Pofffffff şöyle bir silkelende kendine gel ne yatmasi kiz bu boyledüzelir insallah cnm sinavlarda biter hepside olur geçer taininizde cikar bebisinizde olur zaman su
Geçmiyor gibi gorunsede akiyor aaslında
bütün sıkıntılarımı saymışsındibimdekinden iyi tanıyon beni hee kimseye demem ben derdimi sen buraya yazınca içimi dökmüsüm farkettim uyy bigün yüzyüzede görüşmek nasip olaaa iyki tanışmısız senle koca göbüklümm bak şimdi kendimi savunmasız hissttim utandım ben öle demem kimseye derdimi burasıda olmasa içim şişcek heee
gözümden kulagimdan hec bise kaçmaz benim çok dikkatliyimdir Hepsi geçecek bitecek canim göreceksin o memleket basli basina psikolojini bozmaya yetiyyy
17 şubata randevu aldım,BÜLENT HAYDAR DEDEOĞLUNDAN.. bak sevinç seni kırmadım bu toktura gidecem miyomlarım için ,bakalım nedicek,çok tırsıyorum inşaallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum. soğan suları yok etmiş olsun şu miyomları ne olurrrrrr:18:
başkentte TAYFUN ÇOK diye bir doktor varmış oda sürekli kaybedilen gebeliklerde iyiymiş...buna gittikten sonra bebek içinde belki buna giderim yada o doktor iyiyse onunla devam ederim..bilmiyorum kafam allak bullak...
miyom ameliyatları,bir daha gebe kalmaya engel değildir inşaallah
Canim gecen laparoskobiyle miyom ameliyati sonrasi gebelik diye bi topige denk geldim orada biri yazmis bebisini kucaklamis sonrasinda Ravbimin izniyle seninde yuzun gulsun insalahhh iyi haberlerle gel lavanta kokulum
Bende 5haftlk bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikle değerlerim düştü 2gün önce yıkıldım resmen 3aylık evliyim inş en yakın zamanda yeniden hamile kalırım
aminnn canımmm...senin minik adamın napıyo büyüdü gerçi maşallahhhhhcanım inan san alaf atıcektimde unuttum topragım ya biliyorsun bebegim çok zor bri bebek hatta alıntı aldım yazıcaktım aglıyor diye çıktım affet bri daha olmaz muhammette seni öpüyor teyzesi
sanada bebem günaydın kaynanam ebnde çok mesudum
allahım gelinliginide göstersin işşallah
teşekkür ederiz teyzesiiiiyiyki doğdun eyşan
resimlerini gördüm çok tatlı maşallah
tünaydın
aa öyle deme, o benim gözümün bebeği eyşanım kadar çok seviyorum birtanecik yeğenim benim... ayrıca ben yaptım o tütüleri ikisine, çok mutlu oluyor çünkü aynı giyindiklerinde... olayı dramatize etmeye gerek yok alt tarafı evde yapılmış bi doğum günü partisiydi :))ay duman cım nice senelere sağlıkla inşallah
Eyşanın doğum günü kutlu olsun
resimlerinizi gördüm
çok güzel olmş parti
ama eyşan la aynı kıyafeti giyen sinir bozucu kızda kim
hiç sevmem esas kişiyle aynı kıyafeti giyilmesini
kocaaaa kız hiç yakışmışmı tütü
örn: düğünde gelinden başka gelinlikli şahıslar
bir parti vs özel günlerde esas kişinin kıyafetinin giyilmesi
oyyyy nelerrr duyuyorum çok şükür o inadını kırdın yeniden bebek düşüneceksin...17 şubata randevu aldım,BÜLENT HAYDAR DEDEOĞLUNDAN.. bak sevinç seni kırmadım bu toktura gidecem miyomlarım için ,bakalım nedicek,çok tırsıyorum inşaallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum. soğan suları yok etmiş olsun şu miyomları ne olurrrrrr:18:
başkentte TAYFUN ÇOK diye bir doktor varmış oda sürekli kaybedilen gebeliklerde iyiymiş...buna gittikten sonra bebek içinde belki buna giderim yada o doktor iyiyse onunla devam ederim..bilmiyorum kafam allak bullak...
17 şubata randevu aldım,BÜLENT HAYDAR DEDEOĞLUNDAN.. bak sevinç seni kırmadım bu toktura gidecem miyomlarım için ,bakalım nedicek,çok tırsıyorum inşaallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum. soğan suları yok etmiş olsun şu miyomları ne olurrrrrr:18:
Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy
Umudumm bafs
Selam tatlim bende sqna yazıyordum
Cnm aman dikkat et alize bulasmasi. Çok fena oksuruyo Dr goturduk ilaç verdi oğlum benden uzak dur diyorum hiic üstüme üstüme geliyyy
Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
maşşallah seninkinin keyfi yerinde prametüre tulumları git gide küçük geliyor 1 hafta daha giyer giymez kanımcaaminnn canımmm...senin minik adamın napıyo büyüdü gerçi maşallahhhhh
teşekkür ederiz teyzesiii
aa öyle deme, o benim gözümün bebeği eyşanım kadar çok seviyorum birtanecik yeğenim benim... ayrıca ben yaptım o tütüleri ikisine, çok mutlu oluyor çünkü aynı giyindiklerinde... olayı dramatize etmeye gerek yok alt tarafı evde yapılmış bi doğum günü partisiydi :))
oyyyy nelerrr duyuyorum çok şükür o inadını kırdın yeniden bebek düşüneceksin...
canım neden erken dogmuş ben 1094 dogurudm 920 kadar düştü kaç haftalık dogurmuş benim küçük adam huzursuz bugün anlamadım gene gaz sıkıştırıyor zaar:18::18:Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?