Selam canım arkadaşlarım nasıldınız görmeyeli ? Sevgi şimdi yazını gördüm de o küçük şey karnı acıksa dünyayı yıkardı merak etme sen süper bi annesinnn bence ...
Bende rapor vereyim :) kv kp ve görümcem bizde, ev kalabalık günler yaşıyor ama ger daîm temiz ve yemek var o bana yeter :) bugün Dr a gittîm korunmayı bıraksakmı diye, yumoşlarıma baktı herşey yolunda şükür, şimdi bakalım korunmayı bırakmaya kaldık folik asît başlıyorum, kızım daha 1 yaşında sizde çok mu erken ?????
Niye kizzz. Kim sana napti.eksi surat.tatli sey. :18:
Tamam bu mazeret kabul edilebilir....
Bize opucuk yokmu
Bizi sevmiyinmi :18:
dileirm yaradandan tez zamnda sanada versin işşallah hep aklımdasın seviyorum kız seni gel öpücem
yalan fatih harbiyeyi seyrediyon degilmi şimdi seni arasam telini keisn suratıma kaparsın ah kadın ah
Selam canım arkadaşlarım nasıldınız görmeyeli ? Sevgi şimdi yazını gördüm de o küçük şey karnı acıksa dünyayı yıkardı merak etme sen süper bi annesinnn bence ...
Bende rapor vereyim :) kv kp ve görümcem bizde, ev kalabalık günler yaşıyor ama ger daîm temiz ve yemek var o bana yeter :) bugün Dr a gittîm korunmayı bıraksakmı diye, yumoşlarıma baktı herşey yolunda şükür, şimdi bakalım korunmayı bırakmaya kaldık folik asît başlıyorum, kızım daha 1 yaşında sizde çok mu erken ?????
hiiiiccc erken değil cnm aspirinede başla tutturdum dogurdum diyene kadar arasında 2-2.5 yas olur çok ideal üstelikerken menapoz olayi var sende sal gitsin.
İlk ddoğumu beraber yaptigim bir arkadaş vardi benle korunmayi birakti gebe kalamiyor FSHhormonu cçok yükselmiş olmuyor Rabbim aratmasin Allahim her konuda yardim eder bismillah de yola cik
tam benlik bir başlık. iki düşüğe rağmen durmak yok yola devam bigün bende anne olacam inş
merhaba hoşgeldin aramızadüşük çok üzücü ve yıpratıcı oluyor Rabbim birdaha yasatmasın bende 10 hftalık bebeğimi kalbi durdu kürtaj oldum aramızda düşük yasayan sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var inşallah Rabbim bizede asip eder... düşüklerin kaç haftalıktı eğer üzmeyecekse paylaş canım araştırma yapıldı mı bende kan pıhtılaşması çıktı mesela eğer araştırılmadıysa mutlaka araştırmanı tavsiye ederim
biri yeni ogrenmistim kimyasal gebelikti hemen dustu kurtaja gerek kalmadi. digeride 8bucuk haftaliktim ama bebek 6bucukta kalmis kalbi atmiyodu kurtaj oldum. ilk herkesin dusuk olur dendi arastirmadik ikincide boyle olunca arastirma yaptirmadan bidaha denemicez zaten. kan pihtilasmasindan bende suphelendim.tekrarlanan dusuklerde kesin cozum yokmus igne ilaclarla destek veriliyo sadece dedi doktor. umarim dermansiz bi sorunumuz yoktur. ucuncude yuzum guler ins.
inşallah canım sonuçların cıkınca mutlaka paylaş bizde yardımcı oluruz
niye kizzz. Kim sana napti.eksi surat.Tatli sey. :18:
Bize opucuk yokmu
bizi sevmiyinmi :18:
canım layıkıyla yapmaya çalışıyorum anneligiselam canım arkadaşlarım nasıldınız görmeyeli ? Sevgi şimdi yazını gördüm de o küçük şey karnı acıksa dünyayı yıkardı merak etme sen süper bi annesinnn bence ...
