Amin inşallahamin canım rabbim evlatlarımzı bize bağışlasın inşallah ben daha önceleri yazıyodum ama pek nadir genelde uzaktan takipteyim
aminnn canim inşallahçok geçmiş olsun umudum sana ve oğluşuna benim oğlumunda alerjik bronşiti var sürekli hasta tıkanıyo bir hafta hastanede yattı kuzum neler çekti rabbim evlatlarımıza şifa versin tabi sanada
Namazini aksatmamab adina cok guzel olmuşUzun zamandir ustume coreklenmis olan isteksizligimi kirmak icin yeni karalar aldim hergun duzenli meyve yiyorum islerimi vaktinde yapiyorum sabahlari erken kalkiyorum aksamlari yarim saat egzersiz esneme hareketleri yapiyorum sosyal iliskilerime ivme veriyorum ve saclarimi duzelttirip internetten alisveris yaparak basliyacagim insallahh en onemliside namazimi aksatmadan kiliyorum daha cok dua ediyorum Allah im sen yardimcin ol bu sikintili gunlerden saglukla huzurla daha guzel gunlere kavusmayi nasip et aminnn
Bizd4 seni seviyoruz daaaaa sen kimi sevicen kizzz :)Simdi gidip agdami yapacagim dusumu alacagim sonra masaj aletiyle yarim saat kendimi simartacagim sonrada kocaman bir meyve tabagi hazirlayacagim veee cok sevecegim sevdikce sevilecegimm sizlerde topikimin topikcanlariii sizleride cokkk seviyorummm :))
Amin inşallah canimmmmNazemir beydagli insallah tez vakit gobecikleroniz bebeciklerizle dolsunn Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin yorucu yollar bunlar ama yurumeden bitmiyor iste .cokk sevindim yeni kararlariniza insallah bu sene Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.. ahhh ahhh ben buralarda deneme bile yapamiyorum doktor bulki gidesin hayirlisi olsun.. umudummm gecmis olsun kuzummm Rabbim tez vakit sifa versin bol bol c vitamini alin canim limonata portakal suyu yap yap ic... yasser canim Rabbim tez vakit sikintilarini gidersin insallah bende dertlerumi burda yaziom pihticanlardanim tanisik olalim mi ben buralardayim hep sende hos geldin
Agda makinem isindi gidiyorum kimseciklerde gelmediu haa kendi kendime takildim gidiyom gorusurukk
Uzun zamandir ustume coreklenmis olan isteksizligimi kirmak icin yeni karalar aldim hergun duzenli meyve yiyorum islerimi vaktinde yapiyorum sabahlari erken kalkiyorum aksamlari yarim saat egzersiz esneme hareketleri yapiyorum sosyal iliskilerime ivme veriyorum ve saclarimi duzelttirip internetten alisveris yaparak basliyacagim insallahh en onemliside namazimi aksatmadan kiliyorum daha cok dua ediyorum Allah im sen yardimcin ol bu sikintili gunlerden saglukla huzurla daha guzel gunlere kavusmayi nasip et aminnn
Nazemir beydagli insallah tez vakit gobecikleroniz bebeciklerizle dolsunn Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin yorucu yollar bunlar ama yurumeden bitmiyor iste .cokk sevindim yeni kararlariniza insallah bu sene Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.. ahhh ahhh ben buralarda deneme bile yapamiyorum doktor bulki gidesin hayirlisi olsun.. umudummm gecmis olsun kuzummm Rabbim tez vakit sifa versin bol bol c vitamini alin canim limonata portakal suyu yap yap ic... yasser canim Rabbim tez vakit sikintilarini gidersin insallah bende dertlerumi burda yaziom pihticanlardanim tanisik olalim mi ben buralardayim hep sende hos geldin
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine neyseki tetkiklerin normal çıkmış belkide dediğin gibi psikolojiktir...slm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hamileliğimin 37. haftasında preeklamsi yani yüksek tansiyon geçirmiştim çok şükür bebeğimede banada bişe olmadı ama doğum yapalı 6 ay oldu benim baş dönmem ve sol gözümün bulanık görmesi geçmedi tansiyon normale döndü beyin mr ı temiz göz muayenesi normal ama ben neden kendimi ii hissetmiyorum psikolojikmi yaşadıklarım bilmiyorum
ben bırak erkek doktoru artık doktor görmek istemiyorum ama ne yapalım el mecbur,ALLAH eksikliklerini vermesin muhtaçta etmesin...Dualarin kabul olsun inşallah
bende gecen dunmuydu neydi seni sordum
Sesin solugun cikmiyir diye
Facede giremiyor um sifremi unuttjm
Neys iyisin ya ojnemli olan otatlim
canim cok sevindim
alisde ellerinden öper teyzesi..
bende kistler e baktirmaya giderken kocam sordu doktor karnından bakacak degilmi dedi. Bende evet canim aynen oyle dedim.:))) Aman kim onunla ikii saat ugrasacak ikna etmek icin.
