sen beni beyenmiyonmu kız
BENDE ÖLEYİM 1975 LİYİM
kıskanç sen gel seni alacam eve
amiiinnn
Saol cnm benim41 kere maşallah. Kilosu cok iyi masallah
Çok geçmiş olsun cnmselam kızlar eşim dün hastaydı işten izin alıp eve geldi
bugünde eşimin doğumgünüydü hazırlık yaptım misafirimde geldi anca gelip yazdım
yarında eşim izinli inşallah pazar günü musait olabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
maşallah
Bben begeniyom kizzz seni aglama deluuuu :)
Sevinc begenmemis ne yazar onemli olan benim begenmem. Ben kriterleri cok yuksek bi kariyim, ben begeniyom seni. Hitler listemdesin. Muhammet Emin'in annesiiiiiii. :))
Saol cnm benim
Çok geçmiş olsun cnm
Dgunu kutlu olsun nice senelere insalah
begenmiyom dedimmi
ikinizide begenmedim al iste
Yerim seni ekşi surat
Miraç'in annesi GUNAYDIN :))
Bugun düğün var ne alis iyileşirse gitmem lazim yakin akraba esimin kuzisi
Bben begeniyom kizzz seni aglama deluuuu :)
Sevinc begenmemis ne yazar onemli olan benim begenmem. Ben kriterleri cok yuksek bi kariyim, ben begeniyom seni. Hitler listemdesin. Muhammet Emin'in annesiiiiiii. :))
Maasallah Allah muhabbetinizi arttirsin kiz çocuğu kime birakip dusa giriyonnnseviyourm kısz senide sevincide verin bakalım bir nanakpek dadluymuş be
rapor veriyorum çıkıcim evi temzileidm babanın kıyafetleir küçük adamın kıyafetleri ütülendi oglanı giydiridm emziridm doyrudum sütümü sagdım4 doyurucam kendimi sagmam lazım aakşamada yemek yok menüde olanları söylüyüm
bulgur pilavı
parça etli patatis yemegi
yeşim mercimek çorbası bira zyemekler tuaf oldu emme süt lazım
kıvırcık salata eger gözüm alırsada sütlaç yapıcem
bende haberler böyle gidiyim oglan uyurken duş alıyım namzı kılıyım sonra yemekelri yapayım 4 kadar ne yaptıssam yaptım yoksa ayvayı yedim :18::18::18:allahtan benim küçük adam emzik alıyor agzına emiyor allahım emzik büyük agzı küçük ne ka şirinöpmeye doyamıyourm koklamaya annelikbri başkaymış helede kendi parçansa rabbim o ogluma ömür versin işşallah kardeşelir cennette işşallah bizi görüpte seviniyordurlar
Maasallah Allah muhabbetinizi arttirsin kiz çocuğu kime birakip dusa giriyonnn
Emziğini sevsinler minikin
kimseye bırakmıyourm canım 5 dakikada girip çıkıyourm hoş bugün banyoya sokmadı beni allahım evi topla temizle ben nerde o orda kız bu beni görmden durmuyor artık bu oglan ban aşık olmuş sevinççççççççççduşta alsam banyoyla bebegin yattıgı yer karşılıklı yan yatma yastıgı aldım yeri saglam canım benim ben onu pamuklara sarıp yatırıyorum
6 günün kalmis sabret pasagul
Pasaguuuuuuullll
Selam kizlarrr nasilsiniz bakeeem?
sevinç ışıgın yanıyor nerdesin
sanada selam bebikim
ketenhelvam nasılsın kuzum
rapor veriyourm evim temiz yemegim var kahvaltı yapıcam düş alıcam oglanı yedirdim yıkadım uyuyor allahım ben bu satırları yazıcakmıydım gene duygulandımbugün rahatım bri namazımı kılıcam okadar
başak hatun nirelerde acaba ugramaz oldu
malesef apdamile pre başladım yavrumun sütü azaldı allahım çok moralim bozuk
Gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsin..bende 5 gundur hastayım oglumda grip aile boyu gripiz ates dahil ama yavas yavas toparlaniyod gibi gibi insallah.Slm kizlar ben geldim sinav derdi bitti ama zor oldu cuma gun ateslendim halada tam iyilesmedim atesim hemen duzeldi ama halsizlik var grip miyim neyim anlamadim oksuruk var mise bulantisi halsizlik hele ilk gun butun kemiklerim agridi 2 gundur kocis bakiyo sinavlara girdim ama okudugum sorulari bile anlamadim insallah gecer nit alacak kadar yapmisimdir( ezver yapamadan soru cozemeden gittim yatiom 2 gundur ( neyse bole hayal etmemistim ama oldu bitti iste... sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?