Enfeksiyondan suyu sancisi gelmiş 28+4 sanirim durduramamislar bebek kuvezde iyiymis allah yardimcilari olsun senin küçük adamini yerim kaynos gittimimaşşallah seninkinin keyfi yerinde prametüre tulumları git gide küçük geliyor 1 hafta daha giyer giymez kanımcabenim küçük adamım büyüsüede o benim halen küçük adamım herşeyin küçügü seviliyor inanın
canım neden erken dogmuş ben 1094 dogurudm 920 kadar düştü kaç haftalık dogurmuş benim küçük adam huzursuz bugün anlamadım gene gaz sıkıştırıyor zaar:18::18:
kızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
sızler nasılsnz okuyamadım gecmısı de ınsallah herkes ıyıdır kandılde dua ettım hepınızeallaha emanet olun
nazo maaşallah ne kadar sosyal bir hatunun yav
ne çabuk çevre edindin bu kadar
şaştım kaldım
ve ayrıca kıskandım he daha biz görüşemedik sen ilkke ztanıştığın insanları evine aldın
aa çok ayıp
Rapor veriyimde cikiiim dedim
Sabah kalktim 08;00
Odami topladim
Sonra hakanin odasini topladim
Kahvalti hazirladim olisle yidik
Makinayi yerleştirdim bulasiklari dizdim
Ocagi sildim
Olise kitap okuttum
Ortaligi toplayıp evi supurdum
WCbanyo lavabo yikadim
Oglani hazirlayip okula yolladim
Kaslarimi aldim kollarimi aldim
Aciktim yimek yiyom
Bir kukus kaldi dinleniyom onuda halledersem dusa girecem sonra aksam yimegi hazirligi
Yemekte yoğurtlu ispanak var bu kadar
17 şubata randevu aldım,BÜLENT HAYDAR DEDEOĞLUNDAN.. bak sevinç seni kırmadım bu toktura gidecem miyomlarım için ,bakalım nedicek,çok tırsıyorum inşaallah ameliyata gerek kalmadan kurtulurum. soğan suları yok etmiş olsun şu miyomları ne olurrrrrr:18:
başkentte TAYFUN ÇOK diye bir doktor varmış oda sürekli kaybedilen gebeliklerde iyiymiş...buna gittikten sonra bebek içinde belki buna giderim yada o doktor iyiyse onunla devam ederim..bilmiyorum kafam allak bullak...
miyom ameliyatları,bir daha gebe kalmaya engel değildir inşaallah
Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy
kızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
sızler nasılsnz okuyamadım gecmısı de ınsallah herkes ıyıdır kandılde dua ettım hepınızeallaha emanet olun
rapor veriyimde çıkıyım didim
sabah kalktım 7 de kaynanam bendeydi kahvaltı yaptık sskya bera testine gittik bebegim uyuyordu uyandı allahım ne dua ettim uyusunda şu işitme testini yapalım diye anam gladı giderken taksiyle gittim gelirken kaynanam otobüse bin para verme taksiye deid brişeyde diyemedim sinrileirm tepeme çıktı eve geldim bebek uyurken evi topladım makinayı boşalt doldur bebegi ilaçladım onu yıkadım emzirdim giydirdim sonra uyuttum 1 gibi ek gıdasını ialçlarını verdim demnde mızırdanmaya başladı aldım kucagıma sussuz diye gene gazı var galiba sularımız kesik ne pok yicez belli degiil :18::18: ev işini yapamadım su yüzünden ah ben bu devletin
akşama terpiyeli kereviz var amma diyourm tost yapalım kahvaltı türü temem yemek yapamam vallahiperşemde kendi doktorunda randevusu var bakalım neler olucak bebegimi otobüsle gitiridm epey evle tepenin yolu var kaynanamı öldütesim geldi her şeye karışsa eşime okadar deidm brilikte gidleim diye amam nerde eve gelsin göstericem ben ona
bebegim büyüyor galiba 1 prametüre tulumunu eledim kasıyor diye2 adet kaldı gene mızırdanmaya başladı ben çıkıyorum giremzzsem kusura bakmayın artık gazlı bir küçük adamım var benim
benmi sosyal hatunum evden dışarı çıktığım yok bi eşimle dışarı çıkıyorum
bide üst kat komşumla yürüyüşe gidiyoruz okadar
oda yok 1 hafta ankaraya gitti kaldım tek başıma
hem ben eve almadım komşudaydı gün ben üst kata çıktım
bende bugün temizlendim mis gibi oldum
hadi hayırlı olsun inşallah
evet pazar günü kar geliyormuş
Ohhh misss temizlik gibisi yok valla güle güle kirlen
selam sevinç
keşke hiç kirlenmesek böyle güzel
Selam cnm
Evet yaa hamileyken daha zor oluyor temizlik yapmak
Her yeri hallediyomda bacaklara eyilemiyom kuaföre gidiyom bu ay çok zorlandim kusuda bir daha alamam gibi agdaya yillardir alistim mecbur kuaföre gidecem sanirim
bende kilo aldım ne zor geldi almak bide hamile olsam top gibi olurum ben