:))) bunlardq bi alem. Sonucda bende erkek doktordqn hoşlanmıyorum ama o anda onu dusunmek en son is.. bu kadar problemli bi surecden gecerken care aramya giderken oni mu düşünceZ :))
Allah korumuş.
Psikolojikde olabilir bi psikologa gitmeni tavsiye ederim. Cok dogum yapqn kadin doğumdan sonra uzun sure toparlanamiyor...
bende yeni yen hayttan tad almqyq başladım
benim de 6 ay 3 hafta oldu dogum yapali
inşaallah bidenem amin...oyyyy çok sevindim ve duygulandım bu kararınıza... Allahımmm yüzünü güldürsün bu kez inşallah....
yerim onun minicik bacaklarını demek büyüdü de tulumları küçük geliyor maşallah maşallahh...
begümmmm
minnacık yaa kıyamam ona
oyyyy kıyamam alişeee,geçmiş olsun ikinizede....Kocam napti etti alisle bana gribi bulastirdi..!!! Ikimizde cok fenayiz bugun. Hele alisi gorseniz habire agliyo 5 dk bir uyaniyo..oksuruyo hapsiriyo...burnu akiyo.. Allahım beterinden esirgesin. Ama cok hasta yavrum(( dua edin alis için nolur kizlarrrr ( sabah oturdum agladim. Kardesimi aradim gel cok kötüyüm alise bak dedim. Toplanti cikarmis isyeri bugün. Gelemedi. Sinirlerim bozuldu oturdum agladimmm. Esim bugum isden erken cikacak o gelicek.
çok sewindim nazocum ALLAH yüzümüzü güldürür inşaallah...ben önce miyomlar için gidecem sonrasına karar verecez bakalım...araştırıyorum canım önümüzdeki adetle başlarız büyük ihtimal
bende onun daha önce çalıştığı hastaneyi araştırıyorum bide mail atayım bakalım ne cevap gelecek
canım hatırlıyorum tabiki
ALLAH evladına sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda kendini iyi hissedersin
amin canımm inşaallahhh..hepinizin dualarına ihtiyacım var zaten...Nazo ve beydagli dualarim sizinle birlikte hamile kalip sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah
Allahim bu yolda kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Hepimizin yardimcisi olsun amin
aminn...Uzun zamandir ustume coreklenmis olan isteksizligimi kirmak icin yeni karalar aldim hergun duzenli meyve yiyorum islerimi vaktinde yapiyorum sabahlari erken kalkiyorum aksamlari yarim saat egzersiz esneme hareketleri yapiyorum sosyal iliskilerime ivme veriyorum ve saclarimi duzelttirip internetten alisveris yaparak basliyacagim insallahh en onemliside namazimi aksatmadan kiliyorum daha cok dua ediyorum Allah im sen yardimcin ol bu sikintili gunlerden saglukla huzurla daha guzel gunlere kavusmayi nasip et aminnn
Nazemir beydagli insallah tez vakit gobecikleroniz bebeciklerizle dolsunn Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin yorucu yollar bunlar ama yurumeden bitmiyor iste .cokk sevindim yeni kararlariniza insallah bu sene Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.. ahhh ahhh ben buralarda deneme bile yapamiyorum doktor bulki gidesin hayirlisi olsun.. umudummm gecmis olsun kuzummm Rabbim tez vakit sifa versin bol bol c vitamini alin canim limonata portakal suyu yap yap ic... yasser canim Rabbim tez vakit sikintilarini gidersin insallah bende dertlerumi burda yaziom pihticanlardanim tanisik olalim mi ben buralardayim hep sende hos geldin
ben şu anda başkasının netinden giriyorum bizim net yine arızalandı,o yüzden giremiyorum....
hay ben bu ortak netin içine ...........girmezsem bilinki ondandır belki merak edersiz diye yazayım dedim
inşaallah yarın olur hadi görüşürük
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine neyseki tetkiklerin normal çıkmış belkide dediğin gibi psikolojiktir...
ben bırak erkek doktoru artık doktor görmek istemiyorum ama ne yapalım el mecbur,ALLAH eksikliklerini vermesin muhtaçta etmesin...
inşaallah bidenem amin...
oyyyy kıyamam alişeee,geçmiş olsun ikinizede....
