Slm kizlar ben geldim sinav derdi bitti ama zor oldu cuma gun ateslendim halada tam iyilesmedim atesim hemen duzeldi ama halsizlik var grip miyim neyim anlamadim oksuruk var mise bulantisi halsizlik hele ilk gun butun kemiklerim agridi 2 gundur kocis bakiyo sinavlara girdim ama okudugum sorulari bile anlamadim insallah gecer nit alacak kadar yapmisimdir( ezver yapamadan soru cozemeden gittim yatiom 2 gundur ( neyse bole hayal etmemistim ama oldu bitti iste... sizlerde ne var ne yok
selam kızlar eşim dün hastaydı işten izin alıp eve geldi
bugünde eşimin doğumgünüydü hazırlık yaptım misafirimde geldi anca gelip yazdım
yarında eşim izinli inşallah pazar günü musait olabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
Gecmis olsun canim
Acil sifalar.
Tez vakitte iyileşir inşallah
Esinin de dogum gunu kutlu olsun. Insallah seninle ve bebislerinizle birlikte mutlu yillar geçirirsiniz.
Nazom benim daha çıtır gibiyiz dimi:))
Çıtır çıtır :))
Saol cnm benim
Çok geçmiş olsun cnm
Dgunu kutlu olsun nice senelere insalah
begenmiyom dedimmi
ikinizide begenmedim al iste
Slm kizlar ben geldim sinav derdi bitti ama zor oldu cuma gun ateslendim halada tam iyilesmedim atesim hemen duzeldi ama halsizlik var grip miyim neyim anlamadim oksuruk var mise bulantisi halsizlik hele ilk gun butun kemiklerim agridi 2 gundur kocis bakiyo sinavlara girdim ama okudugum sorulari bile anlamadim insallah gecer nit alacak kadar yapmisimdir( ezver yapamadan soru cozemeden gittim yatiom 2 gundur ( neyse bole hayal etmemistim ama oldu bitti iste... sizlerde ne var ne yok
Saol canim bende aynen oyle diyorum oldu bitti nolduyda oldu artik rahstladim zaten cok bunalmisim hee :)) herseyin basi saglik gerisi olsada oluyor olmasada Allah hepimize sifalar versin insallah sizede gcmis olsunGecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsin..bende 5 gundur hastayım oglumda grip aile boyu gripiz ates dahil ama yavas yavas toparlaniyod gibi gibi insallah.
Inşallah sinavlarinida geçersin canim.
kurtuldun en azından simdi relax ol ve keyfine bak tatlim
geçmş olsun nazocummmm
geçmş olsun cnm
ne sınavıydı bu sen dışardan öı okuyordun
peki aöf de sınıf öncesi öğr. var mı
kalktı diye biliyorumda ben:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
çok sağol canım iyileşti sayılır en azından halsizliği kırgınlığı geçti
aminnn canım inşallah
:44::44::44:
çok sağol canım geçti sayılır
amin inşallah
çok ters olmuş tam sınav zamanı, çok geçmiş olsun
inşallah geçecek kadar yapmışındır
sevinç ışıgın yanıyor nerdesin
sanada selam bebikim
ketenhelvam nasılsın kuzum
rapor veriyourm evim temiz yemegim var kahvaltı yapıcam düş alıcam oglanı yedirdim yıkadım uyuyor allahım ben bu satırları yazıcakmıydım gene duygulandımbugün rahatım bri namazımı kılıcam okadar
başak hatun nirelerde acaba ugramaz oldu
malesef apdamile pre başladım yavrumun sütü azaldı allahım çok moralim bozuk
Abowwwwww o kaar oldumu kizzzzz masallah alisime. Takvimim yokki takip edemiyomUmuduuuuuummmm Gunaydin cnm alis bugün 30 haftalık oldu dimi
Buarada sanada masallah sende 30 haftalik oldun dimi
Evet cnm 8. Aya giriyoruz insallah
Amin canimMasallah alisde 8'e giriyo Allahima binlerce sukurler olsun. Yavrularimizi bize bagislasin insallah.
Sewincim bugun ikimizden baska kimse yazmamis sanirim
Sagol canim bende sana ve topige ugramayanlara guzel bi gun diliyorum. :)))Acilisida ben yapiyorum Gunaydin musmutlu birgün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?