Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pofffffff şöyle bir silkelende kendine gel ne yatmasi kiz bu boyle düzelir insallah cnm sinavlarda biter hepside olur geçer taininizde cikar bebisinizde olur zaman su
Geçmiyor gibi gorunsede akiyor aaslında

bütün sıkıntılarımı saymışsın dibimdekinden iyi tanıyon beni hee kimseye demem ben derdimi sen buraya yazınca içimi dökmüsüm farkettim uyy bigün yüzyüzede görüşmek nasip olaaa iyki tanışmısız senle koca göbüklümm bak şimdi kendimi savunmasız hissttim utandım ben öle demem kimseye derdimi burasıda olmasa içim şişcek heee

gözümden kulagimdan hec bise kaçmaz benim çok dikkatliyimdir Hepsi geçecek bitecek canim göreceksin o memleket basli basina psikolojini bozmaya yetiyyy

17 şubata randevu aldım,BÜLENT HAYDAR DEDEOĞLUNDAN.. bak sevinç seni kırmadım bu toktura gidecem miyomlarım için ,bakalım nedicek,çok tırsıyorum inşaallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum. soğan suları yok etmiş olsun şu miyomları ne olurrrrrr:18:

başkentte TAYFUN ÇOK diye bir doktor varmış oda sürekli kaybedilen gebeliklerde iyiymiş...buna gittikten sonra bebek içinde belki buna giderim yada o doktor iyiyse onunla devam ederim..bilmiyorum kafam allak bullak...

miyom ameliyatları,bir daha gebe kalmaya engel değildir inşaallah

Bende 5haftlk bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikle değerlerim düştü 2gün önce yıkıldım resmen 3aylık evliyim inş en yakın zamanda yeniden hamile kalırım

gözümden kulagimdan hec bise kaçmaz benim çok dikkatliyimdir Hepsi geçecek bitecek canim göreceksin o memleket basli basina psikolojini bozmaya yetiyyy

Canim gecen laparoskobiyle miyom ameliyati sonrasi gebelik diye bi topige denk geldim orada biri yazmis bebisini kucaklamis sonrasinda Ravbimin izniyle seninde yuzun gulsun insalahhh iyi haberlerle gel lavanta kokulum

Canim gecen laparoskobiyle miyom ameliyati sonrasi gebelik diye bi topige denk geldim orada biri yazmis bebisini kucaklamis sonrasinda Ravbimin izniyle seninde yuzun gulsun insalahhh iyi haberlerle gel lavanta kokulum

inşaallah canım çok sağol...

ama çok acılar yaşadım ben,RABBİM beterinden korusun inşaallah...hepimizin yüzünü güldürsün..

Bende 5haftlk bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikle değerlerim düştü 2gün önce yıkıldım resmen 3aylık evliyim inş en yakın zamanda yeniden hamile kalırım

geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın...

daha çok yenisiniz olur inşaallah üzme kendini....

aminnn canımmm...senin minik adamın napıyo büyüdü gerçi maşallahhhhh

iyiyki doğdun eyşan
resimlerini gördüm çok tatlı maşallah

tünaydın
teşekkür ederiz teyzesiii

aa öyle deme, o benim gözümün bebeği eyşanım kadar çok seviyorum birtanecik yeğenim benim... ayrıca ben yaptım o tütüleri ikisine, çok mutlu oluyor çünkü aynı giyindiklerinde... olayı dramatize etmeye gerek yok alt tarafı evde yapılmış bi doğum günü partisiydi :))

oyyyy nelerrr duyuyorum çok şükür o inadını kırdın yeniden bebek düşüneceksin...

ayyyyyy inanamiyoruuuuuuummmmmm çok sevindim Rabbimsesimi duysun sebebin olsun insallah vvesile oldu dunyanin en mutlu insani olurum sen bu ayda soğankuru yap mmutlaka Allahim yerdimcin olsun yüzünüzebaksin insallahhhhh

Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy

Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy

Gunaydin canim
Gecmis olsun walla alisin babosuda hasta oldu yine insallah alise bulasmaz. Hayirlisi tabi. Sen dikkat et kendine Miraç efendiyi tasiyon sonucda. :))

Beydaglim- doktora randevu almisin.. inşallah miyomlarin gitmistir. Ve heme bebek calismalarina baslarsin. Cok sevindim. Ve de çooook heyecanlandim :))
Rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsun seninde tatlim

Begumden epeydir haber yok.. facede giremiyom. Sifremi unuttum

Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:

Amannnn cok ufakmis. RABBIM yar ve yardimcisi olsun. O korusun.
Aminnn.
Kisin premature dogurmak normal zamandan dahq tehlikeli heryer salgin hastalik kayniyo..

maşşallah seninkinin keyfi yerinde prametüre tulumları git gide küçük geliyor 1 hafta daha giyer giymez kanımcabenim küçük adamım büyüsüede o benim halen küçük adamım herşeyin küçügü seviliyor inanın
canım neden erken dogmuş ben 1094 dogurudm 920 kadar düştü kaç haftalık dogurmuş benim küçük adam huzursuz bugün anlamadım gene gaz sıkıştırıyor zaar:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…