnn....

vallahi donumu çekemicem yakında evin halini görsen korkarsın:18::18::18:şimdi evi kalkıp temzilicem bakalım rapor veriyim diye girdim
bugün küçük adamı hastaneye götürücem kalça çıkıklıgı testi kan vericez kan sayımına bakılıcak aglarım ben o agladıgında onun için eşimi sokucam içerikalkıyımda oglanın çantasını hazırlıyım allahım sütümüde sagmam laızm sonra görüşrüz gelince zaman burlursam yazarım
utandırma len beni
umudum bebikim nepiyon

Ne oldu kizzzzx? Suratin niye eksi tursu gibi :)) pasam iyisi cok sukur bunlar guzel tatli telaslar ve yorgunluklar. Rabbim yavrucuklarimizi biz3 bagislasin hayirli omur versin. Olmayanlar ada tez vakitte versin insallah

Hayirli cumalar canlarim doktorla gorustum Isonuclarin iyi dedi yapisiklik icinde kurtajdan sonraki adetlerim iyi geldigi ve yeni bozuldugu icin ihtimal dedi gebelik dene eger kalamazsan ozaman rahim filmi gerekir suan varmi yokmu diye bakmaya gerek yok dedi 1 gun adet goren insanlar var suren iyi zamanindada geliyo miktarina takilma dedi rahatladim bende hayirlisi olsun insallah

PAŞAMM sen doğum yaptınmı çokkk sevindim analı babalı büyüsün

Ne oldu kizzzzx? Suratin niye eksi tursu gibi :)) pasam iyisi cok sukur bunlar guzel tatli telaslar ve yorgunluklar. Rabbim yavrucuklarimizi biz3 bagislasin hayirli omur versin. Olmayanlar ada tez vakitte versin insallah
öyle canım sagolasın canım benim
PAŞAMM sen doğum yaptınmı çokkk sevindim analı babalı büyüsün

çok şükür rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallah

iyi hafta sonlari

başım agrıyor deyip çıkayım dedim
bugün benim küçük adamla bri seviştik sormayemek yapmaya mecalim yok artık eşim eve gelince tavık ve makarna yaparız yanınada bri salata ayran tememküçük adamım beni bırakası gelmedi aşka geldi bugün sütümün içine ekproteyini kattım gene banamasınd emedi ayırdım emmek istiyor daha aranıyor memeye verince uyuyor bu oglanla işimiz var memeyi emmse gam yemicem anca uyuyor yalancı memeyede kanmadıah paşam 12 senelik acıyı minnacık sıpa çıkarıyor namaz bile kılamadım ben ya öyleni kıldım okadar anam gene mızırdanmaya başladı abowwwwwben gdiyim bakayım şuna svinç karısı ışıgın yanıyor nerdesin
bu arada dogumuma brişey kalmamış oglan 64 günlük oldu beeeeeeeeekaynanam bugün gelicek okadar mesudumki sormayındarısı olmayanların başına işşallah geç gelir erke gelrise yemekle ugraşamam vallahi girer oglu yaparbaşım fena agrıyor gene migrenim azdı enem

nazooooooooooooo ve beydağlıııııııııııı VE SEVİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ msjlarınızı beĞenmek istedim ama beğenemedim

site beğendirtmedi. beğenmek için yıldız butonuna basmaya yönelik hamle yaparken karşıma şöyle bir uyarı yazısı çıktı:

"BU MESAJLARIN NESİNİ BEĞENİYORSUN MANYAK!!!!! "

şaka şakakk yönetimi siteyi daha kullanşlı hale getirmk için çalışıyor bu yüzden butonlar saçmalamakta
lütfen yönetime şarlamayalım sabırla bekleyelim

paşa karısı sanada lohusa mohusa demiycem şarlıycam artıkın
hatta lohusa bilem değilsn artık

msjlarım a yanıt vermiyorsun
herkesin msjlarını tek tek alıntı yapıp sıralıyorsun
benm sana yazdığm mesjları okumuyorsun bile
ne tebriğimi görüyon ne bi sorumu

bite toprak olacan pehhhhhh
bizden senin gibisi çıkmazdı ama hayret sen göçmensmisin nsin beebizim topraklara yerleşmişsin
Muhammed Emini öpüyorum çok ama seni öpmüyorum

hadi bakalım rapor veriyim:::::::::

öğleye doğru 11:00 de Ege uyandı yarım saat boyunca üstüme çıkıp "ceeeeeee" yaptı sonrada ben kalktım kahvaltı yaptık
her gün olduğu gibi börülce ve çicuklarıı geldi biraz oturduk
biz Egeyle dışarı çıktık sokakta biraz oynadı eve geldk Ege uyudu
bende yemek yedim çay içtim acaba çay içerken kk ye girmelimiyim diye düşündüm
ama işlerini halletmelisin diye bir ses işittim
evet bu iç sesti
sonra iş bitmez gel kkya girelim diye bir his uyandı sonra kkya girdim
şimdi çıktım

Son düzenleme:
hı surata bak

sevinç karısı dün aaşam yeni televizyonuna tv ünitesi almış
çızıklı falan bişey duvara yapışmalı

gelmiş burda burun kıvırıyo evinde göbek atıyo
yokk artik kiskanc kariiiiii

iyi yaptin herif yok zaar fecede Fink attigina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…