Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam hatunlar..herkesler iyidir insallah..bizde iyiyiz cok sukur..6.ayimiz biticek.hergun yeni biseyler kesfediyoruz..oglumla cokguzel vakit geciriyoruz..hergunum heranim onunla dolu geciyo :) martin 2sinde antebe ailemin yanina ucuyoruz oglusumla..1 ay kalicam nasipse..onun disinda degisik bisey yok..ayni seyler iste..basak kuzum biliyorum gostermiyorum ama 26 yasina girdim haberin olsun :)

Pasa karisi .otunun pokuna bakmadan benle ugrasiyonya helal olsun kizin sana sen oturda minik adamla basa cikmayi öğren . donunu çek öyle gel
terbiyesiz kadın seni
kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım
kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım

Beydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..

Umudum cnm cantamiz hazir çok şükür 32. Haftada 2000 gr di cnm 34 de yani haftaya sali kontrol var bakalim ne diyecek Draspirinide birakmaliymisim 34 de hayirlisi cnm
Artik cçok zorlaniyorum sirtim belim çok agriyor uykusuz kaliyom çise kalkmaktan hayirlisiyla bir dogursaydim

Pasa karisi tencere yaktigina gore anan gitti zaar ihmalsarkari

NNazo nerdesin ayol süreçten bahset dedim geldiğin yok

Polly güle güle git basak karisi ankarada anasinin yaninda bir ay kalacakmis

anam perşembe gitti kadın senide görürüm ihmalkardan degil seninki aglıyor meme istiyor bende oglana dalıyorum allahım bri kokuı var dememle oglanı beşşige atıyorum hop mutfaktayım amanın yandı gene diyorum yoksa ben çok güzel yemek yaparım allah var

terbiyesiz kadın seni

kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım

kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım
Canim geçecek diycem ama pek geçmiyor...
valla ben hala dogru duzgun aguz tadiyla yemek yapamuyomki
Misafire hizmet bile edemuyim.
Şuanda da alis uyuyor
kocis isyerinde yemegini yiyor bende kendime bisey pisirmiyom tek kendim icjn hic o zahmete girememmm

Canim benim cok az kaldi.
Hayirlisi ile.
Igneyi ne zman bırakcaksin.
Ben coraspini cok erken haftalarda birakmistum.
evet son haftalar bayagi zor oluyor
cis derdi bitmiyi..
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin. Insallah. Amin.

Nazom hosgeldin tatlim
Bende kapanisi yapacaktim
Sen yaparsin artik.
Ben cikicam şimdi.
Benim uykum geldi.
Sen anlat neler yaptin gidis o gidis gecenden beri gelmedun
ben yarin sabah okurum artik inşallah
Öpüyorum

Hee biliyok güzel yemek yaparsin oglani ihmal etme gerisi olur zaar benide görürsün insallah
Canim benim cok az kaldi.
Hayirlisi ile.
Igneyi ne zman bırakcaksin.
Ben coraspini cok erken haftalarda birakmistum.
evet son haftalar bayagi zor oluyor
cis derdi bitmiyi..
Rabbim emeklerini boşa cikarmasin. Insallah. Amin.

Amin cnm iğne sezerysndan bir gün önce birakilacak umudum coraspini birakmaya korkuyom sen niye önce biraktin bir sorun cikmadi dimi :18::18:
Sali gidecem bakalim ne diyecek

Canim be coraspini 6-7 haftalikken biraktim
Biliyosun iki doktora birden gidiyordum biri kullan digeri kullanma demisti. Ben kullanmadim7. Haftadan sonraydi yanlis hatırlamıyorsam.
ignem iki dozdu. Yani sabah ve aksam 0,4'luk vurundum.
Doğumdan 24 saat once igneyi bıraktım. Doktor 48 saat dedi ama ben 24 saat diye tutturunca. O da kabul etti. Sanki ben doktor o hastaydi
korkma canim. Hersey guzel olacak

