Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar merhaba nasılsnz gremedım bayadır ben ıyıym cok sukur ılac ıcıyorm her ay adet olmak ıcın adet oluyorum oylece..
sızler nasılsnz okuyamadım gecmısı de ınsallah herkes ıyıdır kandılde dua ettım hepınıze allaha emanet olun

rapor veriyimde çıkıyım didim
sabah kalktım 7 de kaynanam bendeydi kahvaltı yaptık sskya bera testine gittik bebegim uyuyordu uyandı allahım ne dua ettim uyusunda şu işitme testini yapalım diye anam gladı giderken taksiyle gittim gelirken kaynanam otobüse bin para verme taksiye deid brişeyde diyemedim sinrileirm tepeme çıktı eve geldim bebek uyurken evi topladım makinayı boşalt doldur bebegi ilaçladım onu yıkadım emzirdim giydirdim sonra uyuttum 1 gibi ek gıdasını ialçlarını verdim demnde mızırdanmaya başladı aldım kucagıma sussuz diye gene gazı var galiba sularımız kesik ne pok yicez belli degiil :18::18: ev işini yapamadım su yüzünden ah ben bu devletin
akşama terpiyeli kereviz var amma diyourm tost yapalım kahvaltı türü temem yemek yapamam vallahiperşemde kendi doktorunda randevusu var bakalım neler olucak bebegimi otobüsle gitiridm epey evle tepenin yolu var kaynanamı öldütesim geldi her şeye karışsaeşime okadar deidm brilikte gidleim diye amam nerde eve gelsin göstericem ben ona

bebegim büyüyor galiba 1 prametüre tulumunu eledim kasıyor diye2 adet kaldı gene mızırdanmaya başladı ben çıkıyorum giremzzsem kusura bakmayın artıkgazlı bir küçük adamım var benim

Enfeksiyondan suyu sancisi gelmiş 28+4 sanirim durduramamislar bebek kuvezde iyiymis allah yardimcilari olsun senin küçük adamini yerim kaynos gittimi

Nerelerdesin kiz merak ettik seni Dualarina amin diyorum

benmi sosyal hatunum evden dışarı çıktığım yok bi eşimle dışarı çıkıyorum
bide üst kat komşumla yürüyüşe gidiyoruz okadar
oda yok 1 hafta ankaraya gitti kaldım tek başıma
hem ben eve almadım komşudaydı gün ben üst kata çıktım

bende bugün temizlendim mis gibi oldum

hadi hayırlı olsun inşallah

Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy

evet pazar günü kar geliyormuş

amin canım sende ALLAH a emanet ol

Öncelikle kaynanana pess diyorum bu soğukta üstelik minik bebek toplu tasima aracinda pesss ona uydugun için sanada pess bize dilin cikiyy karis karis
Yemegide şöyle yapsin otobüse binip kar atmissiniz zati
Buyursun minik adam ama annen demişti o tulumlari büyük al diye ne var büyük alaydin bir yasina kadar giyerdi

Ohhh misss temizlik gibisi yok valla güle güle kirlen

Selam cnm
Evet yaa hamileyken daha zor oluyor temizlik yapmak
Her yeri hallediyomda bacaklara eyilemiyom kuaföre gidiyom bu ay çok zorlandim kusuda bir daha alamam gibi agdaya yillardir alistim mecbur kuaföre gidecem sanirim

bende kilo aldım ne zor geldi almak bide hamile olsam top gibi olurum ben

of içim sıkılıyor doktor araştırıyorum

Enfeksiyondan suyu sancisi gelmiş 28+4 sanirim durduramamislar bebek kuvezde iyiymis allah yardimcilari olsun senin küçük adamini yerim kaynos gittimi