çok sewindim nazocum ALLAH yüzümüzü güldürür inşaallah...ben önce miyomlar için gidecem sonrasına karar verecez bakalım...
amin canımm inşaallahhh..hepinizin dualarına ihtiyacım var zaten...
aminn...
çok güzel kararlar bunlarrr,destekliyorum sakın vazgeçmee...bende namazımı 1 aydır kılamıyordum belimden dolayı inşaallah tekrar başlarım...
sağol canım amin seninde göbüşün tez vakitte dolar inşaallah...bakalım önce bana ,doktor ne dicekk..
Gunaydiiiiiinnnnn....................
canlar allah razı olsun merak etmıssnz bende degısıklık yok bı lazere basladım o var degısık koltuk altlarımı taptrmıstm evlenmeden once zaten kukumu bıde bacaklarımı da yaptrmaya basladım medıcana gıdıyorm hastanede ıılk seansa gttm bacak acıdı azcık ama kuku hıc acımadı bacakta kemık varya ondan acıdı ama agda kadar degıl mınık bı acı bu arada 5 gun sonra tam 23 oluyorm yaslandm 28 ocak 1991 dogumluyum :))
kızlar bende bugün hastaneye kontrole gittim benim küçük adam 2520 gram olmuş 46 cm boyu var karma veremdi galiba 2 aylıkken olan aşıları yaptılar doktor çok gzüel bakmışsın dedi nerde 1 kiloluk oglumu nerde bu bebek dedi beni tebrik etti dedim hocam 2 saat emse gazını çıkarmaya gögsüme yatırıyorum gene aranıyor deidm sütüme ekoproteyin koyuyorum 45 kadar cc çıktım gene aranıyor dedim doktorda bana erken dogum eden bebeklerde doyumsuzluk olur heleki muhammet için olan bebek gibi dedi o doyarda gözü aç biizm oglanın deid gülüştük kafa çapını biraz büyük buldu beyin cerrahına gidicek ultrosonla muayene olucak dedi korkuyourm sakatlık olmasın dedim bakmamız lazım içimiz rahat etsin dedi dermotolojiye gönderdi bebegimin vucudu çok kuru onun içinde 99 yagı ile 99 şampuanını vermişti kullandım hocam faydası yok deidm bana sen onu kullanma bak nasıl daha kötü olucak dedi nörolojiye yolladı önümüdeki hafta içi bebegi 3 doktoroda aynı günde sokam lazım sütümü sordum bence mam almana gerek yok dedi gzüel beslenmiş gram almıuş dedi amam dersenki hocam içim rahat etmez onun için bebelagın yada apdamilin mamamsı var al dedi eşim abdamili almış onu takvıye edicem işallah arada amam 5occ en fazlası zorda kalmadıkça verme dedi ben bu mamayı nasıl hazırlıcam size zahmet söyleyi verin :)oglanın 3 kilo olması lazımmışki ek proteyini bırakayım emdirsem sütümü sagıp ekproteyini koyucam süt 20 cc anca çıkıyor benden haberler böyle bride müjde yalancı memeyi tutuyor allayım bri emmesi var gülersinzi minnaık agzına kocaman meme kasıgını gösterdik cerraha bana şişiligi testileir bazen yukarda oluyor bizi yanıltıyor dedi eger gene olursa sabah akşam olsun hemen getirin bakalım dedi ameliyat şart olur dedi hafife alınmıcak brişeymiş fıtık benden haberler böyle sizlerden haberleri alalım oglum 69 günlük oldu teyzeleri
Sanirim yigeni o ablasini kizi sananek sana noliyyyy
aminnn canımmm...senin minik adamın napıyo büyüdü gerçi maşallahhhhh
teşekkür ederiz teyzesiii
aa öyle deme, o benim gözümün bebeği eyşanım kadar çok seviyorum birtanecik yeğenim benim... ayrıca ben yaptım o tütüleri ikisine, çok mutlu oluyor çünkü aynı giyindiklerinde... olayı dramatize etmeye gerek yok alt tarafı evde yapılmış bi doğum günü partisiydi :))
oyyyy nelerrr duyuyorum çok şükür o inadını kırdın yeniden bebek düşüneceksin...
beydağlı randevun hayırlı olsun
nazo cum eve kimseyi almadığına sevindim
umudum tombik popo
bafs güzelcenek yolundunmu peki ya kukuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?