terbiyesiz kadın seniPasa karisi .otunun pokuna bakmadan benle ugrasiyonya helal olsun kizin sana sen oturda minik adamla basa cikmayi öğren . donunu çek öyle gel
kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarımamin canım sağolasın,kız ben nasıl geleyim oraya.. orda yaşamam lazım ki öyle birşey olsun...
amin sevinççim sağolun iyiki varsınız hepiniz
sağol arkadaşım...eşim şimdi aradı,filmi yeniden çektirmem lazımmış,çünkü net değilmiş birde bu filmi bana çektiren profesördü normal demişti ALLAH ahavale ediyorum hepsini..çok zor çektirmiştim filmi şimdi tekrar nasıl çekilecem bilmiyorum...adet bitiminde çektirmem lazımmış..
kız yeğenimin adı nazlı o yüzden koyamam benim kızım olursa elif koyacam adını
kocaman bir amin diyorum duana canım RABBİM kabul etsin inşaallah...çok geçmiş olsun bende yeni kurtuldum sayılır..
kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktımBeydaglimmm
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee
iyi senelere canim. Sen 78 mi 77 limisin
Ne yaslanmasi kizzzz daha citiriz bizzz.
buarada rahim filmini adetten hemen sonra cektir
hic erteleme sakıninsallah Rabbim kolayliklar saglar sana ve tum bu yolda ugrasanlara.
Bafs
Sagol tatlim. Amin diyorum bende dualarina.
Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acisiyla sinamasin inşallah aminnn.
Paşam
ya kuzum ilk baslarda oyle oluyorda zamanla duzene giriyorsunuz. Biraz büyüdükce daha sistemli olacak hersey..
Sewincim
Doğum cantani hazirladinmi. Tecrubeli anne
Gunlerin yaklasti. Masallah
Mirac efendi 2.5 kilo yu geçmiştir simdiye. Son haftalarda cok kilo aliyiii bebekler.. tabi sende..
iştahsızlık varmi sende?
Kac kilo aldin?
Son haftalar uykular kaçıyor insallah sende oyle olmaz.canim.
Ben gunde 100 defa wc ye gidiyordum..
artık bezmistimmm
anam perşembe gitti kadınBeydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..
Umudum cnm cantamiz hazir çok şükür 32. Haftada 2000 gr di cnm 34 de yani haftaya sali kontrol var bakalim ne diyecek Draspirinide birakmaliymisim 34 de hayirlisi cnm
Artik cçok zorlaniyorum sirtim belim çok agriyor uykusuz kaliyom çise kalkmaktan hayirlisiyla bir dogursaydim
Pasa karisi tencere yaktigina gore anan gitti zaar ihmalsarkari
NNazo nerdesin ayol süreçten bahset dedim geldiğin yok
Polly güle güle git basak karisi ankarada anasinin yaninda bir ay kalacakmis
Canim geçecek diycem ama pek geçmiyor...terbiyesiz kadın seni
kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım
kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım
Beydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..
Umudum cnm cantamiz hazir çok şükür 32. Haftada 2000 gr di cnm 34 de yani haftaya sali kontrol var bakalim ne diyecek Draspirinide birakmaliymisim 34 de hayirlisi cnm
Artik cçok zorlaniyorum sirtim belim çok agriyor uykusuz kaliyom çise kalkmaktan hayirlisiyla bir dogursaydim
Hee biliyok güzel yemek yaparsinanam perşembe gitti kadınsenide görürüm ihmalkardan degil seninki aglıyor meme istiyor bende oglana dalıyorum allahım bri kokuı var dememle oglanı beşşige atıyorum hop mutfaktayım amanın yandı gene diyorum yoksa ben çok güzel yemek yaparım allah var
Canim benim cok az kaldi.
Hayirlisi ile.
Igneyi ne zman bırakcaksin.
Ben coraspini cok erken haftalarda birakmistum.
evet son haftalar bayagi zor oluyor
cis derdi bitmiyi..
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin. Insallah. Amin.
Canim be coraspini 6-7 haftalikken biraktimHee biliyok güzel yemek yaparsinoglani ihmal etme gerisi olur zaar benide görürsün insallah
Amin cnm iğne sezerysndan bir gün önce birakilacak umudum coraspini birakmaya korkuyom sen niye önce biraktin bir sorun cikmadi dimi :18::18:
Sali gidecem bakalim ne diyecek
Nazom hosgeldin tatlim
Bende kapanisi yapacaktim
Sen yaparsin artik.
