Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım rabbim evlatlarımzı bize bağışlasın inşallah ben daha önceleri yazıyodum ama pek nadir genelde uzaktan takipteyim
Amin inşallah
yakından takipte artık :)
çok geçmiş olsun umudum sana ve oğluşuna benim oğlumunda alerjik bronşiti var sürekli hasta tıkanıyo bir hafta hastanede yattı kuzum neler çekti rabbim evlatlarımıza şifa versin tabi sanada
aminnn canim inşallah
Senin oglunada gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin. Onları hasta gorunce perisan oluyos
bendede kucukken bronjit varmia ve cok zor iyilesmisim. Annem cok cekmis garibim.
Namazini aksatmamab adina cok guzel olmuş
almis oldugun diger kararlardan oturude tebrik ediyorum basarilar diliyorum
ben mesela sukur namazi kilcakdim herpersembe ama ne mumkun arada ancak kilabiliyorum. Firsat buldukcada yasin okuyorum.
Alllah kabul etsin namazini canim.
Ben ve alisim icindr dua et.
bizid3 unutma duaların da.
Bizd4 seni seviyoruz daaaaa sen kimi sevicen kizzz :)
Amin inşallah canimmmm
Agda makinem isindi gidiyorum kimseciklerde gelmediu haa kendi kendime takildim gidiyom gorusurukk

Görüşürüz canim kolay gele

Canim çok güzel insallah feraha kavusursun bolbol la havle Vela kuvvete illa billahil aliyyul azim oku çok ferahlatiyor

tşk ederim bafscım rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah bende namaza başladım birazda olsa ferahladım hoşbuldum bu arada oğlumdan fırsat buldukça gelmeye çalışırım

çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine neyseki tetkiklerin normal çıkmış belkide dediğin gibi psikolojiktir...
ben bırak erkek doktoru artık doktor görmek istemiyorum ama ne yapalım el mecbur,ALLAH eksikliklerini vermesin muhtaçta etmesin...

inşaallah bidenem amin...
oyyyy kıyamam alişeee,geçmiş olsun ikinizede....
çok sewindim nazocum ALLAH yüzümüzü güldürür inşaallah...ben önce miyomlar için gidecem sonrasına karar verecez bakalım...
Nazo ve beydagli dualarim sizinle birlikte hamile kalip sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah
Allahim bu yolda kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Hepimizin yardimcisi olsun amin
amin canımm inşaallahhh..hepinizin dualarına ihtiyacım var zaten...
aminn...
çok güzel kararlar bunlarrr,destekliyorum sakın vazgeçmee...bende namazımı 1 aydır kılamıyordum belimden dolayı inşaallah tekrar başlarım...

sağol canım amin seninde göbüşün tez vakitte dolar inşaallah...bakalım önce bana ,doktor ne dicekk..

ben şu anda başkasının netinden giriyorum bizim net yine arızalandı,o yüzden giremiyorum....

hay ben bu ortak netin içine ...........girmezsem bilinki ondandır belki merak edersiz diye yazayım dedim
inşaallah yarın olur hadi görüşürük

yakalayamadim seniiiii

çok tşk ederim canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum herşey normal ama ben hala az tuzlu yesem tansiyonummu çıktı diye kafayı yiyorum tamamen psikolojim bozuldu bu arada sende tedaviye başlıyormuşsun inşallah herşey yolunda gider bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

canlar allah razı olsun merak etmıssnz bende degısıklık yok bı lazere basladım o var degısık koltuk altlarımı taptrmıstm evlenmeden once zaten kukumu bıde bacaklarımı da yaptrmaya basladım medıcana gıdıyorm hastanede ıılk seansa gttm bacak acıdı azcık ama kuku hıc acımadı bacakta kemık varya ondan acıdı ama agda kadar degıl mınık bı acı bu arada 5 gun sonra tam 23 oluyorm yaslandm 28 ocak 1991 dogumluyum :))

