Dr ciktim herşey yolundaymis çok şükür onbeş gün sonra kontrol var yine29+4 olduk
Masallah barekallahhh sevincim dogurdugun gunleri bi gorsek senin dogimun yaklastikca benimde burdan gitme surem yaklasiyyy :))) iki sevinci bi arada yasiyorum zaman cabucak gecse mirac dogsa ben vuralardan gitsem artik :))) Allah im hayirlisiyla ver aminnnnn
:kkdoymadigi k:kızlar bende bugün hastaneye kontrole gittim benim küçük adam 2520 gram olmuş 46 cm boyu var karma veremdi galiba 2 aylıkken olan aşıları yaptılar doktor çok gzüel bakmışsın dedi nerde 1 kiloluk oglumu nerde bu bebek dedi beni tebrik etti dedim hocam 2 saat emse gazını çıkarmaya gögsüme yatırıyorum gene aranıyor deidm sütüme ekoproteyin koyuyorum 45 kadar cc çıktım gene aranıyor dedim doktorda bana erken dogum eden bebeklerde doyumsuzluk olur heleki muhammet için olan bebek gibi dedi o doyarda gözü aç biizm oglanın deid gülüştük kafa çapını biraz büyük buldu beyin cerrahına gidicek ultrosonla muayene olucak dedi korkuyourm sakatlık olmasın dedim bakmamız lazım içimiz rahat etsin dedi dermotolojiye gönderdi bebegimin vucudu çok kuru onun içinde 99 yagı ile 99 şampuanını vermişti kullandım hocam faydası yok deidm bana sen onu kullanma bak nasıl daha kötü olucak dedi nörolojiye yolladı önümüdeki hafta içi bebegi 3 doktoroda aynı günde sokam lazım sütümü sordum bence mam almana gerek yok dedi gzüel beslenmiş gram almıuş dedi amam dersenki hocam içim rahat etmez onun için bebelagın yada apdamilin mamamsı var al dedi eşim abdamili almış onu takvıye edicem işallah arada amam 5occ en fazlası zorda kalmadıkça verme dedi ben bu mamayı nasıl hazırlıcam size zahmet söyleyi verin :)oglanın 3 kilo olması lazımmışki ek proteyini bırakayım emdirsem sütümü sagıp ekproteyini koyucam süt 20 cc anca çıkıyor benden haberler böyle bride müjde yalancı memeyi tutuyor allayım bri emmesi var gülersinzi minnaık agzına kocaman meme kasıgını gösterdik cerraha bana şişiligi testileir bazen yukarda oluyor bizi yanıltıyor dedi eger gene olursa sabah akşam olsun hemen getirin bakalım dedi ameliyat şart olur dedi hafife alınmıcak brişeymiş fıtık benden haberler böyle sizlerden haberleri alalım oglum 69 günlük oldu teyzeleri
Allahima cok sukur cok sevindim sewincimm Rabbim hayırlısı ile tamamina erdirsin insqllah. Amin. Darısı tum isteyenlere insallah.Dr ciktim herşey yolundaymis çok şükür onbeş gün sonra kontrol var yine29+4 olduk
Amiiinn canimAllahima cok sukur cok sevindim sewincimm Rabbim hayırlısı ile tamamina erdirsin insqllah. Amin. Darısı tum isteyenlere insallah.
Amin Rabbim tüm hastalara Ya Safi ismi şerifi hurmetine şifa versin aminRabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayirli eylesin
Hakkınızda hayırlı olani gonlunuze razı eylesin
Tum dualariniz kabul olsun insallah
Beni ve aliside unutmayin dualarinizda nolurrr.
Ben ve alis hastasiyiz
Alise calpol veriyorum 2 gundur yine atesi yuksek calpol vermesem daha mi kotu olurdu Allah korusun
dun ne yediyse kustu yavrum
Allahim sen alisi ve tum bebekleri koru Ya Rabbi...
canım sipariş verdik getiricekler akşama onuda arada veriyim diyourm dün çok fenaydı emmedi beni 1 saat 30 cc verdim 1 saat sonra gene agladı 30 cc gene verdim gördsen memmi kaç kere sagdım oglum aç kalmasın diyeAllah bagislasin kuzunu..
Mamanin ölçüsü yazar paketin üstünde
30 cc 1 olcek
60 cc 2
90 cc 3
120 cc 4 olcek
Bunu hazirlamak icin ilk once suyu koyuyosun sonra aptamil tozu koycan.
su kaynatilmis olmali sicak olursa biberonu hazirladikdan sonra kaseye soguk su koy biraz sogusun
Sen mama ver bebisin cabuk toparlansin. Zaten ufak dogdu
Takviye sart eger ac kaliyorsa
Cahillik edip millete bakma bebeğini doyur hem aptamil de bir suru vitamin var. Gelisimi icinde yararli olacagini düşünüyorum. Ben alise cahillik ettim cok ac birakmistim garibi illah anne sutu verim diye. Sonra aptamile basladimda Allahima cok sukur cabuk toparlandi. Cok dinledim milleti.. ah kafam..ilk annelik boyle oluyor bilmiuosun bisey kim ne derse inanıyordum
benim kaynanada öyle diyi kaç kere grip oldum kadında tık yok burdayken gripli gibi oldu galiba girip ondan gelmiyi yoksam kaç zamandır gelridi kaynoş
kızlar benm saygıdeğer kaynoşum diyorki
"ben herkesten grip alırım ama kimseye vermiyorum" var mı böyle bişi ya:44:
maşşallah darısı saglıklı dogumaDr ciktim herşey yolundaymis çok şükür onbeş gün sonra kontrol var yine29+4 olduk
7 gün kalmışMaasallah pasagul eyi bakmissin jeliye doymadigi zaman ver mamasini ben en basindan beri verdim sutum azdi emmedi felan ek gidaya gectigim zaman bile verdim bir yasina kadar mamaya devam ettim Saglik sorunlarinin hepsi düzelir bu kadar oldu ya devami gelir bu arada senin doğuma az kkalmis
Rabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayirli eylesin
Ben ve alis hastasiyiz
Alise calpol veriyorum 2 gundur yine atesi yuksek calpol vermesem daha mi kotu olurdu Allah korusun
1550 gr olmuş 42 cmmaasallah oglumaaaa
maşşallah sıpama benim yavrim benim kara böcügüm ışıgın yanıyor nerdesin kadınartık sayfana giripte nerde oldugunda görünmüyorki geliyim peşinden
2014 nisan annelerindeyim
Topikin bekçisi benmiyim
1550 gr olmuş 42 cmmaasallah oglumaaaa
Sende yaslandinsa ben ne oluyorum acaba.:) 1979 doğumluyum
beydağlı randevun hayırlı olsun
nazo cum eve kimseyi almadığına sevindim
umudum tombik popo
bafs güzelcenek yolundunmu peki ya kukuş?
Rabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayirli eylesin
Ben ve alis hastasiyiz
selam kızlar eşim dün hastaydı işten izin alıp eve geldi
bugünde eşimin doğumgünüydü hazırlık yaptım misafirimde geldi anca gelip yazdım
yarında eşim izinli inşallah pazar günü musait olabilirim kendinize iyi bakın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?