Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dr ciktim herşey yolundaymis çok şükür onbeş gün sonra kontrol var yine 29+4 olduk

Dr ciktim herşey yolundaymis çok şükür onbeş gün sonra kontrol var yine 29+4 olduk

Masallah barekallahhh sevincim dogurdugun gunleri bi gorsek senin dogimun yaklastikca benimde burdan gitme surem yaklasiyyy :))) iki sevinci bi arada yasiyorum zaman cabucak gecse mirac dogsa ben vuralardan gitsem artik :))) Allah im hayirlisiyla ver aminnnnn

Amin cnm insallahhhhh

Maasallah pasagul eyi bakmissin jeliye doymadigi zaman ver mamasini ben en basindan beri verdim sutum azdi emmedi felan ek gidaya gectigim zaman bile verdim bir yasina kadar mamaya devam ettim Saglik sorunlarinin hepsi düzelir bu kadar oldu ya devami gelir bu arada senin doğuma az kkalmis

Rabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayirli eylesin
Hakkınızda hayırlı olani gonlunuze razı eylesin
Tum dualariniz kabul olsun insallah
Beni ve aliside unutmayin dualarinizda nolurrr.
Ben ve alis hastasiyiz
Alise calpol veriyorum 2 gundur yine atesi yuksek calpol vermesem daha mi kotu olurdu Allah korusun
dun ne yediyse kustu yavrum
Allahim sen alisi ve tum bebekleri koru Ya Rabbi...

Allahima cok sukur cok sevindim sewincimm Rabbim hayırlısı ile tamamina erdirsin insqllah. Amin. Darısı tum isteyenlere insallah.
Amiiinn canim
Amin Rabbim tüm hastalara Ya Safi ismi şerifi hurmetine şifa versin amin

canım sipariş verdik getiricekler akşama onuda arada veriyim diyourm dün çok fenaydı emmedi beni 1 saat 30 cc verdim 1 saat sonra gene agladı 30 cc gene verdim gördsen memmi kaç kere sagdım oglum aç kalmasın diyeanne olmak ne zormuş

kızlar benm saygıdeğer kaynoşum diyorki
"ben herkesten grip alırım ama kimseye vermiyorum" var mı böyle bişi ya:44:
benim kaynanada öyle diyi kaç kere grip oldum kadında tık yok burdayken gripli gibi oldu galiba girip ondan gelmiyi yoksam kaç zamandır gelridi kaynoş
maşşallah darısı saglıklı doguma miraç sıpası büyüyor annesi kaç gram kiaç boyu kız
7 gün kalmış

oglan 70 günlük oldu benim doguma 7 gün kalmış amanın doguma gidince bana heidyeler yollayın ne biliyim çiçek çukulata ay heyecan sardı 7 günmü hey çizelge ben oglumu doguralı 70 gün oldu sen ayakta uyu

amin canım annelere bol süt ver allahım bebeleri aç kalmasın

Sende yaslandinsa ben ne oluyorum acaba.:) 1979 doğumluyum

BENDE ÖLEYİM 1975 LİYİM

beydağlı randevun hayırlı olsun

nazo cum eve kimseyi almadığına sevindim

umudum tombik popo

bafs güzelcenek yolundunmu peki ya kukuş?

kıskanç sen gel seni alacam eve

amiiinnn

selam kızlar eşim dün hastaydı işten izin alıp eve geldi
bugünde eşimin doğumgünüydü hazırlık yaptım misafirimde geldi anca gelip yazdım
yarında eşim izinli inşallah pazar günü musait olabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz

Alisi yatirdim insallah ateşsiz bi gece gecirir hayirlisiyla. Bütün gün ateşi vardi. Cocuk ciplak devamli...atesi dusuyor geri çıkıyor. Yarin 4. Gün yavrum iyilessin artik Allahim.
kizlar sizde dua edin.

Gecmis olsun canim
Acil sifalar.
Tez vakitte iyileşir inşallah

Esinin de dogum gunu kutlu olsun. Insallah seninle ve bebislerinizle birlikte mutlu yillar geçirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…