Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

Cnm giriyom cikiyom kimse yok canim sikiiyor girmiyo bende napim iyiyim çok sukur ignem kalmamisti onu almaya gittim kaynos yakin ona geçtik akşamda yemeği disarda yedik canim . kilolari verirsin hic dert etme fistik gibisin maasallah
Haklisin cok sıkıcı oluyor bazen topik
Ama yapcek bisey yok kimse gelmiyiii.
GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR
Sana ve herkese hayirli cumalar olsun insallah. Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin inşallah. Amin.

Hayirli cumalar canlarrr

Pasa karisi doğurmuş çok şükür

darısı başına işşallah zamanında anam ne agrıydı o kaç saat agrı çektim fırt diye çıktı benim gibi dogum eden varmı beoglan askere gidicek kardeşim çüçü pilavını yicez haberi yok çizelgenin
yeterim allah razı olsun kardeşim darısı işşallah saa olsun tez zamnda

rapor veriyorum dinleyin
sabah erkenden kalktım 6-30 benim küçük adamı doyrudm en son 2 yemişti bakltım mızırdanıyor kalktım doyruyum deidm ne içimi çektim allahım o kadar saat aç kaldı kuzum dedim kaç zamandır uyumuyordum uyua kalmışım eşime uyandıda benmi dumadım deidm eşim deid uyansaydı duyradın canını sıkma dedi deidm 4-5 saat yemek yememiş ben çok kötü bri anneyin dedim ne vicdan azabı çektim eşimde yatmadan 35 cc mam averdim 45 cc kendi sütüne ekoprpteyin bride seni emdi karnı aç oplsaydı zaten aglar karkardı deid deidhgi haklıymıydı acabaevladıma layıkıyla inanın bakıyorum öyle böyle degil üstüne tıtriyorum dün alt kata iniyim az bebek uyuyor deidm eşim in az dur gel ben bakarımd edi duvara vurusun deidm tamam dedi mutfagı topladım giyindim tam çelik kapıyı açtım ayagım dışarı çıktı yapamaıdm inamedim alk kata nedenseeşim hadi gitmiyormusun dedi deidm vazgeçtim git ben bakarım dediysede gidemedim küçük adamım aokadar çok alışmısımki onsuz bri dakikayı orda zor geçiridim allahım sonra 5 dakika olmadı uyandı kuzum emiştik seviştik allahım insanın evladı bu kadarmı kendine hzüel olur kokar annelik bu inanın her emziridgimde öptügümde kokladıgımda rabbime şükrediyorum diyorum rabbims en olmayanlarada tattır benim bile 12 sene sonra oldu ilk oglumu görünce hıç.kırıklara boguldum allahım dedim 12 senelik özlemim nerdeydin anneniş babanı neden bu kadar beklettin
şimdi sabah doyurdum eşimin kahvaltısını hazırladım o yiedi gitti benim küçük adam 8-30 uyandı gene seviştik emiştik hayde yataga sonra 10 geliyordu kalktım ev işini yapayım oglan uyanmasın deidm sen sütleirmboşa ak ay ne sinriime gitti zaten sütüm yok geçende 40 cc sütümü döktüm yanlışlılaallahım sütümü bol etsin kızlar gene dişim kudurdu isyanlardayımevi topladım makinaya çamaşrı attım makina sıkmadı tuaf koku geldi hgaliba moturu yandı eşimi aradım söyledim buyur burdan yak dedi sonra evi süpürüyüm deidm sen poşeti bri fena ol içinde ne kadar pislik varsa heryere saçıl motoru yan bri koku allahım eşimi aradım be kadın bri hayırlı haber vereydinya dedi anlıcagınız çamaşır makinası elektirik süpürgesi nanay evi gırgırladım sildim ne olucek benim bu halim sizler ne marka açamaşır elektirik süpürgesi kullanıyorusnuz söyleyin bakem memnunumusunuz:44::44:

