Dualarin kabul olsun inşallah
bende gecen dunmuydu neydi seni sordum
Sesin solugun cikmiyir diye
Facede giremiyor um sifremi unuttjm
Neys iyisin ya ojnemli olan otatlim
canim cok sevindim
alisde ellerinden öper teyzesi..
bende kistler e baktirmaya giderken kocam sordu doktor karnından bakacak degilmi dedi. Bende evet canim aynen oyle dedim.:))) Aman kim onunla ikii saat ugrasacak ikna etmek icin.
:))) bunlardq bi alem. Sonucda bende erkek doktordqn hoşlanmıyorum ama o anda onu dusunmek en son is.. bu kadar problemli bi surecden gecerken care aramya giderken oni mu düşünceZ :))
Allah korumuş.
Psikolojikde olabilir bi psikologa gitmeni tavsiye ederim. Cok dogum yapqn kadin doğumdan sonra uzun sure toparlanamiyor...
bende yeni yen hayttan tad almqyq başladım
benim de 6 ay 3 hafta oldu dogum yapali
tşk ederim umudum cevabın için benim oğlumda 6 ay 1 haftalık arası fazla yokmuş Alişle rabbim uzun ömürler versin inşallah
Gunaydinnnn bugun acilisi ben yapim dedim
karga b..kunu yimeden neden kalkiyim saniyin kocise kahvalti hazirliyim atla gel sonra yatiom geri zatenGunaydin cnm hayirli sabahlar acilisi yapmissin birde kahvalti hazirlasan ne war
karga b..kunu yimeden neden kalkiyim saniyin kocise kahvalti hazirliyim atla gel sonra yatiom geri zatenyer yatarik geri :))))) simdi yine yeni uyandim
ewet dumanım eşim vazgeçmişti ama baktım tekrar deneyelimmi dedi bende kıyamadım onaaa..
aman yerim ben tütü giyen eyşanın dötünüü
aminnnnn...
sağol canımmm inşaallah sebep olur sevinç yaaa walla şimdiden beni heyecan sardı gerçi bakalım doktor ne dicek:18:
ewet dinledim inşaallah..
,kız ben çoktan giderdimde eşimin inadı tuttu illa kadın doktor bul diye..ama kısmet yine olmadı..
bizim burda kış,mış yokkkkkk
inşaallah canım bende öyle diyorum inşaallah yok olmuşlardır..
bende çok heyecanlıyımmmm
alişide kocaman öpüyorummmmm
aminnnnnn...
kız merak ettik seni nerelerdesin,sağol canım RABBİM dualarımızı kabul etsin
inşaallah nazocummm..
sende fazla oyalanma bul iyi bir doktor git hemen ,belki beraber hamile kalırızzz
Sen ona mail at durumu anlat Bellini olur kanalturkte program yapiyolar yardimci olur belki kendisi :26:
slm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hamileliğimin 37. haftasında preeklamsi yani yüksek tansiyon geçirmiştim çok şükür bebeğimede banada bişe olmadı ama doğum yapalı 6 ay oldu benim baş dönmem ve sol gözümün bulanık görmesi geçmedi tansiyon normale döndü beyin mr ı temiz göz muayenesi normal ama ben neden kendimi ii hissetmiyorum psikolojikmi yaşadıklarım bilmiyorum
Kizlar 61.5 da kaldim inemiyirum. Haftasonu dugun var bi akrabanin ama forma cok giremedim
Kocam napti etti alisle bana gribi bulastirdi..!!! Ikimizde cok fenayiz bugun. Hele alisi gorseniz habire agliyo 5 dk bir uyaniyo..oksuruyo hapsiriyo...burnu akiyo.. Allahım beterinden esirgesin. Ama cok hasta yavrum(( dua edin alis için nolur kizlarrrr ( sabah oturdum agladim. Kardesimi aradim gel cok kötüyüm alise bak dedim. Toplanti cikarmis isyeri bugün. Gelemedi. Sinirlerim bozuldu oturdum agladimmm. Esim bugum isden erken cikacak o gelicek.
Kocam napti etti alisle bana gribi bulastirdi..!!! Ikimizde cok fenayiz bugun. Hele alisi gorseniz habire agliyo 5 dk bir uyaniyo..oksuruyo hapsiriyo...burnu akiyo.. Allahım beterinden esirgesin. Ama cok hasta yavrum(( dua edin alis için nolur kizlarrrr ( sabah oturdum agladim. Kardesimi aradim gel cok kötüyüm alise bak dedim. Toplanti cikarmis isyeri bugün. Gelemedi. Sinirlerim bozuldu oturdum agladimmm. Esim bugum isden erken cikacak o gelicek.
Bunu bende duymustum Leblebi ile zayiflayanlari. Hattq bi ara seda sqyan bile diyordu leblebi yiyen biavuc her aciktiginds zayifliyo diyodu.canım bugün yeni bişey öğrendim valla çok hoşuma gitti
leblebi yiyecekmişin zayıflamaya yardımcı oluyormuş yani canın bişey istediğinde sarı yada beaz leblebi yersen üstünede su içersen tokluk hissediyormuşun hem kaloriside düşükmüş hem mide öğütmeye çalışırken kalori de yakıyormuş bi araştır istersen
çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa vesin
valla eşimde gribe yakalandı bugün bide işe gitti:2:
Amin inşallah canimCanim çok geçmiş olsun bu çocuklar hasta olduğu zaman enerjim sifira düşüyor Allah iyilik şifa versin tez zamanda cnm
Nazo ve beydagli dualarim sizinle birlikte hamile kalip sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah
Allahim bu yolda kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Hepimizin yardimcisi olsun amin
Amin canim seninkinede insallah. Saglikli mutlu huzurlu vr hayırlı ömürleri olsun inşallah.
Sen buraya yenimisin nick yabanci degil sanki daha once yazismjsiz gibi gibi :)
araştırıyorum canım önümüzdeki adetle başlarız büyük ihtimal
bende onun daha önce çalıştığı hastaneyi araştırıyorum bide mail atayım bakalım ne cevap gelecek
canım hatırlıyorum tabiki
ALLAH evladına sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda kendini iyi hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?