Ben cikicam şimdi.
Benim uykum geldi.
Sen anlat neler yaptin gidis o gidis gecenden beri gelmedun
ben yarin sabah okurum artik inşallah
Öpüyorum
Canim be coraspini 6-7 haftalikken biraktim
Biliyosun iki doktora birden gidiyordum biri kullan digeri kullanma demisti. Ben kullanmadim7. Haftadan sonraydi yanlis hatırlamıyorsam.
ignem iki dozdu. Yani sabah ve aksam 0,4'luk vurundum.
Doğumdan 24 saat once igneyi bıraktım. Doktor 48 saat dedi ama ben 24 saat diye tutturunca. O da kabul etti. Sanki ben doktor o hastaydi
korkma canim. Hersey guzel olacak
Beydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..
Cnm insallah dualarimiz seninle herşey çok güzel olacak sikma canini bolbol dua et hz zekeriya efendimizin duasini oku bol bol o çok ama çok yasliydi karisida kisirdi ama Rabbim ona bile verdi . rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua bol bol oku elini Karnina koyuphoşbuldum canım
eşim gelince yazmadan çıktım sonrada uyudum
dün yorulmuştum herzamankinden erken yatayım dedim
dün gittim muane etti sulu ultrasyon yaptı sağda 3 yumurta varmış solda yumurta yok dedi
tüp öncesi yapılacak tahliller vermişti onlarda iyi çıkmış
bir sonraki adetinle iğneye başlıycaz dedi inşallah bi sorun çıkmaz
şimdilik fitil, folikasit verdi bir tanede eşimle içeceğim hap verdi bugün alacam ilaçlarımı
geçen moralim bozulmuştu giresim gelmedi şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum
bende çok öpüyorum seni
canım merhaba valla iki kelime yazasım gelmedi
rahim filmimde sorun çıktı doktor tekrar çektirmeni isteyebilirim dedi
rahim yarım görünüyormuş düşük riski ve erken doğum riski var dedi
2 tane doktor görmüştü onu ve biri prof tu bursada tüp merkezinde
bana rahim filmimde böyle bi sorun olduğunu söylememişlerdi ona moralim bozulmuştu
tekrar çektirmek stres yaptı bende neyseki dün bişey demedide rahatladım
Cnm insallah dualarimiz seninle herşey çok güzel olacak sikma canini bolbol dua et hz zekeriya efendimizin duasini oku bol bol o çok ama çok yasliydi karisida kisirdi ama Rabbim ona bile verdi . rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua bol bol oku elini Karnina koyup
Ayyy cnm birşeyyoktur insallah stres yapmamaya calis pozitif ddüşün pozitif olsun insallah cnm Allahim iyi Dr larla karsilastirsin insallah
Sevindim iyi olmana canim. Destekciniz. Moralini bozma hersey guzel olacak insallah.hoşbuldum canım
eşim gelince yazmadan çıktım sonrada uyudum
dün yorulmuştum herzamankinden erken yatayım dedim
dün gittim muane etti sulu ultrasyon yaptı sağda 3 yumurta varmış solda yumurta yok dedi
tüp öncesi yapılacak tahliller vermişti onlarda iyi çıkmış
bir sonraki adetinle iğneye başlıycaz dedi inşallah bi sorun çıkmaz
şimdilik fitil, folikasit verdi bir tanede eşimle içeceğim hap verdi bugün alacam ilaçlarımı
geçen moralim bozulmuştu giresim gelmedi şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum
bende çok öpüyorum seni
Yarasinnnnİnsallah cnm limon yiyecek bende
Stres yapma canim.canım merhaba valla iki kelime yazasım gelmedi
rahim filmimde sorun çıktı doktor tekrar çektirmeni isteyebilirim dedi
rahim yarım görünüyormuş düşük riski ve erken doğum riski var dedi
2 tane doktor görmüştü onu ve biri prof tu bursada tüp merkezinde
bana rahim filmimde böyle bi sorun olduğunu söylememişlerdi ona moralim bozulmuştu
tekrar çektirmek stres yaptı bende neyseki dün bişey demedide rahatladım
Sevindim iyi olmana canim. Destekciniz. Moralini bozma hersey guzel olacak insallah.
Yarasinnnn
Stres yapma canim.
Iyi seyleri düşünmeye calis..
Doktorun kim canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?