Mavi civcivlerimiz olmuş neki bu :26::26::26:
Hii hiii karilar yok yumurtladim yok adet oldum derken dayanamadi forum yumurtladiicikcikkkkk
allah seni delü şey bugün bana kkdan 2 kişi geldi briini tanımazsınzı amam digerini tanırısnız hemd eçok yakından tamam canım merak edin az tamam tamam söylüyorum gurbet güzeli geldi dış ülkeden geldi küçük adamı görmeye beni grömeye allahım sanki hep aynı ortamda olmuş gibiydik sarıldık koklaştık öpüştük ilk defa görüdm amam sanki senelrdir görüşüyormuş gibi oldum allahım ne mutlu oldum sizlere anlatamam diger arkadaşımda ogluyla eşiyle geldi yemege geldiler garipler bensiz oturudlar yemege benim küçük dambeni bırakmaıd ay pardon mememi bugün çok eylenceli gün oldu yaw kızlar sizler ne zaman geliceksinzi okadar resim çekti gurbi belkim faceye koyarda görürüz
kurtaj bu hafta yeni oldum daha. kafam dagilsin da cocuk yeniden dusundugumuz zaman arastiracaz esimle. devlette ucten fazla olursa genlere bakiyomus sanirim doktorum oyle dedi. ozeldi hastane burda cok pahali olur demisti sormadik. sen tum genemi baktirdin esinle yoksa bi iki testmiydi. napcagimizida bilmioz :)
hey uyuyormusunuz daha
her zaman erken kalkan benbile uyuyodum
:26:sen napiyordun o saatte
Nassinuz bakemmm?
Ben Allah'a şükür idare ediyomm
Alis dun cok huzursuzdu
Dis den dolayi
Ama daha ortada bisey yok
Parmagimla baktımda daha cikacak gibi degil
Cok huzursuz..
Kulagida agriyor sanirim..
Dis cikmaya yakin kulaga vururmus agrisi diyolar.
Sewincim sen bilirsin
Dis jeli kullaniyorum ama bilemiyorum artik
Dun yorgun dustuk kocisle ben oglusumla uğraşmakdan
Rabbim beterinden korusun elbette
Amin insallah canimmmCanim çok geçmiş olsun 7 ay 7 günlüktü oğlum diş cikardiginda evet kulağa bogazina vurur agri kesicide ver cnm arada birde Dr agzina bir iğne kirardi canim onbesgunde birdi sanirim JEL kullansin bende
Allah yardimcin olsun dua et yaz değil daha zor oluyor
Amin insallah canimmm
Bizimki tam 7'yi doldurdu. Insallah hayirlisi ile cikarda oglum cok huzursuz olmaz.
Agzina nasil igne kırıyor ilk defa duydum ccanm.
Jeli kullanıyoruz hemen hemen hergun gunde 3-4 defa. Ne zaman kötü olursa sürüyorum. Dentinox kullanıyorum. Gunde 2-3 defa kullanin diyolar ama ben kimi zaman 4 defa kullanıyorum
D13 vitamin ignesiymis cnm onbeş güne bir
issiz sessiz topik :KKK:
Sewincimmm az kaldi senin minik beyefendi gelicek hayırlısiyla inşallah.
SEzeryan genel mi spinal mi olucak?
Ilki nasil olmuştu?
Canim ilki genel anesteziydi bunu konusmadik daha ama artik hep spinal oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?