Bende rapor vereyim :) kv kp ve görümcem bizde, ev kalabalık günler yaşıyor ama ger daîm temiz ve yemek var o bana yeter :) bugün dr a gittîm korunmayı bıraksakmı diye, yumoşlarıma baktı herşey yolunda şükür, şimdi bakalım korunmayı bırakmaya kaldık folik asît başlıyorum, kızım daha 1 yaşında sizde çok mu erken ?????
heeee izliyom ne var
Sende maasallah parmak cocugunla farelerde fink atiyon
Tkb karisi gorsunde utansin
kk yi birakti diyorlar
Umursamazsar
sevinçççFatih harbiyeyi izledim tv karşısında çayıma pikuvit banarak Ayyyy eletirik olunca ne rahatttt Anladın sen benim halimi
dileirm yaradandan tez zamnda sanada versin işşallah hep aklımdasın seviyorum kız seni gel öpücem
yalan fatih harbiyeyi seyrediyon degilmi şimdi seni arasam telini keisn suratıma kaparsın ah kadın ah
Niye kizzz. Kim sana napti.eksi surat.tatli sey. :18:
Bize opucuk yokmu
Bizi sevmiyinmi :18:
Alıntı yapamıyorum kızlar telden böyle cevap vereyim ... Sevincim evet o menopoz yüzünden böyle acelecilik Dr bügünde aynı şeyi söyledi kırmızı bölgedesîn suan yumoşların iyi sma ne olur belli olmaz dedîbafs cn amh ve Fsh bakıldı, yine bakılacak fsha bakalım be durumdayım
sevinçççfatih harbiyeyi izledim tv karşısında çayıma pikuvit banarak ayyyy eletirik olunca ne rahatttt anladın sen benim halimi
sen benim ilk gös agrımsın canım seni öpmemek ne demek
canım layıkıyla yapmaya çalışıyorum anneligiküçük adamla sevişiyos bol bol allahım acılarını göstermeisn evlatlarımızn işşallah
kızın 1 yaşında canım sence erken degilmi 2 bebek:18::18:
sus karşılık verme ne yapayım anca oraya izin veriyor senin küçük adam tam yazıyı yazdım kalktı emiştik babasınınkucagında bende çıkıyom mama hazırlamam lazım
kız eletürük gdierse bri daha bana gel
kurtaj bu hafta yeni oldum daha. kafam dagilsin da cocuk yeniden dusundugumuz zaman arastiracaz esimle. devlette ucten fazla olursa genlere bakiyomus sanirim doktorum oyle dedi. ozeldi hastane burda cok pahali olur demisti sormadik. sen tum genemi baktirdin esinle yoksa bi iki testmiydi. napcagimizida bilmioz :)
sen benim ilk gös agrımsın canım seni öpmemek ne demek
canım layıkıyla yapmaya çalışıyorum anneligiküçük adamla sevişiyos bol bol allahım acılarını göstermeisn evlatlarımızn işşallah
kızın 1 yaşında canım sence erken degilmi 2 bebek:18::18:
sus karşılık verme ne yapayım anca oraya izin veriyor senin küçük adam tam yazıyı yazdım kalktı emiştik babasınınkucagında bende çıkıyom mama hazırlamam lazım
kız eletürük gdierse bri daha bana gel
Heee benim basim kelmi..? Birbirinizi opup kokluyosunuz.sagol hayatım aldim opucugunu bende seni opuyommminşallah canım
bende seni seviyorum küçük adamın annesi
paşam umudum kıskandı bizi
gel en öpeyim seni
Bende baktirayim fsh sonucu erken menoposun isaretimi????? $ok soken son fsh kaçtı benim 11 lerdeydi şimdi ne durumda ALLAH bilir:18:
anlamammi canim benim
ne erkeniymis riskk var diyok duymuyonmu
Eysan kardessizmi buyusunhic erken deeel ben dumosumu destekliyorum sonuna kadar arkasindayim Rabbim ilk denemeye versin insallah
Mutlu pazarlar kkızlar
Heee benim basim kelmi..? Birbirinizi opup kokluyosunuz.sagol hayatım aldim opucugunu bende seni opuyommm
Bende baktirayim fsh sonucu erken menoposun isaretimi????? $ok sok
Amin bende arkandayim.
Yürü be seni kim tutar
Calsin davullar
Halvetli günler :)))
Mutlu pazarlar kkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?