Sende yaslandinsa ben ne oluyorum acaba.:) 1979 doğumluyum

kızlar bende bugün hastaneye kontrole gittim benim küçük adam 2520 gram olmuş 46 cm boyu var karma veremdi galiba 2 aylıkken olan aşıları yaptılar doktor çok gzüel bakmışsın dedi nerde 1 kiloluk oglumu nerde bu bebek dedi beni tebrik etti dedim hocam 2 saat emse gazını çıkarmaya gögsüme yatırıyorum gene aranıyor deidm sütüme ekoproteyin koyuyorum 45 kadar cc çıktım gene aranıyor dedim doktorda bana erken dogum eden bebeklerde doyumsuzluk olur heleki muhammet için olan bebek gibi dedi o doyarda gözü aç biizm oglanın deid gülüştük kafa çapını biraz büyük buldu beyin cerrahına gidicek ultrosonla muayene olucak dedi korkuyourm sakatlık olmasın dedim bakmamız lazım içimiz rahat etsin dedi dermotolojiye gönderdi bebegimin vucudu çok kuru onun içinde 99 yagı ile 99 şampuanını vermişti kullandım hocam faydası yok deidm bana sen onu kullanma bak nasıl daha kötü olucak dedi nörolojiye yolladı önümüdeki hafta içi bebegi 3 doktoroda aynı günde sokam lazım sütümü sordum bence mam almana gerek yok dedi gzüel beslenmiş gram almıuş dedi amam dersenki hocam içim rahat etmez onun için bebelagın yada apdamilin mamamsı var al dedi eşim abdamili almış onu takvıye edicem işallah arada amam 5occ en fazlası zorda kalmadıkça verme dedi ben bu mamayı nasıl hazırlıcam size zahmet söyleyi verin :)oglanın 3 kilo olması lazımmışki ek proteyini bırakayım emdirsem sütümü sagıp ekproteyini koyucam süt 20 cc anca çıkıyor benden haberler böyle bride müjde yalancı memeyi tutuyor allayım bri emmesi var gülersinzi minnaık agzına kocaman meme kasıgını gösterdik cerraha bana şişiligi testileir bazen yukarda oluyor bizi yanıltıyor dedi eger gene olursa sabah akşam olsun hemen getirin bakalım dedi ameliyat şart olur dedi hafife alınmıcak brişeymiş fıtık benden haberler böyle sizlerden haberleri alalım oglum 69 günlük oldu teyzeleri

Allah bagislasin kuzunu..
Mamanin ölçüsü yazar paketin üstünde
30 cc 1 olcek
60 cc 2
90 cc 3
120 cc 4 olcek

Bunu hazirlamak icin ilk once suyu koyuyosun sonra aptamil tozu koycan.
su kaynatilmis olmali sicak olursa biberonu hazirladikdan sonra kaseye soguk su koy biraz sogusun

Sen mama ver bebisin cabuk toparlansin. Zaten ufak dogdu
Takviye sart eger ac kaliyorsa
Cahillik edip millete bakma bebeğini doyur hem aptamil de bir suru vitamin var. Gelisimi icinde yararli olacagini düşünüyorum. Ben alise cahillik ettim cok ac birakmistim garibi illah anne sutu verim diye. Sonra aptamile basladimda Allahima cok sukur cabuk toparlandi. Cok dinledim milleti.. ah kafam..ilk annelik boyle oluyor bilmiuosun bisey kim ne derse inanıyordum

Son düzenleme:
Sanirim yigeni o ablasini kizi sananek sana noliyyyy

kızlar benm saygıdeğer kaynoşum diyorki
"ben herkesten grip alırım ama kimseye vermiyorum" var mı böyle bişi ya:44:

beydağlı randevun hayırlı olsun

nazo cum eve kimseyi almadığına sevindim

umudum tombik popo

bafs güzelcenek yolundunmu peki ya kukuş?

beydağlı randevun hayırlı olsun

nazo cum eve kimseyi almadığına sevindim

umudum tombik popo

bafs güzelcenek yolundunmu peki ya kukuş?

Kizzzz benim popii tombik degil bikerem gayet muhtesem muhtesem seksi :)
Bak 61.5 oldum
Daha 12 kilo fazlam var. Insallah bunuda onumuzdeki aylarda vermis olurum. Yaza da soyle güzel guzel girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…