Nerelerdesin kiz merak ettik seni Dualarina amin diyorum
gitti sabah canım aynı benim gibi olmuş desene rabim şifa versin ömür versin arkadaşın isterse beni görüştürebirlisin bilgim var çok şükür
2 durak sonra geldim eve canım alahhatan otobus boştu
anam dogru diyor az daha büyügünü alaydım kız oluyor şimdide 1 hafta sonra olmaz azıcık kolları kasıyorbezi 0 kullanıyordum 1 geçtim 1 küçük gelmeye başladı şimdi bitsin 2 alıcam evimin erkegi büyüyor teyzesi
Selam cnm
Evet yaa hamileyken daha zor oluyor temizlik yapmak
Her yeri hallediyomda bacaklara eyilemiyom kuaföre gidiyom bu ay çok zorlandim kusuda bir daha alamam gibi agdaya yillardir alistim mecbur kuaföre gidecem sanirim
sakın deneme bile günaha girresin kız eşin halletsin en azından ona günah olmazbenim canım yokmuydu kız allahım jileti kadınlar nasıl kullanır artıtana kadar ne çektim okadar diyim agdayıda yapınca oh be deidm dünya varmış

biizm epilasyon yaptırmamız şart

ewet dumanım eşim vazgeçmişti ama baktım tekrar deneyelimmi dedi bende kıyamadım onaaa..

aman yerim ben tütü giyen eyşanın dötünüü
ayyyyyy inanamiyoruuuuuuummmmmm çok sevindim Rabbimsesimi duysun sebebin olsun insallah vvesile oldu dunyanin en mutlu insani olurum sen bu ayda soğankuru yap mmutlaka Allahim yerdimcin olsun yüzünüzebaksin insallahhhhh
aminnnnn...
sağol canımmm inşaallah sebep olur sevinç yaaa walla şimdiden beni heyecan sardı gerçi bakalım doktor ne dicek:18:
Beydagliiiii sözümüdinledinnn
İnsallah cçok ama cokk memnun kalirsin
ewet dinledim inşaallah..
,kız ben çoktan giderdimde eşimin inadı tuttu illa kadın doktor bul diye..ama kısmet yine olmadı..
Gunaydin hayirli sabahlarrrrr kis geliyor sanirim nihayet oğlan grip oldu agzimin içine oksuriyyyyy
bizim burda kış,mış yokkkkkk
inşaallah canım bende öyle diyorum inşaallah yok olmuşlardır..
bende çok heyecanlıyımmmm
alişide kocaman öpüyorummmmm
Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
aminnnnnn...
kız merak ettik seni nerelerdesin,sağol canım RABBİM dualarımızı kabul etsin

inşaallah nazocummm..

sende fazla oyalanma bul iyi bir doktor git hemen ,belki beraber hamile kalırızzz

slm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hamileliğimin 37. haftasında preeklamsi yani yüksek tansiyon geçirmiştim çok şükür bebeğimede banada bişe olmadı ama doğum yapalı 6 ay oldu benim baş dönmem ve sol gözümün bulanık görmesi geçmedi tansiyon normale döndü beyin mr ı temiz göz muayenesi normal ama ben neden kendimi ii hissetmiyorum psikolojikmi yaşadıklarım bilmiyorum

Offffff bacakta günah deel zaar
Diğer tarafida yuvarlana yuvarlana yaparim artik

Dualarin kabul olsun inşallah
bende gecen dunmuydu neydi seni sordum
Sesin solugun cikmiyir diye
Facede giremiyor um sifremi unuttjm
Neys iyisin ya ojnemli olan otatlim
canim cok sevindim
alisde ellerinden öper teyzesi..
bende kistler e baktirmaya giderken kocam sordu doktor karnından bakacak degilmi dedi. Bende evet canim aynen oyle dedim.:))) Aman kim onunla ikii saat ugrasacak ikna etmek icin.
:))) bunlardq bi alem. Sonucda bende erkek doktordqn hoşlanmıyorum ama o anda onu dusunmek en son is.. bu kadar problemli bi surecden gecerken care aramya giderken oni mu düşünceZ :))
Allah korumuş.
Psikolojikde olabilir bi psikologa gitmeni tavsiye ederim. Cok dogum yapqn kadin doğumdan sonra uzun sure toparlanamiyor...
bende yeni yen hayttan tad almqyq başladım
benim de 6 ay 3 hafta oldu dogum yapali

oyyyy çok sevindim ve duygulandım bu kararınıza... Allahımmm yüzünü güldürsün bu kez inşallah....

yerim onun minicik bacaklarını demek büyüdü de tulumları küçük geliyor maşallah maşallahh...

begümmmm
Ayyy nisan annelerinin ilk bebeği ocakta doğdu :18:
900 gr 35 cm şuanda kuvezde Allah yardimcisi olsun
Rabbim bebeklerimize vaktinde kavusmayi nasip eylesin amin :18::18::18:
minnacık yaa kıyamam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…