Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmş olsun cnm

ne sınavıydı bu sen dışardan öı okuyordun
peki aöf de sınıf öncesi öğr. var mı
kalktı diye biliyorumda ben:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

geçmş olsun nazocummmm

Gecmis olsun canim
Acil sifalar.
Tez vakitte iyileşir inşallah

Esinin de dogum gunu kutlu olsun. Insallah seninle ve bebislerinizle birlikte mutlu yillar geçirirsiniz.

çok sağol canım iyileşti sayılır en azından halsizliği kırgınlığı geçti
aminnn canım inşallah

Nazom benim daha çıtır gibiyiz dimi:))
Çıtır çıtır :))

:44::44::44:

Saol cnm benim

Çok geçmiş olsun cnm
Dgunu kutlu olsun nice senelere insalah

begenmiyom dedimmi
ikinizide begenmedim al iste

çok sağol canım geçti sayılır
amin inşallah

çok ters olmuş tam sınav zamanı, çok geçmiş olsun
inşallah geçecek kadar yapmışındır

Saol canim bende aynen oyle diyorum oldu bitti nolduyda oldu artik rahstladim zaten cok bunalmisim hee :)) herseyin basi saglik gerisi olsada oluyor olmasada Allah hepimize sifalar versin insallah sizede gcmis olsun

geçmş olsun cnm

ne sınavıydı bu sen dışardan öı okuyordun
peki aöf de sınıf öncesi öğr. var mı
kalktı diye biliyorumda ben:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Saol canim.ben saglik calisaniyim ozel hastanede calisiyodum daha once disaridan vuro yonetimi ve yonetici asistanligi okumaya calisiyorum cunku ozellerden bunaldim devlet hastanelerini istiyorum artik..maliye 3. Sinifta okuldan kaydim silindigi icin diplomami alamamistim maalesef (..

Saol canim sinavda zorlandikca oldugu kadar olmadigi kader dedim ins gececek kadar yapmisimdir insallah ilk sinavda notlarim cok iyiydi cunku o yuzden uzuldum biraz ama sonyclar aciklanmadi daha hala umut var :))

günaydın kızlar Nasılsınız:26: Ben çok hasta olduğum için Ve netimde sorun olduğu için bir haftadır gelemedim

Kiz üzülme deli çocuğun sagsalim yaninda sut yoksa napak mama var sukur bende mamayla buyuttum bir yasina kadarda devam ettim diğer çocuklardan fazlasi var eksiği yok
Bu arada ha gayret 4 gün kaldi

Umuduuuuuummmm Gunaydin cnm alis bugün 30 haftalık oldu dimi
Abowwwwww o kaar oldumu kizzzzz masallah alisime. Takvimim yokki takip edemiyom beceremedim suraya takvim yapabilmeyi. Teldenmi olmuyi acep. Basak karisi bi ara anlattida herseyi yaptimdi sadece sayfama tasiyamamistum
Gunaydin canim

kızlarrr merhaba nasılsınızz
bn ıyıyım bugun dogum gunum benım 23 oluyorumm
ınsallah bebeksız gırdgım son yasım olur
yenı yasımdan saglık huzur bebek ıstıyorum
hamıle olanlara saglıkla bebeklerne kavusmalarını bebek ısteyen arkadsslarma hayrlı evlat dılıyorum..
bebegı olanlara da esıyle bebegıyle mutlu huzurlu hayat dılıyorm hepınızı cook opuyormm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…