Nazom hosgeldin tatlim
Bende kapanisi yapacaktim
Sen yaparsin artik.
Ben cikicam şimdi.
Benim uykum geldi.
Sen anlat neler yaptin gidis o gidis gecenden beri gelmedun
ben yarin sabah okurum artik inşallah
Öpüyorum

hoşbuldum canım

eşim gelince yazmadan çıktım sonrada uyudum
dün yorulmuştum herzamankinden erken yatayım dedim
dün gittim muane etti sulu ultrasyon yaptı sağda 3 yumurta varmış solda yumurta yok dedi
tüp öncesi yapılacak tahliller vermişti onlarda iyi çıkmış
bir sonraki adetinle iğneye başlıycaz dedi inşallah bi sorun çıkmaz
şimdilik fitil, folikasit verdi bir tanede eşimle içeceğim hap verdi bugün alacam ilaçlarımı

geçen moralim bozulmuştu giresim gelmedi şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum
bende çok öpüyorum seni

İnsallah cnm limon yiyecek bende

canım merhaba valla iki kelime yazasım gelmedi
rahim filmimde sorun çıktı doktor tekrar çektirmeni isteyebilirim dedi
rahim yarım görünüyormuş düşük riski ve erken doğum riski var dedi
2 tane doktor görmüştü onu ve biri prof tu bursada tüp merkezinde
bana rahim filmimde böyle bi sorun olduğunu söylememişlerdi ona moralim bozulmuştu
tekrar çektirmek stres yaptı bende neyseki dün bişey demedide rahatladım

Cnm insallah dualarimiz seninle herşey çok güzel olacak sikma canini bolbol dua et hz zekeriya efendimizin duasini oku bol bol o çok ama çok yasliydi karisida kisirdi ama Rabbim ona bile verdi . rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua bol bol oku elini Karnina koyup

Ayyy cnm birşeyyoktur insallah stres yapmamaya calis pozitif ddüşün pozitif olsun insallah cnm Allahim iyi Dr larla karsilastirsin insallah

beydağlım aynı anda doktora başladık inşallah aynı zamanlarda hamile kalıp 40 mız karışır

çakmapoli bebeğinin tadını çıkar bizim içinde öp kokla paşayı

bafs iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum

paşam inşallah bizde görürüz o günleri

başak zaten annesinde

begüm pek gelmiyor

beloş yeni doğum yaptı kızıyla vakit geçiriyor

biricik çalışıyordu o da gelmiyo

şimdilik aklıma gelenler gelmeyenler varsa kusuruma bakmasınlar

saram ve yeter sizleride çok seviyorum topiğe gelip yazacam ama şimdi kahvaltımı yapayım

biliyorum o hikayeyi nette dualara bakarken bulmuştum
inşallah okurum karnıma koyup olduğunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin bayadır okumuyordum çünkü

Ayyy cnm birşeyyoktur insallah stres yapmamaya calis pozitif ddüşün pozitif olsun insallah cnm Allahim iyi Dr larla karsilastirsin insallah

insan ister istemez stres yapıyor elimde değil zaman kısıtlı para kısıtlı
ya tutmazsa tekrar denemeye ne maddi yönden ne de yaş olarak beklemeye imkan yok
ama bugün daha pozitifim doktorda dün güzel konuşunca stres uçup gitti
doktorumu sevdim yaklaşımını falan sakin sakin anlayabileceğim şekilde anlatıyor çok şükür istediğim gibi bi doktor

Sevindim iyi olmana canim. Destekciniz. Moralini bozma hersey guzel olacak insallah.
İnsallah cnm limon yiyecek bende
Yarasinnnn
Stres yapma canim.
Iyi seyleri düşünmeye calis..
Doktorun kim canim?

ben şimdilik çıkıyorum daha kahvaltı yapmadım
sonrada evi toplayıp ilaçlarımı almaya giderim sonrada yürüyüşümü yaparım
görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…