Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güle güle kirlet gerçi bu lafı hiç sevmem ama
evet ya bende temizlik yaparken ablam gelirdi ama artık tek başıma yapıyorum

Ohhh elinize sagik cnm gule güle kirletin

hayrola nazooooo :18:

hiç gecenin bi yarısı kimse olmayınca korktum kaçtım

Hayirdir kizz uyuyamadinmi erken saatte nw isin vardi burda

yok canım oruç tutuyorumda yemek yedikten sonra bi girdim çok uykum geldi bende fazla okumadan çıktım

dogumuma son iki gün kaldı geri sayım başladı amanın
rapor veriyorum
bugün oglumla erken kalktık emziridm altını aldım ek gıdasını yedirdim agzına emzigi koydum uyusun diye lalahım tık yok hadi oglum bak 3.5 beri sevişiyos babacıgın abile kahvaltı vermedim deidm yok nafile sonra yanıma aldım emzigi soktum agzına almadı koynuma aldım yqatalım diye öyle ban baka baka uyudu ama bu sefre ben uyuyamadım birşey olur diyebeşşigine yatırıdm onunla anlaştım bak muhammet sana söz sen şimdi uyu sana anne sütüne katılmış ekproteyin vericem iyi kafa bulurusn dedim oda dinledi beni uyudu kalktım yatagımı kaldırdım bebegi yıkıcam diye çamaşırlarını ayarladım bebegi ek gidasını verdiyim deidm kan ilacını verdim 1 saat yemek yememsi lazım uyuyordu allahım ne bilirdim kalkcagını:18::18:neyse geri uyudu kahvaltımı yaptım sütümü sagdım sonra oglanı önce yagladım yüz üsytü yatırdım güzle bri masaj yaptım oglan bu yaşta sıpa masajı yaptım oh ne rahatladı sıpam sonra oglanı yıkıyım deidm yeni yıkamıştım havlusunu büyük boy tülbentini tülbente önce sarıyorum suyunu çeksin diye sonra havluya tavsiye ederim çok güzel oluyor neysegüzelce pipisini ve totosunu kremledim tam altına koydum bebegin bezini sen çükü kalk işe üstüne işedi çoraplarım battı pijamam işedi altındakilere işedi haydı gene yıka belinin aşasını allahım ögretmiş gibi bu 2 işemesiattım makinaya yıkadım astım çamaşırlıga hgene bri sepet çamaşırı var ütülenicek oglanı gzüel vadettigim sütü verdim uyuttum namazımı kıldım biradzna ilkindiyi kılıcam rapor veriyimde çıkıyım dedim
akşamada menümde
sosolu makarna
ıspanak yemegi
çorba var daha çorbada kararsıızm ne yapsamki:44::44:
salata temem ben gidiyim namazımı kılıyım oglan uyanur 2-30 dotyurudm oglanı bu arada 4 doyurmam laızm raporumu verdim ben gidiyim namazımıkılıyım ne gelen var ne giden

paşaaaaammmm daha doğurmadınmı kııııızzzzzz

sevinçççç sende doğurmadın dimiiii daha doğurma zaten...

beydağlııııı kızlarrrrrrrrr hepinizi çooook özledimm...

paşaaaaammmm daha doğurmadınmı kııııızzzzzz

sevinçççç sende doğurmadın dimiiii daha doğurma zaten...

beydağlııııı kızlarrrrrrrrr hepinizi çooook özledimm...

Yok kuzum daha dogurmiiiim benden önce belos var o dogursun kirki ciksin zira bende ama karinin doğurmaya niyeti yok cuma son gün dogurmazsa sezeryan demiş dr

CANIM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN ÖLE

günaydın kızlar keyifler nasıll

Yok kuzum daha dogurmiiiim benden önce belos var o dogursun kirki ciksin zira bende ama karinin doğurmaya niyeti yok cuma son gün dogurmazsa sezeryan demiş dr

zaman ne çabuk geçiyor
sanki dün gibi hamile haberlerini aldığımız

Allah kabul etsin canim. Ne orucu kazami canim
günaydın kızlar keyifler nasıll
Yorgunluk var bende sen nasilsin?
valla ben çok stresli ve heyacanlıyım cumartesiye doktora randevu alacam

Ayy ben bile burdan heyecan yaptim seni düşünemiyorum :)

Aksama misafirlige gidiyosss.
Bende cip cip yapicam
Saclarimi fonliycem
Cicilerimi giyincem
Oglumun aksam yemeğini vericem
Sonra gidicezzx

allah kabul etsin canim. Ne orucu kazami canim

Yorgunluk var bende sen nasilsin?

Ayy ben bile burdan heyecan yaptim seni düşünemiyorum :)

iyim canım grip olmuştum 20 gün falan oldu geçmiyor bir türlü

Sewincim sesin cikmiyor kuzum
Menude ne var bu aksam
Benim diete ara vermiştim 61 dim en son 4 kilo verdiydim. Simdi ggeri basliycam. Bi 6 kilo daha var alması kolayda vermesi cok zor

canim cok geçmiş olsun. Bizde gecen hafta hastalandik aailce gripdik. Daha yenj yeni geçiyor.
Antibiyotik kullaniyomusun. ılacsiz daha uzun sürüyor geçmesi

canım antibotik kulandım iğne yapıldı 10 gün ama hala geçemdi

canim bol bol c vitamini tuketmeye calis. 20 gunde bayagi uzun biz bi haftada perisan olduk ozellikle bebek cok kotu oldu.
Allah sifa versin canim sanada

sağol canım her gün portakal limon kivi yemekten bir hal oldum

Sewincim sesin cikmiyor kuzum
Menude ne var bu aksam
Benim diete ara vermiştim 61 dim en son 4 kilo verdiydim. Simdi ggeri basliycam. Bi 6 kilo daha var alması kolayda vermesi cok zor

Cnm giriyom cikiyom kimse yok canim sikiiyor girmiyo bende napim iyiyim çok sukur ignem kalmamisti onu almaya gittim kaynos yakin ona geçtik akşamda yemeği disarda yedik canim . kilolari verirsin hic dert etme fistik gibisin maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…