ropor veriyorum sabah kalktım oglanı emzirdim sora ek gıdasını verdim yatagımı topladım anacım aglamaya başladı sonra deidm emziriyim emmeden bri türlü ayrılmadı mamada verdim yok kardeşim beşşigine koydum nerde aglayıp durud sonra deidm kucagıma alıyım emziiryim emede uyuakaldı oh deidm yatırıyımda hazırlanıyım gene aglamaya başladı inanınd aha yeni kahvaltı yaptım okadar diyim

doktora gittik beyin cerrahıma eliyle muayene etti 1 ay sonra gene getir dedi ve ekledi 6 aylıkken kesin görücem deid kafasıonon üstünde ve arkasında bıngıldagına dikkat et dedi kapanmasın kapanırsa haberim olsun dedi dermatologa gittim muayene etti ve 2 krem 1 losyon verdi kremim birini 5 gün kullanıcam bırakıcam digerini devamlı losyon verdi onuda kullanıcan deid sabah akşam kremlicen dedi deidm artık böylemi olucak dedi küçük oldugundan malesef dedi hatyatını sürdürene kadar krem nemlendirici kullanıcak dedi10 gün sonra kontrolum var oglum 300 gram almış sizin jelibon 2820 almış hazır mamalar işe yaradı kilo aldı bebegimi dinledi öksüüryor dedim hapşiriyor deidm cigerleri temz amam galiba grip olmuş dedi(dedim nasıl olur kimse görmüyorki kimsenin kucagın avermiyourmki deidm olsun sevgi hanım salgın dedi beni tebrik etti inanın her anneye demem amam dedi çok gzüel bakıyor annen san muhammet dedi hep böyle olıun işşallah dedi

üzücü bri haberde benim doktor azerbaycanlı ailevi sorunları oldugndan memleketine gidicek artık bebegimin doktoru olmucak 3 ay içimnde gidicem dedi seda hanıma gidesim var çok cici bir bayan çok yoruldum ya dşarı çıktım bz dua ede ede geldim eve allahım taksilerde sorun sinri oldum ya anlatmayım şimdi günaha gierim

siizn jelibonunuzu yıkadım kavfga dövüş uyuttum hrıltısı var malesef ben bu bebege okadar güzle bakıyorum burnu tıkalı allahım bu bebek nasıl hasta oluyor 2 günde bri yıkanıcam bebegi yaglıyyordumya ona ara verelim deid doktoru dua edin ne olur bebegimin vucudunu görseniz agalrsınzı çok kuru((benden haberler böyle yorumları allaım lüften

Amin insallah sirada belinay karisi var o dogurmuyorki sira bana gelsin

Pasa karisi yanan cihazlar için geçmiş olsun
Benim cam makunam ariston memnun değilim
Değiştirecek olursam 7 kilo yikayandan alaçam bosh
Çocuğu sürekli Yikama Yikama suyuna bebeyagi koy
Bir rde havayu nemlwndir buhar makinasimi alirsin artik ne yaparsan kuru havada boyle olur.
İyi bak çocuğa manada ver korkma bise olmaz
uyumuş kalmis saatlerce çocuğu AC birakmis
Deli o aciksa zaten uyanir ağlar herifin koynuna girince dunyayi unutmuş kari

Ayyy hadi insallahhh nazocummmm

sen onu bide bana sor bulantiydi kusmaydi ilaçlar pofffffff

Allah kabul etsin canim. Ne orucu kazami canim

Yorgunluk var bende sen nasilsin?

Ayy ben bile burdan heyecan yaptim seni düşünemiyorum :)

inşşşşş inşşş her şey gönlünden geçen gibi olur

sağolun kızlar randevu aldım 13 şubata daha erken yok malesef ama bir adım atmış oldum en azından
umudum kaza orucu tuttum dahada tutacamda ara verdim

Sewincim sesin cikmiyor kuzum
Menude ne var bu aksam
Benim diete ara vermiştim 61 dim en son 4 kilo verdiydim. Simdi ggeri basliycam. Bi 6 kilo daha var alması kolayda vermesi cok zor

ben biyer keşfettim hergün yediklerini ekliyorsun siteye kaç kalori aldığını sana söylüyor
sanada göndereyim adresi üye ol istersen

canım okadar işin arasında üşenmeden yazıyorsun bravo sana
benimde 2 sene önce geldi başıma önce ütüm sonrada peşpeşe çamaşır makinam arkasından süpürgem bozulmuştu
benim beyaz eşyalarımın hepsi arçelik altus ben memnunum

Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala “Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et” ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur ve rahata erersiniz.

vicdan zaabı çektim sevinç karısı inan 3 saate bri beslemem lazım beegimi pranmetüre oldugu için sütümüde çogaaltsa yaraan daha ne isterim kız oglan anası babası degil vallahi denedik eşimle eşim bana sarıldın yatsın aglıyor eşim dokunmasın uyuyor geçen gece negülüdk karı koca emzirdim gazını çıkardım eşim deidki aranıyor aç yok deidm doyurdum yok aç baksan adedi memeyi alınca agzına iki çekti uyudu aldık yatagına yatrırıyoım desemde nafileminnacık boyuyla maymun etti oglan parmagında oynatıyor vallahicanım içinde hayırlı evlat olsunda gerisi boş rabbim acılarını göstermesin işşallah evlatlarımızn klevye gene kafayı yedi cazibeme dayanamadı gene harfler eksik çıkmış bebenim buraya girmemide istemiyor ne zaman pc başına geçiyim mızırdanıyorbu arada akrep erkekleri anneye düşkün olurmuş
canım azını yazdım diger yazdıklarımıda faceden kopyaladım anlıcagın şike yaptım
ben girmesem olmaz be ne söz verdim dogumda etsem sizleri unutmam ben öyle unutanlar gibi nankör degilim oglandan fırsat buldıça yazıyorum işte ne yapayımdualarım seninle anladın sen onu beydaglı nerelerde acaba sesi çıkmıyı

Yok canim sagol b3n sadece buraya ggirebiliyorum sagol yinede

buarda 13 Şubat'a bisey kalmadiki..

Insallah yapmaya çalışıcam :)

ee bukadar yıl bekleyince maymun eder tabi bakalım bizimkiler ne hallere sokacaklar bizi inşallah
anladım

Yok canim sagol b3n sadece buraya ggirebiliyorum sagol yinede

buarda 13 Şubat'a bisey kalmadiki..

Insallah yapmaya çalışıcam :)

sen bilirsin
ben 1 haftadır takılıyorum hergün yediklerimi yazıyorum bana ne kadar kalori aldığımı yazıyor
bende ona göre fazla yememeğe çalışıyorum abartmıyorum en azından bakalım 1 ayın sonunda ne kadar fakedecek

Nerde bu millet
Iyice bosladiniz topigi :18:

eşim izinli ondan bende izinli sayılıyorum

tam benlik bir başlık. iki düşüğe rağmen durmak yok yola devam bigün bende anne olacam inş

dileirm yaradandan tez zamnda sanada versin işşallah hep aklımdasın seviyorum kız seni gel öpücem
Ben mahsus gelmiyim

yalan fatih harbiyeyi seyrediyon degilmi şimdi seni arasam telini keisn suratıma kaparsın ah kadın ah

Ben mahsus gelmiyim
Niye kizzz. Kim sana napti.eksi surat. tatli sey. :18:
Tamam bu mazeret kabul edilebilir....
dileirm yaradandan tez zamnda sanada versin işşallah hep aklımdasın seviyorum kız seni gel öpücem

yalan fatih harbiyeyi seyrediyon degilmi şimdi seni arasam telini keisn suratıma kaparsın ah kadın ah

Bize opucuk yokmu
Bizi sevmiyinmi :18:

Selam canım arkadaşlarım nasıldınız görmeyeli ? Sevgi şimdi yazını gördüm de o küçük şey karnı acıksa dünyayı yıkardı merak etme sen süper bi annesinnn bence ...
Bende rapor vereyim :) kv kp ve görümcem bizde, ev kalabalık günler yaşıyor ama ger daîm temiz ve yemek var o bana yeter :) bugün Dr a gittîm korunmayı bıraksakmı diye, yumoşlarıma baktı herşey yolunda şükür, şimdi bakalım korunmayı bırakmaya kaldık folik asît başlıyorum, kızım daha 1 yaşında sizde çok mu erken ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…