of içim sıkılıyor doktor araştırıyorum
İyi bir Dr karsina cikar cnm insallah
Dr Aytuğ a msj at yardimci olsun ne war
Oda tüp bebek uzmani
gitti sabah canım aynı benim gibi olmuş desene rabim şifa versin ömür versin arkadaşın isterse beni görüştürebirlisin bilgim var çok şükürEnfeksiyondan suyu sancisi gelmiş 28+4 sanirim durduramamislar bebek kuvezde iyiymis allah yardimcilari olsun senin küçük adamini yerim kaynos gittimi
Nerelerdesin kiz merak ettik seni Dualarina amin diyorum
2 durak sonra geldim eve canım alahhatan otobus boştuÖncelikle kaynanana pess diyorum bu soğukta üstelik minik bebek toplu tasima aracinda pesss ona uydugun için sanada pess bize dilin cikiyy karis karis
Yemegide şöyle yapsin otobüse binip kar atmissiniz zati
Buyursun minik adam ama annen demişti o tulumlari büyük al diyene var büyük alaydin bir yasina kadar giyerdi
Selam cnm
Evet yaa hamileyken daha zor oluyor temizlik yapmak
Her yeri hallediyomda bacaklara eyilemiyom kuaföre gidiyom bu ay çok zorlandim kusuda bir daha alamam gibi agdaya yillardir alistim mecbur kuaföre gidecem sanirim
ewet dumanım eşim vazgeçmişti ama baktım tekrar deneyelimmi dedi bende kıyamadım onaaa..aminnn canımmm...senin minik adamın napıyo büyüdü gerçi maşallahhhhh
teşekkür ederiz teyzesiii
aa öyle deme, o benim gözümün bebeği eyşanım kadar çok seviyorum birtanecik yeğenim benim... ayrıca ben yaptım o tütüleri ikisine, çok mutlu oluyor çünkü aynı giyindiklerinde... olayı dramatize etmeye gerek yok alt tarafı evde yapılmış bi doğum günü partisiydi :))
oyyyy nelerrr duyuyorum çok şükür o inadını kırdın yeniden bebek düşüneceksin...
aminnnnn...ayyyyyy inanamiyoruuuuuuummmmmm çok sevindim Rabbimsesimi duysun sebebin olsun insallah vvesile oldu dunyanin en mutlu insani olurum sen bu ayda soğankuru yap mmutlaka Allahim yerdimcin olsun yüzünüzebaksin insallahhhhh
ewet dinledim inşaallah..Beydagliiiii sözümüdinledinnn
İnsallah cçok ama cokk memnun kalirsin
bizim burda kış,mış yokkkkkkGunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy
inşaallah canım bende öyle diyorum inşaallah yok olmuşlardır..Gunaydin canim
Gecmis olsun walla alisin babosuda hasta oldu yine insallah alise bulasmaz. Hayirlisi tabi. Sen dikkat et kendine Miraç efendiyi tasiyon sonucda. :))
Beydaglim- doktora randevu almisin.. inşallah miyomlarin gitmistir. Ve heme bebek calismalarina baslarsin. Cok sevindim. Ve de çooook heyecanlandim :))
Rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsun seninde tatlim
Begumden epeydir haber yok.. facede giremiyom. Sifremi unuttum
aminnnnnn...Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
kız merak ettik seni nerelerdesin,sağol canım RABBİM dualarımızı kabul etsinkızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
benmi sosyal hatunum evden dışarı çıktığım yok bi eşimle dışarı çıkıyorum
bide üst kat komşumla yürüyüşe gidiyoruz okadar
oda yok 1 hafta ankaraya gitti kaldım tek başıma
hem ben eve almadım komşudaydı gün ben üst kata çıktım
bende bugün temizlendim mis gibi oldum
hadi hayırlı olsun inşallah
evet pazar günü kar geliyormuş
inşallah aytuğ kolonkaya mı mesaj atınca yönlendirirmi:26:
gitti sabah canım aynı benim gibi olmuş desene rabim şifa versin ömür versin arkadaşın isterse beni görüştürebirlisin bilgim var çok şükür
2 durak sonra geldim eve canım alahhatan otobus boştu
anam dogru diyor az daha büyügünü alaydım kız oluyor şimdide 1 hafta sonra olmaz azıcık kolları kasıyorbezi 0 kullanıyordum 1 geçtim 1 küçük gelmeye başladı şimdi bitsin 2 alıcam evimin erkegi büyüyor teyzesi
sakın deneme bile günaha girresin kız eşin halletsin en azından ona günah olmaz benim canım yokmuydu kız allahım jileti kadınlar nasıl kullanır artıtana kadar ne çektim okadar diyim agdayıda yapınca oh be deidm dünya varmış
biizm epilasyon yaptırmamız şart
Dualarin kabul olsun inşallahkızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
canim cok sevindimewet dumanım eşim vazgeçmişti ama baktım tekrar deneyelimmi dedi bende kıyamadım onaaa..
