Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tşk ederim umudum cevabın için benim oğlumda 6 ay 1 haftalık arası fazla yokmuş Alişle rabbim uzun ömürler versin inşallah

tşk ederim umudum cevabın için benim oğlumda 6 ay 1 haftalık arası fazla yokmuş Alişle rabbim uzun ömürler versin inşallah

Amin canim seninkinede insallah. Saglikli mutlu huzurlu vr hayırlı ömürleri olsun inşallah.

Sen buraya yenimisin nick yabanci degil sanki daha once yazismjsiz gibi gibi :)

Kizlar 61.5 da kaldim inemiyirum. Haftasonu dugun var bi akrabanin ama forma cok giremedim

Gunaydin cnm hayirli sabahlar acilisi yapmissin birde kahvalti hazirlasan ne war
karga b..kunu yimeden neden kalkiyim saniyin kocise kahvalti hazirliyim atla gel sonra yatiom geri zaten yer yatarik geri :))))) simdi yine yeni uyandim

Kocam napti etti alisle bana gribi bulastirdi..!!! Ikimizde cok fenayiz bugun. Hele alisi gorseniz habire agliyo 5 dk bir uyaniyo..oksuruyo hapsiriyo...burnu akiyo.. Allahım beterinden esirgesin. Ama cok hasta yavrum (( dua edin alis için nolur kizlarrrr( sabah oturdum agladim. Kardesimi aradim gel cok kötüyüm alise bak dedim. Toplanti cikarmis isyeri bugün. Gelemedi. Sinirlerim bozuldu oturdum agladimmm. Esim bugum isden erken cikacak o gelicek.

araştırıyorum canım önümüzdeki adetle başlarız büyük ihtimal

Sen ona mail at durumu anlat Bellini olur kanalturkte program yapiyolar yardimci olur belki kendisi :26:

bende onun daha önce çalıştığı hastaneyi araştırıyorum bide mail atayım bakalım ne cevap gelecek

canım hatırlıyorum tabiki
ALLAH evladına sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda kendini iyi hissedersin

Kizlar 61.5 da kaldim inemiyirum. Haftasonu dugun var bi akrabanin ama forma cok giremedim

canım bugün yeni bişey öğrendim valla çok hoşuma gitti
leblebi yiyecekmişin zayıflamaya yardımcı oluyormuş yani canın bişey istediğinde sarı yada beaz leblebi yersen üstünede su içersen tokluk hissediyormuşun hem kaloriside düşükmüş hem mide öğütmeye çalışırken kalori de yakıyormuş bi araştır istersen

çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa vesin
valla eşimde gribe yakalandı bugün bide işe gitti:2:

Canim çok geçmiş olsun bu çocuklar hasta olduğu zaman enerjim sifira düşüyor Allah iyilik şifa versin tez zamanda cnm

Nazo ve beydagli dualarim sizinle birlikte hamile kalip sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah
Allahim bu yolda kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Hepimizin yardimcisi olsun amin

Bunu bende duymustum Leblebi ile zayiflayanlari. Hattq bi ara seda sqyan bile diyordu leblebi yiyen biavuc her aciktiginds zayifliyo diyodu.
Siz4 de gecmis olsub gripden dolayi..
Aminn
Canim çok geçmiş olsun bu çocuklar hasta olduğu zaman enerjim sifira düşüyor Allah iyilik şifa versin tez zamanda cnm
Amin inşallah canim
bende cok moralsizim
Nazo ve beydagli dualarim sizinle birlikte hamile kalip sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah
Allahim bu yolda kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Hepimizin yardimcisi olsun amin

Ayyy inşallah aminnnn. Cok istiyom beydaglim ve nazonun hamis oldugunu gormek.

Amin canim seninkinede insallah. Saglikli mutlu huzurlu vr hayırlı ömürleri olsun inşallah.

Sen buraya yenimisin nick yabanci degil sanki daha once yazismjsiz gibi gibi :)

amin canım rabbim evlatlarımzı bize bağışlasın inşallah ben daha önceleri yazıyodum ama pek nadir genelde uzaktan takipteyim

tşk ederim nazocum inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda sende bebeğini kucağına alırsın

çok geçmiş olsun umudum sana ve oğluşuna benim oğlumunda alerjik bronşiti var sürekli hasta tıkanıyo bir hafta hastanede yattı kuzum neler çekti rabbim evlatlarımıza şifa versin tabi sanada

Uzun zamandir ustume coreklenmis olan isteksizligimi kirmak icin yeni karalar aldim hergun duzenli meyve yiyorum islerimi vaktinde yapiyorum sabahlari erken kalkiyorum aksamlari yarim saat egzersiz esneme hareketleri yapiyorum sosyal iliskilerime ivme veriyorum ve saclarimi duzelttirip internetten alisveris yaparak basliyacagim insallahh en onemliside namazimi aksatmadan kiliyorum daha cok dua ediyorum Allah im sen yardimcin ol bu sikintili gunlerden saglukla huzurla daha guzel gunlere kavusmayi nasip et aminnn

Simdi gidip agdami yapacagim dusumu alacagim sonra masaj aletiyle yarim saat kendimi simartacagim sonrada kocaman bir meyve tabagi hazirlayacagim veee cok sevecegim sevdikce sevilecegimm sizlerde topikimin topikcanlariii sizleride cokkk seviyorummm :))

Nazemir beydagli insallah tez vakit gobecikleroniz bebeciklerizle dolsunn Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin yorucu yollar bunlar ama yurumeden bitmiyor iste .cokk sevindim yeni kararlariniza insallah bu sene Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.. ahhh ahhh ben buralarda deneme bile yapamiyorum doktor bulki gidesin hayirlisi olsun.. umudummm gecmis olsun kuzummm Rabbim tez vakit sifa versin bol bol c vitamini alin canim limonata portakal suyu yap yap ic... yasser canim Rabbim tez vakit sikintilarini gidersin insallah bende dertlerumi burda yaziom pihticanlardanim tanisik olalim mi ben buralardayim hep sende hos geldin

Agda makinem isindi gidiyorum kimseciklerde gelmediu haa kendi kendime takildim gidiyom gorusurukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…