aman yerim ben tütü giyen eyşanın dötünüü
aminnnnn...
sağol canımmm inşaallah sebep olur sevinç yaaa walla şimdiden beni heyecan sardı gerçi bakalım doktor ne dicek:18:
ewet dinledim inşaallah..
,kız ben çoktan giderdimde eşimin inadı tuttu illa kadın doktor bul diye..ama kısmet yine olmadı..
bizim burda kış,mış yokkkkkk
inşaallah canım bende öyle diyorum inşaallah yok olmuşlardır..
bende çok heyecanlıyımmmm
alişide kocaman öpüyorummmmm
aminnnnnn...
kız merak ettik seni nerelerdesin,sağol canım RABBİM dualarımızı kabul etsin
inşaallah nazocummm..
sende fazla oyalanma bul iyi bir doktor git hemen ,belki beraber hamile kalırızzz
Allah korumuş.slm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hamileliğimin 37. haftasında preeklamsi yani yüksek tansiyon geçirmiştim çok şükür bebeğimede banada bişe olmadı ama doğum yapalı 6 ay oldu benim baş dönmem ve sol gözümün bulanık görmesi geçmedi tansiyon normale döndü beyin mr ı temiz göz muayenesi normal ama ben neden kendimi ii hissetmiyorum psikolojikmi yaşadıklarım bilmiyorum
oyyyy çok sevindim ve duygulandım bu kararınıza... Allahımmm yüzünü güldürsün bu kez inşallah....ewet dumanım eşim vazgeçmişti ama baktım tekrar deneyelimmi dedi bende kıyamadım onaaa..
aman yerim ben tütü giyen eyşanın dötünüü
aminnnnn...
sağol canımmm inşaallah sebep olur sevinç yaaa walla şimdiden beni heyecan sardı gerçi bakalım doktor ne dicek:18:
ewet dinledim inşaallah..
,kız ben çoktan giderdimde eşimin inadı tuttu illa kadın doktor bul diye..ama kısmet yine olmadı..
bizim burda kış,mış yokkkkkk
inşaallah canım bende öyle diyorum inşaallah yok olmuşlardır..
bende çok heyecanlıyımmmm
alişide kocaman öpüyorummmmm
aminnnnnn...
kız merak ettik seni nerelerdesin,sağol canım RABBİM dualarımızı kabul etsin
inşaallah nazocummm..
sende fazla oyalanma bul iyi bir doktor git hemen ,belki beraber hamile kalırızzz
yerim onun minicik bacaklarını demek büyüdü de tulumları küçük geliyor maşallah maşallahh...maşşallah seninkinin keyfi yerinde prametüre tulumları git gide küçük geliyor 1 hafta daha giyer giymez kanımcabenim küçük adamım büyüsüede o benim halen küçük adamım herşeyin küçügü seviliyor inanın
canım neden erken dogmuş ben 1094 dogurudm 920 kadar düştü kaç haftalık dogurmuş benim küçük adam huzursuz bugün anlamadım gene gaz sıkıştırıyor zaar:18::18:
begümmmmkızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
minnacık yaa kıyamam onaAyyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?